Punca razmišlja o vrnitvi k bivšemu

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

taktak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a taktak » 14. Jun. 2012 18:25

Pozdravljeni,
sem v dilemi kaj narediti, saj punca razmišlja o tem, da bi se vrnila k bivšemu.
V razmerje s "punco"sva stopila približno leto po tem, ko se je razšla.
Prvo bom pojasnil kako je zadeva tekla (predvsem pri njej).
Že prej kot sta se onadva razšla je poskušala zadevo rešitna vsak nači z njim z raznimi metodami, tudi svetovalcem, ker imata otroka in ni hotela, da otrok trpi. Vendar on ni bil niti malo zainteresiran za to in ji je enostavno govoril, da mu ni do tega, da bi poskušal rešiti situacijo in da bo kar bo. Čez nekaj časa pa ji je rekal, da nič ne čuti do nje, nakar pa je ugotovila, da jo vara več mesecev in da je to razlog za njegovo obnašanje. Takoj, ko je to izvedela ga je odslovila.
Midva sva se poznala že od prej, bolje pa sve se spoznala malo po tem, ker sem ji nekako pomagal dati vse to skozi. Čez čas sva prišla do zaključka, da se odlično razumeva, imava skupne točke in sva začela.
Vse je bilo super dokler se on ni razšel s punco pred enim mesecem, od takrat naprej ga je nonstop omenjala (podzavestno) in ker si vse zaupava mi je pvedala, da razmišlja o vrnitvi (predvsem, ker ji veliko pomeni družina). Sama pravi, da ni prepričana, da bo vse Ok, če gre nazaj. Sedaj, ko je v veliki dilemi, mi je rekla, da bi rada še malo počakala, da vidi, če je kaj interesa z njegove strani in če je da mu da še eno šanso (on ne ve, da sva na pavzi- vsaj tako ona pravi). On pa po mojih predvidevanjih razmišlja podobno, saj je v mali stiski (tako in drugače).
Od takrat, ko mi je to zaupala, sva kot že omenjeno na "pavzi", saj sama pravi, da je zelo zmedena in ne ve točno, kaj bi rada in da rabi malo časa.
Prav tako mi pravi, da me ima zelo rada, me pogreša, da ji nič ni/ne manjka z menoj,.......
Jaz moram priznati, da jo zelo cenim kot osebo, imam zelo rad in sem marsikaj pripravljen narediti za njo. Eden drugemu sva si tudi že prej veliko pomagala in si še, tudi slišiva se še vsaki dan.
Zanima me predvsem vaše mnenje, kaj je najbolj primerno narediti ali je še vredno čakati ali pač na vse skupaj pozabiti in oditi svojo pot. Prav tako pa me zanima mnenje, če je za njo to dobra poteza, da gre nazaj k njemu.

Hvala za odgovore in nasvete :)
taktak
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Jun. 2012 19:02

Poglej, ne glede na to da jo ceniš in da je očitno zelo iskrena in dobra oseba da ti to pove, ne moreš čakati če bo ona tebe izbrala.

Očitno ga ona nikoli ni prebolela, če se je takoj začela igrati z mislijo da bi se vrnila k bivšemu v objem.

Na bivšega jo veže otrok, in mogoče hoče še enkrat dati šanso da bi bili družina.

Najbrž je boleče čakati na odločitev, ampak že samo izbiranje pri komu bo spala bi se osebno meni zdelo pod nivojem.

Moški nismo avtomobili, naj se vre k prejšnjemu...ti pa si najdi samsko.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 14. Jun. 2012 19:15

^^Se strinjam. Edino ok od ženske se mi zdi, da je bla vsaj tolko fer in iskrena da ti je priznala o čem razmišlja. Ampak odkrito povedano, če bi jaz bila v tvoji koži in bi mi tip izjavil kaj takega ne bi čakala na odločitev, da se odloči pri kom bo ampak bi končala celo zadevo. Očitno je, da ga res nikoli ni prebolela in da te nima (in te verjetno niti ne bo) imela tako rada kot si ti to zaslužiš. Vem, da je lahko govorit nam ko nismo v taki situaciji pa kljub temu bi ti jaz svetovala, da najbolje da greš naprej... sam (dokler ne spoznaš punce, ki ti bo ljubezen vračala v enaki meri).
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Jun. 2012 19:24

ta bivši je en kreten. da ima otroka potem pa takole zajebe vse skupaj.. ker se mu "ne ljubi" biti več z njo..

ženska te ima mogoče rada, ampak ljubi te pa ne. nekka razumljivo če ji je na prvem mestu otrok, ampak vseen trapasto. bivši je že dokazal da noče nič več in da ni sposoben bit resen človek. in če ni sposoben v zvezi bit kako bo otroka vzgojil?

tko da, odločitev je tvoja. jaz na tvojem mestu bi jo spustil - naj vidi da je otrok srečen, pa če je bivši kej pameti srečal, tudi. otroka očitno sprejemaš da bi skrbel zanj, in tudi s tabo je najbrž lahko popolna družina. plus to da je še ona srečna. ampak more pač dojet da boš ti prevzel vlogo očeta. in te vzljubit. otrok je otrok, ampak ljubezen pa nekaj le tudi tebi dolguje, če sta že skupaj.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Jun. 2012 20:16

če hočeš biti druga izbira, jo čakaj.

če pa si kaj moškega, pa pojdi svojo pot!
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 14. Jun. 2012 20:46

Se strinjam s predhodniki. Mislim, da bi bilo bolje zate, da si najdeš punco, ki te bo imela rada bolj kot ta ženska. Zaslužiš si, da si prva in edina izbira.
"Life's a journey, not a destination."
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 14. Jun. 2012 21:31

Imam obcutek, da ona nic ne razmislja, ce bi se vrnila k njemu, temvec caka, ce jo bo hotel nazaj. Ce je ne bo, se bo pa pac zacasno zadovoljila s tabo. Verjamem, da je sicer cisto v redu punca, ljubezen nas pac dela bedake, to se ve. Si pa vsak clovek zeli in marsikdo tudi zasluzi, da je z nekom, ki ga bo iskreno ljubil. Ce se ti zdi, da si to zasluzis tudi sam, si najdi eno tako.
Uporabniški avatar
Minerva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Minerva » 15. Jun. 2012 13:15

Mogoče se bo kruto slišal, ampak taktak NE BIT COPATA!!! Resno, kot so že predhodniki napisal, očitno je, da ženska ni vredna tvoje ljubezni. In če bi se po tolkem času kar hop vrnila k bivšemu in mu vse odpustila, ne vem zakaj je sploh začela vezo s tabo. Da je zapolnila čas? Ne bo lahko, ampak moj nasvet bi vsekakor bil, da si uredi življenje po svoje, z osebo, ki bo brez odlašanja vedno izbrala TEBE :wink: Pa srečno!
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 19. Jun. 2012 5:34

Predhodnice in predhodniki so ti zelo dobro in argumentirano napisali kje je problem, jaz pa dodajam tole:
Kadarkoli se ženska oglasi s podobnim stavkom
taktak napisal/-a:saj sama pravi, da je zelo zmedena in ne ve točno, kaj bi rada in da rabi malo časa.

pomeni točno to kar se dogaja tebi...ne more se odločiti med (vsaj) dvema.

Vidim, da bi ti potreboval zelo dobro metodo, kako se lotiti takih problemov;škoda da ti ni nihče povedal, da sorta moškega Copaticus Slovenicus pri slovenkah ni ravno visoko na totemskem drogu.
Če te zanima, kakšna metoda je to, piši na zs.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima