Punca, ...naj še kaj ukrenem ali ne?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 01. Jul. 2010 21:53

Jochie napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:ene punce so pač posebne in jih ni kr tak lahko spustit iz rok...

dioniz, vsaka punca je dobra, dokler ni tvoja! če še nisi spoznal tega, pa še boš! :D

daj daj, to je larifari.. pol je še boljša, ker je moja! :P
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 01. Jul. 2010 22:00

No sem veel, da ste mi v tako velikem številu odgovoril in svetoval. Verjetno me res malo za nos vleče oz. se jaz tako počutim. Bom pa klub vsemu na morju itak užival na polno pa potem še kaj povedal :)

Drugače pa če ima še kdo kako mnenje, kar na dan z njim!

Lahko noč folk
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Jul. 2010 22:01

Pomojem je zainteresirana, samo ti ne pocnes pravih korakov. Pa ne zensk na kosila vabit, to je kontraproduktivno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jul. 2010 22:03

Dioniz napisal/-a:
daj daj, to je larifari.. pol je še boljša, ker je moja! :P

ti si zelenc, kar se žensk tiče... :D
thefuckingking
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a thefuckingking » 01. Jul. 2010 22:15

Kandelaber napisal/-a:Dober dan, najprej bi pozdravil vse tukaj gor, saj sem nov na forumu.

Vam bom predstavil moj problem oz. zgodbo.
Pred 1 letom sem spoznal neko punco prek prijatelja, že takoj mi je bila všeč in vse, vendar najprej nisem ničesar ukrenil.
Pred pol leta se vseeno nekako zbral pogum in jo povabil na kosilo. Na tem kosilu sva se videla 2 v življenju. Vse je nekako potekalo super pogovarjala sva se 2 uri o vsem. Na koncu sem jo pospremil do trole, poslovila sva se s poljubom na lice. No cez 2 ali 3 dni sem jo zopet poklical če ima v naslednjem tednu čas za pijačo. Privolila je in zopet sva lepo klepetala o vsem možnem, ne pa direktno o čemerkoli bolj intimnem. 'Zmenek' se je končal kot prvi.
No nekaj dni po najinem 2 srečanju pa sem zvedel, da je v zvezi z nekim drugim fantom (fb pa to...), ta veza je trajala okrog 2 tedna in nevem ali je bil kakšen hec ali kaj resnega.
Potem se kak mesec ali dva nisva slišala, ker sem pač rekel če se takole zajebava že z mano ne misli na nič resnega. A sva se zatem ponovno večkrat slišala preko fb, msn itd. kjer je namignila, da naj pridem kdaj zvečer ven, vprašala kdaj gremo skupaj kam... Sedaj gre verjetno ona z mano za nekaj dni na morje h najinemu skupnemu frendu, vsaj tako sva načeloma zmenjena.

Zanima pa me ali je sploh vredno se z njo še družit oz. kaj sprobat glede na dogodke po 2 zmenku...

Ok, zdej je čas da te nekdo postavi pred dejstva

-Pou leta nisi nič ukrenil? bravo... to si že zgubu 90% možnosti tle, ker ženska pač ve da nimaš jajc zdej
-Na drugi zmenek si jo povabil na kosilo?!?! 2 URE? okej sej sm slišu že hujše časovne intervale kot so 4 ure...prvi do peti zmenek nimaš kaj delati več kot 30 minut.
-Poljub na lice nč ne pomen, ne delaj si utvar

Ostal boš zgolj prijatelj oz. kakor jaz temu pravim, girlfriend.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Jul. 2010 22:17

Jah zdej na morju moras pac probat...boljse priloznosti ne bo vec. Sam k vem da se bos sam pogovarjal z njo.
Pa pokaz seksualni interes...nimas vec kaj izgubit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 01. Jul. 2010 22:18

Dioniz napisal/-a:daj daj, to je larifari.. pol je še boljša, ker je moja! :P

Nope, pol pride na dan "the dark side" :D :D :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kandelaber
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Kandelaber » 01. Jul. 2010 22:35

@mahagonij
Kakšen korak bi se tebi zdel vredu, da nebi delal istih napak pri naslednjih poskusih?
Glede tega, da se bom res samo pogovarjal pa nevem kako si prišel, vendar mislim, da si me 'prebral'... Ker moram priznat, da sem nekako tudi že sam obupal, sem pa vseeno hotel slišati še ''objektivno'' zunanje mnenje. :S

@thefuckingking
S poljubom na lice sem hotel povedati, da nisem prišel do nčesar več... S tem si absolutno ne delam utvar :) Pa thx za komentar, bom vsaj še malo bolj na realnih tleh.
thefuckingking
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a thefuckingking » 02. Jul. 2010 1:07

ko boš videl svojo naslednjo tarčo, se bolj potrudi in se izogibaj dolgim pogovorom in še posebej kakršnem koli plačilo pjače ali kosila :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jul. 2010 5:41

^^ne more biti vsak thefuckingking, veliko nas mora v žensko tudi investirati, če hočemo namočiti. sicer se na koncu izkaže, da bi prijateljica noči ceneje prišla, ampak takšno je pač dejansko stanje... :D
thefuckingking
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a thefuckingking » 02. Jul. 2010 22:31

Jochie napisal/-a:^^ne more biti vsak thefuckingking, veliko nas mora v žensko tudi investirati, če hočemo namočiti. sicer se na koncu izkaže, da bi prijateljica noči ceneje prišla, ampak takšno je pač dejansko stanje... :D

ne, samo večina se vede to kar ni, in ne mi zdej nabit kakšno izjavo v smislu kupovanja rož, ko se dobita na zmenku. Če si to res ti zakaj potem svojim prijateljem ne kupuješ rož? (dam samo kot primer :) )
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Jul. 2010 22:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Jul. 2010 22:42

thefuckingking napisal/-a:Če si to res ti zakaj potem svojim prijateljem ne kupuješ rož? (dam samo kot primer :) )

zato, ker imajo raje pivo! :wink:
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 02. Jul. 2010 22:47

Dioniz napisal/-a:samo ve to tak govorite, ko da če ena super punca ni taprava, da bomo mi takoj uspeli preklopit na drugo, ki bo skoraj enako dobra kot ona za katero smo se zapalili... ene punce so pač posebne in jih ni kr tak lahko spustit iz rok...

oooooo a taki tud obstajate? :love:
thefuckingking
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a thefuckingking » 02. Jul. 2010 22:52

sirova štručka napisal/-a:^^ no primer je čist mimo :D
Če si to res ti, zakaj bi seksal z eno punco, s svojimi prijatelji pa ne? :D

Zato ker sm to jst, jst ne bi sexou s prijatelji, bi pa z žensko, to sm jst, štekaš?

zakaj pa ženske govorite da hočete prijazne tipe pol pa pogledaš friendship repertuar pa vidiš da ma ženska ubistvu 100 prjaznih frendov, hmm :) no sej men je uredu da je to tko ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov