psihoti tako in drugace....

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Feb. 2009 23:48

neishaa napisal/-a:kr je blo pa najbl smesno je pa to da so okol stali fantje in dj in mirno gledal kako sta punci kasirali :wall:
Ja kaj naj bi pa naredili? Jst se niti zase nocem tepst, pol se bom pa zavoljo dveh random bab izpostavljal? Kaj bom pa imel od tega?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 02. Feb. 2009 11:51

*purple* napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:^^ To ni blo mišljeno čist dobesedno. :D (Čeprav je res, da se mentaliteta ljudi razlikuje, če primerjam svoj domači kraj in okolico in LJ, ampak seveda ne vedno črno-belo)

mentaliteta določenih iz Lljubljane, ki radi delajo kraval pousod, pa tud vemo od kod prihaja... :wink:
sej ne rečem, nč slabega glede določene države in prebivalstva, ampak splošno znani čefurji, se najdejo pa itak pousod.

Meni se kaj takega v Ljubljani še nikoli ni zgodilo, očitno zahajam na drugačne kraje kot ostali.
Drugače pa bi sama prav gotovo obvestila medije, če bi bil LASTNIK lokala nasilen do mene, sploh pa če bi me po tem še tožil za poškodbe. Če ne drugega, bi to naredilo "slabo reklamo" njegovemu lokalu. Zanima me zakaj avtorica noče povedat imena lokala, kjer se je to zgodilo?
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 02. Feb. 2009 12:11

Ja pr men je blo tko da sem dobila flašo in kozarc skor u glavo.
Sam pol je moj pršu pa sm mu povedala kaj je model naredu in je hotu moj se pogovort in ker se un ni hotu pogovarjat je reku da bo klicu policijo.Pol je un model znoru in je mojga useku in moj valda se je branu in ga je useku nazaj.Sam na žalost ma moj dragi en masiven prstan in mu je zbov dva zoba.Pol kličemo policijo in se pogovorijo z obema,obadva sta dobila kazen za kaljenje miru in pol še policaj reče da je najebu moj.
Ja zakaj že??Sej se je samo branu,point je pa u tem da ma un večjo materialno škodo.Tko da če ga bo un tožu pa če moj dragi ne bo mogu dokazat da se je samo branu al pa da bojo ugotovil da je preveč močno se branu bo mogu plačat kazen.Kr neki no...

Tvoje kolegice nej pa data močno izjavo in nej držita skupi in mislm da usak sodnik ve da 50kilska punca ne bo mogla 100kilskega tipa took udart da mi meu ne vem kakšne poškodbe.Pa pozanimata nej se če majo v tem lokalu kakšne kamere pa to če je mogoče kej posnet.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Feb. 2009 13:51

lorelaj....sicer nevem kam zahajaš, ampak jst sm zahajala v veliko različnih lokalov v Ljubljani in res v vsakem kjer sm bla sem sigurno najmanj dvakrat naletela na pizdarije.In to so lokali od bakusa, tramontane do franci na balanci...In ostali...
zakaj avtorica noče povedat?Ker jo je verjetno strah, nevem....Jst bi tud premislna kako in kaj bi rekla, nausezadnje ne veš kdo te lahko prepozna in najde in kakšne probleme maš lahko še unaprej.Sploh s kšnimi idioti se ni za norca delat.najlažje je rečt, d abi dala v medije, ampak s tem ko ti izpostaviš in sebe (anonimnosti tukaj ni, ker oni vedo kdo je to dal dalje) in lokal, se lahko resno ogroziš. :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 03. Feb. 2009 15:18

^^

Se strinjam, po svetu je veliko norcev ... Ravno v tem je problem in z medijsko izpostavljenostjo jih vsaj malo "razkriješ". Jaz se pač ne bi pustila zajebavat s strani enega cepca, ki niti toliko nima v glavi, da bi vedel kako se mora obnašati. Norec ti bo lahko škodoval tudi, če ga prijaviš policiji ali pa če se pritožiš na kazen, valda ne bo sedaj mirno požrla vsega in se delala kot da je vse vredu?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Feb. 2009 16:45

ja sej če tko pomisliš jim pač z medijsko izpostavljenostjo nardiš veliko osebno sramoto in zapreš večino vrat v določene službe, itn. Ampak na koncu si lahko ravno ti tisti ki plača največji davek, ponavadi v krvni obliki. :?
enako je s prijavo na policiji.jst sm se enkrat stepla z enim tipom, no ubistvu je on mene udaru,jst sm ga pa nazaj v samoobrambi, pa sem klicala policijo, ga prijavila, smo nardil kazensko prijavo, nakar me je najdu čez kakšne dva mesca in me spet udaru, zraven pa govoru kdo mislm da sm da bom njega prijavljala policiji :roll: klicala sem še enkrat policijo, so ga pršli iskat, ker se je branu in ker je še naprej gobec otresal je od policaja fasal po gofli,polcajo so šli z mojo mami na kafe, njega pa v kibli zaprtga držal.Ker so mu pustil mobitel je klicou kolege in je pršlo pou njegove "garde" tja, ampak itak ker je bla policija zraven se noben ni nč upal.So nas pa zasledval na poti domou, verjetno da vidijo kje smo doma, pa je mami vozila po celi ljubljani in nabijala kroge, nakar smo še enkrat poklicali policijo in ko so zagledali da se kibla za nami vozi, so pač šli.
Sicer danes ko ga srečam se temu nasmejiva (biuši sošolc) in je čist ok dečko (pač takrat ga je mal metal), ampak takrat ko sva mela te scene je bla pa res groza, tok me je bla groza da si učas iz bajte nism upala stopt in bi najrajš tolkla z glavo v zid zakaj sem policijo klicala.ampak ipak, danes bi nardila isto+kšno odškodninska tožba ne uide.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 05. Feb. 2009 10:35

neishaa napisal/-a:drage moje pred katkim je imela ena od mojih kolegic incident v nekem klubu v ljubljani in sicer: v veliki guzvi so se prerivali k garderobi in v tistem se neki moski prerine naprej in eno izmed punc ki so se druzile z mojo kolegico odrine ta ga je rahlo odrinla nazaj, nakar se tip obrne in ji prisoli eno po obrazu da je padla po tleh druga ji hoce pomagat in konca kot prva, varostik samo gleda, nakar se izkaze da je to sam sef tega kluba in vse 3 so koncale zunaj in klicale policijo, cez mesec dni pa sta dve dobili kazen za telesni napad saj naj bi gospod utrpel poskodbe nog in glave.

zanima me ce ste imele,ali bile price kasnim podobnim situacijam

Enkrat sem bil na zabavi v Emonski kleti. Precej folka je bilo že pod gasom. Bil sem blizu šanka, na plesišču. Nekdo je nekoga porinil, ta se je zaustavljal tako, da je odrinil druge naprej. Ko je prišel val do mene, sem se močno uprl, a kljub temu sem se prevesil in me je neslo naprej. Dokončno sem se ustavil na eni punci. Niti ne vem točno kam sem jo prijel, ampak če ne bi z nogami močno zaviral, bi jo mogoče direkt podrl na tla. Ker sem se, so se le moje roke nekam naslonile na njo (in ne, niso to bili joški, vagina ali drugi intimni organi), da sem ohranil ravnotežje. Mislil sem si, da mi je hvaležna, ta pa je šla počasi naprej, mimogrede pa me je prijela za mezinec, mi ga močno zvila ter me strupeno pogledala.

Me kar zanima, kakšno zgodbo bi si namislila tista, ki mi je poškodovala prst, če bi jo zaupala kolegicam.
Morda bi bila njena verzija "me je pošlatal in sem ga rahlo pošlatala za prst... glupi pokvarjeni deci!... jaz nič kriva..."

v tistem se neki moski prerine naprej in eno izmed punc ki so se druzile z mojo kolegico odrine ta ga je rahlo odrinla nazaj,

Zanimivo bi bilo vedeti, kako silovit je bil njen rahli odriv nazaj, koliko energije je bilo vanj vložene. Je bil res rahel, ali je v njenih možganih postal rahel potem, ko je fasala in so ji morebitni obrambni mehanizmi preprečili, da vidi situacijo tako, kot je bila.

Kaj hočem povedati? Lastnik je seveda odreagiral preveč nasilno, kljub temu pa mogoče do tega ne bi prišlo, če ga ona ne bi odrinila nazaj na način kakor ga je. Kdo bi vedel...

Predstavljaj si... si lastnica tega lokala, hočeš do garderobe, pa te nikakor ne spustijo čez, potem pa te, ko končno prideš do svoje garderobe, še nekdo odrine, češ "kaj se pa greš!" Če bi bil tvoj ponos na mentalnem nivoju tistega lastnika, bi te to lahko razjezilo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov