psihoti tako in drugace....

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 30. Jan. 2009 18:53

Men se to ni zgodil, sam js sm pa tak človk da bi se stepla...vem da bi jih pokasirala fajn, ampak navem, pri takih stvareh se pa težko brzdam, čeprou vem da prot močnem tipu nimam možnosti. Sm enkrt v diskoteki enga napadla, ki me je za rit prijel, sm se obrnla in sm ga začela odrivat, un se je neki branu, sam men se je kr zmešal (bla sm pa tut mal alkoholizirana, tko je da pomojem še to mal pripomogl :) )
Live your life like you want
Uporabniški avatar
neishaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a neishaa » 30. Jan. 2009 18:58

js sej ponavad take stvari v tebi sprozijo naval adrenalina in sploh ne pomisls kasne ma loh posledice
life isn´t about finding yourself,life is about creating yourself.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 30. Jan. 2009 19:09

Halo, če je lastnik kluba kr dve punci zašamaril in jih pol tožu al kaj zarad telesnih poškodb, bi blo dobr dt v medije. Mislm kaj če bi tista punca padla na kšn trd rob in bi se ji kj hujšga zgodil? Na vašem mestu ne bi bla kr tih no. Kaj če se kj tazga spet zgodi?
Uporabniški avatar
neishaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a neishaa » 30. Jan. 2009 19:31

lej js sm to ze tud rekla sam nimam jim jst pravice sugerirat kaj naj pocnejo,ker sm ze klele objavla pa itd...mislm sej js bi tud zagnala ful paniko, ker konc koncev je mogoce da nista edini da se je to pred njima tud ze zgodilo
life isn´t about finding yourself,life is about creating yourself.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Jan. 2009 19:46

tjask napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
tjask napisal/-a:OMG... nism bla še priča temu, ampak da bi mene en udaril, bi ga tko pretepla nazaj, da bi res mela razlog, zakaj bi dobila kazen...

Ok, dopuščam možnost, da obvladaš eno borilno veščino ali imaš 120 kil, če pa ne drži nobena od teh dveh stvari, me pa prav zanima, kako bi enega tipa pretepla.

drži prva opcija :wink:
Meh to ti en drek pomaga. Tak tip se najbrz ne tepe prvic, ima precej vec kil kot ti, in kar je nahujse, ti se v guzvi nimas nikar umaknit in ne mores manevrirat.

Vse te njegove prednosti ti lovis s tehniko...poleg tega se zdalec ni izkljuceno da tudi on kaj trenira, ravno taki agresivci se radi udelezujejo tecajev borilnih vescin. Poleg tega vecina zensk trenira karate al pa judo, kar so cisti sporti(niso prevec brutalni in imajo omejitve kaksne poteze lahko izvedes, nimas zahrbtnih for, nekako tako kot boksar ne bo znal nog dobro uporabit), moski pa raje trenirajo kake ryukyu kempo ki so dosti bolj brutalni in vkljucujejo dosti bolj zahrbtne fore in te tkole, ko si prakticno v clinchu, zmelje.

Jst se ne bi sel tepst s tem folkom. Teli deci, ki iscejo pretep so itak ponavadi nevarni prepotentnezi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jan. 2009 20:00

ja a je to kej nouga v ljubljanskih lokalih? :)
jst sm ravno zarad tega nehala hodt ven, ker se je vedno USAK vikend, nekdo nekje pred mojimi očmi pretepal, od punc, fantou, varnostnikou, nevemkaj :roll: Enkrat jo je še kolegica skupila, ker je flaša po pomoti priletela v njeno glavo, namesto v glavo ene druge punce, vrgu jo je pa en nadut ljubljanski čefur :roll:
Pač, ne hodt v take lokale, pa ne bo problema.

Mam pa tud jst eno izkušnjo, ko sva s kolegico stale pred vrati ene diskoteke, jst sm si iz čeoulom pucala pesek ven, njo je neki flešnl v glavo, je dvakrat močno brcnla v vrata diskoteke.nakar je prletu lastnik (obedve sva laufale, ker sm jasn vedla kaj bo ker ga poznam in vem da je marskoga kr tkole mal usekou),zagrabu mene, kakopak ker sm tekla z eno nogo boso pa s čeulom v roki, me obrnu, dvakrat zašamariu, vleku za lase....Sm začela upit, je prletu folk, sm klicala policijo, ga prjaula...In JST dobila sodnika za prekrške za kaljenje javnega reda in miru :roll: Ok prepostavimo to, da se je to zgodil v enem zabačenem slovenskem kraju, kjer se itak usi poznajo in valda ne bo sokrajan sokrajanu napisu kazni, sploh pa lastnika diskača ne, ker jima je v službenem času toču alkohol zastonj . takrat sm bla budala, ker nism pr sodniku povedala po pravic da je ona ruknla ampak sm rekla da se je kao marela zapletla pa sm potegnla, kar mi itak niso verjel.In če dons pogledam nazaj, bi uno aušo tko zajebala da groza.Konc koncev JE bla ona kriva, ona pa še pričat ni hotla zame, ampak je sam rekla da se nč ne spomne ker je bla kao tok pijana . uf,baba ena zmešana ej!

skratka...ni kej a ne, učas pač res nč ne morš..
kamis je tud zanč pisala, da je njo en napadu, ga je njen fant zbunkal, in bo valda njen fant najebal :roll:

al pa še boljša..tle pr nas ulomjo enmu v gostilno in ker gor živi je slišal da je pač en ulomu.Leti dol, mu rukne eno na peso, mu nos zlomi in zdej ga !ROPAR TOŽI! za nevemkolk taužnt eurou, ker ga je poškodoval!Ja wtf????!!!Kaj pa bo, pustu d amu odnese premoženje al kaj?
Skratka, naša prekrasna Slovenija .Bulšit od države! :evil:
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 30. Jan. 2009 20:11

kaj sodnik/policisti so res tko neumni da grejo verjet takim stvarem? :roll: moreš bit precej močna da nrdiš take poškodbe, sploh pa tipu..

zakaj me ta situacija asociira na KMŠ?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 30. Jan. 2009 20:16

Kar se mene tiče res nisem imel nikoli problemov z varnostniki. V kolikor imaš ti spoštljiv odnos z njimi ga imajo tudi oni. Ampak ok...se zgodijo ekscesi na katere ste opozorile.
Ja res je da policaji in varnostniki držijo skupaj in policaji napišejo tak zapisnik, da si na koncu ti kriv, da si povzročil kaljenje javnega reda in miru in ti pogosto pošljejo položnico na dom brez sploh kakršnekoli obravnave. Tega se vsak zaveda, ki je bil kdaj kakorkoli vpleten v varovanje česar koli.
Podobno se je zgodilo znancu (hecno da je bil on tudi varnostnik svoje čase in ga je kar nekaj skupaj), ki je bil v kmš sta ga varnostnika pregarbala kot psa zaradi res banalne stvari prišla policija in rešilec njega so odpeljali na urgenco in je bil na opazovanju še dva dni. Zaključek je bil, da je on dobil domov položnico zaradi kaljenja javnega reda in miru in da je on napadel varnostnika in ne vem kaj.
Saj pravim, da pravica in zakoni so za moj okus zelo nepošteni in imaš pač kaste, ki so nedotakljive.
Poznam nič koliko bivših policajev in specijalcev, ki so svetovali da opravi svoj posel in odidi preden pride policija...saj če je pretep ponavadi policaji počakajo par minut, da se vse pomiri pa pridejo čez čas, ko je že vsega konec...ni naklučje :wink:
Res se mi zdi smešno ampak očitno mora človek vzeti ven pištolo ali nož v roke parkrat zaštihati podivjanega varnostnika ali dva, ki sta se spravila nanj zato da preživi boj da pride domov cel in upati na to, da te kamere niso zasledile pri dejanju.
Skratka zunaj je džungla in res neki pošten človek ne ve več kaj narediti in kako reagirati v teh situacijah.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jan. 2009 20:22

vanessa, po eni strani vedo da ni res (sploh zarad že določenih prejšnjih primerou-polisti ane) po drugi strani pa pač branijo sokrajane, ker majo od njih določen profit.Sodnik pa itak ne ve, ve tist kar mu policaj napiše, kar je blo v tem primeru bremenilno zame.

ryu10kyu napisal/-a:da si povzročil kaljenje javnega reda in miru in ti pogosto pošljejo položnico

hvalabogu sm bla mladoletna (17) in sem dobila samo sodniški ukor.
Sicer nevem kako gredo teli postopki, ampak v mojem primeru noben policaj ni obvestil ne staršev ne nč (jst tud ne, ampak če bi jih kdo bi verjetno blo velik boljše, ker jst si nisem upala-fotr bi ga pojedu pomoje!).
Čez naslednjih par minut so pa v diskaču policaja in tist tip pili CC z jabijem :wink: Nič ne moreš!

aja, men je še policaj takrat reku, naj grem kao v drug kraj h dežurnemu zdravniku, ampak je verjetno msilu da ne bom šla.nakar so iz zdravnika klicali na tisto policijo, da so izvedeli še od njih kaj je blo.valda, na žalost se mi ni poznalo nikjer nič, policaj nas je pa nazaj grede ustavu pa me še napizdu zakaj sem hodila h dežurnemu..Kdo bi vedu?! :evil:

se pa strinjam z zadnjim odstaukom..zuni je res taprava đungla in res usakič mam najmanjšo željo še sam na burek it, kaj šele kam ven.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 31. Jan. 2009 10:49

To bo pa Ljubljanja in mentaliteta ljudi, ki živijo tam. :lach:

Meni se še nič takega ni zgodilo, mislim da tudi zato, ker vem toliko presodit, na koga se lahko spravim in na koga ne. Se je že zgodilo, da sem na ful zatežila osebkom, ki so prekomerno vdirali v moj osebni prostor, sicer pa, če vidim, da bitke ne morem zmagati, raje dam ubijalski pogled in grem dalje. Ni vredno.

Ah ja, sem pa imela eno pozitivno izkušnjo z varnostniki. Enkrat se je en psihič v klubu prilepil na mene - kamorkoli sem šla, je stal v bližini in ni premaknil oči z mene, če sem šla plesat je bil tam, če sem se premaknila na plesišču je šel za mano ... direkt zasledoval me je. Pa še izgledal je res nevarno, saj človeku se vidi od kod prihaja in kakšno mentaliteto ima, ter da se mu ni problem pretepati pred lokali. No in ko sem šla po pijačo in me je ta človek grobo prijel za roko, me je postalo že resno strah. Sem šla do prvega kelnarja, ta mi je rekel, naj grem k varnostniku, ti pa so me poslušali in tipa popucali iz kluba - čeprav je on trdil, da sploh ne ve, za kaj se gre.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 31. Jan. 2009 12:17

In zakaj raje neb povedala imena kluba? :) Izvoli ga potem tudi meni napisat na ZS, hvala.
It was forever..but it didnt last long..
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 31. Jan. 2009 12:21

g00fy_qa napisal/-a:To bo pa Ljubljanja in mentaliteta ljudi, ki živijo tam. :lach:

Ja čist zares ane. Jst hodm vn že vsaj 5 let, pa se mi še nikol kj tazga ni zgodil. Enkrat samkrat sm mela incident v diskoteki, ena mi je vrgla flašo v nogo, pa še to je blo v Celju.
Mislm, da bi blo res dobr, da poveš vsaj, kateri klub je bil. Da smo vsaj me previdne.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 31. Jan. 2009 13:08

^^ To ni blo mišljeno čist dobesedno. :D (Čeprav je res, da se mentaliteta ljudi razlikuje, če primerjam svoj domači kraj in okolico in LJ, ampak seveda ne vedno črno-belo)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Feb. 2009 18:03

g00fy_qa napisal/-a:^^ To ni blo mišljeno čist dobesedno. :D (Čeprav je res, da se mentaliteta ljudi razlikuje, če primerjam svoj domači kraj in okolico in LJ, ampak seveda ne vedno črno-belo)

mentaliteta določenih iz Lljubljane, ki radi delajo kraval pousod, pa tud vemo od kod prihaja... :wink:
sej ne rečem, nč slabega glede določene države in prebivalstva, ampak splošno znani čefurji, se najdejo pa itak pousod.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 01. Feb. 2009 23:04

neishaa napisal/-a:kr je blo pa najbl smesno je pa to da so okol stali fantje in dj in mirno gledal kako sta punci kasirali :wall:

Se mi je podobno naredilo, ko me je en tip začel davit v enem baru. In vsi so samo gledal, nič naredil. Tip je šel trikrat nad mene, ampak v vsem besu sem ga nekak spravila stran, adrenalin mi je pumpal na noro in se niti enkrat nisem spomnila, kaj sem se učila pri samoobrambi. V nekem trenutku je iz odaljenosti dveh metrov skočil pred mene in me ugriznil v ustnico. Folk pa nič, samo ena moja frendica mi je hotla pomagat, ampak ker je bila kar dost pjana, sem rekla naj se raj umakne, da bom že sama zrihtala. Ko je adrenalin popustil in sem stekla iz bara, sem se pa samo zjokala - reakcija, ki je ne bi nikoli pričakovala sama od sebe.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov