psihoti tako in drugace....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
neishaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2009
drage moje pred katkim je imela ena od mojih kolegic incident v nekem klubu v ljubljani in sicer: v veliki guzvi so se prerivali k garderobi in v tistem se neki moski prerine naprej in eno izmed punc ki so se druzile z mojo kolegico odrine ta ga je rahlo odrinla nazaj, nakar se tip obrne in ji prisoli eno po obrazu da je padla po tleh druga ji hoce pomagat in konca kot prva, varostik samo gleda, nakar se izkaze da je to sam sef tega kluba in vse 3 so koncale zunaj in klicale policijo, cez mesec dni pa sta dve dobili kazen za telesni napad saj naj bi gospod utrpel poskodbe nog in glave.
zanima me ce ste imele,ali bile price kasnim podobnim situacijam
zanima me ce ste imele,ali bile price kasnim podobnim situacijam
life isn´t about finding yourself,life is about creating yourself.
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
OMG... nism bla še priča temu, ampak da bi mene en udaril, bi ga tko pretepla nazaj, da bi res mela razlog, zakaj bi dobila kazen... a pa sta mu unedve sploh kej nardile, mislim, sta mu vrnile kakšen udarc al pa kej, da se je lahko skiceval na take poškodbe?
ej, take dece, k udarjo žensko... bi mogu enkrat en ornk pretepst, da bi si zapomnil kdaj je nazadnje žensko udaril...
ej, take dece, k udarjo žensko... bi mogu enkrat en ornk pretepst, da bi si zapomnil kdaj je nazadnje žensko udaril...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
tjask napisal/-a:OMG... nism bla še priča temu, ampak da bi mene en udaril, bi ga tko pretepla nazaj, da bi res mela razlog, zakaj bi dobila kazen...
Ok, dopuščam možnost, da obvladaš eno borilno veščino ali imaš 120 kil, če pa ne drži nobena od teh dveh stvari, me pa prav zanima, kako bi enega tipa pretepla.
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
jullia_ napisal/-a:tjask napisal/-a:OMG... nism bla še priča temu, ampak da bi mene en udaril, bi ga tko pretepla nazaj, da bi res mela razlog, zakaj bi dobila kazen...
Ok, dopuščam možnost, da obvladaš eno borilno veščino ali imaš 120 kil, če pa ne drži nobena od teh dveh stvari, me pa prav zanima, kako bi enega tipa pretepla.
drži prva opcija
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
jullia_ napisal/-a:Ok, dopuščam možnost, da obvladaš eno borilno veščino ali imaš 120 kil, če pa ne drži nobena od teh dveh stvari, me pa prav zanima, kako bi enega tipa pretepla.
been there, done that. Pa imam samo tam ene 50 kil in zelen pas še iz osnovne šole
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- kikiriki
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2007
keepsake napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Ok, dopuščam možnost, da obvladaš eno borilno veščino ali imaš 120 kil, če pa ne drži nobena od teh dveh stvari, me pa prav zanima, kako bi enega tipa pretepla.
been there, done that. Pa imam samo tam ene 50 kil in zelen pas še iz osnovne šole
No ne se preveč napihovat. S 50 kg nimaš kej dost za počet proti odraslemu moškemu. Bi ti pa verjel, če bi rekla, da imaš 100 kg.
Dejansko pa so take zadeve kot je opisano v tej temi tragične.
-
neishaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2009
ja prva ga je odrinla(js bi ga tud ce bi bla 150cm velika in bi komej dihala) in jo je sam sutnu ta druga je pa vmes skocila in pokasirala.policija je ze prisla pa zapisala sam one 3 kot price niso navedene samo izjave sefa in varnostnika. tud tezko ena punca 50kg poskoduje 100kg tipa men je to kr smesn.
o imenu kluba rajs nebi res lahko ti napisem na zasebn sporocilo
o imenu kluba rajs nebi res lahko ti napisem na zasebn sporocilo
life isn´t about finding yourself,life is about creating yourself.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov