psihopat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
funny baby napisal/-a:Nekaj mi ni jasno. Kaj imata peder pa kreten skupnega?
Ce je nekdo psihopat, narcis, sociopat... vsemu temu pa se lahko rece osebnostna motnja. Pa ne bomo zdaj za vsako motnjo iskali svojo besedo no.
Moj oce ima neke vrste shizofrenijo, ali kako se temu rece. Pa je to predvsem motece za njega, ker slisi glasove. Razni psihopati, narcisi, sociopati pa imajo probleme v druzbi.
Še nisi nikoli nekomu rekla da je peder, pa nisi mislila dobesedno?
Sej ne iščemo za vsako motnjo svoje besede. Delamo ravno obratno. Tak kot je positive vibration omenil/a, to so besede ki so se čez čas spremenile v žaljivke. Če tvoj oče sliši glasove ima halucinacije - te spadajo pod kategorijo psihoza, torej je on psihopat. Ampak ta beseda ima tako negativni pomen da se na taki način več pač ne uporablja.
funny baby napisal/-a:Ce ni dokazano, da je zadaj nekaj bolezenskega, je pac idiot.
Sej to ravno celi čas pravim, človek o katerem govorimo je nekdo ki nima neke motnje, ampak je pač samo en kreten. Avtorica ni mislila dobesednega pomena besede psihopat ampak pač da je bedak. Konec zgodbe.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
keepsake napisal/-a:a bit peder je slabo?
take homofobne pa od tebe res nebi pričakovala
ja nvm tipi smo užaljeni če nam kdo reče peder.. no saj tud če geju rečeš peder ne bo lih vesel..
nima veze z to z mano
drugač ja, peder pomeni gej. vsaj pr nas v LJ je tako.
kar se te psihoznanosti tiče, pa.. kolikor jaz vem je zelo nizek IQ idiotizem, nvm a je to bolezensko ali ne, v hujši obliki pa kretenizem, samo da je precej zlajnano to zdaj..
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Lady_Cristina napisal/-a:funny baby napisal/-a:Nekaj mi ni jasno. Kaj imata peder pa kreten skupnega?
Ce je nekdo psihopat, narcis, sociopat... vsemu temu pa se lahko rece osebnostna motnja. Pa ne bomo zdaj za vsako motnjo iskali svojo besedo no.
Moj oce ima neke vrste shizofrenijo, ali kako se temu rece. Pa je to predvsem motece za njega, ker slisi glasove. Razni psihopati, narcisi, sociopati pa imajo probleme v druzbi.
Še nisi nikoli nekomu rekla da je peder, pa nisi mislila dobesedno?
Sej ne iščemo za vsako motnjo svoje besede. Delamo ravno obratno. Tak kot je positive vibration omenil/a, to so besede ki so se čez čas spremenile v žaljivke. Če tvoj oče sliši glasove ima halucinacije - te spadajo pod kategorijo psihoza, torej je on psihopat. Ampak ta beseda ima tako negativni pomen da se na taki način več pač ne uporablja.funny baby napisal/-a:Ce ni dokazano, da je zadaj nekaj bolezenskega, je pac idiot.
Sej to ravno celi čas pravim, človek o katerem govorimo je nekdo ki nima neke motnje, ampak je pač samo en kreten. Avtorica ni mislila dobesednega pomena besede psihopat ampak pač da je bedak. Konec zgodbe.
Ce mi nekdo ne zgleda kot peder, mu pac ne morem rect peder. Peder je lahko peder pa je cist ok, kreten pa ni nujno, da je peder pa je kreten.
Psihopat je za moje pojme nekdo, ki recimo: zasleduje, kaze spolne organe, je agresiven, manipulativen, laznivec, morda celo nevaren za druge...
Nekdo, ki ima prisluhe ali karkoli drugega kar je motece za njega samega, zame pac ni psihopat, ker nikomur nic noce. Ima pac dusevno bolezen.
Nekdo, ki ima dusevno bolezen in se zdravi in se zaveda, da je to bolezen, pac ni psihopat.
Nekdo, ki pa zdravljenja noce in misli, da je z njim vse v najlepsem redu, poleg tega pa se "strasi" druge in je mogoce celo nevaren... pa lahko recemo, da je psihopat.
Je pa to isto kot s pedrom, psihopat lahko recemo nekomu samo zato, ker smo jezni nanj. Ali pa nekomu, ki je mal cuden pa vseeno nima nobene dusevene bolezni. Pac kreten.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
No dej, give it a rest people.
Dost o pedrih, kretenih in psihopatih, vrnite se na specifičnega *****, ki je omenjen v prvem postu.
Hvala
Dost o pedrih, kretenih in psihopatih, vrnite se na specifičnega *****, ki je omenjen v prvem postu.
Hvala
It was forever..but it didnt last long..
- funny baby
- Komunikatorka
..Evelyn.. napisal/-a:No dej, give it a rest people.
Hvala
Sorry, samo zame je bilo tole ze zaljivo, da nekdo rece, da je moj oce psihopat, sama pa ima prav tako dusevno bolezen in bi lahko rekli precej podobno pa seveda ni psihopatka. Nekdo misli, da ga nekdo opazuje pa ji bo nekaj naredil. Nekdo ima pa prisluhe. Ma isto sranje samo drugo pakovanje.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Kva? Kakšen oče? Kdo ma motnjo? WTF?
poglej moj naziv levo nad avatarjem, moj point je samo, da PRENEHATE Z OFFTOPICOM
poglej moj naziv levo nad avatarjem, moj point je samo, da PRENEHATE Z OFFTOPICOM
- funny baby
- Komunikatorka
..Evelyn.. napisal/-a:Kva? Kakšen oče? Kdo ma motnjo? WTF?
Hahahaha... pa ne ti. No, ne bom sla zdaj nazaj gledat, ampak mislim, da je to pisala Lady_cristina.
O motnjah se pa pise ze takorekoc od zacetka teme
Cakaj, pa saj se gre o psihopatih. Avtorica pa kot vidim sploh ne pise vec. Torej je tema o psihopatih, ne le o "njenem psihopatu"
Ja, pa ce si ze moderatorka bi mogla mal bolj vedet o cem pogovor tece, kdo ma motnjo in kaksen oce.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
**soseda98 napisal/-a:no tako. moja zgodba je precej zapletena. spoznala sem fanta na neki zabavi. zacela sva si pisat zelo sva se uklopla. postala sva fak frenda in cez dva meseca sva se dala skup. use je bilo lepo potem pa so se lotile težave. sumila sem da me vara. do mene se je obnašal zelo hladno itd itd. no sedaj sva šla narazen in izvedela sem obupne stvari: priznal mi je da je med zvezo sexal z več kot štirimi ženskami in mu ni za nobeno žal. tudi poljubljal se je na zabavah in iskal druge ženske medtem ko sem jaz budalo doma čakala. ampak to še ni najhujše. čez poletje se je do mene obnašal čist normalno prišel je do mene šli smo na morje, v gardaland spoznal je moje doma in jaz njegove skratka use je bilo super. dokler ni šel na nek žur jaz sem mislila da je vse uredu in dobim sms kaka kurba sm. men nč jasn. nato klic in ozmerjanje prek telefona. uzela sem ga seveda nazaj naslednji dan ko se mi je opravičil. najhuje pa še nisem vedela in namreč da me je imel za budalo. ves čas se je pretvarjal in z drugo hodil ven njej je govoril da sva narazen že pou leta vzel ji je nedolžnost in sedaj je znjo. varal jo je z mano in mene je varal z njo. punca se mi smili še posebej ker vem da je tip agresiven (vsaj do mene je bil). ko je prišel k meni se je hvalil da lahko vsako dobi da mu ni žal da je varal in da vara jaz nism vedela da je dejansko znjo v zvezi skratka zlagal se mi je. na določene trenutke me je bilo tudi strah saj se je kar pojavljal na mojih vratih po tem ko sva sla narazen non stop mi je tezil moje je domow klical in jih dodobra prestrasil ces da se mi je nekaj zgodilo. skratka bedno in neumno se pocutim in tukaj pisem sam zato da dam to ven in mogoce bo to tudi v opozorilo drugim puncam naj ne zaupajo lih usakemu tepcu ker namrec ta moj fant me je mel skos za norca kolegom je govoril da se bo skregal z mano samo da bo lahko sel sam vn in da bo lahko z drugimi vsi so me imeli za neumno in sedaj sovrazim sama sebe da sm ga sploh imela kdaj rada. rekel mi je da sem sramota za zenske kar me je prizadelo rekel mi je da sem mu pod nivojem in da so mu usi govorili da si lahko dosti boljso naje. skratka punce govorim vam iz izkusenj stran od takih fantou niso vredni niti da dihajo isti zrak kot ve!
O TEM TEČE DEBATA. Ne o tem kaj je psihopat, idiot ali peder. Ja?
Resno zdj.
Hvala
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
V vsaki temi eni in isti pametovalci zasmetite temo do ... neprepoznavnosti!
tip je BUTELJ - a je zdj ok? al je kdo užaljen, ker je njegov fotr butelj in potem tega ne moremo primerjat? (če je temu tako, dam za rezervo DEGEN)
Zdaj pa vsi vi s težkimi besedami, ohinsploh definicijami pogooglanimi, študenti psihologije in wannabe Vedeži.. - ženska ma še vedno feelings do enga tipa, ki je pač butelj/degen in sedaj bi rada vse punce opozorila na podobne tipe čeprav grem stavit, da če bi s pravo zgodbo prišel do nje+bi se lepo obnašal par dni - bi spet bila z njim. Taki tipi zbijajo samozavest ponavadi lepim puncam, ki imajo pač že v osnovi v glavi, da niso lepe bla bla - ampak ZAKAJ in KAKO in etc je do tega prišlo pa kle ni važno.
Ima še katera podobne izkušnje in je katera v taki vezi - comment = TO je namen te teme...
tip je BUTELJ - a je zdj ok? al je kdo užaljen, ker je njegov fotr butelj in potem tega ne moremo primerjat? (če je temu tako, dam za rezervo DEGEN)
Zdaj pa vsi vi s težkimi besedami, ohinsploh definicijami pogooglanimi, študenti psihologije in wannabe Vedeži.. - ženska ma še vedno feelings do enga tipa, ki je pač butelj/degen in sedaj bi rada vse punce opozorila na podobne tipe čeprav grem stavit, da če bi s pravo zgodbo prišel do nje+bi se lepo obnašal par dni - bi spet bila z njim. Taki tipi zbijajo samozavest ponavadi lepim puncam, ki imajo pač že v osnovi v glavi, da niso lepe bla bla - ampak ZAKAJ in KAKO in etc je do tega prišlo pa kle ni važno.
Ima še katera podobne izkušnje in je katera v taki vezi - comment = TO je namen te teme...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
^^THIS.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]