psihopat
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- **soseda98
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2012
no tako. moja zgodba je precej zapletena. spoznala sem fanta na neki zabavi. zacela sva si pisat zelo sva se uklopla. postala sva fak frenda in cez dva meseca sva se dala skup. use je bilo lepo potem pa so se lotile težave. sumila sem da me vara. do mene se je obnašal zelo hladno itd itd. no sedaj sva šla narazen in izvedela sem obupne stvari: priznal mi je da je med zvezo sexal z več kot štirimi ženskami in mu ni za nobeno žal. tudi poljubljal se je na zabavah in iskal druge ženske medtem ko sem jaz budalo doma čakala. ampak to še ni najhujše. čez poletje se je do mene obnašal čist normalno prišel je do mene šli smo na morje, v gardaland spoznal je moje doma in jaz njegove skratka use je bilo super. dokler ni šel na nek žur jaz sem mislila da je vse uredu in dobim sms kaka kurba sm. men nč jasn. nato klic in ozmerjanje prek telefona. uzela sem ga seveda nazaj naslednji dan ko se mi je opravičil. najhuje pa še nisem vedela in namreč da me je imel za budalo. ves čas se je pretvarjal in z drugo hodil ven njej je govoril da sva narazen že pou leta vzel ji je nedolžnost in sedaj je znjo. varal jo je z mano in mene je varal z njo. punca se mi smili še posebej ker vem da je tip agresiven (vsaj do mene je bil). ko je prišel k meni se je hvalil da lahko vsako dobi da mu ni žal da je varal in da vara jaz nism vedela da je dejansko znjo v zvezi skratka zlagal se mi je. na določene trenutke me je bilo tudi strah saj se je kar pojavljal na mojih vratih po tem ko sva sla narazen non stop mi je tezil moje je domow klical in jih dodobra prestrasil ces da se mi je nekaj zgodilo. skratka bedno in neumno se pocutim in tukaj pisem sam zato da dam to ven in mogoce bo to tudi v opozorilo drugim puncam naj ne zaupajo lih usakemu tepcu ker namrec ta moj fant me je mel skos za norca kolegom je govoril da se bo skregal z mano samo da bo lahko sel sam vn in da bo lahko z drugimi vsi so me imeli za neumno in sedaj sovrazim sama sebe da sm ga sploh imela kdaj rada. rekel mi je da sem sramota za zenske kar me je prizadelo rekel mi je da sem mu pod nivojem in da so mu usi govorili da si lahko dosti boljso naje. skratka punce govorim vam iz izkusenj stran od takih fantou niso vredni niti da dihajo isti zrak kot ve!
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Temu se baje zdaj po novem rece Mejna osebnostna motnja. In tega je zdaj kar veliko opazam. Clovek dejansko misli, da je prav kar dela in, da z njim ni cisto nic narobe - to je bolezensko. Obstajajo pa tudi taki, ki na tak nacin izkoriscajo in se dobro zavedajo, samo nocejo priznat.
Ga je pa tezko prepoznat, ko spoznas pravi obraz te ima ze v krempljih.
Sem tudi sama ze imela take izkusnje.
Ga je pa tezko prepoznat, ko spoznas pravi obraz te ima ze v krempljih.
Sem tudi sama ze imela take izkusnje.
- sunlight lolipop
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2012
drga Soseda89:
tvoija zgodba je praw podobna moi in te razumem kako ti je ....
uglawn jst sm tut hodila s fanto eno leto in neki in mi sedai dela na tak način kukr tebi sam da je še hui kokr tvoi... drgač od takih čindal stran... niso vredni niti da jih pogledaš kai šele da bi jih pozdravu.... obupno je.....
uglawn jst sm tut hodila s fanto eno leto in neki in mi sedai dela na tak način kukr tebi sam da je še hui kokr tvoi... drgač od takih čindal stran... niso vredni niti da jih pogledaš kai šele da bi jih pozdravu.... obupno je.....
- scorpio64
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2011
Tuki sm presenečen oziroma kar malo šokiran in to zaradi:
1. Kako je lahko nekdo tako zloben in kako nekoga ne pustiš če je do tebe nasilen?
2. Kako lahko sploh zdržite s takim, kljub temu da se tokrat skregate, da vam vmes take govori in mu vedno ponovno oprostite in predvsem kako ne dojamete da vas vara. Pač ne rečem da se to dogaja en mesc, dva pa da ne dojameš, samo da to traja eno leto? Hmm nevem ali je res tako dobro skrival ali pa si bila ti res tako slepa ob svoji zaljubljenosti.
lp
1. Kako je lahko nekdo tako zloben in kako nekoga ne pustiš če je do tebe nasilen?
2. Kako lahko sploh zdržite s takim, kljub temu da se tokrat skregate, da vam vmes take govori in mu vedno ponovno oprostite in predvsem kako ne dojamete da vas vara. Pač ne rečem da se to dogaja en mesc, dva pa da ne dojameš, samo da to traja eno leto? Hmm nevem ali je res tako dobro skrival ali pa si bila ti res tako slepa ob svoji zaljubljenosti.
lp
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sunlight lolipop napisal/-a:drga Soseda89:
če pogledamo tvojo nepismenost, mora biti fant, ki je s tabo, res psihopat, tako da je naslov teme zelo ustrezen!:)
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Jaz sem upala, da ni bila čisto trezna, ko je to pisala
Drugače pa, saj temo je odprla in naslovila druga uporabnica Glede zaupanja pa, ja, smo že v eni drugi temi ugotavljali, da se vsakomur lahko kdaj zgodi, da ni dovolj pozoren in neko osebo šele kasneje spozna v pravi luči... malo se pa vseeno da predvideti pomoje, če nisi čisto zaslepljen
Drugače pa, saj temo je odprla in naslovila druga uporabnica Glede zaupanja pa, ja, smo že v eni drugi temi ugotavljali, da se vsakomur lahko kdaj zgodi, da ni dovolj pozoren in neko osebo šele kasneje spozna v pravi luči... malo se pa vseeno da predvideti pomoje, če nisi čisto zaslepljen
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^in potem si tukaj še ti..
*osebno mislim, da se preveč opleta z nekimi oznakami, sploh takimi, ki opisujejo določene motnje v človekovem obnašanju, kao z razlogom, da se nekoga mal opraviči zakaj je tak kot je..
Ne.(*) To, kar opisuje v 1. postu, je idiot. Pa tud ona je mal , da ni prej "spregledala" s kakšnim bedakom ima opravka in se spokala stran.funny baby napisal/-a:Temu se baje zdaj po novem rece Mejna osebnostna motnja.
*osebno mislim, da se preveč opleta z nekimi oznakami, sploh takimi, ki opisujejo določene motnje v človekovem obnašanju, kao z razlogom, da se nekoga mal opraviči zakaj je tak kot je..
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
funny baby napisal/-a:Temu se baje zdaj po novem rece Mejna osebnostna motnja. In tega je zdaj kar veliko opazam.
WTF?! Od kod ti ta ideja??? Očitno nimaš pojma kaj ta motnja sploh je. Ta moški je očitno samo en narsicistični bedak ki misli da smo ženske manjvredne. To ni motnja, to je idiotizem.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
pomoje ko si zaljubljen itak ne opazis vecine napak pri fantu oz.jih noces opazit. Tako da to, da je rabila nekaj casa, da je pogruntala kak je, razumem. Ampak da si dovolis, da te fant tko ponizuje in se tko do tebe obnasa, tega pa ne razumem. Kokr kol si zaljubljen, ne mors met tok nizkega samospostovanja da dovolis, da ti nekdo govori kurba itd. Tip je itak budalo, da se tko obnasa in ocitno nima nobenega spostovanja do zensk in si ne zasluzi normalne punce in nobena punca ne rabi takega fanta zravn sebe.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Vidim, da je na svetu veliko idiO*ov in še več žensk, ki so z njimi FF/v vezi/poročene...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^^To ni presenetljivo. Ogromno ljudi je po naravi "odvisnih od adrenalina". Čeprav so skoraj vseh polna usta, kako si želijo uravnoteženega in normalnega razmerja, si ga v resnici želi le manjšina ljudi, večina pa išče "razburljivost". Odnos s psihopatom/psihopatko je pač do skrajnosti potencirana razburljivost.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
To ni psihopat, to je pač idiot...in to kar ti je on storil in ti rekel, sicer nisi povzročila ti. Si mu pa dopustila.
Najbolje je da iz tega potegneš nauk, in se začneš bolj ceniti.
On bo za vedno ostal idiot, tebi pa ni potrebno da te še kdo izkoristi in prizadane v življenju.
Najbolje je da iz tega potegneš nauk, in se začneš bolj ceniti.
On bo za vedno ostal idiot, tebi pa ni potrebno da te še kdo izkoristi in prizadane v življenju.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Lady_Cristina napisal/-a:funny baby napisal/-a:Temu se baje zdaj po novem rece Mejna osebnostna motnja. In tega je zdaj kar veliko opazam.
WTF?! Od kod ti ta ideja??? Očitno nimaš pojma kaj ta motnja sploh je. Ta moški je očitno samo en narsicistični bedak ki misli da smo ženske manjvredne. To ni motnja, to je idiotizem.
Ona je odprla temo - psihopat. Psihopatu naj bi se pa strokovno reklo clovek z mejno osebnostno motnjo. "simptomi" za MOM so tudi taki kot jih opisuje avtorica. Idiot, narcis, sociopat, psihopat... - je nekako skupek imen, ki bi jim strokovnjaki rekli mejna osebnostna motnja.
Slucajno sem brala neko temo na med.over.net forumih in so uporabniki nekaj pisali o psihopatih... odgovor strokovnjaka pa je bil, da to niso psihopati ampak ljudje z mejno osebnostno motnjo.
Seveda pa obstajajo tudi idioti, ki so enostavno idioti in nimajo nic bolezenskega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]