Prvi korak-sms?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 05. Dec. 2007 20:30

jafak!! Neee..ne sms-ov!! Vsaj prvih ne! No .. to je moj mnenje, dam i ne bo ktera zamerla, sam se mi zdi to tko bedast, ker je ubistvu to tko standardn korak k se do zdej ni nikol obnesu za nevem kolk pozitivnga - saj jst nism tega slišala še, da bi blo ql pol kdaj po takmu psolanmu smsm-u tipu. Kaj pa drugi pristopi? recimo pogovor? aLpa da ju kdo predstavi med sabo..sam nek ŽIV kontakt med njima? je mogoč kera oseba? :?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 05. Dec. 2007 21:30

jah moja ženska družbica se trenutno tudi z enim takim pacientom ubada...tip sramežljiv ko nevemkaj...ona ko je zainteresirana ga videva enkrat do dvakrat na teden, par besed steče, noben nič ne namigne...ma cifro in jaz bi ji tudi svetovala kak sms, samo je nerodno nekaj pisat če se itak videvata...ne vem no :?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
[marissa]
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a [marissa] » 05. Dec. 2007 22:18

Jst bi mu tudi raje osebno povedala, ampak ne takoj na začetku. Sploh pa če sta nazadnje govorila 4 leta nazaj in nimata stikov... Vprašanje, če se jo sploh spomni. Treba ga je prvo spomniti na to, da sploh obstaja :D In to ne na vsiljiv način.
Jst bi ga poklicala, mu povedala kdo sm, če se me sploh spomni, ga povabila na pijačko, zabavo, kino, prireditev,... Pa da ne bi bila že ta prvič sama nekje! Nekajkrat se dobita v družbi, pol pa enkrat sama. Pač postopoma, da bi nekaj časa skupaj preživela, da bi videla, če se sploh ujameta, če ti je res tok všeč - tudi kot oseba in pa če se mu sploh dopadeš, da veš pri čem dejansko si! Ne kar tako, ko se slabo poznata in: ej ti si mi pa ful všeč pa to... :nein: Ko bi šla sama nekam, npr. na grad al pa sprehod al pa kamor koli, bi mu pa priznala, kaj čutim do njega.
Jst bi sigurno tako ravnala :)
Nikakor ne bi prijateljice prosila, še manj pa bi preko SMSov, MSNja,... Raje bi ga poklicala in se pogovarjala.
Veliko sreče :wink:
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 08. Dec. 2007 20:18

js tut razmišljam da bi to nardila....včasih sma se kaj pogovarjala ko sma bila še mlajša, zdaj pa nič več. ga pa vsak dan vidim in tut vem da me on še pozna (ni problem v tem da nebi vedel kdo sm :D, samo ne govorima ne :( ). zdaj pa ne vem kako ga naj ogovorim ali kakšen sms bi mu poslala. kaj mu sploh naj napišem, da bi dokaj vredu izpadlo vse skup (naravnost mu pač nemorm povedat, da mi je všeč ali kaj?) :?:
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 08. Dec. 2007 20:42

ja bi ga povabla na kavo če se bi kje srečala...pa mu pol malo namignila,kaj bi rada ...
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a sugar_Neza » 08. Dec. 2007 21:04

jst bi se na začetku tko čist nedolžno pogovarjala z nemu, po možnosti bi mu probala nardit kšno uslugo, d bi za vrneno uslugo hotla vedt njegovo telefonsko, MSN, email...
karkol al pa kr use :D ....
če i se skupi zmenil kje u kšnmu disku al bi pa 'naključno' pršla na eno zabavo kjer bo tud on....bi plesala ukol njega, pol bi se pokazal če sm tud jst njemu ušeč, tko kt je on men, in če bi zgrabu za črva bi blo to to....
sej mamo use ženske nekje eno sorodno dušo- s temu mislm tipa, pa u nagonu mamo uči d mežikamo k nore pa pecamo ane? izrabmo to
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 08. Dec. 2007 21:41

ja lejte,men je blo pa najbolš k mi je pač čez dva dni po tem k sva bla prvič skupi poslov sms.K prov veš da mu je blo mau bed,pa da je kr težko kej skupi spacal.Pa k ti pošle sms veš da je mislu mau nate :oops: men je tok najbolš!!!Obožujem sms-ke! :razz:
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Feb. 2008 20:55

odvisn je od tega, kaj hočeš. Mislm vem, da vsak k mu je ne všeč, bi valda rad bil z njim. ampak kaj če ne bo tko? vprašanje je, kaj bi rajš: da še zmerej samo gledaš za njem pa sanjaš o njem al bi rada vedla, pri čem si.
js sm do zdaj dvema tipoma poslala sms in čeprov se ni iztekl tko, kokr sm upala, sm vesela, da sm to nardila in tega ne bi spremenila.

enmu sm poslala sms, če bi šov z mano na pijačo, da bi mu rada neki povedala (me je poznal od prej). odpisu je po ene parih dneh (umes že zvedu od drugih, za kaj se gre) in napisu, da mu "ni glih do une pijače". u bistvu sm bla kr vesela, da je to napisu, ker sm vsaj vedla, pr čem sm.

drugmu pa sm poslala sms za rojstni dan in ni takoj vedu, katera sm, zato sm mu mal namignla in k je ugotovu, je napisu da se še kej slišva. in js sm čakala, on pa nč. pol sm mu pa napisala, da če gre na eno žurko. pa model spet ni vedu kdo sm :!: in tko sm ugotovila, da tut pr temu ne bo nč...
ampak sm vsaj vedla in ga lahko pozabla...
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 22. Feb. 2008 20:55

odvisn je od tega, kaj hočeš. Mislm vem, da vsak k mu je ne všeč, bi valda rad bil z njim. ampak kaj če ne bo tko? vprašanje je, kaj bi rajš: da še zmerej samo gledaš za njem pa sanjaš o njem al bi rada vedla, pri čem si.
js sm do zdaj dvema tipoma poslala sms in čeprov se ni iztekl tko, kokr sm upala, sm vesela, da sm to nardila in tega ne bi spremenila.

enmu sm poslala sms, če bi šov z mano na pijačo, da bi mu rada neki povedala (me je poznal od prej). odpisu je po ene parih dneh (umes že zvedu od drugih, za kaj se gre) in napisu, da mu "ni glih do une pijače". u bistvu sm bla kr vesela, da je to napisu, ker sm vsaj vedla, pr čem sm.

drugmu pa sm poslala sms za rojstni dan in ni takoj vedu, katera sm, zato sm mu mal namignla in k je ugotovu, je napisu da se še kej slišva. in js sm čakala, on pa nč. pol sm mu pa napisala, da če gre na eno žurko. pa model spet ni vedu kdo sm :!: in tko sm ugotovila, da tut pr temu ne bo nč...
ampak sm vsaj vedla in ga lahko pozabla...
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 24. Feb. 2008 11:54

_*lunca*_ napisal/-a:hy...kak si kej...am....mogoč se me spolneš al pa ne...pred 4 leti sma se mal menla...upam, da se me, kr jz se te...fsm...čaw

Ne vem ali sem jaz tako stara ali kaj ampak nikakor mi ne kapne na glavo kaj zahudiča pomeni FMS???
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 24. Feb. 2008 11:57

*_nincy_* napisal/-a:
_*lunca*_ napisal/-a:hy...kak si kej...am....mogoč se me spolneš al pa ne...pred 4 leti sma se mal menla...upam, da se me, kr jz se te...fsm...čaw

Ne vem ali sem jaz tako stara ali kaj ampak nikakor mi ne kapne na glavo kaj zahudiča pomeni FMS???

Nincy, narobe si prepisala...ni FMS ampak FSM...pomeni pa Fajn Se Mej :wink: Ja..jz sm tud prvič debelo pogledala na sms pred pol leta..in sm tuhtala...in dotuhtala :P
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Feb. 2008 12:00

:lol: na splošno nimam popolnoma nič proti smsom, dokler so vsaj relativno ažurni. po 4ih letih nekomu pisat (in to celo brez podpisa na koncu msga) je pa malo smešno. in zagotovo se je on leta 2004 pogovarjal z eno samo žensko in jo ohranil v toplem spominu do danes.
Uporabniški avatar
urš*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a urš* » 24. Feb. 2008 15:38

Heh, pri meni je ponavadi tak, da vse naravnost povem, pa se vedno dobr izteče (sms ne pride v poštev, razen če mi zvočnik na mobiju crkne):D V tem primeru bi pa svetovala, da se najprej zmeni za kako pijačo (magari prek sms-a) da nebo kr naenkrat v njega skočla pa mu izliva svoja najglobja čustva. Pol pa se počasi pač odvije stvar kot se bo odvila=) Pa obvezno podpis pod sms!
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 26. Feb. 2008 0:41

jullia_ napisal/-a:

:lol: na splošno nimam popolnoma nič proti smsom, dokler so vsaj relativno ažurni. po 4ih letih nekomu pisat (in to celo brez podpisa na koncu msga) je pa malo smešno. in zagotovo se je on leta 2004 pogovarjal z eno samo žensko in jo ohranil v toplem spominu do danes.

tocno tko :!:
naceloma tud jst nimam nc proti sms-om...ceprav jst-ce se le da-raje to osebno opravim..tko vsaj za ziher ve s kom ima opravka ;)
pa naj ve,da se ne bojim direkt kontakta :P
Zadnjič spremenil Anelise, dne 26. Feb. 2008 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 26. Feb. 2008 11:30

Tudi jaz sem dobil sms od punce, s katero si skoraj 1 leto nisem več dopisoval, nato pa me je nekega dne presenetila z sms-om, v katerem je bil medmet, tipičen za njo. Tako sem takoj vedel, za koga gre.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov