Prvi korak-sms?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Sem našla temo že, tako da ne rabim odpirat nove.Rabim en nasvet.Če greš z nekom (dokaj sporazumno)narazen, pa bi mu pač napisala en sms po 1 mescu, tisto ne vsiljiv, ne taki, da bi si mislo, da sem še vedno nora za njim, pač da ga povabim na pijačo vsaj po dolgem času.Tisto res svoboden sms.Kao v stilu, vabim te na kavico Če maš čas.....Hvala za nasvete
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Naj piše sporočilo, druge ni .
Drugače pa če bo itak sam skapiral, da ji je vešč in ji bo kmalu pokazal, ali je tudi ona njemu všeč ali ne. Take stvari se da razbrat.
Drugače pa če bo itak sam skapiral, da ji je vešč in ji bo kmalu pokazal, ali je tudi ona njemu všeč ali ne. Take stvari se da razbrat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
smiley_ka - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
hm. jst bi tud rabla kak nasvet glede tega. v bistvu se poznama tko na videz ze, pa včeri ko smo bli uzun se tko mal menla...pol ko sm šla domov pa pride za mano ko nujno rabu fon in jst, smotka, bi lahk zagrabla šanso, mogoč da bi mi vrnu uslugo, sam ko to ponavad vedno pride za mano no zei pa ne vem kok naj se mu približam, ne vem sploh če ga bom kje u kratkem vidla. mogoč kak sms?
hvala
hvala
-
Jagoda_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2005
- Kraj: Maribor
um um... no pač mi2 sva se sicer kr nekaj časa videvala kr je delal v enem klubu kamor jaz zahajam ampak se nisva nekaj velik pogovarjala. No pred parimi tedni je eni moji prijateljici povedal da sem mu všeč in tak naprej, sem izbrskala telefonsko. Zdej pa nevem al naj pošljem sms ? al kaj pač pustim tak kot je. To je blo pred um...3 tedni. V bistvu niti nevem kaj naj napišem
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
joj, jaz sem se tega nekoč posluževala, pa mislim, da se več ne bom.
1. v srednji - tip mislil, da se zafrkavam in me totalno prizadel. sicer se je potem opravičil in nekaj trudil, sam ni več šlo.
potem sem to še parkrat naredila in nikoli ni imelo dobrih rezultatov. bolje je, da v živo poveš. vidiš res pravo, iskreno reakcijo pa tudi bolj resno te jemljejo. že res, da je težje, sam gre
1. v srednji - tip mislil, da se zafrkavam in me totalno prizadel. sicer se je potem opravičil in nekaj trudil, sam ni več šlo.
potem sem to še parkrat naredila in nikoli ni imelo dobrih rezultatov. bolje je, da v živo poveš. vidiš res pravo, iskreno reakcijo pa tudi bolj resno te jemljejo. že res, da je težje, sam gre
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Jaz sem enkrat "po nesreči" poslala sms moji simpatiji z izgovorom, da pišem svoji prijateljici... in sem napisala v sms "ooo, živjo (npr.) Urška, kako si blablabla..." in vse to poslala tistemu THE tipu... in pol je itak odpisal in pol sva se dopisovala... xD
Ampak to je res za une najbolj sramežljive...taka sem bla jaz pred nekaj leti, zdaj sem vse prej kot to.
Ampak to je res za une najbolj sramežljive...taka sem bla jaz pred nekaj leti, zdaj sem vse prej kot to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]