Prosim za nasvet! Obupana*
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tanyca13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2012
- Kraj: Koper
Živjo..
s fantom sva skupaj že leto in pol. Razumeva se, se vedno nasmejeva,skratka sva kot rit in srajca...
Zadnje čase pa mi je začel govorit, da ne bova mogla biti za vedno skupaj, ker mi bo potem žal, ker nisem še vsega sprobala(s tem je mislil na druge tipe,on mi je prvi spolni partner...na žure...itd.)..
Govori pa mi tudi, da ima občutek, da ni fant zame...ne vem zakaj to misli, ampak on je zame popoln.
Včeraj mi je pa tak sms napisal, da sem že mislna da je konec, umrla sem skoraj..ampak mi je rekel da je samo izrazil svoja čustva, da ima občutek da me ovira, da ne morem uživat, ker je on z mano...bla bla bla....
Prosim, naj mi kdo da kakšen nasvet, ker mi on vse pomeni.
Hvala
s fantom sva skupaj že leto in pol. Razumeva se, se vedno nasmejeva,skratka sva kot rit in srajca...
Zadnje čase pa mi je začel govorit, da ne bova mogla biti za vedno skupaj, ker mi bo potem žal, ker nisem še vsega sprobala(s tem je mislil na druge tipe,on mi je prvi spolni partner...na žure...itd.)..
Govori pa mi tudi, da ima občutek, da ni fant zame...ne vem zakaj to misli, ampak on je zame popoln.
Včeraj mi je pa tak sms napisal, da sem že mislna da je konec, umrla sem skoraj..ampak mi je rekel da je samo izrazil svoja čustva, da ima občutek da me ovira, da ne morem uživat, ker je on z mano...bla bla bla....
Prosim, naj mi kdo da kakšen nasvet, ker mi on vse pomeni.
Hvala
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Klasičen 'it's not you, it's me' prijem.
Pomojem se lhako še nekaj časa trudita, predvsem ti boš skušala dokazat, da njegove trditve niso resnične, da si se dovolj izživela in da je on zate popoln, ampak najbrž on tebe ne vidi kot popolno partnerico zase.
Najbolje je, da vržeta karte na mizo, se iskreno pogovorita. Če boš silila vanj, ne boš rešila ničesar, mogoče boš samo podaljšala agonijo za nekaj časa.
Pomojem se lhako še nekaj časa trudita, predvsem ti boš skušala dokazat, da njegove trditve niso resnične, da si se dovolj izživela in da je on zate popoln, ampak najbrž on tebe ne vidi kot popolno partnerico zase.
Najbolje je, da vržeta karte na mizo, se iskreno pogovorita. Če boš silila vanj, ne boš rešila ničesar, mogoče boš samo podaljšala agonijo za nekaj časa.
- Tanyca13
- Sramežljivka
On mi govori, da sem zanj popolna punca. Ampak, da on zame ni in da si zaslužim nekaj drugačnega.
Poleg tega mi je reku, da noče da greva še narazen, še posebej ne na tak način..
On mi vse pomeni, z mojimi starši se super razume, vsem je všeč, meni pa najbolj. Ne predstavljam si življenja brez njega...
Poleg tega mi je reku, da noče da greva še narazen, še posebej ne na tak način..
On mi vse pomeni, z mojimi starši se super razume, vsem je všeč, meni pa najbolj. Ne predstavljam si življenja brez njega...
- Tanyca13
- Sramežljivka
Tudi meni se tako zdi ja....
Ampak, ni mi logično..on hoče da ko se bova razšla, da ostaneva prijatelja...da ga lahko še vedno prosim za nasvet al karkoli..okej..
ampak ni mi jasno to...če se razideš z osebo, ki ti vse pomeni, je težko biti prijatelj za moje pojme, še posebi takrat, ko pridejo nove osebe, npr. da ima novo punco al pa js fanta.. prej al slej se skregaš...za moje pojme
Ampak, ni mi logično..on hoče da ko se bova razšla, da ostaneva prijatelja...da ga lahko še vedno prosim za nasvet al karkoli..okej..
ampak ni mi jasno to...če se razideš z osebo, ki ti vse pomeni, je težko biti prijatelj za moje pojme, še posebi takrat, ko pridejo nove osebe, npr. da ima novo punco al pa js fanta.. prej al slej se skregaš...za moje pojme
- Tanyca13
- Sramežljivka
slovenc79 napisal/-a:jasno da ti ni, ker to ni logično sploh
mogoče pa da si mu tako fejst da se enostavno vid kot ovira pri tebi. ima nizko samozavest?
Pač...za moje pojme ima normalno samozavest...ne vem, pač pravi mi, da sem mu popolna, da mu vse pomenim...Mislim da me obožuje...reku mi je, da sva to dala zdej skozi, če sva dala določene stvari, bova pač tudi to...te njegove občutke..ampak ne vem..počutim se kot da bi že končala,..mogoče za to, ker me je to tako močno udarilo in šokiralo in je še vse sveže...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
slednje soraj ziher ni. če bi se videl kot oviro, bi bila večja verjetnost, da bi se prilepil nanjo in ji ne bi pustil dihat.
najbrž te ima rad in te ne bi rad preveč prizadel, ampak meni iz napisanega čisto zares zgleda, da bi on rad to zvezo končal.
prijatelja bosta težko ostala, ampak to so v večini primerov samo fraze ob razhodu, redko kdo ostane dejansko prijatelj, posebno takoj po končani zvezi.
kako se pa s tvojimi starši razume je čisto nepomembno, še nobena zveza se ni ohranla iz tega razloga.
res bo pomojem najbolje, da se iskreno pogovorita.
najbrž te ima rad in te ne bi rad preveč prizadel, ampak meni iz napisanega čisto zares zgleda, da bi on rad to zvezo končal.
prijatelja bosta težko ostala, ampak to so v večini primerov samo fraze ob razhodu, redko kdo ostane dejansko prijatelj, posebno takoj po končani zvezi.
kako se pa s tvojimi starši razume je čisto nepomembno, še nobena zveza se ni ohranla iz tega razloga.
res bo pomojem najbolje, da se iskreno pogovorita.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
pol mislim da mu je res dolgčas
pogovor, pa daj mu (še enkrat) vedet da ga nimaš nič manj rada kot on tebe. pa da si raje z njemu kot pa da bluziš. reci da če bi se hotla izživet da bi to povedala.
razen če pač reče da si v resnici on želi ven iz zveze. pol pa itak brezveze..
pogovor, pa daj mu (še enkrat) vedet da ga nimaš nič manj rada kot on tebe. pa da si raje z njemu kot pa da bluziš. reci da če bi se hotla izživet da bi to povedala.
hej norci
- Tanyca13
- Sramežljivka
slovenc79 napisal/-a:pol mislim da mu je res dolgčas
očitno res...
hvala
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Tanyca13 napisal/-a:on hoče da ko se bova razšla, da ostaneva prijatelja...da ga lahko še vedno prosim za nasvet al karkoli.
model je v razhod prepričan. naredi vama uslugo in mu povej, da si zaslužiš fanta, ki te bo toliko spoštoval da ti ne bo povzročal nepotrebne drame, čustvene nestabilnosti in zbijanja samozavesti. če si zanj popolna punca potem ni logično, da se te hoče znebit. torej veš, da laže. lažnivca tudi nočeš.
meni se itak zdi, da je bv se trudit, ker se je on že odločil. predvidevam, da ima nagledano drugo punco, krivi pa tebe in to da ti ne boš srečna, da bi ti rada še kaj sprobala. v resnici bi pa on. lahko mu postaviš ultimat: ali se začne normalno obnašat ali pa naj spoka iz tvojega lajfa. ti boš že prebolela, samo ne se it nekega prijateljstva dokler tega ne boš dejansko čutila.
Vsak raj ima svojo kačo.
- acih
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2012
Če mene vprašaš si dečko pripravlja teren, da ti bo dal konec. Mislim, če bi bil kakšnih 10 let starejši od tebe, bi še nekako razumela te njegove fraze, nisi se še dovolj znorela v življenju itd. Star je 18 in vse to kar govori za tebe, da še nisi dovolj iskusila in tako naprej ima v mislih sebe ! Kaj za vraga pa je že on dal vse skozi pri 18 ? Pač želi si še druge punce ... žal .... mislim, da te noče prizadet z razhodom in zato vse to ovija v celofan.
In razumem, da ti je hudo če bi šla narazen in, da si trenutno prepričana, da ne moreš živiti brez njega, ampak tako pa tudi ne moreš. Mlada si še in obstajajo tudi drugi fantje, ki jih bi lahko imela enako če ne celo bolj rada čeprav se trenutno ne zdi tako.
No ampak trenutno še nista tam, za začetek se pač pogovorita, pač povej mu, da naj bo odkrit , da če hoče it narazen naj povem, in ne nasedat temu njegovemu bluzenju.
In razumem, da ti je hudo če bi šla narazen in, da si trenutno prepričana, da ne moreš živiti brez njega, ampak tako pa tudi ne moreš. Mlada si še in obstajajo tudi drugi fantje, ki jih bi lahko imela enako če ne celo bolj rada čeprav se trenutno ne zdi tako.
No ampak trenutno še nista tam, za začetek se pač pogovorita, pač povej mu, da naj bo odkrit , da če hoče it narazen naj povem, in ne nasedat temu njegovemu bluzenju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov