Prosim za nasvet! Obupana*
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Se strinjam z ostalimi. On je tisti, ki si ne želi zveze in verjetno počasi išče način kako iz nje. Nočem te strašiti ampak je mogoče možnost, da te je prevaral in ima zdaj občutek krivde in si misli, da ni dovolj dober za tebe ter da si zaslužiš boljšega? Samo razmišljam na glas in delno iz svojih izkušenj govorim, ne pravim da je bla prevara da ne boš še kje panična postala zraven.
No najboljše, da se lepo odkrito pogovorita in ne vlečeta v nedogled ter mučita en drugega. Sta še oba zelo malda tak da je celo življenje še pred vama, karkoli pač bo.
No najboljše, da se lepo odkrito pogovorita in ne vlečeta v nedogled ter mučita en drugega. Sta še oba zelo malda tak da je celo življenje še pred vama, karkoli pač bo.
Yada, yada, yada...
- Bibita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2012
Jst sem bla v podobni situaciji in me je žrlo, pa mi je rekla frendica, da je težava v tem, ker ga ne upam vprašat direkt kar me zanima, ker me je bilo strah slišat resnico. No seveda je bil tudi on v zadregi in najprej ni vedel kaj rečt, potem pa sem jaz zbrala pogum in mu povedala vse kar mi gre, kake 4 dni ni bilo sluha. Jaz sem bila malo na trnih, malo mni je bilo vseeno.
Potem me je poklical in rekel, da ima tudi on strah, pa če bi nadaljevala. Ostala sva skupaj še 4 mesece, potem pa ugotovila, da ne paševa najbolj skupaj, sva pa še vedno v stikih in se ne sovraživa ali kaj podobnega.
Potem me je poklical in rekel, da ima tudi on strah, pa če bi nadaljevala. Ostala sva skupaj še 4 mesece, potem pa ugotovila, da ne paševa najbolj skupaj, sva pa še vedno v stikih in se ne sovraživa ali kaj podobnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov