Prosim pomagite!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Če hoče pavzo pomeni,da očitno z uno hoče neki met in če jo bo dobiu bo tebe od*ebu če je ne bo dobiu se bo vrnu k teb to je že iz vesolja vidno!!Ampak zdj je stvar v teb kaj boš naredila...no prebrala sm da si ga pustila,to je dober znak...Kar se tiče ljubosumnosti ti morm povedat da sm jst tud in to zelo priznam,ampak prideš do določene meje ko se zavedaš da to ni zdravo,poskušaj se zadržat pomisli na lepe stvari,vem da je teško ampak enkrat če boš hotela imeti zdravo vezo in srečno življenje se čimprej pripravi do tega,ker s tem moriš samo sebi in ljudem okoli tebe sploh pa njemu...Bolj k mu boš morila hitrej si bo najdu drugo in te bo spet bolelo,bodi samozavestna,ne glej samo kam on gleda kaj govori kaj dela,zavedaj se da si ti tista k si najboljša in če se boš tako počutila te bodo ljudje drugače videli,prinašala boš pozitivno energijo in ljudje bodo sproščeni ob tebi in kaj veš mogoče pa še celo najdeš nekoga ki bo kot iz nebes padel pred tebe
Pa vso srečo ti želim in zahvaljujem vsem puncam tuki k ste tud men pomagale HVALA,Rada vas imam!
Pa vso srečo ti želim in zahvaljujem vsem puncam tuki k ste tud men pomagale HVALA,Rada vas imam!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- PeetrCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2009
Seyfullah napisal/-a:Če hoče pavzo pomeni,da očitno z uno hoče neki met in če jo bo dobiu bo tebe od*ebu če je ne bo dobiu se bo vrnu k teb to je že iz vesolja vidno!!Ampak zdj je stvar v teb kaj boš naredila...no prebrala sm da si ga pustila,to je dober znak...Kar se tiče ljubosumnosti ti morm povedat da sm jst tud in to zelo priznam,ampak prideš do določene meje ko se zavedaš da to ni zdravo,poskušaj se zadržat pomisli na lepe stvari,vem da je teško ampak enkrat če boš hotela imeti zdravo vezo in srečno življenje se čimprej pripravi do tega,ker s tem moriš samo sebi in ljudem okoli tebe sploh pa njemu...Bolj k mu boš morila hitrej si bo najdu drugo in te bo spet bolelo,bodi samozavestna,ne glej samo kam on gleda kaj govori kaj dela,zavedaj se da si ti tista k si najboljša in če se boš tako počutila te bodo ljudje drugače videli,prinašala boš pozitivno energijo in ljudje bodo sproščeni ob tebi in kaj veš mogoče pa še celo najdeš nekoga ki bo kot iz nebes padel pred tebe
Oi,jest bi te pa prosila...če maš fb..al pa msn..če mi poveš..naslov al pa kko ti je ime?
- MrsM
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2009
Ja, res super nasvet. Tip dvomi v to, ali naj bo še v tej zvezi ali ne, ona se pa naj zdej še igra in dela hladno. Takšno obnašanje ga bo sigurno prepričalo v to, da ogromno zamuja, če je nima.
Mislila sem takrat, ko sta v zvezi ( če se bosta). Zakaj bi se ona njemu metala okoli vrata on pa bi se obašal tak do nje?
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Draga avtorica,
mislim, da si prav nardila da si ga pustila. No, nek podobnega se je meni dogajalo in zato trdim, da kr brez razloga se nebi počutila ljubosumne. Sama se nikol nism smatrala za ljubosumno osebo in prvih par mesecev z njim mi je blo ful dobro, zaupala sm mu vse in mu verjela. Sam se je pa spremenu (pri meni sicer ni šlo za kr neko tujo punco, ampak za njegovo bivšo), in valda sm opazla da je drugačen, postala sm ljubosumna ker sm sumila da mata spet neki skup. No, kr naenkrat mi je začel trdit da ne ve točno kaj čuti in je ful zmeden in blablabla.... Takrat mi je prekipelo, sm rekla da si zaslužim boljšega, nekoga ki mu bom pomembnejša od drugih punc in nekoga, za katerega bom vedela da si res želi bit z mano.
No, to je blo pred mesci, mene pa še vedno stisne pri srčku ko slišim, da so ga vidli z bivšo (ali zdej že sedanjo?). Tko da ti lahk povem, da ti bo še ful težko, sam čas itak celi rane in vse lažje ti bo. Js sm se zdej odločla da nočem nobenega stika z njim (kar mi je bla najtežja odločitev sploh) in mi je ful hudo zarad tega (sm kr nekako upala, da se bo zavedel kaj je zgubil in da se bo še potrudil zame...)
No, sm se kr razpisala....se pa že bolje počutim (dobr da mam forum, da se lahko nekomu izjadam)
LP
mislim, da si prav nardila da si ga pustila. No, nek podobnega se je meni dogajalo in zato trdim, da kr brez razloga se nebi počutila ljubosumne. Sama se nikol nism smatrala za ljubosumno osebo in prvih par mesecev z njim mi je blo ful dobro, zaupala sm mu vse in mu verjela. Sam se je pa spremenu (pri meni sicer ni šlo za kr neko tujo punco, ampak za njegovo bivšo), in valda sm opazla da je drugačen, postala sm ljubosumna ker sm sumila da mata spet neki skup. No, kr naenkrat mi je začel trdit da ne ve točno kaj čuti in je ful zmeden in blablabla.... Takrat mi je prekipelo, sm rekla da si zaslužim boljšega, nekoga ki mu bom pomembnejša od drugih punc in nekoga, za katerega bom vedela da si res želi bit z mano.
No, to je blo pred mesci, mene pa še vedno stisne pri srčku ko slišim, da so ga vidli z bivšo (ali zdej že sedanjo?). Tko da ti lahk povem, da ti bo še ful težko, sam čas itak celi rane in vse lažje ti bo. Js sm se zdej odločla da nočem nobenega stika z njim (kar mi je bla najtežja odločitev sploh) in mi je ful hudo zarad tega (sm kr nekako upala, da se bo zavedel kaj je zgubil in da se bo še potrudil zame...)
No, sm se kr razpisala....se pa že bolje počutim (dobr da mam forum, da se lahko nekomu izjadam)
LP
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Ja pa ti njega začni delat ljubosumnega. Drgač moreš pa tudi ti malo v glavi razčistit. Res je bolš da sta vsak malo sama, da vidita kako bo. Po moje se ti je kdaj moralo kaj takega zgoditi, da zdaj ne zaupaš ljudem kar tako in pa manjka ti samozavesti. Mogoče začneš pri sebi lahko delat. Pojdi v trgovino in spremeni stil oblačenja, pojdi k frizerju spremeni frizuro.. mogoče ti bo to potem povečalo samozavest, da ne boš rabila bit ljubosumna na druge babure.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
PeetrCa napisal/-a:Lep pozdrav...prebrala sem kar nekaj člankov...vendar...rada bi da mi svetujete kaj naj naredim..sama premišljujem že dlje časa kaj naj naredim da bo bolje, pa mi do zdej še ni uspel...pa me zanima še mnenje drugih...tako se bom lažje odločila...
S fantom sem že 2 leti pa pou...zadnje tri mesece pa se zelo kregava...na začetku sva se kregala zaradi brez veznih stvari in sva jih potem tudi rešila...sedaj pa je drugače...začela sva se kregat ker sem jest preveč ljubusmna. To sm mu tudi povedala, prosila pa sem ga le naj me ne dela ljubusumne in naj mi v tistih trenutkih ko bom ljubusmna še toliko bolj pokaže da me ima rad...vendar ni delovalo...ni se potrudil. Pred nekj dnevi je spoznal punco...ki mu je rahlo všeč(čeprav zanika),pa tudi njej je ona malce všeč...videvata se skoraj vsak dan, tudi po več ur,skupaj še z drugimi prjatli, z mano pa je 1uro na dan, pa še to ne včasih. Ko se kregava se obnaša kot da ga nič ne prizadane, ko mu povem kaj me moti, si ne želi da bi bilo kako drugače. Včeraj pa ko sva se zvečer pogovarjala po telefonu, je predlagau da se 1 teden ne slišiva, da potrebuje pavzo,ker še sam ne vekaj hoče, da more vse premisliti (kao če bo šlo tko naprej, ker sm tok lubusmna,čeprav včasih nism bla, ker mi je tut pokazu da nimam bit za kei, zdei pa me non stop dela ljubusmno, pa še ne pokaže mi da me ma rad,enostavno se mu J***). Rekel je da si ne smeva pošiljat smsjov in se klicat,da vsak zase premisli...da vidva če se bova pogrešala itd.(nevem kako nej zdržim, ker ga pogrešam že zdei,pa je minil par urc ko mi je to rekel...)
Mene zanima ali naj se sama spremenim...čeprav mislim da če se spremenim samo jest to ni dovolj,ker bi se mogla oba...
Ali naj počakam do drugega tedna da mi pove kaj je on premislu in pol vidm kaj hoče
Ali ga naj enostavno poskušam prebolet(čeprav ga LJUBIM) prosim če ima kdo kakšn predlog ali nasvet nai mi pove..hvala že v naprej..
Uživite, RadaVasMam
PeetrCa
Zakaj šele zdaj?Ker ti teče voda v grlo?Prej nisi pomislila,da bi spremenila nekaj na sebi,da se nebi prepirala?In zakaj bi le on tebi moral ob tvojih napadih ljubosumja,dokazovati,kako rad te ima?Zakaj nisi raje ti njemu dokazala,da ga imaš rada in se zadržala ljubosumnih izgredov?
Tale pavza najbrž ne prinaša nič dobrega.Upam,da boš v prihodnje bolj pazljiva pri izkazovanju čustev.Negativnih seveda.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
PeetrCa napisal/-a:S fantom sem že 2 leti pa pou...zadnje tri mesece pa se zelo kregava...začela sva se kregat ker sem jest preveč ljubusmna.
Pred nekj dnevi je spoznal punco...
Ampak ste res nepismene v bozjo mater.arianna87 napisal/-a: No, nek podobnega se je meni dogajalo in zato trdim, da kr brez razloga se nebi počutila ljubosumne.
To, da je on spoznal in odsel z drugo zensko je posledica ljubosumnosti, ne pa povod zanjo.
Face it, vse si sama zajebala s svojo ljubosumnostjo.
Also:
This.keepsake napisal/-a:očitno mu tvoje neprestano skakanje po glavi totalno preseda in je več kot očitno rajši v družbi ljudi (v tem primeru te njegove kolegice) ki ga ne obremenjujejo ampak sproščajo (!). Ja, načeloma naj bi punca spadala v krog ljudi, s katerim z veseljem preživljaš prosti čas, ker ti je fino, ne pa nekdo ki ti gre milo rečeno na k***c.
Ene res ne znate se obnasat v razmerju.
Da ne omenjamo debilnih idej, da bi njega delala ljubosumnega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
PeggySue* napisal/-a:PeetrCa napisal/-a:Lep pozdrav...prebrala sem kar nekaj člankov...vendar...rada bi da mi svetujete kaj naj naredim..sama premišljujem že dlje časa kaj naj naredim da bo bolje, pa mi do zdej še ni uspel...pa me zanima še mnenje drugih...tako se bom lažje odločila...
S fantom sem že 2 leti pa pou...zadnje tri mesece pa se zelo kregava...na začetku sva se kregala zaradi brez veznih stvari in sva jih potem tudi rešila...sedaj pa je drugače...začela sva se kregat ker sem jest preveč ljubusmna. To sm mu tudi povedala, prosila pa sem ga le naj me ne dela ljubusumne in naj mi v tistih trenutkih ko bom ljubusmna še toliko bolj pokaže da me ima rad...vendar ni delovalo...ni se potrudil. Pred nekj dnevi je spoznal punco...ki mu je rahlo všeč(čeprav zanika),pa tudi njej je ona malce všeč...videvata se skoraj vsak dan, tudi po več ur,skupaj še z drugimi prjatli, z mano pa je 1uro na dan, pa še to ne včasih. Ko se kregava se obnaša kot da ga nič ne prizadane, ko mu povem kaj me moti, si ne želi da bi bilo kako drugače. Včeraj pa ko sva se zvečer pogovarjala po telefonu, je predlagau da se 1 teden ne slišiva, da potrebuje pavzo,ker še sam ne vekaj hoče, da more vse premisliti (kao če bo šlo tko naprej, ker sm tok lubusmna,čeprav včasih nism bla, ker mi je tut pokazu da nimam bit za kei, zdei pa me non stop dela ljubusmno, pa še ne pokaže mi da me ma rad,enostavno se mu J***). Rekel je da si ne smeva pošiljat smsjov in se klicat,da vsak zase premisli...da vidva če se bova pogrešala itd.(nevem kako nej zdržim, ker ga pogrešam že zdei,pa je minil par urc ko mi je to rekel...)
Mene zanima ali naj se sama spremenim...čeprav mislim da če se spremenim samo jest to ni dovolj,ker bi se mogla oba...
Ali naj počakam do drugega tedna da mi pove kaj je on premislu in pol vidm kaj hoče
Ali ga naj enostavno poskušam prebolet(čeprav ga LJUBIM) prosim če ima kdo kakšn predlog ali nasvet nai mi pove..hvala že v naprej..
Uživite, RadaVasMam
PeetrCa
Zakaj šele zdaj?Ker ti teče voda v grlo?Prej nisi pomislila,da bi spremenila nekaj na sebi,da se nebi prepirala?In zakaj bi le on tebi moral ob tvojih napadih ljubosumja,dokazovati,kako rad te ima?Zakaj nisi raje ti njemu dokazala,da ga imaš rada in se zadržala ljubosumnih izgredov?
Tale pavza najbrž ne prinaša nič dobrega.Upam,da boš v prihodnje bolj pazljiva pri izkazovanju čustev.Negativnih seveda.
Le zakaj bi se mogla samo ona spremenit? Verjetno je ona mela ljubosumne izpade zato, ker jo je on pripravil do tega! Povem iz svojih lastnih izkušenj, da ni fajn, ko ti fant začne razlagat o svojih kolegicah, pa kak so fajn, pa kok so super, pa da znajo to pa ono, pa kok jih vsi pohvaljo da znajo super kuhat, pa da so pridne, delovne... Pol pa da teb reče, da kuk mu skoz sm težiš, da zakaj pa tega in tega ne nardiš, pa da zakaj nisi ti tko super kot njegove kolegice...
Če pa po tem ne rataš ljubosumen pol pa res ne vem kaj...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
haley napisal/-a:Le zakaj bi se mogla samo ona spremenit? Verjetno je ona mela ljubosumne izpade zato, ker jo je on pripravil do tega! Povem iz svojih lastnih izkušenj, da ni fajn, ko ti fant začne razlagat o svojih kolegicah, pa kak so fajn, pa kok so super, pa da znajo to pa ono, pa kok jih vsi pohvaljo da znajo super kuhat, pa da so pridne, delovne... Pol pa da teb reče, da kuk mu skoz sm težiš, da zakaj pa tega in tega ne nardiš, pa da zakaj nisi ti tko super kot njegove kolegice...
haley, baba smotana, preberi si en post višje od svojega, ti je mahagonij lepo razložil.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
miteq napisal/-a:haley, baba smotana, preberi si en post višje od svojega, ti je mahagonij lepo razložil.
kaj če bi ti šel na forum, kjer so sami fantki in se z njimi v peskovniku igral ..
-
haley - Cosmopsiho
miteq napisal/-a:haley napisal/-a:Le zakaj bi se mogla samo ona spremenit? Verjetno je ona mela ljubosumne izpade zato, ker jo je on pripravil do tega! Povem iz svojih lastnih izkušenj, da ni fajn, ko ti fant začne razlagat o svojih kolegicah, pa kak so fajn, pa kok so super, pa da znajo to pa ono, pa kok jih vsi pohvaljo da znajo super kuhat, pa da so pridne, delovne... Pol pa da teb reče, da kuk mu skoz sm težiš, da zakaj pa tega in tega ne nardiš, pa da zakaj nisi ti tko super kot njegove kolegice...
haley, baba smotana, preberi si en post višje od svojega, ti je mahagonij lepo razložil.
Ti pa tudi nisi dobr mojga posta prebral...
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Sprašuješ nas, ali se naj spremeniš... To bi morala razmišljati takrat, preden si začela z ljubosumnimi izpadi, brez vzroka... Enostavno mu je bilo dovolj tvojih ljubosumnih izpadov ter napadov, se je tip odmaknil.. Verjetno so se tudi njegova čustva ohladila, verjetno bi se tudi tvoja. Postavi se v njegovo kožo, da bi bila ti tista, pri kateri bi tip imel stalno neke ljubosumne izpade, brez razloga... Verjetno bi te slej k prej začelo vse skupaj dušiti, hkrati bi se umaknila, in slej k prej k bi spoznala drugega tipa, bi se verjento začela družit z njim(v primeru, da bi ti bil všeč), v upanju, da ti bo zaupal in ti verjel.. Ti svojemu po dveh letih nisi mogla?! Zanimivo, je morda kriva kakšna napaka v preteklosti v vajini zvezi, ali pa je krivo pomanjkanje samozavesti in posledično ta ljubosumnost... Kakorkoli, oprosti ker sem direktna, ampak mislim, da se je tip dobesedno naveličal vsega skupaj, in da se je umaknil predvsem zaradi tvojih izpadov.... Verjetno te bo ta napaka izučila ter ti dala vedet,(kot si že sama spraševala), da se spremeniš, oziroma da zmanjšaš tole tvojo ljubosumnost v meje normale ter se trudiš človeku zaupat in verjet... Namesto, da zganjaš ljubosumne izpade, rajši pokaži človeku koliko ga imaš rada in koliko ti pomeni... Bo veliko bolj koristno!
-
haley - Cosmopsiho
^^Ne moraš pa tud rečt, da je ravno fer od njega, da punca skoz kaže tipu kuk ga ma rada, on jo pa zanalašč ljubosumno dela-je več s frendicami kot s punco, jih skoz hvali, frendice kuje v zvezde, čez svojo punco ma pa skoz neki za povedat... Tole pa mislem, da niso pol ljubosumni izpadi brez razloga. Torej jaz govorim o tem, da rataš ljubosumen po tistem, ko se začne tok družit z njimi in je rajši v njihovi družbi kot s svojo punco.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Nevemo kako je z njenimi izpadi..ali so bili pred ali po njegovem druženju z frendicami..Slišale smo njeno zgodbo.. Ampak kot je sama opisala oz.dala vedat, kaj mislimo, ali bi se mogla spremenit oz dala vedat, da se zaveda napak.. Kljub vsemu pa, treba se je pogovorit, saj smo odrasli, ne pa kar zganjat ljubosumnosti.. Sicer pa vsak ima svoje mnenje glede ljubosumnosti in posledično tudi izpadov, js sm pač povedala kakor sem mislila, in kaj mislim glede takšnih stvari, kos e ti odmakne iz takšnih in podobnih razlogov..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov