Propad zveze?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni je tle pri vsem najbolj bedno, da napišeš kako te še vedno rajca tip, ki te je pustil.
ti nimaš ljubezni do sebe. paše ti, da moški grdo ravna s tabo. to te rajca.
ti nimaš ljubezni do sebe. paše ti, da moški grdo ravna s tabo. to te rajca.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
claire napisal/-a:o maj gad še ena ki se boji biti sama in zato kar stagnira v zvezi v kateri:
- ne štima sex
- je ne privlači telo njenega moškega oz. ne ve če jo ali je ne, kar je še huje
- je bil nasilen do nje (večkrat!)
- se ji za prejšnjo alinejo hoče odkupiti s prilizovanjem in metanjem sam sebi peska v oči, kako se je pa kar en dan po nasilnem izbruhu sprmenil v mirovneža
- njen stavek "nudi mi vse" totalno ne paše v cel koncept posta in je ena velika laž, saj ta zveza nima niti osnov kot so spoštovanje, privlačnost in dober sex
ampak ta zveza ima:
- skupno preživljane prostega časa! (wau.)
vprašam se, če ima tipo ful keša? al kaj točno je razlog da si z njim?
my thoughts exactly!
Še enkrat naj vse pove naš prijatelj Dane Cook:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
ognjena - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2011
LedZeppelin - ups sori!
Tearjerker - hvala za dober odgovor!
Delusional - ne rabiš me žalit, kr js tut tebe ne bi, če bi se obrnala sem po pomoč! Sploh pa hočem it stran od tipa, ki je grdo delal z mano, nevem pa kaj je tako nejasnega pri tem, če ti je bivši še vedno všeč?!
Hvala vsem za mnenja, ker vidim stvar zdej bolj objektivno! Jasno pa je, da se je za konec zveze vedno težko odločiti, zato sm pa prišla sem po nasvete. Hvala tistim, ki ste bili direktni ampak ne napadalni!
Tearjerker - hvala za dober odgovor!
Delusional - ne rabiš me žalit, kr js tut tebe ne bi, če bi se obrnala sem po pomoč! Sploh pa hočem it stran od tipa, ki je grdo delal z mano, nevem pa kaj je tako nejasnega pri tem, če ti je bivši še vedno všeč?!
Hvala vsem za mnenja, ker vidim stvar zdej bolj objektivno! Jasno pa je, da se je za konec zveze vedno težko odločiti, zato sm pa prišla sem po nasvete. Hvala tistim, ki ste bili direktni ampak ne napadalni!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
pošlji ga k terapevtu. kot prvo, njegov odnos do tebe ni zdrav. ni normalno, da si na nekoga tako močno navezan. pa naj se gre za tipe ali punce. sploh pa zaradi tega kar si že povedala o njegovi preteklosti. kot drugo pa tudi samo iz ljubezni dvomim da se bo spremenil. s strokovno pomočje že lažje, ker bo razčistil sam s sabo in lastnimi težavami. zna bit, da pa bo potem pustil on tebe, ker ga ne bo bolestno strah pustit te, ker ga imaš kao edina rada..
Vsak raj ima svojo kačo.
-
lig3r - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2011
OGNJENA prebrala sem samo tvoj 1. post zato ti odgovarjam :
Zakaj si ženske nebi pustile razvajat oz. met moškega ,ki ve kako z žensko. Če ti stoji ob strani in prisluhne je to super in ne slabo.
V večini takih primerov, da je moški copata so si krive ženske same.
no in do zdaj se to še ni zgodilo in ne razmišljaj o tem , in če se bo veš kaj narediti . In to ni nikakršna bolezen , da bi se pozdravil , če se je takrat res zasekiral oz. se zavedal kaj je naredu potem tega ne bo naredil več.
Če pač nisi dovolj zrela za resno zvezo oz. da bi poskusila rešiti se pogovoriti potem odidi. in razmisli o teh zadevah kaj imaš, kajti ko ga boš pustila boš laho ugotovila kaj si mela .Lahko pa da ti bo bolje. Saj se najbrš pogovarjata med sabo pa mu povej da nočeš da te tako razvaja.oz si raje naredi pavzo pa boš pol videla kako naprej , če bo razumen.
seveda ti je noro privlačen in vse... ampak to so samo misli, samo fantazije , nič resnega.Hrepeniš po njem , ko si že navajena tega sedanjega tipa. poskusi raje z novimi fantazijami če že ali pa kaj novega s fantom.
no upam da sem ti kaj pomagala pa vso srečo pri tem .
( v vsem mi ustreže, poleg njega se počutim najlepšo in najbolšo, tudi pri vseh težavah mi stoji ob strani in mi prisluhne. )
Zakaj si ženske nebi pustile razvajat oz. met moškega ,ki ve kako z žensko. Če ti stoji ob strani in prisluhne je to super in ne slabo.
( problem je SAMO v meni. ne cenim ga več toliko kot sem ga, tudi spoštovanje je malo manjše, ravno iz razloga, ker vedno capa za menoj. )
V večini takih primerov, da je moški copata so si krive ženske same.
( zgodilo se je tudi to, da je bil parkrat grob do mene.......nazadnje sem mu pa resno zagrozila in sedaj tega ni naredil že kakšne pol leta in obljubla da nikoli več ne bo. tokrat vem, da če bo ponovil da ga definitivno pustim. )mislite da bo še kdaj ponovil, ali se je res 'pozdravil' tega? )
no in do zdaj se to še ni zgodilo in ne razmišljaj o tem , in če se bo veš kaj narediti . In to ni nikakršna bolezen , da bi se pozdravil , če se je takrat res zasekiral oz. se zavedal kaj je naredu potem tega ne bo naredil več.
(Rada bi vaše mnenje o tem, ali naj ostanem v zvezi, kjer sem jaz popolnoma in noro ljubljena, nudi mi vse in tudi pri prostem času se ujemava.)
Če pač nisi dovolj zrela za resno zvezo oz. da bi poskusila rešiti se pogovoriti potem odidi. in razmisli o teh zadevah kaj imaš, kajti ko ga boš pustila boš laho ugotovila kaj si mela .Lahko pa da ti bo bolje. Saj se najbrš pogovarjata med sabo pa mu povej da nočeš da te tako razvaja.oz si raje naredi pavzo pa boš pol videla kako naprej , če bo razumen.
( Aja omeniti sem pozabila, da veliko mislim na bivšega serača, ki mi je prvi zlomil srce in mi je še vedno noro privlačen. )
seveda ti je noro privlačen in vse... ampak to so samo misli, samo fantazije , nič resnega.Hrepeniš po njem , ko si že navajena tega sedanjega tipa. poskusi raje z novimi fantazijami če že ali pa kaj novega s fantom.
no upam da sem ti kaj pomagala pa vso srečo pri tem .
*_ Vsak je svojega mnenja ! _*
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
^Nebi se mogla bolj NE strinjat s tabo.
Super je ko ti nekdo stoji ob strani, ampak ne nekdo ki je obseden s tabo.
Ne ni ženska kriva da je moški copata ON je tak.
Pa kaj potem če je bil parkrat grob, pa kaj potem če te bo naslednjič pretepel, dokler se to zgodi samo občasno in mu je potem žal je ok (sarcasm)
Seveda se počutiš ljubljena z njim ker je copata in vse naredi zate, kar ti ugaja. Vsi se radi počutimo ljubljene, ampak s takim tipom si rajši niti ne predstavljam prihodnosti.
Jaz že pri prvih znakih copate zaključim. Tako da moj nasvet je najdi tipa.
Super je ko ti nekdo stoji ob strani, ampak ne nekdo ki je obseden s tabo.
Ne ni ženska kriva da je moški copata ON je tak.
Pa kaj potem če je bil parkrat grob, pa kaj potem če te bo naslednjič pretepel, dokler se to zgodi samo občasno in mu je potem žal je ok (sarcasm)
Seveda se počutiš ljubljena z njim ker je copata in vse naredi zate, kar ti ugaja. Vsi se radi počutimo ljubljene, ampak s takim tipom si rajši niti ne predstavljam prihodnosti.
Jaz že pri prvih znakih copate zaključim. Tako da moj nasvet je najdi tipa.
-
ognjena - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2011
Ja punce moje...zele sm že 'rahlo vinjena' in vam odgovorjam...sem sklenila nekaj ukreniti in......sem ga pustila danes! Ni se tudi kaj dosti upiral, ker se mi zdi da je nekako pričakoval.
Ste mi dale pravo videnje na to zvezo, predvsem pa sem se opirala na mnenje prijateljic, ki so mi to že nekaj časa govorile.
Hvala!
Čez nekaj časa bo vse vredu...ane? Nisem bila samska že 5 let (14 dni vmes).
Ste mi dale pravo videnje na to zvezo, predvsem pa sem se opirala na mnenje prijateljic, ki so mi to že nekaj časa govorile.
Hvala!
Čez nekaj časa bo vse vredu...ane? Nisem bila samska že 5 let (14 dni vmes).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^bodi močna ..tud tole bo kmalu samo še spomin iz preteklosti.
- *metika*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
vrjem da mu s tem, da boš z njim samo zato ker se ti smili oz ga nočeš przadet, ne delaš nč dobrga...ponavad se take zveze končajo tko da si ti že psihično čist zmozgana ker tolk časa vztrajaš z nekom do katerga ti sploh ni (ker to da si z njim iz usmiljenja je daleč od kšne ljubezni), on pa postane še bl odvisn od tebe, česar posledice so pa vrjetno vsm jasne.lej sm enkrat živiš in če boš pr vsaki stvari gledala da bo sm drugim fajn,vrjem da bo to en k***c od živlenja.so stvari pr katerih morš najprej pomislt nase.
omenila si da je biu enkrat nasiln k ni dobu tazga odziva kokr ga je prčakvov.ja vrjem da tut on čut da to kar ti mislš da čutš do njega ni ljubezn ampk neki druzga in če se je že enkrat spravu nate zarad tega vrjem da če boš vztrajala v tem da si z njim iz usmiljenja bo sm še slabš, ker bo tut on čutu da to ni to.
sicer pa tut jst ne vrjamem da te nekdo k se sprau nate lahko noro ljubi.temu se ne reče ljubezn.ker to da ti nekdo v vsm ustreže in vse nardi zate in ti vse kupi in ti vse da zame ni odraz ljubezni ampk opsesije oz odvisnosti in dela to samo zato da si še vedno z njim.
omenila si da je biu enkrat nasiln k ni dobu tazga odziva kokr ga je prčakvov.ja vrjem da tut on čut da to kar ti mislš da čutš do njega ni ljubezn ampk neki druzga in če se je že enkrat spravu nate zarad tega vrjem da če boš vztrajala v tem da si z njim iz usmiljenja bo sm še slabš, ker bo tut on čutu da to ni to.
sicer pa tut jst ne vrjamem da te nekdo k se sprau nate lahko noro ljubi.temu se ne reče ljubezn.ker to da ti nekdo v vsm ustreže in vse nardi zate in ti vse kupi in ti vse da zame ni odraz ljubezni ampk opsesije oz odvisnosti in dela to samo zato da si še vedno z njim.
-
Kleio - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
To je čisto noro. Prekini zvezo- a boš ti živela svoje življenje prilagojeno njemu, samo zato, da bo njemu udobno? Da bo lahko seksal s tabo, pravil, da te noro ljubi, nato pa na vsake toliko udaril, ker je posesiven?
Začni živeti svoje življenje, on pa naj naredi s svojim kar hoče. Morala bi prekiniti že prvič, ko te je udaril.
Upam samo, da te ne bo začel zasledovati ali karkoli drugega bolanega...
Začni živeti svoje življenje, on pa naj naredi s svojim kar hoče. Morala bi prekiniti že prvič, ko te je udaril.
Upam samo, da te ne bo začel zasledovati ali karkoli drugega bolanega...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov