Prodajanje telesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Horus napisal/-a:
In ne, cistilke ne cenim nic bolj kot prostitutke.
Zakaj pa ne?
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
ana27 napisal/-a:Horus napisal/-a:Sicer pa, me zanima kok parov obstaja, kjer zenska podari vec stvari tipu kot kontra
V mojih vezah sem ja skoraj vedno več podarila in finančno vložila v vezo kot fant.
Torej si bila ti sponzor in on prostitutka.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 24. Sep. 2009 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
LaHauteCouture napisal/-a:Zakaj pa ne?Horus napisal/-a:In ne, cistilke ne cenim nic bolj kot prostitutke.
Ne vem, no, ampak meni se zdi vsakodnevno pucanje smrdečih javnih stranišč bolj ponižujoče, kot pa enemu zmasirati penis.
Ampak, to each their own.
- Horus
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
Horus napisal/-a:Zakaj pa bi jo?
Bi raje videl, da bi bila tvoja mama čistilka ali prostitutka?
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
Alwaleed napisal/-a:LaHauteCouture napisal/-a:Zakaj pa ne?Horus napisal/-a:In ne, cistilke ne cenim nic bolj kot prostitutke.
Ne vem, no, ampak meni se zdi vsakodnevno pucanje smrdečih javnih stranišč bolj ponižujoče, kot pa enemu zmasirati penis.
Ampak, to each their own.
Pa ti veš, da nekdo to mora pravzaprav počet, zato da tvoja mestna rit tega ne rabi?.Delo prostitutke pa ne rabi nihče opravljat, pa bo svet še vedno kul.
In to delo ni ponižujoče, ti si kreten. Privoščim ti, da enkrat občutiš revščino in bedo. Me prav zanima, kaj bi potem rekel o čistilkah, ko bi sam moral to počet.
Vedi le to kolega: danes imaš denar, jutri ga mogoče več nimaš. Nadute ljudi, ki se imajo za nekaj več ta jutri lahko kaj hitro doleti.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
/\/\4t3j eden redkih pametnih tipov na forumu
- Horus
- /\/\4t3j
- Debatorica
Horus napisal/-a:Matej, daj malo logicno pomisli, saj si tip.
Vem, da mora to nekdo pocet. Ce zelijo to poceti, pa naj. In ne. Delo prostitutke je ravno tako potrebno za vzdrzevanje zdrave pameti moskih, ki iz takega ali drugacnega razloga ne morejo dobiti partnerke. Sicer pa je prostitucija obstajala prej kot cistilstvo in glede na to, da se kljub prepovedim in kaznim in druzbenemu obsojanju skozi vsa ta stoletja (tisocletja) ni izgubila nekaj pove o njeni potrebnosti.
Nauci se brati. Rekel sem, da je BOLJ ponizujoce KOT in ne da JE ponizujoce. Nekateri dejansko z besedami izrazamo pomen in ga ne pustimo prosto tvoji (omejeni) interpretaciji.
Lepo, da mi to privoscis. Saj ves, kar drugim zelis pride k tebi. Karma pa to. Sicer pa spet narobe razmisljas. Ce bi bil prisiljen v cistilstvo iz existencialne krize bi pac cistil, to pa se ne pomeni, da bi mi postalo delo vsec. Ce bi ga zacel visje ceniti, bi ga zacel visje ceniti zaradi lastnega obrambnega mehanizma, ker bi si hotel nekako racionalizirati, da to pocnem, ne pa zato, ker bi se mi resnicno zdelo dobro delo.
Sem drugacnega mnenja. Danes imas denar, nalozis ga za ju3, ju3 se zmeraj imas denar. Sicer pa se strinjam. Nadute ljudi, kot tebe, ki sodis, kar bi druge moralo doleteti, marsikaj lahko doleti. Sicer pa ce malo pomislimo, kdo se ima za kaj vec?
Jaz, ki pravim, da cenim isto prostitutke in cistilke, ali ti, ki imas prostitutke za nekaj manj (izpeljano iz tega, da pravis, da imam jaz cistilke za nekaj manj in ker imam prostitutke in cistilke za isto stopnjo, lahko sklepamo, da so zate prostitutke nekaj manj).
LHC, Ali eden redkih pametnih tipov ali pa eden mnogih neumnih zensk Depends on the observer xD
Imam čas zato ti bom lepo odgovoril na tvoj post, čeprav se mi zdi čist bv, ampak ok.
1. Prostitutk ne potrebuje nihče. Zaradi prostitutk je svet slabši in ne boljši. Poglej si samo, koliko žensk je zaradi tega ali onega razloga prisiljenih v to delo. Veliko ljudi te ženske izkorišča. Pravzaprav vem za človeka, ki te punce izkorišča(živi v moji bližini). Punce so iz V Evrope in jih na veliko izkorišča(sam ima čudovito hišo na čudoviti lokaciji), zato da lahko luzerji, ki niso sposobni dobit ženske, svojo spolno slo zadovoljijo tako, da plačajo te usluge z denarjem. Ti ljudje so luzerji(FAIL AT LIFE).
2. Karma, ok whatever. Ne verjamem v te stvari, ampak, če se boš ti zaradi tega boljše počutil, potem ok za tebe i guess.
V glavnem, jaz ne pravim, da bi tebi ta poklic moral biti všeč, ampak sem pa prepričanja, da bi ta poklic moral SPOŠTOVAT. Čistilke si zaslužijo enako mero spoštovanja, kot policist ali odvetnik.
3. Sicer sma že off topic glede denarja, ampak bom vseeno izrazil še moje mnenje. Lepo je sanjati o naložbah in teh stvareh ja. Te sanje pa se razblinijo v trenutku, ko pride gospodarska kriza, vojna, lakota, naravne ujme itd.. Danes živimo v nemirnem obdobju in denar lahko izpuhti v sekundi. Ti nisi nor in verjamem, da se zavedaš, kaj se je zgodilo ljudem, ki so radi nalagali v prihodnost leta '29.
Sicer pa meni se zdijo luzerji, ki plačajo za sex dosti bolj patetični, kot prostitutke same.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Jaz pa spoštujem prostitute/ke (kot vse druge poklice) in tudi izraz prodajanje telesa se mi zdi zgrešen, saj kupec ničesar ne odnese. Se mi zdi storitev kot vsaka druga in sem za legalizacijo. Udeleženci se strinjajo in dobijo kar želijo, ostali pa nimajo od tega nobene škode. Se mi ne zdi, da bi se morala npr. avtorica teme zdaj za celo življenje sramovati, se sekirati in delati veliko reč iz tega.
Nekateri (na obeh straneh) to naredijo zaradi radovednosti in da poskusijo nekaj novega ne pa zaradi potrebe. Seveda se družba še ni osvobodila prepričanja, da je seks slab in se zgraža nad vsem kjer je prisoten. Zato cenim njihov pogum. Če bi kdo odprl temo o tem kako je prodal ledvico bi najbrž doživel manj zgražanja kot nekdo, ki lika v spodnjem perilu. Kar je žalostno, a tak je zaenkrat svet.
Ginekolog, urolog, brazilska depilacija, kirurg, ki šari po notranjih organih, tatuji in piercingi na intimnih delih, negovalka, ki umiva rit…?
Nekateri (na obeh straneh) to naredijo zaradi radovednosti in da poskusijo nekaj novega ne pa zaradi potrebe. Seveda se družba še ni osvobodila prepričanja, da je seks slab in se zgraža nad vsem kjer je prisoten. Zato cenim njihov pogum. Če bi kdo odprl temo o tem kako je prodal ledvico bi najbrž doživel manj zgražanja kot nekdo, ki lika v spodnjem perilu. Kar je žalostno, a tak je zaenkrat svet.
orhideja1 napisal/-a:Ampak prostitucijo vseeno ne moremo primerjati z drugimi poklici. Tukaj se poseže v intimne dele telesa. Jaz vem, da ne bi imela fanta kateri se je prej za denar dajal z drugimi dol.
Ginekolog, urolog, brazilska depilacija, kirurg, ki šari po notranjih organih, tatuji in piercingi na intimnih delih, negovalka, ki umiva rit…?
- Horus
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
aria_02 napisal/-a:Sem študentka in med tednom živim s sošolko iz gimnazije v najetem stanovanju. Stanovanje in bivanje mi plačujejo starši, da bi imela pa še kaj denarja zase sem si poiskala dodatno delo. Dvakrat tedensko pospravljam in likam pri samskem moškemu kakšnih 50 let. Zelo je zaposlen in veliko odsoten od doma, tako, da večinoma čistim, ko ga ni doma.
Čez poletje je bil več doma in sem večkrat čistila in likala, ko je bil on doma.
Tako me je nekoč vprašal, če me moti, da je poleg, ko likam. Nekajkrat je samo sedel poleg in sva se samo pogovarjala. Čez nekaj časa mi je podaril seksi spodnje perilo in me prosil, če ga lahko nosim med čiščenjem stanovanja. Malo zmedena sem sprejela njegovo ponudbo in oblekla perilo. Ko sem odhajala mi je dal 200 €. Naslednjič mi je podaril nov komplet perila. Med delom me je opazoval in začel mastrubirati. Spet me je dodatno nagradil z 200 €.
Postala sva intimna in zdaj se večkrat tedensko zvečer oglasim pri njemu. Nikoli ni vsiljiv, je zelo pozoren in nežen.
Seksala še nisva, največkrat ga zmasiram in mu zdrkam tiča. Včasih me samo golo opazuje, ko se sama zadovoljujem, on pa pri tem mastrubira.
Njegov denar in darila mi zelo godijo, čeprav se po drugi strani gnusim sama sebi, da svoje telo uporabljam za tak zaslužek.
Če uživaš v tem ni nič narobe...Men se zdi, da tega oseba nebi počela izključno za denar, če zanjo skrbijo starši, tako da se mi zdi da ti je vsaj delno ušeč? Če se ti tip ne gnusi ok...
- /\/\4t3j
- Debatorica
-Ja, za mene je moški, ki hodi k prostitutki po sex luzer.
-Mimogrede, poznam človeka, ki je že celo življenje šofer. Vozil je tovornjake, avtobuse in vse kar se vozit da. Ima družino. Torej, tvoja teorija, da tak moški ne dobi ženske, ne drži.
-Zakaj si ti prava oseba, da bo sodila ljudi, ki živijo pri starših, da so faliranci?
Ti nimaš te pravice, ker ne poznaš razlogov, zakaj živijo pri starših. Vsak naj živi, kjer mu paše. Meni paše, da živim na svojem, drugemu pač ne in ga nimam pravice obsojat zaradi tega. Nekateri ljudje nimajo toliko denarja, da bi si lahko sami kupili hišo/stanovanje. Ker praviš, da so ti ljudje faliranci, me prav zanima ali si ti svoje stanovanje/hišo kupil sam ali pa so ti pri tem pomagali starši(ret. vpr.).
-Sicer pa to, da nekdo ni privlačen ni ravno dober izgovor, zakaj nima partnerja. Vsake oči imajo svojega malarja. Poleg tega pa na potencialnem partnerju večina ljudi išče še druge kvalitete npr. osebnost in ne le privlačnost. Na svetu je več kot 6 miljard ljudi in mislim, da niso vsi privlačni(recimo, da imava midva enak pogled na privlačnost) pa vendar imajo družine.
-Mimogrede, poznam človeka, ki je že celo življenje šofer. Vozil je tovornjake, avtobuse in vse kar se vozit da. Ima družino. Torej, tvoja teorija, da tak moški ne dobi ženske, ne drži.
-Zakaj si ti prava oseba, da bo sodila ljudi, ki živijo pri starših, da so faliranci?
Ti nimaš te pravice, ker ne poznaš razlogov, zakaj živijo pri starših. Vsak naj živi, kjer mu paše. Meni paše, da živim na svojem, drugemu pač ne in ga nimam pravice obsojat zaradi tega. Nekateri ljudje nimajo toliko denarja, da bi si lahko sami kupili hišo/stanovanje. Ker praviš, da so ti ljudje faliranci, me prav zanima ali si ti svoje stanovanje/hišo kupil sam ali pa so ti pri tem pomagali starši(ret. vpr.).
-Sicer pa to, da nekdo ni privlačen ni ravno dober izgovor, zakaj nima partnerja. Vsake oči imajo svojega malarja. Poleg tega pa na potencialnem partnerju večina ljudi išče še druge kvalitete npr. osebnost in ne le privlačnost. Na svetu je več kot 6 miljard ljudi in mislim, da niso vsi privlačni(recimo, da imava midva enak pogled na privlačnost) pa vendar imajo družine.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov