Problemi s starši

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Jun. 2010 1:24

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
tachika93
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a tachika93 » 30. Jun. 2010 10:14

Točno tako :) Nikakor ne smeš zamuditi, če se odločite, da se iz enega kraja preselite v drug kraj o tem obvesti starše, itd. Ko ti bosta začela zaupati pa ju lahko prosiš, če bi lahko bila zunaj malo dlje itd. Seveda pa upoštevaj nasvete staršev kot so: Nikoli ne sedi v avto, če je voznik pijan, če je šele dobil vozniško, itd. Brez alkohola, brez kakšnih preglobokih dekoltejev ali prekratkih krilc,... Boš videla, nekoč jima boš hvaležna za vse to.
Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 01. Jul. 2010 5:09

Po mojem sta zaskrbljena, da bo njuna punčka prehitro odrastla. Sicer se pa mi zdi, da bi ti tud mogla imet malo svojega otroštva in svoj čas, ne pa da boš skos pazila na brata. Iz napisanega se mi zdiš prav fejst punca.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 01. Jul. 2010 6:35

sončk napisal/-a:1996.. o bog :? Kaj nej ti rečem, stara si 14, požri in ubogaj starše. Večno to ne bo trajalo :D

Tako, ja. Čez par let bo drugače :) .
Če pa ne bo, pa takrat vprašaj za nasvet :D
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 01. Jul. 2010 6:59

Pri tvojih letih smo več ali manj imeli vsi podobne "težave". Verjamem, da se ti zdaj zdi to velik problem, ampak ni tako hudo, da ne bi moglo biti še slabše. V bistvu si še zelo mlada in starši se bojijo, da ne bi naredila kakšne neumnosti, ker si pri 14 še otrok. Pridobi si nazaj njihovo zaupanje, pa ti bosta postopoma verjetno dovolila več. Če ne, pa imaš še več kot dovolj časa za fante in žure. :wink: Pa nikar ne bodi tako prepričana v to, da tvoji vrstniki nimajo teh problemov. Tisti, ki jih res nimajo, pa imajo očitno bolj švoh vzgojo.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
Uporabniški avatar
abstraktna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a abstraktna » 01. Jul. 2010 13:19

sploh če si prvi otrok in je v bistvu za starše še vse novo in se morajo na to še navadit. jaz sem tudi najstarejša, imam pa brata, ki je eno leto starejši od tebe in pri njemu že bolj vejo kaj in kdaj naj pričakujejo takšne ali drugačne fore, vejo da tud če ga trenutno meče, bo čez dve leti super fant. pri meni tega niso vedli (čeprov so bili tudi sami na istem, ampak sam sebe ne vidiš :D) in sem bila posledično bolj na ketni.
pa tudi moj mali tarna kaj vse lahko drugi počnejo, saj to smo vsi :) lepo povej kam želiš it, s kom in kdaj prideš nazaj. pomembno je da vprašaš, ne pa da rečeš ˝js grem˝. pa začet je treba pri malih stvareh, ne pa takoj pričakovat da boš lahko zunaj do kake blazne ure in če se boš zmer držala ure bojo vidli da si odgovorna in fejst punca, ki ji lahko zaupajo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima