problemi s sestro

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 31. Avg. 2008 11:25

no, js sm pa tista ''tamlajsa'' sestra, in mislim da bi lahk dost stvari od tega ka ste ve povedale, napisala moja starejsa :oops: ampak sploh nevem pametnega razloga...mislim da ker sem mlajsa, sem res mal bolj razvajena..vedno sem manj pomagala v hisi kot starejsa, pa vedno sem dobila vec pozornosti (ker sem pocela bedarije :D ) zakaj je tako? nevem. sem tut popolnoma drugacen karakter kot ona...

zakaj sem ji jemala stvari? preprosto zato kr sem pac hotla neki novga oblect za u solo :lol: vcasih sem jo vprasala, vcasih pac ne, kr je ni blo pri roki...potem je tut ona men zacela, pa se je nekak umirilo, ker si obe sposojava :D

no zdej sva mal starejse pa morm rect da je velik bols :D najlepse kar mi je kdaj sestra naredla in sm jo zato velik bol spostovala je blo, ko sem kaj hudooo rabla in mi je posodla, tut denar...
mislim da bol ko bote tezile svojim tamalim hujs bo. sej bo minlo...mal prijaznosti pokazte,pa jo bo kmal sram da je ona nesramna :wink: cist obratno kot pricakuje :)
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 31. Avg. 2008 11:31

Eclat: Najbolj grozno je to, da starši ne spregledajo, da delajo narobe. Sicer pa, če boš šla študirat in boš med tednom stanovala v drugem kraju, bo po mojem tudi lažje, ker boš doma samo za vikend in se bojo verjetno tudi starši drugače obnašali. Upam. :)

Glede moje sestre (o kateri sem pisala dve strani nazaj) pa moram reči, da se je precej popravila. Na koncu leta je imela slabši uspeh samo zaradi njenega neprimernega obnašanja do učiteljev (bila je predlagana za višji uspeh, pa učitelji niso hoteli potrditi, ker je ves čas klepetala, se odgovarjala...) in ji je to dalo misliti. Na koncu leta se je veliko več učila, na računalniku ni več toliko, doma veliko pomaga in začela je celo pospravljati za sabo. Poleg tega sva se od konca šolskega leta zelo malo kregali, manj je dretja po hiši... V glavnem, zelo se je spremenila na bolje in to predvsem zato, ker se je nehala družiti z nekaterimi "afnami", ki so jo samo pokvarile.
Zgleda, da je šlo to čudno obdobje mimo in lahko rečem samo :gut: :gut:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov