Problemi s puncami mojih prijateljev

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sladkasliva321
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a sladkasliva321 » 12. Sep. 2013 19:32

sirova štručka napisal/-a:moški znajo biti zelo ustrežljivi prijatelji... vprašaj te svoje, če bi seksali s tabo in potem pridi povedat, koliko ti jih je reklo ne.

Hmm, zanimiv predlog :) Po možnosti še pred njegovo punco? :D
trust napisal/-a:2. Si najbrž zelo lepo dekle in so punce pač ljubosumne, ko ogovarjaš njihovo "lastnino"

Z tem se tolažim tudi jaz :D

Kakorkoli... nameravam vse skup od*ebat. Me prav zanima, če se bo kdo kaj spomnil name.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 13. Sep. 2013 7:14

sladkasliva321 napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:moški znajo biti zelo ustrežljivi prijatelji... vprašaj te svoje, če bi seksali s tabo in potem pridi povedat, koliko ti jih je reklo ne.

Po možnosti še pred njegovo punco? :D

hmmm.. hočeš, da te še bolj zasovražijo??? :gruebel:

Jaz pa mislim, da je mogoče krivo to, da se preveč družiš z njimi in se punce počutijo prikrajšano, da preživijo premalo časa s svojimi fanti..
Mislim, da je partner vseeno na prvem mestu (mu posvečaš več časa, pozornosti), šele potem prijatelji/ce..
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 13. Sep. 2013 8:08

Mogoče podzavestno oddajaš takšne vibracije oz. flirtaš z njimi pa se sploh ne zavedaš. Ker omenjaš, da te vseh 5 punc ne mara oz. je prepovedalo druženje svojim fantom s tabo. Težko je vsaj meni verjeti, da je vseh 5 prijateljev dobilo isto nesamozavestno, ljubosumno in posesivno punco.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Sep. 2013 9:13

dejansko je na prvem mestu nesamozavest teh punc.

pa saj - to se non-stop dogaja. mislim takšni in drugačni čudaško-ljubosumni pogledi in mršenje obrvi, preden sploh izve da si "samo" bivša sošolka, "dobra stara" frendica iz plenic, ex sodelavka, prijateljica od njegove sestre ali stranka.

sploh nima veze kdo in kaj si dokler si po njenem subjektivnem mnenju lepša od nje. če zraven tega še ne znaš pravilno pristopit do teh punc, je tvoja usoda zapečatena in tvoj mega krasni karakter nima več šans da pride na plan, ker te baba odpika v momentu. in pol je več ne zanima kdo si in kaj si, hoče samo, da te njen fant nikoli več ne vidi, naslednji dan si nalakira nohte in kupi novo majco, pač tako, kot jo je vidla na tebi.

dejansko pa je pomembno tudi kaj ji tip o tebi pove in kakšno sliko tebe ima v glavi po njegovem pripovedovanju.

zate ne vem, kake kolege ti to maš, da vseh punc sploh ne poznaš, ampak npr. ko je moj bližnji prijatelj dobil punco in je zaradi oddaljenosti nisem imela priložnosti spoznati kar precej časa, sem komaj čakala da jo vidim, 100x sem ga vprašala "kdaj?", ga spraševala o njej vse mogoče in ko sem jo koooončno spoznala je on takoj pripomnil "vidiš, to je tista prijateljica, ki je tak komaj čakala da te spozna". pač ssem vedla, da punca mora biti kulska, če z njim pohajamo že toliko let in ga poznam.

saj ni si ti kriva, da si kakršna si - ampak verjetno ti delaš nekaj narobe ker te odpikajo v sekundi. premisli...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 20. Sep. 2013 13:47

Ljubosumen je vsak človek tudi tisti, ki reče "ne nisem" pa v resnici je...sam eni so malo več eni pa manj pa vsak to na drugačen način pokaže
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 20. Sep. 2013 16:46

Mogoče pa ni problem v njih, ampak tvojem pristopu? Ker težko verjamem, da bi vseh teh 5 punc (ali koliko jih je) bilo tako zelo ljubosumnih, da te ne bi želele v bližini oz. da greš na kavo z njihovimi partnerji, če praviš, da ste prijatelji od otroštva. Poznam namreč punco, ki se druži večinoma s fanti, in čeprav ima kateri od njih partnerko, se ona obnaša do prijatelja skoraj isto kot punca. Če ji kdo reče (punca npr.), da izgledata kot da sta si zelo blizu, pa se ona izgovarja na to, da sta pač bližnja prijatelja, ki imata interne fore. Vse lepo in prav, ampak ko dobi prijatelj punco, treba biti nekoliko uvideven in se umakniti, vsaj brez teh for in objemanja, ker punca je vendarle na nek način na 1. mestu.

Logično, da ko ima nekdo partnerja, ne hodi več toliko ven (vsaj brez partnerke ne) in ne visi toliko s prijatelji kot nekoč. Mogoče se tebi zdi s tvoje perspektive velika sprememba v času, ki ti ga namenjajo tvoji moški prijatelji v primerjavi z nekoč, ker si verjetno takšne vrste človek, da tudi ko v zvezi rada dosti časa preživiš s prijatelji, vendar si ti morda že več let v zvezi kot oni. Malo drugače je če gre za novopečeno zvezo, ko si rad večinoma v partnerjevi družbi, ali pa v dolgoletni zvezi, ko greš rad kam tudi oz. večinoma brez partnerja. Pa tudi to, da bi bili vsi tvoji prijatelji v zvezi kot copate, nekako dvomim. Najbrž je v tvojem obnašanju kaj motečega, da ti punce ne zaupajo ko si v bližini njihovih fantov. :?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Sep. 2013 15:27

Sama oz vse punce v družbi imamo enake probleme s puncami od prijateljev s katerimi se konstantno družimo. Res pa je da mi je vseeno za te punce, je pa res, da se tudi naši fantje obnašajo tako, da niti ni čudno da so ljubosumne. Po mojih izkušnjah je pač tako, da če tipu res predstavljaš prijateljico, se bo pogovoril s svojo punco, ne vidim pa nobene potrebe da bi bila tudi prijateljica s puncami. Če pa mu ni toliko do tebe kot prijsateljice, se pa pač ne bo potrudil oz bo to uporabil kot izgovor.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Sep. 2013 8:58

^^ a mi lahko razlozis, zakaj ti je vseeno za te punce (punce tvojih prijateljev) in zakaj ne cutis potrebe da bi bila tudi sama njihova prijateljica?
Oz. noces biti ali kako?
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 23. Sep. 2013 10:35

Preprosto, ignoriraj?

Ali pa še bolje: spodjebavat jih začni, mogoče bo pa kateri kapnilo, kako se neumno obnaša...

Lahko pa daš času čas in čez nekaj let, ko bodo videle, da jim nisi odvzela "lastnine", ne bodo več tako agresivne.

Ta tema se mi zdi kot Razočarane gospodinje.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 23. Sep. 2013 10:38

ma te scene so resno neumne. js sem imela enkrat res problem, moj najboljši prijatelj je mel valda punco, ki je bla name ful ljubosumna in mu je prepovedala, da se druži z mano. mislim totalno butaste stvari so to, ne moreš nekomu prepovedat druženje s svojimi prijatelji. na srečo je ni upošteval, če bi jo, bi pa itak vedela da sploh nisva prava kolega.
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 23. Sep. 2013 18:33

v-e-s-n-a napisal/-a:^^ a mi lahko razlozis, zakaj ti je vseeno za te punce (punce tvojih prijateljev) in zakaj ne cutis potrebe da bi bila tudi sama njihova prijateljica?
Oz. noces biti ali kako?

Zato ker imajo po večini vedno tip punce, s katerimi nisem na isti valovni in že v osnovi niso tipi punc s katerimi bi se družila. Če so zraven kakšen vikend, ko kam gremo, sem prijazna in vljudna, to je pa to. Fantje vedno znova obupajo, ko poskusijo puince vključiti v družbo. Punce pa tudi zelo pazljivo izberemo trenutek, kdaj bomo spoznale naše fante z družbo. :D
sladkasliva321
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a sladkasliva321 » 24. Sep. 2013 13:07

Nesanica napisal/-a:
Zato ker imajo po večini vedno tip punce, s katerimi nisem na isti valovni in že v osnovi niso tipi punc s katerimi bi se družila. Če so zraven kakšen vikend, ko kam gremo, sem prijazna in vljudna, to je pa to. Fantje vedno znova obupajo, ko poskusijo puince vključiti v družbo. Punce pa tudi zelo pazljivo izberemo trenutek, kdaj bomo spoznale naše fante z družbo. :D

Točno to. Js mam to srečo, da so vse neke afne.

Glede mojega "napačnega" pristopa: Serbus, sem sladkasliva321, me veseli da sem te spoznala. ,Tvoj fant pravi same lepe stvari o tebi. , Lepa majčka, kje si jo kupila? ( ker vem da je pomembno tut kak kompliment dat)... v glavnem, mislim da ne delam nič narobe. Nisem afna, daleč od tega. Take afnaste punce niti sama ne prenesem. Žal je pa res, da so vse te punce točno take, in mi ponavadi že takoj zabijejo: a ti si tista Štajerka?!? ( nwm zakaj jim gre to v nos?) Mi je pa brat od enega frenda povedal, da je verjetno problem to, ker me ta frend skos omenja. Na večini žurk smo bili skupaj, in predvidevam, da ji gre to v nos. Tudi meni bi verjetno.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Sep. 2013 13:57

sladkasliva321 napisal/-a:Žal je pa res, da so vse te punce točno take, in mi ponavadi že takoj zabijejo: a ti si tista Štajerka?!? ( nwm zakaj jim gre to v nos?)

Jaz bi se vprašala, kaj jim tvoji prijatelji povejo o tebi, da taka reakcija...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Sep. 2013 15:20

Sem jaz edina tukaj, ki se ji zdijo opisi nekaterih prijateljstev v tej temi nekako površinski, nepristni?
V moji družbi fanta/punco pač pripelješ in je od nje/njega odvisno, kako se bo vklopil/a v družbo. Da bi pa kdo bil ob tem ne vem kako previden, pa tudi no... kaj šele, da bi se tipi do nas obnašali "preko mej", da bi bilo komu zaradi tega kaj čudno.
Malo se lahko kakšna vpraša kaj je narobe s kolegi in vašimi odnosi najprej, potem pa lahko greste na njihove takšne in drugačne punce.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Sep. 2013 15:35

_patchouli_ napisal/-a:
sladkasliva321 napisal/-a:Žal je pa res, da so vse te punce točno take, in mi ponavadi že takoj zabijejo: a ti si tista Štajerka?!? ( nwm zakaj jim gre to v nos?)

Jaz bi se vprašala, kaj jim tvoji prijatelji povejo o tebi, da taka reakcija...

se strinjam.
lahko da npr. tvoj frend, njen fant veliko govori o tebi, pa se mogoce tega niti ne zaveda. Torej lahko [prevec govorijo o tebi ali pa mogoce res kaksne ne lih primerne stvari in potem si punca ze vnaprej ustvari o tebi napacno mnenje.
Se pravi da lahko da ni problem v tebi, lahko da ni problem v njej, ampak v tvojmu frendu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov