Problem v zvezi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Maj. 2010 20:26

bull napisal/-a:dons sm šel še po nekaj stvari do nje, pa se je hotla pogovorit pa neki... poj pa začela razlagat da ji je ful žov pa prašala mi je če b ji dav šeno šanso, pa da ni vedva da ji tok pomenm, usa je bla u sovzah. da staa se z unmu maturo učiva da nista sexova. pa da bo use nardiva da poprav kar je zasrava če j dam šanso, pa da se nav tega ponoviv več. pa da se že 2 dni zvečer pa zutrj joka pa da ji je ful žov...

popa mene k sm tok smotan že kr mau u dvome sprav, a bi ji dal šanso al ne ... k vem če ji jo bom dal da bo spet isto al pa bo neki časa dobr poj va šva pa isto spet narazn, pa bi v tem času že lahko kero drugo spoznov... sam po en stran pa navem, res se dobr počutm zravn ne, kljub temu kva mi je nardiva.. smotan sm čist !!!
Kaj bi rekel, zakaj se je jokala (bila vsa v solzah)?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
bull
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bull » 31. Maj. 2010 5:51

Ona mi je razložila to tako.. njo sem dobil na vratih s pižamo, njega pa v gatah v postelji pod kovtrom. Ona mi je začela da je sedela na stolu pri mizi in ga spraševala vprašanja za maturo, on pa ji je odgovarjal. Potem pa ko sem zaključil s norenjem po hiši, sem odšel onedva pa sta šla proti avtu, ona se je jokala na tleh sedela, on pa jo je gledal in rekel če žaluje za lubijam..a
nevem zakaj mora tip v gatah biti v postelji, da se lahko nekaj učita...

rekla je kao da ni vedela da ji jst toliko pomenm... je to res? da kar nenkrat spoznaš kljub temu da se lažeš 3 mesce prej...

ma nevem..
z veseljem bi jo pustil na miru, vendar kaj pa če je vse res? bi jo v tem primeru tudi?
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 31. Maj. 2010 7:05

bull napisal/-a:vendar kaj pa če je vse res?

Jaa, mogoče je pa tip sam njena "gej-prjatlca" pa sta misnla met pol še movie night pa pillow fight pa zjutri palačinke za zajtrk ... :freude:

Dej no, resno. Jz si niti približn ne predstavljam kakršnegakoli možnga scenarija, da bi se učila za izpit tko, da bi nekak moj prjatu/sošolec zlezel v mojo posteljo, bil tam zgolj v boksarcah in jz bi ga kao spraševala za izpit!? (razen mogoče, če bi bil moj naaajboljši prjatu, bi bla skupi 24/7 že od malih nog in bli bla že tolk udomačena, da bi blo to neki navadnega. ma še s takim prjatlom bi pomoje enkrat pršu moment, ko bi sam počl in bi se dala dol. razen če bi bil gej. al pa reees unattractive). Kaj je hotu bil bolj na komot, ker se doma tut v postelji uči, al kaj misliš? Yea right. Overdose naivnosti.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 31. Maj. 2010 7:46

bull napisal/-a:Ona mi je razložila to tako.. njo sem dobil na vratih s pižamo, njega pa v gatah v postelji pod kovtrom. Ona mi je začela da je sedela na stolu pri mizi in ga spraševala vprašanja za maturo, on pa ji je odgovarjal. Potem pa ko sem zaključil s norenjem po hiši, sem odšel onedva pa sta šla proti avtu, ona se je jokala na tleh sedela, on pa jo je gledal in rekel če žaluje za lubijam..a
nevem zakaj mora tip v gatah biti v postelji, da se lahko nekaj učita...rekla je kao da ni vedela da ji jst toliko pomenm... je to res? da kar nenkrat spoznaš kljub temu da se lažeš 3 mesce prej...

ma nevem..
z veseljem bi jo pustil na miru, vendar kaj pa če je vse res? bi jo v tem primeru tudi?

Zakaj se v gatah učita tut meni ni jasno, kaj sta mela poglavja anatomije oz. biologije človeka ker gre za srednjo šolo. Ja fuck no. Njena razlaga je tako privlečena za lase da kr glava boli.
Zakaj je jokala? Ja bučman, ker hoče še naprej met 2 tipa na razpolaho, tebe in tega njenega "učitelja" v gatah! Kaj je res? Da nista mela nič, da nista sexala? Ti res živiš v pravljicah, verjetno je ona tut bla naga, pa se je na hitrco oblekla preden si prišel, oz. ko se ztašlišala da nekdo prihaja...
Če se ne motim ti je priznala da se je lubčkala z tem tipov, jz bi že takrat poslala babo v 3 PM. Ti res ne vidiš kako se to ženšče obanaša to tebe? zdej pa res brez hecov, pojdi stran od nje in jo izbriši iz svojega življenja. In ne premišljuj če je njena zgodba resnična, ker NI!!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Maj. 2010 8:52

Če je ta zgodba slučajno resnična (kar vedno bolj dvomim), sem prepričana, da se bo bull še 100× vrnil k njej. Tud ko bo seksala direkt pred njim, bo on še vedno nasedel njenim solzam. Ker je preprosto tako neumen. V bistvu je ona še prepametna zanj.
Sploh ne vem več kaj je fora te teme.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 31. Maj. 2010 9:13

:lol: :lol: :lol:

Fora te teme je, da še obstajajo debili, ki te vidjo v postli z drugim, in jim lahko prodaš zgodbico, da sta se samo učila, obleke pa sta odvrgla zaradi lažjega učenja......

Kr ne morem verjet. Ta je še bolj močna kot tista, ko je ženska razlagala, da je mela grupiča z dvema črncema njen fant je pa v kuhinji sedel in jih čakal, da končajo :roll: Pa kam gre ta svet....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 31. Maj. 2010 9:25

Eni ljudje so res podn od podna, ti si pa tudi ekstra neumen. Če je ta zgodba sploh resnična.
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 31. Maj. 2010 12:39

imfit napisal/-a:Ljubezen ti pač zjebe čustva in povzroči stanje netreznega razmišljanja, kot pri bullu.

Nihče mu ne pomaga s tem ko mu pišete da je bedak/neumen. Za moje pojme že to da na forumu nekomu drugemu napišeš, da je kreten pomeni, da si sam kreten (če se ne motim pa žaljenje ni v skladu s pravili foruma, torej si dvojni debil). :wink:
http://vigrxplus-nakup.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Maj. 2010 13:22

imfit napisal/-a:Za moje pojme že to da na forumu nekomu drugemu napišeš, da je kreten pomeni, da si sam kreten
Tega baš ne razumem najbolj; se pravi, če tebi rečem, ti si pa ziher lep in iber bogat, to pomeni, da sem tud jz lepa in bogata? :D

Sicer pa, kot že miljonkrat ponovljeno - tolikokrat je že dobil potrdila, da ga una samo vleče za nos, on se pa še naprej pusti j* u glavo -> ja, bedak je, ker noče tega vidt. Res je, to pa (slepa) ljubezen naredi, ampak da se pa še naprej pusti zavajat..je pa čisto njegova napaka.
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 31. Maj. 2010 20:53

Ne obratno pa ne deluje.. pohvale so ponavadi le dobrodošle :D

Seveda je njegova napaka in seveda lahko mi kot tretje osebe to označimo kot neumno dejanje, tudi meni se zdi.. pa se ti zdi to dovolj da lahko človeka označiš za bedaka :eek: Vsak, še tako pameten in inteligenten človk včasih ravna bedasto (sploh ko je ljubezen vmes), sam po tej logiki bi bli čisto vsi bedaki.
Razen seveda če mogoče ti nikoli ne narediš kakšne neumnosti? :razz:
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 31. Maj. 2010 22:18

imfit napisal/-a:Ne obratno pa ne deluje..

aja? a bi se morali torej lagati? če jaz za nekoga mislim, da je neumen (kar bul stoposto je), ne bom rekla, da je pameten pa če ima forum 100 pravil.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 31. Maj. 2010 23:38

ah ponavljal se pa nebom.. se mi zdi da sem fajn napisal.. če pa kdo še vedno trdi svoje pa tudi prou, spoštujem tuja mnenja :wink: sicer bi rad slišal argumentacijo ki lahko spodbije moje mnenje no, ampak tud brez bom preživel :)
sicer pa tema ne gre o tem.

bull ko bo kaj novega poročaj :D

Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jun. 2010 8:08

imfit napisal/-a:Vsak, še tako pameten in inteligenten človk včasih ravna bedasto (sploh ko je ljubezen vmes), sam po tej logiki bi bli čisto vsi bedaki.
Razen seveda če mogoče ti nikoli ne narediš kakšne neumnosti? :razz:
Seveda smo vsi kdaj kakšne neumnosti počel zarad ljubezni, tega nisem zanikala; in glih zato, ker vem, da nas je dosti že šlo skozi to, vem, da se on zdej bedasto obnaša. :P
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 01. Jun. 2010 9:38

NOV PROBLEM:
Imam problem pa bom kar tu napisala. S fantom sva začela pred kratkim, vendar sem šele zdaj izvedela, da je fant pomoje pretirano veren. Vsako nedeljo hodi k maši, ima čisto izpiljene poglede na cerkev kot kak drug fant na šport. Mene to osebno malo moti, ker mi je za cerkev skoraj vseeno, niti ne bi rada hodila v cerkev z njim, tako kot je on mislil... Kaj šele obredi kot so krsti, birma, ki so mi čisto mimo. Kako bi se ve spopadle s tem, če bi imele tak problem?

uredila ..Evelyn.. samo zato, da se bo vedelo od kje se je začela "nova tema" :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 01. Jun. 2010 9:44

Praviš da sta začela pred kratkim, torej verjetno ne načrtujeta že poroke da bi cerkvena bila problem :wink: ,
Razlika je v navadah, on hodi v cerkev, ti ne. Če ti je to čisto mimo, se nima smisla silit in hodit z njim. Če bi sama imela tak problem, hmm, bi poskusila najdi kak kompromis, recimo ker Bog vse vidi, lahko moliš tut doma in ti ni treba it vsakič cerkev (nanaša se na tvojega tipa). Če si zelo, zelo želi da greš tja, pa pojdi enkrat, če ne druga da vidiš obed, navade, slike v cerkvi, arhitekturo, bolj vzami iz tega vidika.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov