Problem v zvezi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lemmy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lemmy » 10. Maj. 2010 17:18

Facebook ni čisto nič kriv, če so nekateri tako neumni, da lumparije pišejo po faceooku in jih punca/tip dobi.. :D
bull
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bull » 27. Maj. 2010 23:17

evo pa sem pršel do dna... BABA se oproščam izrazu vendar sem še kar besen ko... se mi je do zdej lagala da je s tem tipom prekinla stike in bla bla... v torek me je sama zvabla u postlo, dons pa jo nenapovedano obiščem ob poznih urah in jo zalotim z drugim v postli !!!

Pol se mi pa še smeje u glavo pred njim.

Popoldne (danes) je pa še jokcala kako me ima rada in kolk ji pomenm.

PODN.. Zdej sva pa res končala... samo ne zastopm je zakaj nemore tega takoj povedat, zakaj se laže in tako naprej... prekriva se dela lepo dobro prečudovito... pa oba naga zalotm u postl pol mi pa reče da nista še nikol seksala jaao samo da nebi ljudje okrog kaj vedli..

jezen sem, da bi ji najraje naredil kakšno sceno malo povedal okrog kakšna je itd? kaj pravte? al je najbolje samo utihnit pa kar je blo je blo?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Maj. 2010 23:23

Ma nič ne narest..Samo ne bodi tak bebec, da še kdaj stopiš v stik z njo..Ignoriraj jo, kot smet, kakršna je.. :roll: To je to..and move on. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Maj. 2010 23:23

^^Se strinjam s temle!

Pa res tole je skoraj še hujše kot v telenoveli :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Maj. 2010 8:58

^^ Jp.

+ bull
ti si eden najbolj neumnih tipov na svetu. Če ne kar najbolj neumen. Resno no. :lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Maj. 2010 10:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Stripy » 28. Maj. 2010 10:36

Hehe Sirovka, čutim kanček tvojega sarkazma :wink:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 28. Maj. 2010 13:03

Najbol pametno boš naredil, da stvar popolnoma pustiš za sabo (se ne maščuješ), če jo boš pa kdaj kje srečal,jo pa čisto ignoriraj, kot da je sploh ne poznaš. Mi verjemi, da bo to največje maščevanje zanjo. Ker ona itak misli, da ji boš vse odpustil, da te bo še kar okoli prsta ovijala, ko ji boš pa pokazal, da ti ne pomeni čisto nič več, jo boš pa grozno prizadel. Za moje pojme bo to edino pravo maščevanje.

Za drugič se pa res ne pusti tako slepiti. Je tako, da enkrat zadevo že lahko oprostiš, spregledaš, če se pa ponavlja pa to samo pomeni, da se nikoli ne bo prenehalo.
Uporabniški avatar
zalafa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2010
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objavaNapisal/-a zalafa » 28. Maj. 2010 13:06

@smrketka@ napisal/-a:Najbol pametno boš naredil, da stvar popolnoma pustiš za sabo (se ne maščuješ), če jo boš pa kdaj kje srečal,jo pa čisto ignoriraj, kot da je sploh ne poznaš. Mi verjemi, da bo to največje maščevanje zanjo. Ker ona itak misli, da ji boš vse odpustil, da te bo še kar okoli prsta ovijala, ko ji boš pa pokazal, da ti ne pomeni čisto nič več, jo boš pa grozno prizadel. Za moje pojme bo to edino pravo maščevanje.

Za drugič se pa res ne pusti tako slepiti. Je tako, da enkrat zadevo že lahko oprostiš, spregledaš, če se pa ponavlja pa to samo pomeni, da se nikoli ne bo prenehalo.

:top:
I am above you and in you,
My ecstasy is in yours,
My joy is to see your joy!
bull
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bull » 30. Maj. 2010 15:49

dons sm šel še po nekaj stvari do nje, pa se je hotla pogovorit pa neki... poj pa začela razlagat da ji je ful žov pa prašala mi je če b ji dav šeno šanso, pa da ni vedva da ji tok pomenm, usa je bla u sovzah. da staa se z unmu maturo učiva da nista sexova. pa da bo use nardiva da poprav kar je zasrava če j dam šanso, pa da se nav tega ponoviv več. pa da se že 2 dni zvečer pa zutrj joka pa da ji je ful žov...

popa mene k sm tok smotan že kr mau u dvome sprav, a bi ji dal šanso al ne ... k vem če ji jo bom dal da bo spet isto al pa bo neki časa dobr poj va šva pa isto spet narazn, pa bi v tem času že lahko kero drugo spoznov... sam po en stran pa navem, res se dobr počutm zravn ne, kljub temu kva mi je nardiva.. smotan sm čist !!!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Maj. 2010 15:52

^^ ??!??!!?!
Ti nisi več samo smotan, ampak neumen. Dejansko se še vedno ukvarjaš z njo?? Kaj je narobe s tabo??!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Maj. 2010 16:37

bull napisal/-a:dons sm šel še po nekaj stvari do nje, pa se je hotla pogovorit pa neki... poj pa začela razlagat da ji je ful žov pa prašala mi je če b ji dav šeno šanso, pa da ni vedva da ji tok pomenm, usa je bla u sovzah. da staa se z unmu maturo učiva da nista sexova. pa da bo use nardiva da poprav kar je zasrava če j dam šanso, pa da se nav tega ponoviv več. pa da se že 2 dni zvečer pa zutrj joka pa da ji je ful žov...

popa mene k sm tok smotan že kr mau u dvome sprav, a bi ji dal šanso al ne ... k vem če ji jo bom dal da bo spet isto al pa bo neki časa dobr poj va šva pa isto spet narazn, pa bi v tem času že lahko kero drugo spoznov... sam po en stran pa navem, res se dobr počutm zravn ne, kljub temu kva mi je nardiva.. smotan sm čist !!!

Ker predmet pa bi se lahko učila naga v postelji? :roll:

In kot je purple_rain napisala...ti si neumen, ne smotan! :!:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Maj. 2010 18:22

Od začetka ti že tupim da pustiš to smotano babo že enkrat pri miru, jo pozabiš in greš dalje... Jz ne vem al si tolko zaljubljen da si slep in ne vidiš kaj ti dela, te suka okol prsta al si res tolko neinteligenten :eek: Kaj misliš da sta naga počivala v postli? Al kaj? Če si ju zalotil, halooo, pol ti pa naklada s takimi da nista sexala :? Ženska je podn od ženske, ti pa še razmišljaš da bi ji dal še kako šanso.
Moj nasvet ti je proč od nje ter mogoč kak test na SPB, če se nista zaščitila ko je te je zvabila v postlo ampak tut sicer ker te je skor ziher tut prej varala, ker še zdej tipica ne prizna da te je sploh prevarala s sexom. Tko da bi jz preverila če ti zraven srčnih bolečin ni še kej druga pustila in zaključila z njo!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 30. Maj. 2010 18:56

haley napisal/-a:Ker predmet pa bi se lahko učila naga v postelji? :roll:

Mogoče je pri biologiji letos ena izmed tem biologija človeka :D

Bull, resno nimaš tolk jajc in ponosa, da bi si reku, da tko te pa bejba že ne bo okol prinašala pa nategovala, in šel stran od nje?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2010
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a imfit » 30. Maj. 2010 19:49

Ljubezen ti pač zjebe čustva in povzroči stanje netreznega razmišljanja, kot pri bullu. Ni bedak, pač pa zaljubljen, njegova dejanja pa so bedasta ja.. seveda je tu edina logična rešitev prekinitev zveze oz. prekinitev kakršnihkoli stikov s to kurbo (se ne opravičujem za izraz)..

Če ti karkol reče v smislu da ji kaj pomeniš al pa da te ma rada je to laž, ker imeti rad in varati (celo tolk časa) istočasno (v treznem stanju recimo) pač ni možno.
Odjebi jo, jebi drugo :D
http://vigrxplus-nakup.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov