Problem v zvezi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a Angel in devil shoes » 27. Apr. 2010 17:08

Verjetno gre res le za nedolžen pogovor v klepet, med frendi ... Morda si punca res išče novega, med tem, ko je z tabo ... Dejstvo je, da ima lahko ena oseba ogromno različnih mailov, tudi šeen mobitel ...

Če ni zaupanja, potem je bolje zvezo čim hitreje končati ... Sebe mučiš, njo pa tudi ...

Pogovorita se ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

OdgovorNapisal/-a softTouch » 27. Apr. 2010 17:49

daj ti najprej razčisti v svoji glavi...to kar ti počneš (neprestano preverjanje) ne pelje nikamor. kaj resno hočeš tako zvezo, da boš punco ves čas preverjal, če pa ne boš nič našel boš pa prepričan da je to zato, ker je ona zbrisala sms-e, maile, karkoli? in ne ni normalno, da kličeš njo in če je zasedena še tistega tipa...pa sploh veš kaj ima ona z njim? če bi te varala bi jo verjetno pustil, tako pa kaj je ona samo kolegica z njim? a sedaj čakaš da te prevara in jo boš potem pustil, ali boš spet tukaj jokal v drugi temi?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a haley » 27. Apr. 2010 18:44

^^Na prejšni strani je napisal, da ga je že prevarala s tem tipom :wink:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

OdgovorNapisal/-a softTouch » 27. Apr. 2010 19:42

aja, nisem brala
ja pol je pa sploh neumen da je še z njo, sam kaj ko sam mora prit do tega
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
bull
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2010

OdgovorNapisal/-a bull » 02. Maj. 2010 10:28

včeraj sva se pogovarjala in končala, jaz drugče nebi, ker je bila pripravljena se pobolšati, pa narediti tisto kar sem ji rekel, vendar pravi da je zame bolje da nehava ker se jo ne zaslužim, pa da jo bolii kar mi je naredila in da se je preveč nabralo vsega skupaj da bi bila rada sama, čeprav pravi da me ima še zmeraj zlo rada... bomo videli alo bo to res konec ali samo pavza vmes
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2010 10:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

OdgovorNapisal/-a *Lara* » 02. Maj. 2010 12:12

Zanimivo mi je, kako nekatere punce napadate tega fanta, k je bil prevaran...od tega kako lahko brska po njenem tel. in pošti...kako lahko klicari njene frendice in preverja s kom se pogovarja... Ja fak...neumen bi bil da bi naivno sedel in čakal križem rok..in se slepil...pa sej to gre za tvojo ljubezen..ne za sosedovo...itak da te stisne v pljučih ko začneš nekaj sumiti..sej se človek nehote prelevi v detektiva... in sum je bil popolnoma upravičen
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a purple_rain » 02. Maj. 2010 12:19

^^še večja neumnost je, da tip hoče ustrajat v tej zvezi, po tem ko je našel že vse "dokaze", da ga punca sam vleče za nos in ne misli bit resna z njim. Men se to zdi še bolj žalostno.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

OdgovorNapisal/-a kiny » 02. Maj. 2010 13:33

Če nisi preveč posesiven, in ji pustiš da ima moške prijatelje pol res ne vem zakaj ti skriva in je to zelo sumljivo.
Če si pa ves posesiven in ji težiš ker ima prijatelje moškega spola pol se pa ne čudim zakaj vse to skriva pred tabo.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

OdgovorNapisal/-a haley » 02. Maj. 2010 13:44

*Lara* napisal/-a:Zanimivo mi je, kako nekatere punce napadate tega fanta, k je bil prevaran...od tega kako lahko brska po njenem tel. in pošti...kako lahko klicari njene frendice in preverja s kom se pogovarja... Ja fak...neumen bi bil da bi naivno sedel in čakal križem rok..in se slepil...pa sej to gre za tvojo ljubezen..ne za sosedovo...itak da te stisne v pljučih ko začneš nekaj sumiti..sej se človek nehote prelevi v detektiva... in sum je bil popolnoma upravičen

Jaz fanta na nek način razumem, da je postal sumničav... Ampak ne razumem zakaj je še naprej vztrajal s punco, ko je videl, da ga je punca vlekla za nos in se dobesedno norca iz njega delala, pol je pa še zvedel, da ga je prevarala s tistim tipom in je še kar razmišljal, da bi ostal z njo... To pa zame ni več normalno oz. pol lahko fant pričakuje kako ostro besedo, ker to pa že prav sebe ponižuje, če je še kar mislil, da se bo punca kao poboljšala in bosta srečna do konca svojih dni...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

OdgovorNapisal/-a *Lara* » 02. Maj. 2010 14:39

Ja, že..itak naj gre stran od take punce.....vendar jz govorim za situacijo PRED tem..preden je zvedel da ga vara
Uporabniški avatar
TinyT.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2010
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a TinyT. » 09. Maj. 2010 16:55

To se je isto meni zgodilo... Videla sem, da je pisal po FB eni punci... Bil je zraven, ko sem ta sporočila videla, vendar je to zanikal in je rekel, da je to pisal bratranec (kmalu zatem si je dal geslo na računalnik). Čutila sem, da mi laže in mi je 4mesece to prikrival. Končno mi je pa priznal, vendar je rekel, da je to le zajebancija in da ni želel, da bi se jaz kej jezila nanj. Pravi, da ga je enkrat malo prizadela oz. užalila in se ji je hotel maščevati s tem, da ji je pisal, da mu je všeč in da se isto posebno počuti ob njej... In da bi se baje zmenila za pijačo, njega pa ne bi bilo. Sem mu pa povedala, da mi lahko vse zaupa in da seveda bi mu tudi pomagala pri tem. No, potem jo je zbrisal iz FB, sedaj, ko sva pa končala, jo je pa zopet dodal. Tako da nimam pojma kaj se dogaja, mogoče je to vse zaradi nje, čeprav je zanikal in ker kao želi, da sem ljubosumna. A je sploh možno, da zaradi maščevanja? Ker punca je simpatična (je pa res, da je še srednješolka) po izgledu (kakšno osebnost pa ima, pa ne vem). No, in čeprav sva šla narazen, ga še ne morem preboleti in ja, malo sem ljubosumna, ker jo ima na FB... Tisto kar nimaš, potem si še bolj želiš. Ah, dolgo zgodbo imava...
Imejte lep dan :)
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2010
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Stripy » 10. Maj. 2010 13:39

Tiny, maščevanje= bullshit!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

OdgovorNapisal/-a jullia_ » 10. Maj. 2010 13:55

Onadva sta že prej nekaj mutila in zdaj, ko je samski, bo navalil.
Tak občutek sem dobila iz tvoje zgodbe - zanikanje, da ji je on pisal, geslo na računalnik, čez 4 mesece dojameš, da se še vedno nekaj dogaja, on naumi zgodbico o maščevanju njej... Malo morgen.

Moj nasvet je, da ga zbriši s FB, ker bo zate zelo boleče gledat, kako en drugemu komentirata statuse, se zbadata, postajata vedno bolj ljubeča, na koncu bosta pa "in a relationship". Prihrani si to.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

OdgovorNapisal/-a sončk » 10. Maj. 2010 14:08

Facebook is a relationship ruiner. :D Blagor nevednim.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov