Problem v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
floribunda napisal/-a:oh my!
a se ti ne zdi to malce psihopatsko, da obsesivno kličeš njene frende, ko je zasedena, da ugotoviš s kom se pogovarja.
ne resno. poglej se v ogledalo. povej si to zgodbo in se zamisli.
ni klical njenih frendov..nisi podrobno prebrala. Poklical je tistega tipa, s kterim ma ona nekej očitno..in sta bila oba zasedena isto uro pogovora.. drugihn kolegic ni klical, se je samo pretvarjal.
In ja, jz bi tud šla tko preverit..
Bull, ti si pa oprosti izrazu, en velik dumbass, da se pustiš ženski tko, da te ovija okol prsta, ti laže in prikriva ti pa še kr vztrajaš.
Stripy, nevem zakaj bi bil on posesiven? Če sta se enkrat že razšla zrd istega tipa in zdj se spet zgodba ponavlja..jasno, da bo ljubosumen. Če sta se pobotala in začela znova, bi ona morala tega kolega gladko pozabit, ne pa spet pogovori, smsi ipd.. edino, kar je čudaško tle, je da je on tok nesamozavesten in smotan, da se pusti tko j* v glavo..
It was forever..but it didnt last long..
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Posesiven je že od štarta Evelyn. Brskanje po mailih, na vsak način hoče vidt njen telefon, preverjanje. To je zame posesivnost.
Če je že ugotovil, pa sta se pogovorila, pa bejba spet isto dela, se jo sam še odpika. Tle mi ni čist jasn, zakaj vztrajat tam, kjer je več kot očitno, da se majejo temelji zveze. Škoda energije in živcev. Težko, res zlo težko bo pa ona dobila nazaj zaupanje- kam to pelje, men je jasn!
Če je že ugotovil, pa sta se pogovorila, pa bejba spet isto dela, se jo sam še odpika. Tle mi ni čist jasn, zakaj vztrajat tam, kjer je več kot očitno, da se majejo temelji zveze. Škoda energije in živcev. Težko, res zlo težko bo pa ona dobila nazaj zaupanje- kam to pelje, men je jasn!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ok. my bad.
ampak to še vedno ne spremeni dejstva, da je dečko malo čez les, da sploh vztraja s to deklco.
če ji ne zaupa, nima smisla vse skupaj. kaka veza pa je to, da živiš v konstantnem strahu?
ampak to še vedno ne spremeni dejstva, da je dečko malo čez les, da sploh vztraja s to deklco.
če ji ne zaupa, nima smisla vse skupaj. kaka veza pa je to, da živiš v konstantnem strahu?
- bull
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2010
še nekaj novega,
punca mi je danes priznala da ga je srala z tem tipom, slišal sm od frendice mimo katere se moraš peljati da prideš do punce, da zmeraj ko grem jst domu pride gor ta frend. Močno sm prtisnil nanjo in povedala mi je use.. da se to dogaja že od novega leta, da sta se po 2x ali več na tedn videvala. Šla sta tudi na drinko, drugače pa sta sedela v avtu in se pogovarjala tudi po 2 uri. Tudi žvaliva sta se 3x , zakaj je to naredila je rekla da je on hotu ona je pa pstila. Sexala naj nebi. Vse je iztresla iz rokava, spraševal sm jo še marsikaj, in mi tudi marsikaj povedala. Kaj bi naredili? Rekla je tudi da me ma še zmer ornk rada pa da bi use nardila zame, pa da jo nism vreden k je izkoristla moje zaupanje. Kaj narediti?? Je še prihodnost v tej zvezi? Se da odpustiti take težave??
punca mi je danes priznala da ga je srala z tem tipom, slišal sm od frendice mimo katere se moraš peljati da prideš do punce, da zmeraj ko grem jst domu pride gor ta frend. Močno sm prtisnil nanjo in povedala mi je use.. da se to dogaja že od novega leta, da sta se po 2x ali več na tedn videvala. Šla sta tudi na drinko, drugače pa sta sedela v avtu in se pogovarjala tudi po 2 uri. Tudi žvaliva sta se 3x , zakaj je to naredila je rekla da je on hotu ona je pa pstila. Sexala naj nebi. Vse je iztresla iz rokava, spraševal sm jo še marsikaj, in mi tudi marsikaj povedala. Kaj bi naredili? Rekla je tudi da me ma še zmer ornk rada pa da bi use nardila zame, pa da jo nism vreden k je izkoristla moje zaupanje. Kaj narediti?? Je še prihodnost v tej zvezi? Se da odpustiti take težave??
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Fak, si ti eno budalo!
Blagor njej, vidi da lahko še seksa s tistim tipom, pa pride k teb nazaj, ker ji boš itak vse odpustu. In verjem, da se bo to prej ali slej naredila (če se ni že)
Blagor njej, vidi da lahko še seksa s tistim tipom, pa pride k teb nazaj, ker ji boš itak vse odpustu. In verjem, da se bo to prej ali slej naredila (če se ni že)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Rekla je tudi da me ma še zmer ornk rada pa da bi use nardila zame
Seveda, lej kaj vse je do zdej nardila zate:
1.se držala obljube, da se znebi tipa
2.se držala obljube, da se bo držala stran od tipa.
3.se držala obljube,da prekine vse stike s dopisovalcem. Aja ups, do te obljube ne bi bilo niti treba priti, če bi se držala že prve!
Iskreno povedano sem upala,da se rešiš te grozne ženske ampak s tvojim zadnjim postom nimam več kej dosti naklonjenosti do tebe, ker sem dobila občutek, da si a little nutty.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
bull napisal/-a:še nekaj novega,
O marsičem se ti je že zlagala, zakaj misliš da se ti zdej ni? Lahko pove da ni spala z njim, ampak na tvojem mestu ji ne bi verjela. Konec koncev, sex gor al dol, dost je že to da se je poljubljala z drugim. haloo, to je zame prevara. Niti pogledala jo več ne bi, če bi bla na tvojem mestu. Resnično upam da se boš enkrat zbudil iz sanj, in to žensko, ki ti počne same ogabne stvari, nekam poslal. Razumem da je tvoja prva, samo glej, slabše kot je ona boš težko najdel, boljšo punco pa z lahkoto.
Kot so moje predhodnice povedale, res ne vem kaj bi ti mogla še narediti, da bi zaključil z njo?
Pa zdiš se mi vredu fant, te je kr škoda, ko te ženska tak obraća okoli malega prsta da glava boli.
Seveda pravi da te ma rada, hoče te za rezervo, če se z gospodičem ta novim slučajno ne bi izšlo kot si je zamislila.
Fant, teci stran od nje!
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
čuftika napisal/-a:Pa zdiš se mi vredu fant, te je kr škoda, ko te ženska tak obraća okoli malega prsta da glava boli.
Punca ne bo okoli prsta vrtela nekoga, ki se zna postavit zase in je dovolj samozavesten. Js ti najprej priporočam, da pusti to punco, pol si pa vzem čas, pa se spravi vkup. S takim načinom in obnašanjem je pomoje to edini tip punce, ki jo boš dobil..
Pa ne me razumet narobe, to ni blo mišljeno kot žaljivka, ampak resno naredi nekaj v zvezi s tvojim pomanjkanjem samozavesti..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
sirova štručka napisal/-a:bull napisal/-a:še nekaj novega,
Eno vprašanje...
Kaj mora punca naredit, da bo tebi potegnilo, da nima več smisla furat take veze? Ker če ti laže ni dost, če te vara ni dost... Kaj pa če bi pol vasi po*ukala, al pa če bi ti mačka ubila?
Ne vem, sprašujem.
bull enako vprašanje ti tudi jaz postavlja... kaj bi res mogla punca naredit, da bi dojel, da nima več smisla vztrajat v tej zvezi? A ni že to dovolj, da se ti je skoz lagala pa te mela za norca?
Zadnjič spremenil haley, dne 26. Apr. 2010 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov