Problem v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ampak ta drugega s tem fantom glih ne more met, vsaj ne "v celoti" (posteljna rekreacija, pa take fore)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
čuftika napisal/-a:Poznam tut take, ko res vsako nedeljo hodijo na mašo, ni izjeme, za vsak praznik letijo v cerkev, sex pred poroko ne pride v poštev...
Otroci hodjo na verouk, še bi lahko naštevala... Vera jim res vse pomeni. Pri takih je res kriza, če je njegovo življenje brez vere prazno pol res ni kaj dost za nardit.
Call me crazy, ampak edina stvar, ki se mi tu zdi ekstremna, je devištvo do poroke. A je obiskovanje verouka ful ekstremna zadeva za katolike? Pa obiskovanje maše ob nedeljah?
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ja, povprašaj ga med vrsticami kako se glede sexa pred poroko, drugač boš pa tak vidla kmalu kako je s tem
Jah, v prihodnje bo problem, če ostaneta skupi za zmeri, ti želiš eno, pripravljena bi bila krstit otroke, kaj več pa ne, te razumem. On si želi da bi otroci prejeli vse sakramente. Ampak ne obremenjuj se že zdej s tem, ker konec koncev sta šele na začezku in ne veš kako bo vama vse skupi zlaufalo...Bota takrat o tem premišljevala.
Jah, v prihodnje bo problem, če ostaneta skupi za zmeri, ti želiš eno, pripravljena bi bila krstit otroke, kaj več pa ne, te razumem. On si želi da bi otroci prejeli vse sakramente. Ampak ne obremenjuj se že zdej s tem, ker konec koncev sta šele na začezku in ne veš kako bo vama vse skupi zlaufalo...Bota takrat o tem premišljevala.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Men je res brez veze neki gradit, ker že zdaj vidm d je toliko konfliktov, čist drugačnih pogledov... In vem d se glede tega jaz ne bom spremenila, on pa verjetn tud ne. Tud moji doma ne vem kako bi ga gledali, če bi prespal pri meni, zjutraj pa sam odšel v cerkev na mašo omg
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
purple_rain napisal/-a:^^ampak ta drugega s tem fantom glih ne more met, vsaj ne "v celoti" (posteljna rekreacija, pa take fore)
U never know
Škoda se mi zdi, ker lahk da je drugač čist fajn pobič.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
positive vibration napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^ampak ta drugega s tem fantom glih ne more met, vsaj ne "v celoti" (posteljna rekreacija, pa take fore)
U never know
Škoda se mi zdi, ker lahk da je drugač čist fajn pobič.
Ja tko je čist uredu, navidez mu ne bi dala d je čist zabublen v to vero Sam kaj k je men to tok smešno, totalno brez veze.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
jullia_ napisal/-a:čuftika napisal/-a:Poznam tut take, ko res vsako nedeljo hodijo na mašo, ni izjeme, za vsak praznik letijo v cerkev, sex pred poroko ne pride v poštev...
Otroci hodjo na verouk, še bi lahko naštevala... Vera jim res vse pomeni. Pri takih je res kriza, če je njegovo življenje brez vere prazno pol res ni kaj dost za nardit.
Call me crazy, ampak edina stvar, ki se mi tu zdi ekstremna, je devištvo do poroke. A je obiskovanje verouka ful ekstremna zadeva za katolike? Pa obiskovanje maše ob nedeljah?
eh, nič nisi čudna, verouk še nekok ja, da greš na mašo vsako nedeljo še ni nek extrem, da letiš za vsak cerkveni praznik direkt v cerkev mi je že mal extremno, največja razlika v extremne in normalnem verniku je pomoje v načinu življenja, extrem pretiranja, njegovo celo življenje se vrti okoli vere, pomaga župniku pripraviti cerkev, speče mu kdaj kej, čeprav nima časa ne za sebe ne za družino (vsaj zadosti ne) bo za cekrev vse naredila. Poznam tak primer in mi je to res pretirano. Sex pred poroko se ti zdi extremen (in tudi je) ker si verjetno ne moreš zamislit da bi mogla čakat do poroke Tut sama si tega ne morem predstavljat, dejansko pa to cerkev uči, prav tako kot to da je na mašo treba hodit, da je treba na spoved hodit...
Zadnjič spremenil čuftika, dne 01. Jun. 2010 14:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
imfit - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2010
- Kraj: lj
Potem pa ga boš za božič hotela presenetit s sexy božičkovim spodnjim perilom, tip bo pa raje šel k polnočnicam
mislim da nista za skupaj.. ker če je tip res tak ekstrem vama bo to ves čas križalo poti, ne le tu pa tam kakšno nedeljo.
Kar se pa seksa pred poroko tiče ga pač mal zrajci pa boš vidla
http://vigrxplus-nakup.si/
mislim da nista za skupaj.. ker če je tip res tak ekstrem vama bo to ves čas križalo poti, ne le tu pa tam kakšno nedeljo.
Kar se pa seksa pred poroko tiče ga pač mal zrajci pa boš vidla
http://vigrxplus-nakup.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:23, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov