Problem v zvezi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bull
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2010
*mala* napisal/-a:^^ To pa sploh ne dvomim.
Ampak, kaj pa če skrivač pričakuje/domneva da je v vsaki situaciji lahko preverjen? (recimo, da je nekaj procentov takih)
Jaz vem da bi bila odlična kot potencialen skrivač
Na žalost nekatere niso, in tudi bolje da ne, ker bi še zdaj živel kot da je vse vredu, čeprav se za zidom nekaj dogaja...
Glede mailov, nekaj časa mi je zaupala vsa gesla mail, fb celo pin od gsm sem vedel, pa greš če ti je dolgčas na vsak mesec 1 malo pošpegat potem pa se je začelo, telefona nisem videl karar sem bil pri njej (kot da ga sploh nebi imela). Enkrat sem prišel, da bi jo malo presenetil, je pa ona mene, pač telefon je bil na mizi nje pa nikjer, pa sem pogledal sporočila in prebral marsikaj kar nebi smel (spet ta tip) . Pa sem jo takoj povprašal kako in kaj, pa je rekla da mi je hotla za to povedat in da ve da ni blo prav. Pa sem ji oprostil pa je bilo vse ok, do zdaj...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Alwaleed- S tem se pa absolutno strinjam
In bull kaj sploh še razmišljaš? A ni dovolj očitna rešitev?
In bull kaj sploh še razmišljaš? A ni dovolj očitna rešitev?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- bull
- Sramežljivka
Da bi jo poslal...?
Ali da naredim da je vse OK ?
Kaj pa če se bo spametovala?
težko je kar pustiti vse za seboj.. sploh če imaš nekoga zares rad, pa čeprav ti dela take stvari, se še zmeraj boriš zanj s kančkom upanja, da bo spet vse OK in da se nebo več ponovilo...
Ali da naredim da je vse OK ?
Kaj pa če se bo spametovala?
težko je kar pustiti vse za seboj.. sploh če imaš nekoga zares rad, pa čeprav ti dela take stvari, se še zmeraj boriš zanj s kančkom upanja, da bo spet vse OK in da se nebo več ponovilo...
Zadnjič spremenil bull, dne 21. Mar. 2010 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Na žalost se eni ljudje ne spremenijo.Ne bodi samo opcija nekomu, ki ti je glavna izbira.
Dobro bi bilo, da vse skupaj še končaš zdaj, dokler še ni otrok itd.
Za konec pa še en del iz pesmi, sicer malo prirejeno in v slo....zaupanje je kot ogledalo.Ko se razbije, lahko zlepiš nazaj koščke, ampak razpoke v odsevu bodo še vedno vidne.
Tako da ko enkrat izgubiš zaupanje, imaš to kar imaš.Preverjanje mailov, smsov in temu ni konca.
Dobro bi bilo, da vse skupaj še končaš zdaj, dokler še ni otrok itd.
Za konec pa še en del iz pesmi, sicer malo prirejeno in v slo....zaupanje je kot ogledalo.Ko se razbije, lahko zlepiš nazaj koščke, ampak razpoke v odsevu bodo še vedno vidne.
Tako da ko enkrat izgubiš zaupanje, imaš to kar imaš.Preverjanje mailov, smsov in temu ni konca.
The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
Če praviš, da je to že počela, pa je potem vse skupaj začasno poniknilo in zdej spet prišlo ven .. bi jz verjela, da je velika možnost, da bi se še nadaljevalo.
Verjamem, da si še dosti mlad, da se ti ni treba oklepat zdej ene punce misleč, da druge ne bo.
Če praviš, da je to že počela, pa je potem vse skupaj začasno poniknilo in zdej spet prišlo ven .. bi jz verjela, da je velika možnost, da bi se še nadaljevalo.
Verjamem, da si še dosti mlad, da se ti ni treba oklepat zdej ene punce misleč, da druge ne bo.
- bull
- Sramežljivka
jah star bom 19, samo take kot je ona verjetno ne bo, in takih ciljev ko sva si skupaj zadala tudi ne .. malo bom še vztrajal, če se bo pa ponavljalo potem pa pač....
boste rekli, da ste po 2h letih niste nikoli skregali oz kregali? Bili slabe volje, razočarani?
boste rekli, da ste po 2h letih niste nikoli skregali oz kregali? Bili slabe volje, razočarani?
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
bull napisal/-a:samo take kot je ona verjetno ne bo
Kakšne? Take, ki bi zganjala neke čudne zadeve za tvojim hrbtom, ti lagala in se potem opravičevala, prikrivala stvari,... mogoče moraš na stvar pogledati malo bolj racionalno. Koliko procentov časa si v tej zvezi v resnici srečen? Koliko časa pa zabiješ s sekiranjem zaradi njenega obnašanja?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Awww, ain't you cute.
Ja, seveda smo marsikej tud mi že videli; in vsi smo že razmišljali točno tko, "oh, take/-ga pa zihr ne bo več v mojem življenju, ja, ok, sej je res, da me vleče za nos/vara/pretepa/mi laže, ampak sej ubistvu je dobra oseba"..
Ja, seveda smo marsikej tud mi že videli; in vsi smo že razmišljali točno tko, "oh, take/-ga pa zihr ne bo več v mojem življenju, ja, ok, sej je res, da me vleče za nos/vara/pretepa/mi laže, ampak sej ubistvu je dobra oseba"..
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
bull napisal/-a:boste rekli, da ste po 2h letih niste nikoli skregali oz kregali? Bili slabe volje, razočarani?
ne gre se za to da se kregaš ampak zaradi česa se kregaš
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- marjetiCCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
bull napisal/-a:jah star bom 19, samo take kot je ona verjetno ne bo, in takih ciljev ko sva si skupaj zadala tudi ne .. malo bom še vztrajal, če se bo pa ponavljalo potem pa pač....
ti kr vztrajaj, sj te bo ona v kratkem pustila..
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Exactly..gre za to zaradi česar se kregaš.
Sej ne rečem, da zvem, da mi je tip čekiral smse, mail ipd(pa ve za vsa gesla) bi bila prvi moment zelooo pissed ampak ajde če ti potem razloži zakaj je to naredilin da je mel žuto minuto in da je par dogodkov sovpadlo takih da ga je zvilo...ok stari ni pene.Pa tudi če bi iz istih razlogov želel da mu telefon pokažem bi to naredila kljub temu, da sem alergična na te zadve ampak če imaš nekoga rad in vidiš, da ga je nekaj tako spravilo iz tira..
Moje mnenje je,da jo lepo postavi ob steno al pove za kaj se gre in pokaže sporočila(vkolikor jih ni že zbrisala) al pa adijo..pa boš hitro videl koliko ji je do tebe, zaradi nečesa trivialnega vrjetno nebo tvegala zveze, če pa jo bo potem pa veš koliko si ji pomenil..
(vrjetno bo dva dni za tem z roko v roki z nekom drugim)
Sej ne rečem, da zvem, da mi je tip čekiral smse, mail ipd(pa ve za vsa gesla) bi bila prvi moment zelooo pissed ampak ajde če ti potem razloži zakaj je to naredilin da je mel žuto minuto in da je par dogodkov sovpadlo takih da ga je zvilo...ok stari ni pene.Pa tudi če bi iz istih razlogov želel da mu telefon pokažem bi to naredila kljub temu, da sem alergična na te zadve ampak če imaš nekoga rad in vidiš, da ga je nekaj tako spravilo iz tira..
Moje mnenje je,da jo lepo postavi ob steno al pove za kaj se gre in pokaže sporočila(vkolikor jih ni že zbrisala) al pa adijo..pa boš hitro videl koliko ji je do tebe, zaradi nečesa trivialnega vrjetno nebo tvegala zveze, če pa jo bo potem pa veš koliko si ji pomenil..
(vrjetno bo dva dni za tem z roko v roki z nekom drugim)
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
jullia_ napisal/-a:bull napisal/-a:samo take kot je ona verjetno ne bo
Kakšne? Take, ki bi zganjala neke čudne zadeve za tvojim hrbtom, ti lagala in se potem opravičevala, prikrivala stvari,... mogoče moraš na stvar pogledati malo bolj racionalno. Koliko procentov časa si v tej zvezi v resnici srečen? Koliko časa pa zabiješ s sekiranjem zaradi njenega obnašanja?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov