Problem s starši, družba, punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Haha pridne so (ble) one, ja. Očitno si bolj malo ven zahajal v srednješolskih letih in še zdaj ne. Potrebnih, pijanih s hormoni predoziranimi 16-letnic, kolikor češ in te dečve komaj čakajo, da ga fašejo. Ne vem kako to tastari registrirajo, ali se res samo tako naivni...
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 01. Sep. 2013 20:25, skupaj popravljeno 2 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz sem nekje med 17 in 19 letom hodila ven recimo 2-4x na mesec, pila nisem, kadila nisem, uro sem imela nekje med 00:00 in 03:00, potem sem prišla na faks, šla samo še nekajkrat ven, ker se mi ni zdelo več zanimivo, pila nisem, kadila nisem, ostala sem pa nekje med 02:00 in 06:00. Iz vsega tega sem odnesla dve avanturici za eno noč in enega fanta, s katerim sva šla na nekaj zmenkov. In to je vse.
Slovenec bi rekel, da sem se kurbala, CP ne bi verjel, jaz se pa še vedno čudim, da se nekateri tega enostavno ne uspejo naveličat. Spomnim se, da mi je bilo nazadnje, ko sem šla ven grozno neprijetno, ker se mi je zdelo samo klavstrofobično, luči za epileptične napade sprožat in ''glasba'' kot neko bedasto puščanje pipe v kuhinji.
Zdaj pretežno hodim v gledališče, kino, na pijače in koncerte in se mi zdi, da je to nekaj, kar bo kar ostalo ...
Slovenec bi rekel, da sem se kurbala, CP ne bi verjel, jaz se pa še vedno čudim, da se nekateri tega enostavno ne uspejo naveličat. Spomnim se, da mi je bilo nazadnje, ko sem šla ven grozno neprijetno, ker se mi je zdelo samo klavstrofobično, luči za epileptične napade sprožat in ''glasba'' kot neko bedasto puščanje pipe v kuhinji.
Zdaj pretežno hodim v gledališče, kino, na pijače in koncerte in se mi zdi, da je to nekaj, kar bo kar ostalo ...
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Omg, jaz sem v srednji samo za žurke živela. Že v prvem letniku sem hodila ob 4h, 5h zjutraj domov, da nebi o kasneje sploh. Veliko smo pili, včasih drogali, kurblali iin no nisem bla glih zgledna dijakinja s svojimi neopravičenimi : )) But still- thank god it's over.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
*Abby** napisal/-a:jaz se pa še vedno čudim, da se nekateri tega enostavno ne uspejo naveličat.
no, jaz se pa ne bom čudil če boš prej al slej to rekla to za svojo zvezo.
wasd, kdo pravi da ne?

ja, trust, ene nas to zelo rajca

no ja, da ne bo (čisti) offtopic: men so starši vedno pustili da sem karkol počel. ker so mi pač zaupal. ko sem bil mlad so rekli naj ne delam bedarij zarad katerih bi mi lahko blo žal. in ko sem šel ven, sem se trapast počutil ker nisem pil, ko se je pa po par urah nekdo skozlal, in potem drugi, in potem tretji, sem dojel mogoče pametno da nisem izzival

no ja, tudi sam sem šel enkrat čez mejo.. ni blo fajn in se ne bo zgodil, se pač ne splača. pir, dva, več ne spijem. pa tud če nič se mam dobro

hej norci 

- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Daj, potegni si glavo iz analne odprtine v katero jo tako zelo veselo rineš in mi povej - a si se naveličal igrat s svojim najljubšim avtomobilčkom in lego kockami ali ne? Če ne, potem se mi res smiliš. Če ja, potem se mi res smiliš, ker imaš neverjetno nizke sposobnosti povezovanja.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Jaz isto nikoli nisem veliko hodila ven. Ko so mi še doma določali kdaj, kam in s kom lahko grem ven, mi niso veliko dovolili, še posebej pa ne, ker sem bila vedno daleč najmlajša izmed sošolcev in so mi vsakič, ko sem hotela kam iti, predvsem na kakšen daljši, umirjen večer, in sem jih poskušala prepričati tako, da sem povedala, da to ni nič takega in da je to vsem sošolcem dovoljeno, povedali nazaj, da je njim to dovoljeno ker so starejši. Ko sem se odselila in sem si sama pričela določati kdaj in kam grem lahko ven, pa sem pričela iti ven na več daljših, umirjenih večerov s parimi prijatelji, izjemoma pa sem šla ven tudi na katere daljše, bolj hrupne, bolj dinamične večere s parimi prijatelji in večimi neznanci, ampak mi ti nikoli niso bili pretirano všeč, ker imam tako bolj umirjeno, introvertirano osebnost, in sem kmalu tudi prenehala iti na njih, ko sem prišla do tega, da je to, da imam umirjeno, introvertirano osebnost popolnoma v redu.
- Candy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2013
haha ja sej spijem kak jegerček, vodka-kola, bambus itd.
pač jst grem ven na te vaške shode se sprostit, uživat, se družit,...zlo rada plešem in ful rada bi da me kdo povabi plesat( saj me eden ampak potem on ne zna in enostauno se ne moreva zavrtet) ki pač zna. zdaj 14.9. bo jasmin stauros pri nas. cant wait
D
sem pa 2.letnik gimnazije, odgovorna in uživam u šoli ki sem si jo vedno želela.
doma me pustijo tudi do 4 ure zjutraj ampak frendic ne pustijo.
pač jst grem ven na te vaške shode se sprostit, uživat, se družit,...zlo rada plešem in ful rada bi da me kdo povabi plesat( saj me eden ampak potem on ne zna in enostauno se ne moreva zavrtet) ki pač zna. zdaj 14.9. bo jasmin stauros pri nas. cant wait

sem pa 2.letnik gimnazije, odgovorna in uživam u šoli ki sem si jo vedno želela.
doma me pustijo tudi do 4 ure zjutraj ampak frendic ne pustijo.
I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
I don't think about you at all.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
V srednji šoli sem šla ven nekje 1x na mesec in bi šla več, če bi lahko.
Zdaj pa mi sploh več ni, čeprav rada grem, da se naplešem itd, ampak to res redko.
Mi je pa skorajda absurdno, ko se pogovarjam z nekaj let starejšimi in me vprašajo npr kam hodiš ven?->pri nas mislijo ven v smislu žuranja,potem kam greš ta petek/soboto itd.
Meni pač žurke niso del vsakega vikenda in mi je nekak otročje, da se enim vikendi še vedno vrtijo okrog diskačev.
Zadnje čase mi je res boljše kakšna domača "žurka", se celo kaj pogovarjamo, ker ni preglasne glasbe
Zdaj pa mi sploh več ni, čeprav rada grem, da se naplešem itd, ampak to res redko.
Mi je pa skorajda absurdno, ko se pogovarjam z nekaj let starejšimi in me vprašajo npr kam hodiš ven?->pri nas mislijo ven v smislu žuranja,potem kam greš ta petek/soboto itd.
Meni pač žurke niso del vsakega vikenda in mi je nekak otročje, da se enim vikendi še vedno vrtijo okrog diskačev.
Zadnje čase mi je res boljše kakšna domača "žurka", se celo kaj pogovarjamo, ker ni preglasne glasbe

The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
V srednji šoli vsak vikend nujno ven, vsaj enkrat. Nikol nism mela ure, pa tud mami ni blo problem me pridt ponj kadarkoli. Je pa res, da sm morala bit kul s šolo, kar pa takrat ni bil problem, niti problemov nisem delala.
Na faksu pa mešano, na začetku vsak teden, potem skoraj nič, zadnja leta (še posebi zadnje leto) pa spet več. Vsaj razna druženja in bolj "na izi" vsak teden. Diskoteke so me pa že minile in mogoče 1× na mesec. Tud privoščit si ne morm popivanja v diskotekah.
Na faksu pa mešano, na začetku vsak teden, potem skoraj nič, zadnja leta (še posebi zadnje leto) pa spet več. Vsaj razna druženja in bolj "na izi" vsak teden. Diskoteke so me pa že minile in mogoče 1× na mesec. Tud privoščit si ne morm popivanja v diskotekah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Rollin #3 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 6. 2011
- Kraj: Izola
jaz nikoli nisem imela ure. ko sem bila mlajša so me celo starši prepričevali naj grem kaj ven, ker sem samo knjige brala, reševala enačbe in buljila v računalnik. pol sem pa šla vsakih toliko -- približno 1x na teden na kakšno večjo žurko in se vrnila res pozno, okrog 5h. pa mi je bilo tudi fajn ker rada plešem. ko sem prišla v lj smo tudi šli precej ven, zdaj pa bolj srednje. plesat v diskoteke grem še vedno približno 1x na mesec. kul mi je če se gre kam, pa kaj počne ali razglablja. nikoli nisem marala small talka (meni je to ful dolgočasno).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov