Problem s starši, družba, punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Mja, pol pa si te kolegice čez 3 leta ko se bojo mogle osamosvojit, ne bojo znale organizirat svojega življenja
Meni to ni stroga vzgoja, to je že posesivnost, starši hočejo met nadzor nad odraslimi otroki?
Meni to ni stroga vzgoja, to je že posesivnost, starši hočejo met nadzor nad odraslimi otroki?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- Candy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2013
Imam prijateljico ki ji starši ne pustijo ven. okk. nerabi zdej da use oblaufamo, ampak če pridejo čez poletje usak vikend vaški plesi/shodi zakaj ne? se ne kurblamo, ne pijemo, se ne drogimo in smo zgledne dijakinje. njena mama je začela ven hoditi komaj na faksu.
ampak ko taki otroci gredo enkrat na faks potem podivjajo, ker poskušajo probati use kar so jim starši prepovedali v mladosti. takrat se je za bati za njih! Ne pa ko imamo policijsko uro 2( mene osebno pustijo do 3-4) in se tčno držimo ure!
ampak ko taki otroci gredo enkrat na faks potem podivjajo, ker poskušajo probati use kar so jim starši prepovedali v mladosti. takrat se je za bati za njih! Ne pa ko imamo policijsko uro 2( mene osebno pustijo do 3-4) in se tčno držimo ure!
I don't care what you think about me.
I don't think about you at all.
I don't think about you at all.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Candy napisal/-a: se ne kurblamo, ne pijemo, se ne drogimo in smo zgledne dijakinje.
I DIED

Jah kaj češ, eni starši so pač malo strožji. Bolje pa da so strogi iz strahu kot iz zlobe. Jaz sem tam do kakega 18ga leta morala bit doma do 11h v povprečju. Razen za kake izjeme, rojstne dneve ipd.. Pa mi ni blo kej hudga no.. Verjetno bi bila malo dlje, če ne bi bila z neke zagonetene vasi. Drugače pa oba ekstrema vodita v slabost, ampak vsak starš mora presodit sposobnost odgovornosti svojega otroka in predvsem vanj polagat svoje zaupanje..takšen najstnik bo staršem lažje povedal kje se nahaja in kaj počne ipd. Jaz bom od svojih (morebitnih) otrok pač zahtevala info kje so, s kom so in konstantno dosegljivost na telefonu..Dokler bo odnos med nami iskren, ne bo problema po omejitvah. Najstniku moraš dat vedet, da mu zaupaš in da je odgovoren za svoje odločitve. To se začne že z rano vzgojo. Ujčkanje in/ali brezsmiselno ukazovanje nima smisla. Slej ko prej bo sledil konkreten, slab upor.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
wasd ne tečnari.
It was forever..but it didnt last long..
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
no ja, jaz tudi nisem smela kaj veliko pohajkovat v srednji šoli. kako kino s kolegicami že, pa kak rojstni dan.
pa se mi na faksu, ko sem živela sama ni strgalo. v bistvu sem bila prva leta faksa precej nežurerska in to brez da bi me kdo nadzoroval. šele v tretjem letniku sem začela več ven hodit. tak da ne bo nobenega pobralo, če ne bo kot najstnik na vsaki pasji procesiji zraven.
pa se mi na faksu, ko sem živela sama ni strgalo. v bistvu sem bila prva leta faksa precej nežurerska in to brez da bi me kdo nadzoroval. šele v tretjem letniku sem začela več ven hodit. tak da ne bo nobenega pobralo, če ne bo kot najstnik na vsaki pasji procesiji zraven.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
js isto v srednji nisem hodila žurat. smo šli občasno na kšno pivo, ampak nikol ni bil to nek velik žur. pa se mi vseeno na faksu ni odtrgal
sej smo več hodil vn v lj, pa žurat pa vse, samo se še vseeno nisem nikol drogirala pa kurbarla in delala kšnih takšnih scen
kr težko verjet, ane?

You make me smile, please stay for a while 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov