Problem s starši, družba, punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
dej jim ta post za prebrat ali pa jim povej tko, kot si napisal tukaj. In ja, star si 18let, torej si že odgovoren sam zase. Vprašaj jih, zakaj ravno do 10? se bo po tej uri kaj spremenilo? Če je un umru na žuru, se to ne more zgodit pred 10. uro? Pogovorte se lepo, mirno. Predstavi jim svoja stališča, oni naj tebi svoja, in poiščite kompromis. Ampak mirno 

-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
no ja, glede pravic...če živiš po njihovo streho, nimaš glih kakšnih posebnih pravic...ampak če so starši vsaj malo normalni, bi ti pravico o odločanju, kdaj boš hodil domov in kam boš hodil, lahko omogočili.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
mal jim probaj dopovedat da je žurov 28678764x več kot pa smrti ki se zgodijo pri njih. pa tudi da so eni žuri bolj umirjeni eni pa divji.
reci jim da če te majo radi naj ti zaupajo, pa da jih razumeš da te skrbi zate. saj maš telefon s sabo, da si skos v stiku z njimi. reč tud da poznaš folk s katerimi greš, da ne boš sam med neznanimi, pač da jih mal pomiriš
kar se pa po urah tiče.. če bi bilo po moje po polnoči nikjer niti pisnit ne bi smel več. ker to ko folk domov hodi pijan in se dere ponoč in zbuja folk je katastrofa. komot bi folk lahko tud podnevi žural.
reci jim da če te majo radi naj ti zaupajo, pa da jih razumeš da te skrbi zate. saj maš telefon s sabo, da si skos v stiku z njimi. reč tud da poznaš folk s katerimi greš, da ne boš sam med neznanimi, pač da jih mal pomiriš

kar se pa po urah tiče.. če bi bilo po moje po polnoči nikjer niti pisnit ne bi smel več. ker to ko folk domov hodi pijan in se dere ponoč in zbuja folk je katastrofa. komot bi folk lahko tud podnevi žural.
hej norci 

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jaz sem imela podobne probleme. sem pa kmalu opazila, da mi veliko več dovolijo, če poznajo ljudi s katerimi se družim. ponavadi sem domov povabila prijatelje na kakšen tarok, poker... dejansko so jih spoznali samo toliko kot traja, da se pozdravijo, pol smo se umaknil v zgornje nadstropje in tam imel čisto umirjen večer. ker so tko vidli, da so čisto normalne osebe (ne kaki drogeraši, razbijači...) in da je bilo vedno vse ok, so mi čedalje več pustili. pa so bile kakšne žurke popolno nasprotje "umirjenosti", ampak saj tega jim pa ni treba vedeti.
- celjanar
- Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Js nism nikol velik vn hodu..sm bil tak ko ti..sam da moja mama je hotla da bi šou kdaj ven..zdej pa sam rečem, dans grem pridem ko pridem, dle ko do 2 tak nismo ponavat kr radi spimo
tak da ni nekih problemov.
Je pa res da si ti nisi nikol priboril še tistga zaupanja vrjetn..sej me razumeš..prvič si lahk do 10, pol mal podalšaš da vidjo da ne delaš sranje al neki..dokler ne prlezeš da jim je vsejen kdaj prideš domov

Je pa res da si ti nisi nikol priboril še tistga zaupanja vrjetn..sej me razumeš..prvič si lahk do 10, pol mal podalšaš da vidjo da ne delaš sranje al neki..dokler ne prlezeš da jim je vsejen kdaj prideš domov

-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
to je fajn kar celjanar pravi
mal več hodi ven, magar vsak vikend, pa vedn tko kot rečejo.. pol ti bojo zaupal pa se boš zmenu, pa bojo tud dlje dovolil.. ampak sej pol ko vidjo da prideš živ nazaj jih ne bo več tok skrbel, boš bl svoboden..

hej norci 

- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Omg, kakšni starši dajo 19-letniku uro ob 10ih. Takšno uro sem mela jas pri 12-ih, 13-ih, pa še takrat mi je blo hitro. Ne predstavljam si da bi mi dali zdej uro, pa še nisem polnoletna. Ziher da me nebi domov blo. Ignoriraj jih, pa idi, pa žuraj do zjutraj. Sej sam vidiš, da je to boljše zate, kot da si doma 

How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ker neverjetno napačen use of a meme.. And its not even funny. Eh. 

It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov