Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 03. Dec. 2024 19:59

Priznam da:

- sem se zelo veselila današnjega popoldneva… pa je veselje, dobra volja hitro splavalo po vodi ;(

- po vseh teh letih, še zdaj ne razumem, zakaj me (nas) drugačna rutina, čisto iztiri in vsa ta “dobronamerna” dejanja in drugačno mišljenje, postavi pred take “preizkušnje” :mad: :tot: :roll:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Dec. 2024 21:30

prinzessin napisal/-a:* ne vem, kaj se dogaja z mojimi prijavami, nobenga razgovora, nič. Posledično je optimizem na nuli. Se strinjam s psihologinjo, da se ne smem definirat skoz to, a mam job al ne, samo...kdo bo pa položnice plačal?

Jaz bom realen, ne bom ti prodajal "bučk".
Začenja se gospodarska kriza, to je lahko objektivni razlog.
Lahko da v tvojem poklicu ni veliko prostih delovnih mest oz. je kandidatov dost več kakor potreb.
Potem pa če te prav opazujem imaš ti veliko kratkih zaposlitev in prej ali slej se začne folk spraševati zakaj imaš kratke zaposlitve in zato nisi najboljši kandidat, ker delodajalci še vedno hočejo nekoga za mal dlje časa, ki bo zmožen dobro opravljati delo in ki bo tudi ostal nekaj časa v službi. Tko da verjetno že CV ni najbolj mikaven. Ostalo te bo potem verjetno kdo na razgovoru vprašal zakaj tako pogosto menjuješ službe, pripravi si odgovor :wink:

In kdo bo psihologinjo plačeval? :D Torej če psihologinja hoče denar od tebe ti mora konkretno pomagat dobit šiht :lach: Zdej se bom spet kaki psihologinji/terapevtki iz foruma zameril oz. njemu :twisted:

Drgač je dobra vzpoduba, da ti pač reče, da te to da nimaš šihta ne sme definirati in zbijati samozavesti, to si nekak ponotranji :!:

Sam razumem pa, da hočeš pač nekaj narediti, da ugodijo kaki tvoji prošnji, te povabijo na razgovor in tudi izberejo za šiht :wink:

Enako kakor mmm išče nekoga, ki mu bo pomagal dobiti punco/partnerko - in ja, pr obeh zadevah je težko psihološko pomagati - in pri tvoji in pri moji. Sam jaz pač nočem niti poskusit z nekom, če že vnaprej ne vem, da mi ne bo kos. To me na nek način zapira in omejuje, dela trmastega in verjamem, da me določene/-i tukaj že imate poln k***c, ker se ponavljam s temi frazami kakor zlajnana plošča

* Sicer pa moj veseli december se je začel kar dobro :D
* Res, ful dobr se še vedno počutim
* In še vedno sem kar zdrav...
* Letos ne pretiravam z dodatki, saj lani verjetno tudi ne bi, samo lani sm kar skoz bil bolan, kakor ti nekaj praviš zdajle... bolj prehlajen praktično celo zimo, dokler ni še tista hujša reč na enem sklepu ven udarila :roll:

* Pač, jemljem prehranske dodatke, kakor vedno, za katere dolgoročno vem, da mi koristijo in to je to... in letos nekak kar dobro držim zdravje
* Čeprav me skrbi, da bom kaj zbolel, glede na to da folk okrog mene zboleva občasno :roll:

* Mogoče me preveč skrbi. Pač bo, kakor bo. :)

* Še nikoli nisem po žuru šel direkt na faks, ta bo težka ker trenutno ne študiram... me pa mika, da bi zdaj veselega decembra po kakem zaključku šel na žur, po žuru pa direkt na šiht :oops: :D

* To bi res bilo in kjut in seksi... bomo videli, če bo letos al šele kako drugo leto :roll: :)
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 04. Dec. 2024 2:45

- me res skrbi kako bo. Včasih so nam bližnji preveč samoumevni.

- upam, da ugotovijo zakaj je do tega prišlo

- ga še nisem vidla takšnega, res ga je sesulo :

- vedno mislimo, da nam se pa kaj takšnega ne more zgoditi

- sem se vrgla v delo, da ne mislim nonstop samo na to

- hvaležna za prijatelje, ki so vedno pripravljeni pomagati. F...zaj...je, če ne moreš sam otroka dvigniti in ga nesti.

- mi sploh ni do tega decembrskega vzdušja ampak bomo vseeno morali kaj okrasiti, že zaradi otrok. Nočem, da vse skupaj preveč vpliva nanje.

- vem, da čutijo, da se nekaj dogaja

- upam, da se zbudim iz te nočne more.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Dec. 2024 9:14

- upam, da se rešijo vsem zdr. problemi o katerih ste pisali zadnji čas

- ja, je sranje z vsem tem, meni je umrl bližnji v 3 mesecih od diagnoze, ko niti noben ni pricakoval in zdravniki so tudi mu naredili plan za zdravljenje, tanovejsi zdravniki, taprvi doloceni niso skoraj 3 mesece naredili nic in niti zaceli zdravljenja

- tudi oce frendice je imel/ima to bolezen, ampak na drugem organu, manj nevarno tam ocitno in dva stadija manj, je pa njen foter 11 let mlajsi od mojega, moj se je ok drzal cela 60, razen kaksnih manjsih težav bolj s sklepi…

- ce me bo bolela trtica se vec casa bi sla k zdravniku zaradi tega
- eeee naredila vceraj po veliko casa 15 min pilatesa, zdaj imam se s to diastazo malo problemov, ker se mi naredi hrib, ko delam kaj na trebuhu, saj ce pazim, stisnem misice tako da ne, ampak morem vse delat z dvignjeno majico in gledat trebuh, da preprcujem ta hrib
- tud eno piko imam plan, da moj pogleda ce se mu zdi normalna, cene grem mogoce do navadne osebne zdravnice kaj vprasat

- mogoce se pa moj nov gin kaj spozna na to diastazo in bom se njega vprasala

- imam zdaj vsak dan mamo za vozit po trgovinah in mi bo bolj tezko narediti kaj, kar sem inela plan, mojo sobo do konca morem pospravit, pa avto bi mogla posesat
- ne vem a bi se prijavila k frizerki ali ne, ko bom hodila v sluzbo in se v drugem kraju bom imela manj priloznosti za iti k frizerki
- bo zdaj menda sneg kmalu konec tedna, moreva it z mojim avtom pred snegom nazaj do najinega stanovanja, ker sva tu z mojim avtom, ki nima zimskih gum.
- a bom malemu nabavila kaksne nove cevlje/ skornje za sneg se ne vem cisto
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov