Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Jan. 2025 9:39

- ja pri nas noce spat, meni je zelo tezko, ma imam kaksno izbiro? Ne. Kjer ni izbire, je treba, ali zmores ali ne zmores. Hkrati sem se pa navadila ritma, ce ze morem izbirat kdaj imam kaksno urico prosto, raje zjutraj kdaj ker sem jutranji tip kot zvecer, pac nimava s partnerjem nic zase, ni kaj, ne moreva pomagat. Naj ga pustim se izjokavat v sobi? Ne, tega ne delamo.
- moj dojencek- malcek ima tak ritem, da ceprav gre spat ob 22, ne bi zdrzal do polnoci, nikoli do zdaj se ni bil buden do polnoci, niti si ga ne bi upala sforsirat drzat do polnoci pokonci, govorila sem tudi o dojencku pod 1 letom, ne otroku

- bi se dobili danes v japonski za kosilo, ce bi ga moja mama pazila, ampak ne more, tam pa tudi ga ne mislim celo kosilo lovit.

- je biloo vceraj bolj sprosceno, sva bile 2 prijateljice njen moz in se njun 21 mesecnik. Sli k lokalu, zraven igrisca, lifesaver!!! Sicer polovico casa, potem smo se premaknili noter, ker je bilo mraz.

- opazam, da moj 15 mesecnik gre raje med otroke in vec na splosno okrog hodi in je manj pri miru kot prijateljicin 21m Haha, ne vem, ce bi bila ona tako zagnana, kako hoce takoj se enega otroka, ce bi imela mojega, namesto svojega. Pa ce varstva nikoli ne bi imela, tako kot midva.

- se mi pa malo ne da, ker gre do enih otrok, kjer so njihovi starsi zraven in jih zacne ze prijemati za glavo/ lase/ kapo, meni se pa ne da imeti z xy ljudmi interakcij pogosto
- se vracam nazaj danes in bo treba doma se vse polikat in spravit v nahrbtnik in nastimat za vrtec jutri
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Jan. 2025 12:46

^^ tebi in tvojemu malčku želim uspešno in ne preveč stresno uvajanje v vrtec :ja:

- sva zdaj ugotovila, da sva mogoče narobe postopala :rolleyes: Kaj hočeš, zdaj je kar je!

- komaj čakam pomlad, toplejše dneve in popoldneve po vrtcu preživete na igriščih, v Tivoliju, tortici v Zvezdi…

- komaj čakam, da se vrne :love: :kuss:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Jan. 2025 7:29

Ooo, hvala! :hearts:

- še dobro, da meni ne bo treba uvajat, danes imam še lepo fraj dan, moj bo pa 2x šel uvajat direkt, ko pride iz nočne iz dela, jaz pa tako pokombinirala, da grem pozneje v službo tiste dni..
- eni vrtci majo bolj možnost daljšega uvajanja, tle pri nas očitno bolj hočejo se držat 5 dni...

- jeii mali še ni kričal za dojenje danes, pa sem že 1 uro in 15 min budna oz od zadnjega dojenja
- kako so ti 21 snugi veliko večji in lopatasti od št 20. Prav mali kjut so 20, 21 pa že čudni, veliki in lopatasti. Sem zdaj kupila čez vikend še ene 21, da ima dvojne, čeprav še vedno je do prejšnjega dne za doma tudi 20 nosil.

- sem prejšnji teden kupila lonček, ki s baje ne poliva s slamico, ga nisem še niti preverjala ali se polivaali ne, zdaj čez noč smo ga šele prvič oprali v stroju pred uporabo...

- bom pa ta vikend končno dočakala frizerja
- mislim en kup perila polikat ta čas, ko gresta onadva v vrtec
- so boljše noči zdaj od 27. naprej
- ga bomo očitno enkrat kmalu začeli dajat na kahlico, mi pravijo te starejše generacje, da so male dajali pr 1 - letu 1,5 ven iz plenic, ker sami niso hoteli biti v njih, ker jim je premočilo, ker so meli iz blaga.. moj mali se tudi vdno upira, ko bi mu hotla dat nazaj gor plenico.
- zdej zgleda pa kot da manj lula, ne vem ali se je tudi manj začel dojit, mu morem bolj dajati vodo, če se je začel manj dojit, do pred kratkim ni rabil vode, ker se je toliko dojil in ful lulal ob tem..

- ne vem, a je ful problem, če si v službi 6 ur brez dojenja, zdaj kar pomnim sem bila največ 3 ure brez dojenja, že to je ful bolj po redko, do 1 leta se je skos na 1 uro ali 1-2 uri dojl noč in dan...
- ponoči niti ne vem, koliko se je danes zbudil, mislim da ene 3x v roku 8 ur cca, dokler nisem jaz vstala zjutraj.

- bi si kupila ene škornje do kolen, za pokombinirati zraven kril, za hlače so že v redu adidaske ali gležnarji
- sem v bistvu prvič do zdaj v lajfu kupila telovadne znamke adidas ene 3 leta nazaj in mi jih je tako fajn nosit, bolj ku vse druge znamke do zdaj, še pozimi jih zdaj skos nosim - aja bdw šla še na Šmarno v njih, sem jih mogla pol pucat, doma njegovi so se vsi čudili - ' v tem boš šla gor', ker sem se šele zjutraj naenkrat spomnila, da bi šla gor hodit
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Jan. 2025 9:22

- mi je skoraj malo zal, da nisem vzela 4 ali 5 urnega delavnika za par mesecev, namesto 6 urnega, sej menda imamo se moznost, popravit, ce nam ne bi ustrezslo to zdaj na 4 urni. Ampak bi zacelo sele za februar veljat, mislim da.
- ko preverem kak zapis, kaksne ki napise, da je sla pri 3. Otroku na 4 urni in ji je zal, da ni pri prvih dveh ze to nrdila, me malo pretrese
- tamali je spal se do 8:30 in sem ga mogla it zbudit, zaspal je pa okrog 22:15in bil v postelji, uspavan od 21:27 naprej.
- sem izjavla, da ‘samo da niso kaksni bolani tam’( v vrtcu), moj takoj nazaj rekel: sigurno so…
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Jan. 2025 22:16

Priznam da:

- je bil lep dan :hearts: :kuss: :love:

- upam, da glede na trenutne “izide” ne bo še slabše. Da zadevo drugače izpeljemo? :gruebel: :confused:
Nikoli nisi dovolj pameten…

- ah ja. Tole odraščanje nikoli ni bilo enostavno, zdaj pa se mi včasih zdi, da jim je še težje, kot je bilo nam :? :rolleyes:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov