Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Nov. 2024 17:38

-je ze cas za novo temo,
-sem ze cel teden doma, tecna, za nikamor. Cisto me je sesulo, dlje kot do nabiralnika in dr se nisem prisla.
-zivali visijo na meni, sploh psicka je blazena, da sem doma.
-glede zivali. Na dvoriscu nam je nekdo odvrgel dve mali macki. Sicer sem jima nasla dom, ampak ne po zaslugi drustev/zavetisca. Katastrofa, kako se imajo nekateri za zivalovarstvene osebe, izjave pa na nivoju nekoga, ki ne bi smel blizu mack.
-nismo zadnje case nic na vikendu, samo na hisi in okolici se dela. Pa nismo niti na polovici, bi rekla, kaj vse nas se caka.
-sem pomirjena glede ene zadeve, da smo se pogovorili kot odrasli in razcistili ene zadeve.
The world is as you are.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 15. Nov. 2024 13:16

- včeraj je imel zadnje inhalacije. Močno upam, da ne bo čez vikend spet slabše.

- zbolel še najmlajši, me skrbi kako bo do ponedeljka :(

- vsem bi morala kupiti zimske čevlje. Ni pogojev, da gremo v trgovino. Vedno nekdo bolan.

- naslednjič, ko dobim nekoga na telefon iz trgovine kjer smo naročili kavč. Bo slišal vse kar jim gre, kriv ali ne, prav vseeno mi je že. Nesposobni so.

- živimo v totalnem kaosu, nonstop iščem kje je kaj. Nekaj stvari tukaj, nekaj tam. Povsod škatle in potem išči.

- sem optimistična in v iskanju kakšnih preprostih receptov za piškote, da bomo lahko skupaj delali

- s sestro sva bili zmenjeni, da si vzameva prost dan in greva v šoping za darila. Dvomim, da nama uspe, glede na trenutno stanje. :tot:

- našla potencialno varuško, če bo treba kdaj po otroke v vrtec. Deluje ok. Potrebovala bo avto, ni panike posoditi ampak potem potrebujemo še enga. Lahko si še naročim službenega ampak forsirajo električne :tot: ne bi.

- morali bi k mami na kosilo, nelagoden občutek. Ne vem kaj je zadaj za povabilom, ker nekako nimamo stikov že lep čas.

- naveličana sem in sitna

- si nisem mislila, da je eno igračo tako težko dobit.

I feel that :lach:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 15. Nov. 2024 15:59

mayaeb napisal/-a:

u kaj pa kupujete da je tako težko dobit?
in kaj se kupuje za darila fantom starim od 8-15 let?! rabim za 4 fante ideje za darila...

mayaeb - https://www.averiecooks.com/one-bowl-no ... l-cookies/ dobesedno najbolj enostavni kar jih obstaja in vsak si lahko doda kar mu je dobro v piškotih :)

- sem danes opravila 3 pomembne klice + obisk pri pediatru. dober dan z vidika produktivnosti.
- se veselim da jutri vidim svojo teto. ji ni enostavno.
- mi je hudo ker vidim da ima moj trenutno tako hudo "domotožje" oz nostalgijo po svojem otroštvu. včasih ne vem ce se zaveda da bi bilo življenje (naših otrok) v njegovem kraju precej drugačno kot je bilo v njegovem otroštvu
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Nov. 2024 21:45

mayaeb napisal/-a:

Jap, mislim da vsak slej kot prej spozna to. Sploh če se kupuje za otroke :D

Sarissima napisal/-a:u kaj pa kupujete da je tako težko dobit?

Eno vrsto kock. Prodajajo sicer, ampak ne točno tega paketa.
Zdaj sem sicer na dobri poti, da se po enem tednu raziskovanja in občasnega telefonarjenja, zadeva zaključi. Hvala bogu meni v prid! Oz. mojemu otroku… ampak bom verjetno jaz isto vesela ko kupim tole drug teden, kot moja tamala ko bo odvila darilo ;D :lach:

Sarissima napisal/-a: in kaj se kupuje za darila fantom starim od 8-15 let?! rabim za 4 fante ideje za darila...

Takole na hitro bi rekla kakšno računalniško igrico? Čeprav nisem zagovornica teh stvari. Občasno že… otroci so že tako preveč pred ekrani :?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Nov. 2024 7:03

- Sem jaz mojemu tamalemu vzela za božič kar 2 knjigici. Od tega 1 Pujsa pepa neke pravljice za lahko noč debelejša. Ker so mu všeč slikice v Pujsi pepi. Pa še eno kartonko.

- sva bila z mojim po btcju babycentru nakupih 2 dni nazaj. Nekaj smo gledali tudi igrače, ma se nismo odločili nobeno vzet za božička za zdaj. Smo mu pa za zdaj vzeli en plastičen poganjalček s 4 kolesi od freeon, tanajbolj tak preprost(ga je imela tudi na fizioterapiji istega)... mislim, da ima še vedno malo raje sesalec na 2 kolesih za po stanovanju furat od tega poganjalčka ...al kako bi se mu reklo. Njemu je posebna fora, da lahko uporablja predmete, ki vidi, da jih midva uporabljava. Zdaj zadnji čas sicer sesam, samo, ko gresta onadva na sprehod, ker se čene mali boji zvoka sesalca.

- da mali zadnje dni prvič hodi po 2 nogah, tako, večino časa, v stanovanju, pred tem je pa ene 3 tedne samo po par korakov na dan. Tako da je shodil isto kot jaz, pri 13 mesecih. Je kolega ko je mel mali kakšna 2 mesca vprašal mojega, kdaj misli, da bo shodil ,je ugibal da pri 14m, tako da je malo več rekel.

- nekaj sem potem gledala od igrač neko kuhinjo na kolesih, tisti 'modu set' -za katerega moj pravi, da je grd, al mu ni všeč ne material ne nič, tako da očitno ne... bom vidla, tik pred božičem, če dobim občutek še, kaj bi ga zanimalo...

- njemu pa še ne vem, kaj bi kupila, dejansko ima vsega ful več kot jaz, še stvari, ki jih jaz nimam in si zase ne kupim ima on po več različnih komadov zase...

- se dogovarjamo, kdaj praznovat z njegovo mamo, pa je ona zasedena del časa, ker gre na liffe, ... ob tem pomislim, pismo kaj ko bi pa mama šla na liffe ali starša in babica pazila otroka, ampak ne, babica gre na liffe :D . Je pa sicer samo ene 2x bila na obisku pri nas, odkar se je mali rodil.

- se mi je bilo ful všeč poleg babycentra ustavit še v zvezdi prejšnji dan..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Nov. 2024 20:36

- sem malo zaskrbljena, ker sta menda 2 v nasi ulici imela ALS, da ne to povzroca kaksen onesnazen zrak oz blizina tovarn, moj se malo boji, da je kaj z vodo ali kaksne cevi zato od zdaj naprej za vsak slucaj filtriramo vodo, lol… grozno kaksne bolezni vse obstajajo, od rakov, do te bizarnosti… no filter je sicer kupil ze v prejsnjem stanovanju, ma ga nikoli nismo zaceli rabit, zdaj pa ga..

- sem ful utrujena, poleg vsega, se moj spomni danes eno uro cca pred kosilom, da bo njegova mama prisla sem, namesto da gremo ven jest ali praznovat… tudi za praznovat, ni bil dolocen danasnji dan, ampak en dan v prihodnosti.. no in je blo pol danes in se tu namesto zunaj… in zdaj je se vedno tukaj in bo kar prespala tukaj… zivi pa blizu, ni iz kaksnega drugega konca slo… kaj takega se mi se sanjalo ni en dan nazaj v glavnem…

- da nisem vedla, da so take razlike med otrocmi, med karakterji, moja mama pravi, da z mano pa res ni bilo nic dela, da sem se samo sama lepo igrala s punckami… ta moj je ocitno kontra meni karakterno… deluje ful bolj eksploziven od naju obeh, vizualno je pa tako na hitro verjetno res najbolj meni podoben oz zelo podoben kot jaz ko sem bila ene 3 leta oz pod 10, po barvi las, kozi…
- ga je zadnjic, ko je bil v vozicku ena puncka prisla prijet za rokico in je potem se še prav obracal in vriskal za njo, ko je sla nazaj, tako mu je bilo vsec. Potem pa se za eno drugo, ki je tud jo videl na blagajni…
- sem tudi prepricanja, da so fantje bolj zahtevni od punc
- ampak je pa tudi grozno prebrat, ko imajo kaksni kaj narobe, tako da ce bi imela se kaksnega, tudi ce bi bil zelo zivahen, samo da je zdrav…
- sicer ko smo bili v itl s prijateljicami, mislim da takrat je bil njen bolj glasen, je pa tudi razvojno malo bolj znacilno, da 18mesecnik kaj vec govori, vec glasovov spusca od 13 mesecnika, ampak je pa bolj pri miru bil njen, moj protestira v vozicku po nekem casu, protestira/ laufa okrog za preoblacenje, previjanje, pozneje zaspi, manj je pri miru…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Nov. 2024 8:56

Priznam da:

- je hvala bogu boljše, kot je kazalo včeraj! :zustimm:
Zaenkrat nobenega gnoja, zlepljenih oči in vročine. Samo močan izcedek iz nosu.
Sem oprimistična, da tako tudi ostane :ja:

- se veselim torka, da končno zaključim misijo “kupovanje božičnih daril” :D

- nam je včeraj končno uspelo. Sta tamali full uživali! :love: :flower:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]