Priznam, da... #21
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- OMG, zdi se mi, da lahko danes, po dolgem času, končno spet normalno zadiham!
- se veselim, da grem danes prvič po 10 dneh iz hiše
- sem v ponedeljek zrihtala voščilnice, ampak so izpadle daleč od pričakovanega oz. željenega. Bi jih sploh razposlala?
Že tako vprašanje kdaj jih bodo dobili če jih jutri pošljem. Sploh tisto, v tujino
- se mi zdi, da letos nič ne gre tako, kot bi si želela. Še te malenkosti… in me čisto preveč iz tira vrže!
- OMG, zdi se mi, da lahko danes, po dolgem času, končno spet normalno zadiham!
- se veselim, da grem danes prvič po 10 dneh iz hiše
- sem v ponedeljek zrihtala voščilnice, ampak so izpadle daleč od pričakovanega oz. željenega. Bi jih sploh razposlala?
Že tako vprašanje kdaj jih bodo dobili če jih jutri pošljem. Sploh tisto, v tujino
- se mi zdi, da letos nič ne gre tako, kot bi si želela. Še te malenkosti… in me čisto preveč iz tira vrže!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- mi je super, ker bomo danes končnoooo okrasili smrekico in v hišo “dobili” nekaj prazničnega vzdušja
- bomo letos, po več letih, sami na božični večer.
Nič kaj komplicirana, ampak še vedno okusna, božična večerja, karte in film Home alone. Hčerka že komaj čaka
- vsi veste kaj pravijo “Vse se vrača, vse se plača”
In zdaj, ko gre mesec h koncu, se pa sprašujejo kdaj bosta prišli na obisk, da okrasijo drevesce. Vsi prejšnji vikendi pa niso bili primerni…
- mi je super, ker bomo danes končnoooo okrasili smrekico in v hišo “dobili” nekaj prazničnega vzdušja
- bomo letos, po več letih, sami na božični večer.
Nič kaj komplicirana, ampak še vedno okusna, božična večerja, karte in film Home alone. Hčerka že komaj čaka
- vsi veste kaj pravijo “Vse se vrača, vse se plača”
In zdaj, ko gre mesec h koncu, se pa sprašujejo kdaj bosta prišli na obisk, da okrasijo drevesce. Vsi prejšnji vikendi pa niso bili primerni…
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov