Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 22. Nov. 2024 8:18

hayley napisal/-a:
- no, kaj se da malckom za v sneg? Sploh ne vem, je treba se ene skornje verjetno nabavit posebi za v sneg zravn zimskih gleznarjev al ne, al bi mogla pospricat gleznarje proti prepuscsnju? No za v kak unazan sneg ga itak ne bi pustila z noviMI gleznarji, ma za tega dokler je bel..

Za v sneg skibucke. Mojemu kupim superfit husky, ker res nikoli ne premočijo in niso "štoraste", lahek čevelj. Ampak se mi zdi, da so od št.25 naprej, ne vem pa ali imajo majhne ali velike št. Pač nekaj na tak način.
Kombinezon, če se bo po snegu valjal in iz podobnega materiala rokavice, volneno takoj premoči.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Nov. 2024 17:13

Pri nas smo prve zimske čeveljčke št. 22 kupili kar v Zari in so bili super. Naslednji zimski škornji so bili Geox ali Superfit.
Zimska jakna in hlače pa iz H&M. Naša že tretje leto fura isti kombinezon :mrgreen:

- sem full zadovoljna, ker mlajša veliko stvari ponosi od starejše sestre. Hvala bogu, da nismo vse dali naprej ampak zadržali

- full happy, ker gremo jutri spet z družbo na led :zustimm: :tanz:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Nov. 2024 17:49

- Hm... verjetno bomo kupili še ene posebej za v sneg, saj če pogledaš po netu so neke številke od 22 naprej nekih snežk... ker mi je škoda teh čeveljčkov zdaj za v sneg, so zunaj semiš... sicer mali niti ne hodi nič zunaj, samo po stanovanju, po dveh nogah, zunaj je samo v vozičku, danes ni nič kaj registriral posebi, da je sneg, nič, smo šli samo spet običajno turo z vozičkom na sprehod...
- ko bo spet sneg, če ga zdaj spet več časa ne bo, ne bomo,
ker menda bo še neka otoplitev lahko..

- hm ja mi zdaj gledamo, da ima te bosonoge, zdaj ne vem ali je to res tako koristno, ali bolj modna muha malo, ima neko firma Koel... so pa poleg tega bosonogi in nek model ekstra wide, mislim, da sem vidla da piše na njihovi spletni strani...
- ma za te za sneg ne vem če mi je nujno da so tudi bosonogi..

- kombinezona še nimamo
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 22. Nov. 2024 19:22

* Spomnim se petka popoldne pred 5 leti... kako osamljen sem bil... in recimo če ga primerjam z danes, ko sem z lahkoto odšel v vikend, domov iz službe... čeprav sem vedel, da bom sam, osamljen, zapuščen... in počival :)
* Sem se navadil :)
* Mal mi tud paše :D

* Skapiral sem tudi, da ne bom umrl, v kolikor ne bom seksal... saj frekvenco sem itak že zmanjšal, ne vem kaj bom :roll:
* Na nek način se počutim bolje, če ne seksam... ker pač izkoriščevalski odnosi mi niso ql, nekak mi ni več fora, da moram dati denar v zameno za seks...

* Tko da ne vem, morda pa lahko frekvenco ful zmanjšam :cool: in ne bo konec sveta

* Strinjam se, da rabim psihoterapijo, vprašanje je samo še KAM (v iskanju sem slab oz. nimam pojma kje iskati in koga izbrati; vem pa da mi jih 95% ne bi ustrezalo in da bi mi 80% mi samo škodo naredilo)
* Z družino doma je ful hudo, to ni normalno... še babica je komentirala, da lahko, da sem se v mladosti zrušil zaradi sestre... ker pač vsi so se ukvarjali z njo, z mano noben (tudi noben se ni vprašal kako jaz doživljam družinsko situacijo, ko ona ni OK), in še vedno je tako, da ona hoče da mene ni :twisted:
* Ful me je prizadelo to, da ko sem letos moral mirovati, ni nobenega bilo naokrog :(
* Šele sedaj začenjam čutiti to bolečino... in se zavedati, da sem na tem svetu grozno sam :roll:

* Nočem pa na psihoterapijo samo zaradi tega, da mi bo nekdo dal potuho, berglo... hočem se spremeniti do te mere, da na tem svetu več ne bom (toliko) sam :)

* In ja, moje ženske ne rešujejo te moje samote, še huje je... pred njimi se moram delati uspešnega in močnega, saj enim se deloma odprem, ampak briga jih... zato pač, mislim da ne bom umrl, v kolikor bom začel živeti (bolj) brez njih :)

* Po mojem bom ne-odvisen (še bolj) privlačen

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov