- sem ugotovila, da me ima on shranjeno v imeniku pod ime in priimek, pa mu nikoli sploh nisem povedala svojega priimka, me je že nekje izbrskal..
- me prav dajejo misli, ali sem se prav odločila, da se zdaj dobivam z njim, ali bi mogla ostat z bivšeim in ne poskušat spoznavat druge, tam v obdobju ko sem bila 26, 27, apak ko mi je on predlagal posredno da bi živela skupaj, me res sploh ni mikalo, se mi je takrat zdelo, kot da bi se nekam ujeto počutila al da mi ni to to. Potem pri K spet nisem začutila takrat, da bi ga dala na 1. nmesto pred službo in ostalim in delala na tem da bi čimprej živela skupaj, bila skupaj, pa še zelo me je morilo, da isme bivšega prebolela, ali je zdaj ta zdajšnji zame bolj primeren od njiju res ne vem v bistvu. Edina taka komponenta, ki bi lahko rekla da bi je za siguro bolj všeč pri zdajšnjem je, da si bolj želi otrok in več kot enega oz deluje blj pripravljen na to in daje bolj občutek neke odgovornosti, da se nanj lahko zaneseš, od prejšnjih dveh..
- ful me mori, ali sem se sploh prav odločila in zakaj prej nisem bila bolj resna', ampak po drugi stani sem prej pač živela v trnutku bolj in nisme razmišljala za naprej...
- me malo skrbi, da se staram

. Mi je ta zdaj rekel, da v obraz zgledam svoje starosti, nič manj, v ostalo telo, postavo pa mlajša od svoje starosti.
- zdaj nekje zadnje leto približno niti ne pazim na hrano, da bi jedla bolj clean in čim manj kupljenih pakiranih stvari, ker sem ugotovila da mi na pridobivanje teže nič ne vpliva, da bi se zredila... ampak po drugi strani lahko vpliva na kožo in na staranje, če ješ dosti kupljenega sladkega šita, ali čipse.. Bi raje tudi v obraz zgledala nekje 25, sploh se mi pazdi, da odar sem bila na zadnje 26, da je čas kar šel, skos nekaj hitim odkar sem v tej službi sploh ni časa neki se ustavit in bit v miru
- ne vem ali mi na staranje vpliva tudi stres v službi in kajenje ali ne... sicer stresa imam nekje srednje bi rekla, ne zelo močnega, ker ne delam nič takega da se napaka lahko zelo pozna, edino je poznat če delam premalo...
- mislim ,da če bi si karkoli dodatnega naredila na obrazu, da bi to bila hialurosnka v podočnjake oz. predel pod očmi
- kolegena ne jemljem, ampak me skrbi, da ni dober vpliv na telo, ker povzroči, da se telo navadi dodajanja in začne samo ga proizvajat še manj in je potem za stalno odvisno samo od dodatkov, dodajanja?
- sicer pa, ko sem bila sama 18,19 ali v začetku 20ih so mi vedno skoraj bolj privlačne delovale ženske v starostnem odbdbju 26-30, bolj kot tiste v začetku 20ih.
- se mi zdi, da skoraj vse ženske mojega letnika, kakšne paralelka iz srednje sošolke iz osnovne, prav starehjše zgledajo, jim je videt da niso več tako mlade, verjento js zgledam isto, ma se ne zavedam, se pshično tako počutim kot da sem nekje 24 in ne starejša. Tudi ta yterka slovenska Lepaafna, je ne prav posebno spremljam, ma kar sem mimogrede pogledla, se mi zdi, da zgleda ful starejša zdaj pri 31, kot je izgledala pri 26(pa še nekaj dodatnih kil je nabrala, na oko bi rekla da mogoče okrog 10kg plusa, preden je bila noseča, tako da ni govora od 2h, 3h kilah več). Malo nepopularno mnenje, ma vidiš na primeru, da ženska se stara, pa isto kakšna druga influenserka in tistih 20 različnih dodatkov na koži, prehranskih dodatkov, ne pomaga 0, preprosto zgledaš starejši, ko imaš več let, razen če imaš dobro/ uspešno lepotno operacijo/ lepotni poseg..
- Je on povabljen decembra na neke večerje v Cankarjevem, na Brdo, kamor bi šla skupaj z njim, na enega tadomačega sva pa že potrjena, za te ostale pa ne veva oz. bolj verjetno ne greva, je pa zanimivo slišati, kam vse si povabljen in kam imaš možnost it.