- mislim da sva bila do zdaj na 7 zmenkih/ se 7x videla, od tega je on 3x do zdaj prespal pri meni do naslednjega dne

- drugače kar sem v tem stanovanju v ljubljani, je samo 1x nekdo prespal pri meni, bivši za silvestrovo 20/21
- sem po ene 4 vikendih v lj, spet na domači postli na primorskem, sem se zapeljala proti večeru na primorsko, samo zato, da se dobim s frendicami, ker odkar sem se z njim začela dobivat ,sem se videla od ljudi samo z njim
- sem sanjala že 2x v septembru, da je ena frendica noseča in zdaj je povedala, da je res in so ji napovedali za zdaj fantka.
- imajo vse druge moje prijateljice do zdaj samo punčke, 3 prijateljice imajo skupaj 4 punčke
- zdaj ima že 4/6 mojih prijateljic otroke/ so noseče
- sva se s to prijateljico januarja letos pogovarjali o seksu in zaščiti, na izletu v Lj, jaz sem ji govorila, da sva s K v varnih dneh prakticirala tudi kar brez umika in ona je meni nazaj, da njen pa sploh noče in nista nikoli tako, ker on ne želi (še) otrok... tako da zdaj so se stari ravno obrnile, jaz ne prakticiram več tega, ona ja/ je
- bi imele otroke ravno s 3 mesečno razliko, če bi jaz obdržala
- da si želim po eni strani, da s tem zdajšnjim uspe in ostanem kar z njim

- bomo vidli, kaj bo
- da sem takrat avgusta 1x, ko sem izvedela, da je ta prijateljica začela poskušat odnose brez zaščite (zaradi moje situacije, ker nisem obdržala, ker tudi situcija ali/ in partner ni bil pravi, ne zdaj da obžalujem v celoti) in da se tadruga prijateljica seli skupaj s fantom, imela slab dan .. in ker je imel mmm tudi slab dan in svoj 'izpad' na statusu, sem ga poklicala. Sva se potem 1x kmalu dobila, mi je kazal svoj tinder, je pripeljalo, do tega, da sem si jaz naredila tinder, to je pripeljalo do tega, da sem spoznala njega in se začela dobivat...
- mi pa pri njem gredo na živce pikre izjave, cinizem in tudi negativnost kdaj, večkrat, bomo vidli, kaj bo iz tega, če kaj..
- bi šla še kam potovat naslednji termin, mogoče pomladi letos (upam da ne bodo šle karte se bolj gor), imam zaenkrat v glavi destinacijo: Indonezijo, ali pa kaj takšnega netipicnega: Saudska Arabija, tudi kakšne ZDA Aljaska bi bilo zanimivo (samo je drago) ali pa v Evropi Islandija ( čeprav je to nekaj kar je ful oblegani, popularno/turistično, menda je vseeno vredno obiskat!?) Oz ne vem, Al ima Islandija upravičen Hype ali ne, ali pa Vietnam, Kambodža
- nič se nisem zredila očitno, kljub temu da sem več kuhat začela, teža je zdaj in 4 tedne nazaj 55kg, kar je še 1 kg manj kot sem imela poleti med backpackanjem