- fak, sem po moje nakupovala zdaj zadnje tedne za vse 3 leta nazaj.
Ampak nekje 3 leta cca, nisem sploh hodila ven zvečer, ali skoraj kadarkoli, imela sem samo obleke za v službo, ki so pa take, da pazim, da ni nič preveč oprijeto v spodnjem delu - v smislu kril/ oblek, nič nad koleni, ali kaj več kot kak cm nad koleni - nič preveč izzivalno ali neprimerno in pač rabim zdaj kaj malo bolj privlačnega za it ven v privat času.
Plus, vse mi je preveliko kar sem prej nosila, oblekice št 36 so mi prevelike, potem imela sem celo 2 lušna kratka krila izpred par let, ki sta velikosti l in m in ni šans, da so mi prav. Zdaj sem si kupila novo verzijo fake leather crnega kratkega krila in se mi zdi, da mi je še št xs malo velika. In ugl. rabila sem obleke svoje velikosti, če ne želim izgledati kot vreča.
- sem ponosna nase, ker mi je ratalo eno obleko vrniti, ki sem ji ravno iztrgala listek in vse etikete, ko sem se odpravljala zvečer ven, dokler nisem ugotovila da ni ok na meni, dolžina čisto do kolen, preveč vzorcev, preveč mi je ohlapna, kljub 34 velikosti, pa tisti vzorci na debelejše črne najlonke niso pašali, Sem bila bolj kot neka hipijevka ali pa kakšna študentka igre na agrftju ali kakšnega bolj umetniškega faxa.
Sem potem naslednji dan pobrala vse odvržene listke iz smeti in uno špagico nekako zvezela vozel, dala med listke, da n ibilo videt in so mi jo brez problema zamenjali.
- sem prvič od enega leta 2021 tu v Lj že 3 ali 4. vikend? Prej sem hodila vsak vikend domov, razen leta 2020 sem bila tudi več vikendov tu.
- ful stvari mi je všeč v trgovini od oblek, ful bi si lahko nakupila, če bi imela neomejen budget. Ena oblekica mi je bila všeč, ki ima zgoraj naramnice, kratko krilo spodaj, cela materjal fake črni leather. Po moje bi bilo kjut nosit nad belo srajco al neki pa črne najlonke spodaj. No na koncu sem vzela samo krilce črno leather, je mogoče vseeno bolj nosljivo v tem času kot oblekica s tankimi naramnicami. Potem všeč so mi tudi te širše hlače z visokim pasom, ker imam zdaj vse bolj oprijete, sem neke take zanimive rjave dobila, ma sem jih tud potem tam pustila, ker sem že dovolj drugega nakupila.
- oohh, imam zmedo, ja glede vseh moških, čutim tudi neko čustveno navezanost in na m/ bivšega in na k. Počutim se krivo, zdaj posebi pri K, z njim je bilo vse v redu, všeč mi je bilo tudi to, da je bil bolj preprost, nič mu ni manjkalo. Mislim, da je bila še največji krivec, da jaz nisem prebolela bivšega in zato nisem mogla biti zares z njim. In ker sem čutila krivdo, ker sem bila z njim takoj po bivšem.
- mislim, da od vseh moških bi bili čisto primerni za dolgotrano zvezo ali za imet družino, bivši, (mislim, da em nekako sama globoko prizadeta, da sem njega prizadela), K , pa mogoče ta zdaj, ga ne poznam dovolj sicer.
- mislim ,da imam malo strah ali odpor pred tem, da bi se ustalila, spoh ta zdaj, deluje zelo resen in zelo konservativen, pri K mi je mogoče bilo malo lažje ker je bil bolj tak mladosten, razigran, kot en 20 letnik po osbnosti, ne vem če mi ne bo pri tem zdaj vse preresno.
- poskušam doseči, da bi se z bivšim pogovorila in mogoče zaključila vse skupaj, ampak ja zdaj bom vidla če bo še kaj odpisal, nekaj je zginil zadnjih par dni.
- se zavedam, začenjam zavedati, da mi pač noben ne bo popoln in pri vsakem so plusi in minusi. Ampak mogoče je to del moje osebnosti, ker baje da glede na opise, imam perfekcionizem. Še v natalni karti mi piše perfekcionizem in odlašanje zaradi cilja doseči stvari popolno.
- je pri tem zdaj mogoče plus, da se da z njim zelo pogovarjat, mogoče je malo bolj tak razgledan tudi od K in bivšega. So pa kakšne druge stvari, ki so mi bile tudi pri njiju bolj všeč, seveda.
- mogoče s tem zdajšnjim oba že preveč vnaprej gledava, na zadnje je bilo vmes ena misel, ideja, z njegove strani, da ko si skupaj ali poročen, pridejo tudi obdobja, ko sploh ne čutiš več ničesar do partnerja ali ti ni več za biti z njim in moreš iti čez to.. če želiš ostati skupaj..
- joj, ne vem če ni ta zdajšnji preveč tog, konservativen zame, kje mene vsi taki moški dobijo, ko sem sama zelo, zelo taka free soul (je pa res da baje dostim ljudem na prvi vtis delujem zelo resna ali mirna in me ocenijo drugače kot v resnici sem).
- je rekel, da je bil tudi on v mladosti, mlaših letih bolj liberalno, levo usmerjen
- se spomnim, da sem nekje slišala ali prebrala rek, da je s tabo nekaj narobe, če nisi liberalen, levo usmerjen v mladosti, 20ih, in spet nekaj narobe, če ne postaneš v 40+ desen, bolj konservativen? Ne spomnim se čisto dobesedno..
- me je malo strah, se 'zapret v kletko' in imet tisto klasično moža in otroke, ali mogoče more samo mož bit dovolj tak igriv, ne pretirano resen, tak mladosten po duši, da mi ni vse pretirano resno... ne vem.
- bi pa imela vsaj enega otroka okrog/ do 35, me je strah, da bi ostala sama ali imela čez več let problem pri zanositvi al ibila neplodna, sli da me kakšen rak kje dobi...
- se spomnim, da ob moji zanositvi, je bila prva stvar, ki me je najbolj skrbela, moja prva največja bolečina, ko sem frendici neki jokala po sporočilih, da ko bom naslednjič zares zanosila in obdržala otroka, ne bom več imela staršev, ga oni nikoli ne bodo spoznali in on ne njih... ker so pač že zdaj toliko stari .. seveda še mix hormonov ob vsem tem, je kot da bi bil na kašni drogi. Se spomnim, da ko sem dobila prvo tableto za prekinitev, popoldan, sem se že naslednje jutro počutila čistooo drugače, kot da bi me vzeli iz nekih drog dol, iz nekega tripa, in bi se spet počutila normalno, pomirjeno, kot da je vse spet navadno.