- mislim, da en tip je rekel, ko se je pogovarjal in odhajal s kina, da mu je bil to najboljši pogledan film letos, lih sem ulovila na uho
- razmišljam, da je pa smešno, da nikoli nisem hodila do zdaj s tipom v kino, never, vsaj v Kinodvor še ne. In mi je bilo všeč zdaj 2x, ko sva midva šla.
- z bivšim sem v bistvu 1 x ali 2x šla z njegovimi frendi neke brezvezne sci-fi gledat v Koloseja, not my style, Tisti 1 al 2 x, ki sva ga šla gledat na kino pod zvezdami pa nista bila tako slaba.
- me je prizadelo, nekaj kar mi je včeraj rekel in ker sem jezna in užaljena, mislim da bom kar prekinila z njim, takih izjav ne toleriram, ego me najbrž tudi daje. Naj se nauči za drugič, kaj lahko izjavi in kaj ne.
- sem vsaj eno ugotovitev dobila zarad njega. On sploh mojih parfumov ne voha, ker si ga vedno dam premalo, tako, da samo sama voham, če od blizu povoham, očitno se moram naparfumirat močneje in dat še kakšen dodaten špric ali dva. Mu je pa menda od vseh, ki sem jih sama nosila bil najljubši tisti Clive Christian V for Women Fruity Floral.
- so bile seks teme lažje in bolj prijetne za govorit kot sem si predstavljala in terapevtka deluje kar razumevajoča nazaj. očitno so seks teme bolj njeno področje kot pa rak in bivši partnerji, pri tistih temah manj sočutja pokaže kot pri temah o spolnosti, no veliko lažje je bilo na koncu govorit o spolnosti, kot o raku, izgubah ali svojih spodletelih ciljih/ dosežkih. Čeprav nisem še čisto vsega povedala, ker je bil prej konec, ampak čutim da so druge teme bile težje od te.
- verjetno bi bilo dobro, da pustim vse moške na miru in se provam pogovoriti z bivšim, ker to je tako nezaključeno poglavje zame. Poleg tistega, da se bojim da bi umrl. Mi je tudi sam take stvari pisal letos, kako se mi bo vse maščevalo nazaj, da ko bom hotela kdaj nasldnjič govorit z njim ne bom ogla, ker ga ne bo več in mi bo žal.. ali pa to, da je njemu žal ker ga ne bo več in ne bo upal videti, kakšna še večja katastrofa bo iz mne ko bom starejša..