Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
mmm napisal/-a:* O moj Bog, moj Bog, zakaj si me zapusil![]()
![]()
![]()
* Stavek, ki je meni zelo blizu. Veliki petek je dan, ko rabim mir. Hoče se dobiti, a mi je vsiljiva, ker tega ne razume
* Mnogi, ki me od zunaj gledajo, pravijo, da je malokomu na svetu tako dobro kot meni. Nič mi ne manjka, ker sem pameten, se ne rabim truditi preveč oz. v primerjavi z večino dosežem svoje z manj truda.
* Pa zadnje čase se itak nagibam bolj k hedonistu kakor k asketu![]()
* Tudi bivša ni razumela moje bolečine, niti malo ne.
* Bog jo razume in to je dovolj. Zato pa zmorem vsaj en dan v letu ne misliti na žur. V postnem času sem žural, ker prej dolgo nismo smeli. Danes se pa lahko vzdržim.
* Pa še itak sem čist crknjen, brez energije... kar dobro podoživljam Boga, ki me je zapustil
* Imajo tile prazniki neko energijo kolektivnega nezavednega, se da kar čutiti
Sicer pa:
* O moj Bog, o moj Bog, kako da ženska pri teh letih ne ve, kako se plačuje vrtec. Saj verjetno na strani zraven piše kako se izračunava. To je polna cena, pripadajo ti pa določene olajšave/subvencije, se pač izračuna cena glede na materialni status. Dobro je, da nimata previsoke plače, da nimata prihrankov in da nimata nepremičnin pisanih nase. Pač, it sucks, ni fer, ampak manj imaš za pokazati, manj plačuješ vrtec. Polne cene po mojem skoraj noben ne plača.
* Zdej sm ziher hayley razjezil, ampak to je bila moja naravna reakcijaSori, ampak tako sem (za)čutil, ko sem prebral
![]()
Sicer pa:
* Tudi okoli mene se določeni selijo ali pa razmišljajo o selitvi iz Ljubljane. Pri vsakem razmišljam ali je to poraz, dejanje iz obupa. Pri enem je verjetno korak naprej, pri drugem pa... upam da ne bo še on šel iz LJ, ker ne bom imel s kom več ven hoditDostikrat mi gre na živce, ampak vseeno sva ob isti uri na istem kraju oz. se kdaj lahko uskladiva, kar mi veliko pomeni
![]()
* Spet bom mal predsodke trosil naokrog. To so te razvajene punce, ki grejo v LJ mal študirat, potem je pa bolj udobno se vrniti v domači kraj, saj tam imajo starše, ki jim pomagajo, ko jih rabijo. Sicer se lahko obrne tudi v nasprotno smer - da kaj kmalu starši rabijo njih. Mislim sicer, da so domovi za starejše še dražji od vrtcev![]()
* No saj niso samo punce take. Ja hayley, najdi si šiht v LJ za plačo s katero lahk preživiš, pa novo družbo za žurat / hodit okrog, postavi se na na svoje noge, be a man![]()
* Namesto, da se zdaj jaz s hayley ukvarjam, tudi pri trenutno prijateljici me moti oz. se sprašujem, zakaj ni še imela daljše resne zveze in da živi doma. Mislim, moti me čist iz pragmatičnega razloga. Šel bi kdaj k njej na obisk![]()
* Hitro so me začele stvari (malenkosti?) motiti in treba bo dati karte na mizoNo, bom najprej uredil, in potem se pohvalil/napisal kako sem uredil
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov