Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Dec. 2022 1:07

hayley napisal/-a:-kar se tiče mlajsih zaposlenih, meni je tudi vsaj v moji smeri povečini normalno da vedo manj od tistih 40+. Tudi jaz, ko imam stranke, ki so mojih let ali malo starejše dobim čisto drug občutek kot pri starejših. 15, 20 ali več let delovne dobe se pa ja menda nekje pozna.. Tudi moji sodelavci vejo in znajo veliko več od mene, ker imam starejše sodelavce.
- če delaš z ljudmi se ne smeš niti ozirat, kaj kdo kako o tebi misli, narediš kar je tvoj cilj, imaš primeren attitude in to je to.
Dokler ne vpliva na neke poslovne izide je ok in so samo govorice, neprijaznost. Ni prostora za ego.


ni toliko problem v tem, koliko znanja/izkušenj nekdo dejansko ima, ampak govorim o egu in predsodku - da si samo na podlagi starosti (oz. videza) nekdo skuša podredit nekoga, čeprav ga ne pozna, ne ve njegovih izkušenj in ga noče niti poslušat. res je, da imajo starejši načeloma več življenjskih izkušenj, ampak ni nujno vedno tako, sploh ker je področij v življenju ogromno.

najboljši strokovnjaki na svojih področjih so najboljši ravno zaradi zavedanja, da je kljub vsemu znanju še vedno veliko neznanega, neraziskanega, in so posledično odprti za novo znanje in pripravljeni prisluhnit in spoštovat različna mnenja, tudi tistih, ki so mlajši in manj izkušeni in je njihov pogled še posebej zanimiv zato, ker so sveži, niso v kalupih in zelo dobri za inovativnost v področju.
je pa ne glede na starost in izkušnje vsak človek vreden, da se mu prisluhne, karkoli že ima za povedati. konec koncev niti ne moreš biti dober mentor/učitelj/sodelavec, če se ne znaš postaviti v kožo drugega in ga razumeti. jaz osebno ne bi mogel delati nekje, kjer bi vsak dan gledal tak ego, sploh če je skupno delo.

če se nekdo res strokovno podkovan tako pokroviteljsko obnaša, je še nekako logično, ampak dostikrat imajo tak ego ravno ljudje, ki sploh niso vredni denarja, ki ga zaslužijo, veliko zblefirajo ali napihnejo svoje sposobnosti.
še najhujše od vsega je, če je vodja nekdo brez poguma, da bi takemu povedatl svoje ali tega sploh ne opazi, in mu tak delavec dejansko odganja kader z visokim potencialom.

priznam,

- da mmm, upam, da čimprej okrevaš, karkoli že je. in dohtarji znajo biti včasih trapasti, je fajn, če maš srečo in imaš kakšnega sposobnega in da je tudi človeški. v teh časih pa že, da ga sploh imaš.
- da je zoprno tole vreme, bleh :P ko bi bil vsaj sneg. čudno, da je vedno suho, ko je mraz, padavine so pa samo, ko se otopli.
- da upam, da se za vikend malo umiri ta dež, ko imam cel kup stvari za uredit
- da se bom moral verjetno na daljšo vožnjo samo zato, da par tipk pritisnem. fino bi bilo, če bi bilo lepše vreme, da še vsaj malo uživam
- da se veselim, da bojo na hrvaškem uvedli eure. bom pa mal pogrešal lov po mestu za najboljši menjalni tečaj.
- da bi šel še mal v center lučke pogledat
hej norci :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 16. Dec. 2022 7:00

slovenc79 napisal/-a:- da mmm, upam, da čimprej okrevaš, karkoli že je. in dohtarji znajo biti včasih trapasti, je fajn, če maš srečo in imaš kakšnega sposobnega in da je tudi človeški. v teh časih pa že, da ga sploh imaš.

slovenc79, hvala za dobre želje. :cool: In hayley tudi še na forumu, čeprav sva o tem že drugje prej govorila :)

* Proti osebnemu zdravniku tokrat nimam nič za povedat, je pa zaplet taki, da rabim specialista. Osebni zdravnik skoraj nič ne more razen, da piše napotnice in kake lažje recepte.
* Ga je pa vseeno fajn imeti, sedaj ko ga mnogi nimajo.
* Najbolj me pri osebnem še moti, da se moram naročati po telefonu, bi bil dost bolj vesel, če bi uvedel še online naročanje.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Dec. 2022 9:57

- J e bil bolj komentar na tisti del, ki si ga zbrisal

- frendica želi iti za par dni v London pred novim letom, pa ne vem al bi šla, ali mi je škoda denarja. On drugače itak tudi dela do novega leta, največ en dan v kosu, da ne dela, tako da ne more it.
- Ne vem, ali ne bi šla raje v kakšno cenejše mesto od Londona, če že, ali pa v kakšno bolj severno mesto/ prestolnico, enako drago, kjer še nikoli nisme bila, v Londonu sem vseeno ene 2x že bila.
- za Berlin sem ji že rekla, pa ima menda že z njenim plan it tja 1x.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Dec. 2022 8:33

* Jaz če bi zdele eno u Lublani spoznal in začel dejtat z njo... se mi sploh ne bi nikamor šlo. Potovanja zame so... beg
* Ajde, kosmoforumašice, rabim mal vaše energije
* Usnjene hlače so mi sicer bile vedno všeč, ampak bolj sem palil na najlonke, no mi pa usnjene hlače vsak dan postajajo bolj všeč :oops: :)

* Sem spoznal eno, mi je celo uspelo si izmenjat kontakt. Zame je to velik. Zdele bi jo pa kar ven povabil, čeprav me je strah, da je prehitro in da bom izpadel creepy

* Sej ponavadi ne naredim dobrega prvega vtisa, sčasoma me pa ženske vzljubijo. Sej dobro se je tega zavedat.

* No seveda jo bom povabil ven. Ne bom je neki "silil" v virtualni pogovor, če ne teče sam od sebe, pa pejva raje ven.
* Mislim kar mi daje motivacijo je, da sem se se zbudil "metuljčkast" (in zadnja asociacija takega zbujanja mi je, ko sem čutil, da se sedaj že z nekaj časa "bivšo" neki dogaja. potem ko sva bila že neki časa v zvezi in sem šel prvič v lajfu v cirkus in se mi je tisto noč kar velik dogajalo, napram vsem ostalim nočem ki so sledile :twisted: potem zadnjič 1x ali 2x sem pisal na forumu, da sem se po noči ven tudi tak zbudil, ampak sm zgubil spomin). Pa ne neki ful, ker je že vse skupi šlo mimo... zdej upam, da je ona v podobnih energijah. Potem je vseeno kako nespreten bom, bo pač pristala, če sem ji (dost) všeč.

* Bomo videli. Dan se je šele začel. :)

* Drgač je pametna, ima službo in visoke ambicije. Idealnih let zame. Dobro zgleda, tudi fajn se uštima. Pleše. Pa znala si me je privoščit, kar me mal spominja na humor bivše :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Dec. 2022 12:49

*Kaj pa so idealna leta zate?
Moj zdaj se pomnim da naj bi imel pa ful velik razpon starostni na tindru, baje da od 24 do 42. Jaz mislim, da sem na zadnje imela od 27 do 39, on je pa 40. Me pa po večini ful bolj karakterno pritegnejo tisti 35+. že dva, ki sta me najbolj pritegnial za se tipkat sta bila 37 in 40. Samo on je imel neko plačano aplikacijo, da ga je vrglo kar povsod zraven, ne glede koliko so imele ženske omejitev naštimano.

- imajo moji starši, moja mama malo čudno mnenje, da ni primerno, da hodim v London s prijateljico, če imam fanta, se dobivam z nekom, oni so ful taki staromodni, konservativni..

- sem ful zmrzljiva pozimi, ampak, ko sva bila na zadnje v center zvečer, sem premagala svojo zmrzljivost in sem šla pri 3 stopinjah celzija v 40 denskih najlonkah v center. Pa dejasnko mi je bilo potem tam okrog Ljubljanice manj mraz zvečer v najlonkah, kot ko sem bila podnevi v navadnih hlačah v službi in v okolici službe.

- sem nekaj ugotovila pri tipih, vsaj pri takih s katerimi sem se zadnji čas dobivala, da jaz sebe ful ocenjujem/ samovrednostim glede na to koliko sem se videla uspešno na faksu, kakšno službo imam, koliko zaslužim, ma moške to sploh ne briga in gledajo druge stvari.. :D , kar mi je zdaj tako malo lažje, ko to vem, imam malo več samozavesti, ker prej me je matralo da sem se počutila oz zdela sma sebi premalo uspešna, sposobna... Vsaj ta zdajšnji, K pa še en, ki je bil nek tak šmeks pred ene 3mi leti, s katerim sem se dobivla, niso gledali teh stvari čisto nič.

- se nama včeraj ni dalo ven in je on prvič gledal z mano Sanjski moški, ko so zdaj ostale še 4 finalistke. Baje mu je od tistih 4ih vizualno najbolj lepa neka Lara, malo bolj na oranžno, ki ima lase. Se pa strinja z mano, da karakterno deluje pa najbolj v redu, pametna od vseh 4ih obaljčanka, Ariana, meni je tudi ona najbolj všeč karakterno od tisitih 4ih. Dve, Lara in tista iz Celja ki zmaga, mi po osebnosti malo neumni delujeta.

- me še tako daje, glede teh tipov, če sem se prav odločila, ali če je on pravi zame mi še vedno gre bivši po glavi, pa tak občutek imam da sem se z bivšim in K počutila bolj domače. Je pa tudi res da ona dva sta veliko taka bolj preprosta, sploh K, ta zdaj je pa malo drugačen in se mse zato z njima bolj sproščeno počutila.. Malo je tudi bilo zelo hitro vse skupaj, nisem bila od prej navajena da bi kar nekega neznanca začela dejtat, vedno smo bili prej že po par let neki znanci ali pa je on bil nekdo s katrim sva imela skupne prijatelje, je bil prijatelj mojih prijateljev, tako a se v tej zdajšnji situaciji še toliko bolj čudno počutim, da gre vse toliko hitro, pa hkrati sem tudi še pod pritiskom, da bi morala imeti družino kmalu in nekoga imeti, ki bi bil za to primeren, ne tako kot pred leti, ko sem s bolj brezglavo dobivala, bila par z nekom in ne razmišljala o prihodnosti..

- ful me neki vrat boli danes
- bom šla še malo na primorsko danes
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Dec. 2022 14:13

* 5 manj kot jaz so idealna leta zame :wink: :cool:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Dec. 2022 15:22

- enkrat si meni rekel, da so idealna 25 in okrog 25, ne vem 2 ali 3 leta gor ali dol. Pa še od koga drugega sem najbrž to isto slišala.
Mislim, da ojemu so tudi najbolj idealna 25-29, pa da je une do 42 bolj za seks ali kaj prehodnega hotel...

- Sem si nabavila parfum Delina, nek ful popularen nišni in zelo ženski, cvetlično nežni sladek, zeloženstven. Ma moj pravi, da mu je še vedno ljubši tisti moj vzorček od Clive Christian, V for woman, fruity floral ter od Jo malone Mimosa and cardamom, nisem pa še vseh svojih parfumov nosila pred njim (Amouage Sunshine, Guerlain Terracotta in JPG La belle recimo še nisem).
- vem pa da YSL Mon paris, Coco mademoiselle Chanel in Chanel coco nir, Allure, mu niso nič posebnega.. ter ostali Kiliani tudi ne...

- mi on nosi preveč močne, začimbne parfume za čez dan za moj okus, je danes, ko je šel od mene si dal gor moj TF Neroli portofino, uniseks (oz parfumerski yterji ga celo bolj med moške parfume v videih dajejo) (cvetlično citrusen oz citrusen) in se mi zdi da še najlepše diši na njem od vseh parfumov, pa na drugem mestu je Diorjev l'homme le parfum, ker iris mi zelo paše na moške, povezujem iris z neko strogostjo, nedostopnostjo in mi zato posebej na moških deluje seksi.

- Ne vem kaj bo z Londonom, ma mislim, da mi je bolj škoda denarja za tja it kot ne. Če ne bi mi pa bilo vsaj bolj zanimivo it v kakšno mesto, kjer še nisem bila. ..Pa še terapevtko še vedno plačujem, 60 eur na uro, pa še avto ter najverjetneje tudi prenosnik bom mogla nov kupit, ker službenega vračam, ki sem ga imela do zdaj tudi za privat uporabo.

- bi šla namesto v London od Evrope se najraje na izlet v Edinburgh, kjer se nisem bila in po Škotski, po možnosti ko bo malo bolj toplo, da se da na kakšne izlete, pohode it. Druga potovalna želja je pa še kakšen otok od Karibov, Trinidad in Tobago mogoče ali kar bi se pokazalo ugodnega, ko bi iskala, Kuba ali Jamajka lahko tudi.. Pa ti dve ideji tudi zanj nista kaj preveč ekstremni, dovolj taki friendly. Sicer pa se tudi skoraj kamorkoli po Hr obali, Istra ali po dolgem času kam v Dalmacijo na otoke..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 19. Dec. 2022 12:14

-ne morem vrjet da je letošnji let tok zaklet :cry:
- kar ne neha se problemov pa skrbi
- k da ni dost da mam tok svojih težav, mi jih še drugi prinašajo
- res k je enkrat tok skrbi k sploh od druzga ne moreš razmišljat, pa vbistvu je v tem problem, da sem se končno z eno situacijo pomirila pa sprejela, je pršla druga
- res ne vem kaj bo iz vsega skupi
- boli me k se mi dejansko spet cel svet podira... pa nč kriva in nč dolžna sam kar naenkrat sem vpletena v težko situacijo
- sej ne rečem sem vesela da večina ljudi v men vid osebo, h kateri se loh v primeru problemov obrne, pa večino časa sem res dobra v reševanju problemov...sam k je preveč na kupu, tud sama trenutno nisem psihično najmočnejša in mam čedalje bolj občutek da se bom sesedla sama vase :cry:
- pa k bi mela saj eno močno osebo zraven da bi mene mal podprla pa je ni
- nevem res postaja vse pretežko zame
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Dec. 2022 21:09

- aleluja, ne vem al samo kakšni hormoni tako delujejo name trenutno, ampak... 1. v mojih 20ih se mi zdi, da se mi življenje zdi malo, malo lažje, kar na jok mi gre zdaj.. :cry:
- sem bila danes zadnjič letos pri terapevtki in sem dobila majhno darilce, lani je bil moj prvi obisk zadnji termin v letu in sem ga začela s tem darilcem.

- je jutri moj zadnji dan moje prve službe, sicer imam po pogodbi še nekaj časa, ampak imam še za porabit ves dopust..
- mi je fajn, da se mi je sprostil stres od te službe, pa še dovolj imam našparano, da me ne rabi nekaj zelo skrbet glede financ. Čeprav nakup avta tudi ni lih zanemarljiv izdatek, ampak bom gledala da bo nekje znotraj mojih zmožnosti. Čeprav on kar pravi, da tudi če bi bila jaz nekaj časa brez službe, da bi lahko on poskrbel za oba..

- vse je v redu zdaj nekaj časa, razen, če me bo spet kaj zaribalo na službenem področju, vse je v redu, dokler se razumeva, dokler so starši še zdravi oz nimajo večjih zdr. težav in dokler sva midva zdrava...

- upam, da mi kolegica ne bo zamerila, da ne grem v London, bi bilo v redu, če bi lahko šle kam bližje vse tri še skupaj s tanosečo kolegico.
- mi je trenutno super, da se z njim še dobro razumeva, z mojimi kmalu bivšimi sodelavci se dobro razumem, s cimrami se dobro razumem, z mamo se zelo dobro razumeva oz. imava zelo dober odnos..

- da občasno oz dokaj pogosto tudi še premlevam stvari glede bivšega, bi rada razumela... je on bil tak, da sploh nikoli ne bi bila v redu skupaj, je bila tista najina zveza tako nekaj na pol v redu, je bilo vse v redu in sem samo jaz napačno razmišljala in naredila napako... Še vedno me skrbi zanj, ker nimava stika, njegovo zdravje, da ne trpi ne psihično, ne fizično, da ni sam, osamljen... Imam verjetno še vedno dokaj intenzivna čustva, sem jih pa mogoče imela še veliko bolj.

- sem mojemu omenjala, da bi mogoče z začetkom leta ali konec januarja prekinila s terapijo, pa mi on govori, naj kar še hodim. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Dec. 2022 19:05

- Se počutim tako - Hello, new life! (ker sem zaključila v tej službi)

- mah ravno zvedla zdaj za eno kolegico, kako kao ne rabi šparat denarja, ker bo dobila nevemkakšno stanovanje po žlahti, mi gre kar malo na k folk, ki karkoli podeduje, ali komur karkoli starši prinesejo k riti, ali pa kupujejo avto, ali pa delno primaknejo k avtu...

- sem letos 2/2 leta ful zapravila za neke nenujne obleke in take malo višjega cenovnega razreda zadeve.. odkar sem se z njim začela dobivat in odkar sem začela kam ven v prostem času hodit in ne samo služba domov in sem ful zgrešila cilj, koliko sem želela imeti na računu do konca leta in nisem zadovoljna s sabo na tem področju.

- mi res niti ni jasno, kje vsi dobijo keš za novejše avte, ali imajo v Lj vsi toliko visoke plače ali kaj

- se K spet pogovarja z mano in je tokrat ful prijazen. Sem prav pogrešala imet nek stik in pogovor z osebo, ki mi je domača in on mi je domač, čeprav se midva druživa/ sva se družila šele eno leto, imava skupne prijatelje že veliko let, veva drug za drugega da obstajava že dolgo. Ne vem zakaj, zdajšnji mi nikakor ni toliko domač kot K ali kot mi je bil bivši( ki je bil tudi ene 2 leti najprej moj sošolec, preden sva bila skupaj). In res ne vem, ali je vzrok v njegovi osebnosti, da je bolj resen, manj sproščen, več pod stresom, veliko dela ali samo to, da ga ne poznam tak dolgo, se poznava v živo šele 3 mesece, čeprav imam hkrati občutek da se poznava dolgo, sam oda mi ni tako blizu. Zdaj danes na primer je imel spet 32 urno izmeno, ni imel časa vmes govorit, se poklicat, 2 človeka so oživljali vmes, zdaj po koncu izmene gre spat in mogoče bova se lahko slišala potem 1x, k ose zbudi..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 21. Dec. 2022 20:43

* Sem zmatran, ker zdele že čez teden žuram, ta veseli december je čist prehud

* Bom v petek ko končam s šihtom najbolj vesel človek na svetu... samo na kavč bom šel in pred TV... če ne bom kar zaspal... dost je (blo) vsega

* Tako da če bo sreča bom imel kontemplativno-meditativni božič v svoji samosti, kjer bom končno lahko sam s sabo... in s svojim Bogom

* Je fajn biti prijetno utrujen...

* Sem po mojem do sedaj najbolj srečen odkar sem samski, če ne najbolj srečen v življenju. Pa ni nekaj evforija sreče to, gre se samo za tisti ta pravi notranji občutek zadovoljstva. Da si pomirjem s sabo, drugimi, svetom... tem kar imaš... da vidiš stvari pozitivno, da tudi če te kaj skrbi (kakor zdravje npr.) da ne vidiš pretežno worst-case scenarij oz. že veš, da se boš zvlekel ven s pravimi potezami

* Da sem bil v hudih stiskah, v bistvu so se mi stvari začele izboljševati šele ko sem fizično zbolel... odigral sem neko še zadnjo (upam vsaj, da se je zadnjič to odvijalo tako :!: ) svojo igro totalne zbeganosti v iskanju svojega položaja v tem svetu in vseh mogočih potrditev iz okolice

* Da je najhuje pri vsem skupaj, da tega slabega stanja nekak ob vsej introspekciji, ki jo ves čas delam, nisem uspel zaznati... da sem mislil kako sem ql, u bistvu sem pa bil čist razrvan v sebi... WTF, zdele ko pišem sem dobil asociacijo? A tako doživljajo pubertetniki?! Meni je puberteta "ušla" :( ...a sem sedaj imel pozno puberteto? :) Vau :cool: Sej niti ni (bilo) tako slabo :twisted: :mrgreen:

* Glede zdravja nimam pojma, sigurno ta zadnja draga terapija nekaj pomaga, upam da je dovolj in da bo uredila čimveč stvari. Sicer noben(a) nič ne sprašuje, ampak tale zaplet od poletja ni psihičen... je pa vsekakor slaba rekla za alternativo na katero sem bil nekaj časa ponosen. Ne pravim, da ga je alternativa zakuhala, ampak je pa čudno, da se je zadeva tako dobro in v worst case scenario potem razvila... ravno pri meni

* Če pomislim sem kot katolik (teoretik - v taki družbi sem se nahajal) o teh alternativah bil ravno mnenja. Da terapije pomagajo na kratek oz. zelo kratek rok, da na koncu hudič udari nazaj in plačaš ceno s svojim zdravjem.

* Zdaj jaz (k sreči) hudiča nikjer ne vidim, ne vidim nobene vezi z duhovnim svetom nikjer, k sreči, vidim pa, da je alternativec določene simptome ignoriral... da sem dejansko v vsem tem času še ful več denarja pustil v lekarnah kakor kadarkoli prej, ker me je toliko skrbela imunost, vitamini... skratka, tale alternativa mi je na nek način "sušila" telo, dokler ni prišlo do zapleta


* Sem pa trenutno zelo naklonjen TKM. Ker moja alternativa je nekaj novejšega, TKM pa je že stara, preverjena znanost. Glede te specifike, ki jo imam mi zdravnik TKM žal ni znal pomagati, mi pa pomaga pri drugih zadevah

* Sicer je pa zdele ful ljudi bolnih. Vidim okrog sebe, posledice korone. Morda neposredne, da nas je korona zjebala, Kitajci imajo npr. še vedno ničelno toleranco, ali pa posredne - predolgi lockdowni, slaba cepiva... in nam je imunost šla na nič.

* Jaz se glede teh prehladov in covid protiteles držim še zelo dobro :D :cool: Imam (svojo) teorijo, da greš parkrat ven, potem pa si samo vsakič ko greš in si na meji da zboliš, s tem samo dviguješ imunost, v kolikor ne zboliš.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Dec. 2022 13:20

* Sem ko virus, ki je pregnal vse ostale iz foruma... no samo nekaj vztrajnih nas je še ostalo :twisted:

* Letos ne bom nobenega obdaroval. In glede tega ne obžalujem.

* Tudi domačim sem probal pojasniti, da ne bi prišel k njim. Sta starša kar šokirana. (Ni bil namen nobenga šokirat, niti ne izsiljevat - vsaj na prvo žogico ne Pač, delam kakor čutim. Raje sem sam kot z njimi)

* Sem opazil, da v tem odnosu z domači vs. sister, sem jaz manj vreden. In zadnje čase sem delal na psihološki vrednosti koliko je kdo vreden. Tudi če ne na njih neposredno, sem hitro opazil, da to takole ni vredno dovolj dostojanstva, kakor pač imamo.

* Zato ne rabim 3 ure v eno smer, da sem potem pol ure z njimi. Ali pa plačevati/iskati prenočišča. Ne rabim jaz tega.^

^Čeprav očeta neki rabim, da mi eno malenkost popravi v stanovanju :twisted:

* Sem kar zmatran, čeprav me že vleče na sprehod.

* Se mi bo pasalo zdej spočit, upam da se bom kaj, kaže dobro, nekaj sem se že.

* In sem hvaležen kolegici, ki je rekla, da za novo leto pa vseeno rabim nekaj kjer se žura... da me bolj pozna od mene... ker nagibal sem se že k temu, da bi še takrat eno bolj mirno varianto ubral. Ne, ne, ima prav - rabim da je glasno in "divje" :D :cool:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Dec. 2022 9:57

- mi je uspelo narediti 2 pilates videe tudi danes
- sem hotela včeraj spraviti njega, da bi delal z mano ma noče, je obupal tam po kakšni minuti :rolleyes: , je preveč out of shape očitno. Pa za moje pojme so moji videi neki beginner - intermediate, ne nevem kaj, ne vem... Pol on govoir da mu je nerodno telovait pred mano, ker se mtoliko boljša od njega in jst njega pol tolažim nazaj, da se jje on boljši od mene pa na vseh drugih področjih. :D
( me to spomni na osnovno šolo, ko sem govorila prijateljici kako zna ona boljše pisati spise, pri slovenščini od mene, in ona meni nazaj, saj ti si pa pri vseh ostalih predmetih boljša od mene :D )

- sem bila ta teden na dveh razgovorih, po enem sem šla še na kavo z mmm, ko sva že v isto stavbi bla :mrgreen:

- sem šla včeraj do staršev in jim še smrekico okrasila, ampak na žalost stoji postrani, ampak okrašena pa še vedno je.

- za njega sem včeraj kupila darilo. Za starše pa bom še mogla nabavit, se z vsemi obdarujemo za novo leto.

- da sploh ne vem, ali on dela danes ali ima prosto, ga nisem še nič vprašala danes, mislim, da celo dela, ker sem enkrat gledala, da je imel samo en vikend v decembru, ko je oba dneva prost in ta je že mimo šel

- ugotavljam, da imam že 2. fanta, ki je živel v Nemčiji. Moj prvi fant je živel 1 leto v Munchnu, zdajšnji je pa živel okrog 5 let v enem mestu, ki je ob reki, ampak menda veliko ljudi misli, da je ob morju (vključno z mano na začetku). :D
- je moje razumevanje Nemščine prav nula, je na zadnje on z eno nemko govoril po telefonu zraven mene..(sem celo razumela 'alles gut, ich ter neki ambition - je očitno ista beseda kot v ang) in ravno začetek tega tedna sem imela s sodelavci debato, da jaz veliko jezikov - špansko, francosko italjansko, vse razumem več kot nemško, celo v Norveščini in Nizozemščini razumem/ znam več besed, kot nemško. (ok Nizozemščino je že ful časa, kar sem jo poslušala, mislim, da je več besed podobnih nemščini, nekaj pa angleščini, zato je bolj razumljivo).

- on odkril nov parfum, ki mu je všeč na meni, zdaj je ta na 2. mestu njegovih najljubših na meni za 'Clive Christian V for woman fruity floral' in sicer 'Kilian - Roses on ice', baje da mu je tudi ljubši od Deline, po kategoriji spada pod sveže. So baje njemu bolj sveži parfumi všeč na ženskah, ne mara močnih, orientalskih, sladkih na ženskah...'ženska more dišat nežno' po njegovo. Na ikonini strani piše da Roses on ice diši po 'notah gina destiliranega z vrtnico in kumaro'.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Dec. 2022 0:13

- sem ful vesela, da sem njega spoznala in da obstaja sploh tinder, Je res težko spoznavati, če greš samo po Proximity načelu in ti ostanejo samo sodelavci in prijatelji prijateljev, če jih imaš
-ga pogrešam, ker se nisva videla od sobote dopoldan
- še vedno imam tudi neka čustva do bivšega, ampak ne morem nič, ker on niti noče stika z mano
- se mi zdi kot za zvezo ful bolj primeren ta zdajšnji od K in veliko več se lahko pogovarjava, sva bolj na isti fekvenci vsaj intelektualno, čustveno. Čeprav je imel K tudi kakšne pluse, kot so mogoče skupna potovanja, po eni strani seks in višji libido, motor..

- me je pa kar malo groza nekega spoznavanja njegovih staršev in mogoče še bolj skoraj, da bi on moje spoznaval.
- so moji lani ravno 1x spoznali/ videli K ja, ko mi je neki avto doma popravljal, ma ga nisem prav čisto kot fanta predstavila, sicer so pa na zadnje spoznali kakšnega mojega fanta še pri mojih 18ih, 11 let nazaj,mojega prvega fanta, njega sem na zadnje predstavila kot fanta..
- upam, da se me ne bo on prej naveličal ali si premislil, preden greva kakšen korak naprej

- sem videla danes kolegici po nekaj časa, ena je v 26 tednu trenutno.

- sem tako sita službe in služb na splošno :lach: , js bi takoj šla nazaj na un sistem, da samo moški delajo in so ženske doma, če bi lahko. :lach: Tri leta sem živela na svojem, bila skos sama, s cimrami se ne družimo, skos sem samo delala, ne neke družbe nisem imela zraven, starši živijo več kot uro vožnje proč od mene in je bilo zelo težko... in služba, k ise ne konča po 8ih urah. Je še prijateljica rekla, da ona verjetno ne bi bila psihično v redu po čem takem ... no fajn, da nisem jaz edina, ki se ji meša/ se ji je mešalo v takem primeru. Verjetno je težko, ko moreš še za otroke skrbet, kar se tiče dela doma, ko si še sam, je meni čisto vse velika, velika sprostitev napram stresu v službi in zanj mi je tudi všeč kuhat. Še edino tako opravilo, ki m ije najmanj všeč, je likanje. No pa še likalno mizo imamo v enem zelo mrzlem prostoru, kjer so pralni stroj, sušilnik in neka ostala krama, kdaj pozabim, da bi si jo lahko nesla na bolj toplo v dnevno...

- Imata moji prijateljici očitno ful drugačen odnos do seksa od mene. Ma po moje je še vedno neko povprečje oz standard kako ljudje delujejo, bližje meni ,kot njima. Njima je čudno, če se z nekom, ki ga na novo spoznaš na tindru poljubiš na 2. zmenku in seksaš na 3. ali 4. zmenku. :lach: Ena pripomnila, da je ona se z njenim dobivala 2 meseca, preden sta seksala. Če si z nekom prej sodelavec, imaš skupno družbo, kjer se vidiš, družiš spontano ok, ma da prav dejtaš dejtaš in te ne potegne seksat po ene 3. zmenkih v mojem slovarju bolj pomeni, da te ne privlači dovolj za biti skupaj. :D Pa še takrat kar se tiče seksa, penetracije, iti prav do konca, nisem tega počela že več kot 1 mesec pred njim. Čeprav kar se tiče mečkanja, pettinga pa sem nekaj, z nekom od starih, ne s kom iz tindra, ampak preden sva midva imela 1. poljub in mi je postal všeč na 2. dejtu.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Dec. 2022 12:11

- Sem nazaj v Lj, po 5ih dneh večinoma lenarjenja pri starših. No en dan mi je spet ratalo gumo predreti na enem delu pred njihovo hišo, tako, da sem mogla iti najprej do enega vulkanizerja, ki ni imel moje gume, jo je pa menda nujno zamenjat, potem pa še pri tadrugem vulkanizerju čakala vsega skupaj več kot 1 uro, da na koncu
ugotovim, da se jo je pa dalo zaflikat in ni bilo treba menjat...

- Ful imam slabo vest, ker nisem nič pametnega naredila, ful sem padla noter v podcaste, potem pa lahko ene in iste poslušam 3 dni oz kar cel teden bi jih, če bi imela čas. Ni boljšega, kot chillanje. No telovadila sem tudi vsako jutro, ampak to spet zame ni delo, ampak sprostitev. Če telovadim pomeni da imam čas, da ni unega prehudega tempa kot med mojo zadnjo službo, ko čez teden večinoma ni bilo časa.

- me matra spet bivši, zdaj je že ful časa, kar bi se kakorkoli oglasil, pisal. Prav zjutraj, k ose zbudim čutim da sem imela neke misli ali čustva o njem, to je tisto ko si bolj v stiku podzavestjo v sanjah, ko se zbudiš, ali pa podnevi med tokom misli. Ahja... še vedno mi je hudo.
- ampak bi spet bilo malo dosti, da bi jaz skoraj od 28 do 30 leta zagonila ta svoj čas in leta, samo da bi njega čakala. Moja terapevtka je tudi sploh mnenja, da sem ga že dovolj čakala, ni rekla prav direktno, ma je slutit, da tako misli iz raznih stvari, ki jih je rekla. Sploh pa ko sva bila skupaj oz. se še dobivala, sem očitno čutila, da mi ni pravi oz. imela občutek, da bom spoznala nekoga drugega. Niti on sam ni verbalno povedal ničesar, kaj želi z mano v prihodnosti ali da bi karkoli načrtoval... Čeprav potem je po ovinkih govoirl, da ko me je spraševal ali proda stanovanje, ki ga je podedoval ali ne, je v bistvu mislil, ali ponujal, da bi midva tam živela, ni pa tega takrat dobesedno rekel... :roll:, (no ta zdajšnji je toliko starejši od mene in na sploh verjetno že iz svojih mlajših let zna vse zelo dobro artikulirat, zelo jasno in razločno povedati, kaj želi in kaj pričakuje in mogoče tudi mene zna malo bolj voditi in usmerjati, tako da mislim, da je pri njem velika razlika glede določenih stvari v primerjavi z bivšim.) Ne vem, kaj je krivo, jaz se spomnim, da pri svojih 27 nisem čutila, da bi se z njim preselila skupaj. Zakaj, ne vem... Zdaj mogoče sama malenkost bolj resno še jemljem skupno velitev kot kdo drug (dejansko po eni strani bi skoraj raje se prej poročila, kot bila samo sostanovalka/ cimra s svojim tipom), v primeru da bi se z nekom vselila skupaj, skoraj da ne vidim več plana ali možnosti, da bi se kdaj v prihodnosti spet odselila narazen ali stran od njega, se pravi bi morala biti 101% prepričana... definitivno imam raje cimre, kot da imam tipa/ moškega samo za sostanovalca, to ni v moji osebnosti nikakor, raje sem tudi pri starših kot to... Ampak glede na vse skupaj nekaj je bilo, da takrat nisem čutila biti resno skupaj, kaj točno, pa ne vem.. in tudi terapevtka mi takih stvari ne pove... Mogoče bi mogla pa še malo več o tej temi z njo govorit...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov