- spet bom mogla ugotavljat kaj oblečt za nek dogodek in če slučajno rabim kaj še dodatnega kupit. Samo dns se mi res ne da še do trgovine letat bi mogla tudi šparat ampak hkrati fuck it, cela 20a do zdaj sem bolj šparala na oblekah, kupovala bolj cenejše, niti nikamor posebno nisem hodila, kejr bi rabila bit uštimana, bom pač zdaj kaj lepšega kupila, če bom že rabila. Fora je, da js sm zelo zelo zmrzljiva in praktično oblekice in krila imam večinoma za poleti, zimskega imam zelo malo bolj elegantnega, kril, oblek, poleg tega sem pa še druga števila kot sem bila pred par leti (ma tako al tako nisem imela nevemkakšnih oblek par let nazaj, bolj nič), mislim da za oblekice so mi prav bolj 34-36 oz skoraj bolj samo 34, večina ostalega mi je preveliko, čeprav samo za spodnji del, samo krilo, mi je pa za nekatere modele prav ali celo bolj prav tudi 36.
- mi je že zdaj zelo mraz zunaj, ko je 3 ali 4 stopinje, s tem da res da doma doma sem bila na zadnje 3 tedne nazaj in imam v lj samo en prehodno tanjšo daljšo bundo, ter eno navadno kratko zimsko bundo, tiste bolj puhovke ali debelejše dolge tazimske bunde, plašč imam pa za zdaj še pri starših, morem it ta vikend iskat.
- sem v zadnje nosila k krilu kožebarvne najlonke in sem ugotovila, da izgleda lepše kot črne, bolj elegantno mogoče, vsaj na meni, on je tudi rekel, da mu je všeč, lepše kot črne.
- mislim da on ni najbolj ljubitelj črne barve na ženskah, 1x mi je izjavil da mu moji črno nalakirani nohti niso všeč
- sem vidla še eno nosečo kolegico po 1 mesecu ali 2h včeraj in zdaj se ji že kar bolj pozna trebuh, je v 5em mesecu.
- So očitno vse kolegice kar sem se zdaj pogovarjala rodile po naravni poti, približno pol je bilo jih z epidurlano, pol brez. Šivane so bile pa čisto vse pri prvem porodu, ena pri druge m porodu ni rabila več biti. Moja mama, k ime je rodila pri 40 je tudi pravila, da je naravno rodila, ker sem med drugim brala, da je pri starosti okrog 40 tudi veliko večja verjetnost za carski rez.
- eni kolegici baje porod ni bil tako zelo hud in ji je bila hujša slabost med nosečnostjo, ena druga pravi, da se ji je manjša slabost začela že pri 4 tednih, takoj, ko je dobila pozitiven test.
- Me prav zanima, kaj bo pa mene prijelo, če sploh še bom kdaj. Jaz sicer na zadnje, k osem imela splav, pri 4 tednih in malo čez definitivno nisem imela čisto nobene slabosti, nobenega simptoma povezanega z bolečimi prsmi, mislim, da še največja simptoma sta bila kot zelo močan pms - psihično nihanje, občutljivost in velika utrujenost (in ugnezditvena)
- Ne vem, mogoče mi tudi ob drugih priložnostih, situacijah vse gre veliko prej na psiho, kot da bi imela kakšne fiziološke/ fizične simptome.
- čeprav kar se tiče psihičnih simptomov, sem slišala tudi že za kontra situacijo, da imaš anxiety ali depresijo nosečniško, potem ko rodiš, je pa v redu in se ti tudi postpartum depresija ne zgodi
- ok očitno ta dogodek je bolj neki fensi, kot sm js prej mislna, in sploh mi noben ni nič povedal do tik pred zdajci.

zdaj imam pa že stilista al kaj, ki mi predlaga, da nosim nekaj oprijetega, obleko, enobarvno, črne, smargadno zelene ali rdeče barve.
- kar se barv tiče, mislim da črna ni toliko zame, je premrtva in preresna in mi paše kaj bolj mladostnega, rdeča je mogoče tudi malo preveč udarna zame (no odviso od modela kroja in vsega) in mi mogoče najbolj pašejo bolj razni odtenki rožnate, vijolične..