Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 23. Okt. 2022 20:44

* Da mi postaja všeč, da dobivam žensko pozornost, da imam nazaj vsaj že nekaj kolegic oz. žensk katerim sem zanimiv... in to v različnih krogih/dejavnostih
* Da mi to ful vpliva na samozavest (preveč :evil: ...ampak ko 1x imaš, ni več problem :twisted: )
* Da se mi zdi, da sem na pravi poti :) :cool:

* Da sem malo taktiziral, danes skoraj pozabil da so volitve, na koncu pa volil Musarjevo :oops:
* Ker sem taktiziral, to še ne pomeni, da jo bom v drugem krogu spet, ampak tretji mi je (bil) antipatičen in sem ga hotel spraviti ven - iz igre (pa čeprav proti strankama, ki sta ga podpirali, nimam nič)
* Tako da - rezultati so (bili) OK :) :D
* Da ko so kandidati na soočenje pripeljali svoje partnerje/-ke, so bile partnerke desničarjev malenkost bolj uštimane in mislim, da so samo one bile v petkah
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 23. Okt. 2022 22:59

- se mi zdi tako klišejsko tisto, da občutiš vse, ko dobiš otroka v naročje. Dejstvo, da je bilo olajšanje, ko zaslišiš jok. Vse ostalo, hm, zavila bi vrat ženski, ki me je šivala, ker je bolelo. Mali je jokal, res jokal, ni nehal jokati, v glavi sem imela zakaj joka, naj kdo kaj naredi, da bo nehal jokati, ne vem kaj narediti...v bistvu res marsikaj občutiš takrat ampak nič kaj filmskega.

- zdaj na vse to gledam drugače, takrat sem imela vsega dovolj in temu primerni so bili občutki. Sem jim hvaležna za vse.

- me občasno malo stisne zaradi službe, res ne vem, če si nisem zadala preveč. Čas vrnitve se hitro približuje.

- bi se naj ta teden dobila z direktorjem, da mi pokaže kje so v lj prostori. Na dveh lokacijah bom delala, eno poznam, druge še ne.

- sem bila na dolgi kavi z žensko, ki je zavrnila delovno mesto, ki sem ga potem jaz sprejela. Imam občutek, da ji lahko zaupam. Je napovedala, da bodo nekaj mesecev po mojem prihodu začeli okostnjaki iz omar leteti. Dober nasvet mi je dala, kako se zaščititi. Mislim, da bova lahko dobro sodelovali.

- mi je uspelo na morju uničiti 2 supa, vsaj nekaj mi gre od rok zadnje čase. Moram nove poiskati, če je kje še kaj zaloge.

- me mika petek, vsi tako navdušeni. Kao žur, spomin na stare čase. Gneča me odvrne in udobje domačega kavča :) morda si še premislim, karte čakajo.

- mu pomagam pri delu kolikor se da. Včasih si težko predstavljam kako je vedno več naročil in vedno večja. Res je del leta, ko je največ prometa amapak dolgo ne bo več šlo s takšnimi kapacitetami, bo treba začeti razmišljati o povečanju.

- si večkrat rečem, če je vredno vsega tega.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Okt. 2022 9:24

mayaeb napisal/-a:- se mi zdi tako klišejsko tisto, da občutiš vse, ko dobiš otroka v naročje. Dejstvo, da je bilo olajšanje, ko zaslišiš jok. Vse ostalo, hm, zavila bi vrat ženski, ki me je šivala, ker je bolelo. Mali je jokal, res jokal, ni nehal jokati, v glavi sem imela zakaj joka, naj kdo kaj naredi, da bo nehal jokati, ne vem kaj narediti...v bistvu res marsikaj občutiš takrat ampak nič kaj filmskega.


Jap, tocno to :D No, saj verjamem, da se nekaterim nebesa odprejo, ko prvic vidijo svojega otroka. Jaz sem bila samo utrujena in hotela spati. Zal ne pridejo ven s programsko opremo, ki bi si jo lahko nalozil v mozgane :nixweiss: Tudi dojenje ponavadi ne stece kar avtomatsko, kot bi nekateri radi prikazali. Marsikatera zenska niti ne zacuti takoj tiste famozne povezanosti z novorojenckom. In vse to je super popotnica naravnost v dezelo poporodne depresije. Fun times :zustimm:

- da od kar mi noben ne placa za nacrtovanje pocitnic, nocem vec delat tega. Letalske karte ze, ostalo bi pa najraje sla na slepo, ampak najbrz ni ravno najboljsa ideja.
- bomo pa prvic tako dejansko na pocitnicah od zacetka pandemije in tamali bo sploh prvic na morju. (In sedmic na avionu :D )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Okt. 2022 9:43

- mi zdaj ni jasno s tem kovidom, imam neg. test, samo da imam čisto, čisto rahlo črto tudi tam jer bi moralo kazat poz. ni pa čisto roza, ampak res bleda. Bo treba ponovit čez pol dneva ali en dan.
- sem si po njegovem predlogu vzela iz grla/ žrela, ne nosa, ker nisem ne prehlajena ne nič
- mi je šla včeraj vročina do 37,5, ampak moj je še rekel, da je pa od 38 naprej vročina :roll:
- sem danes prespala budilko na polno, prav ni se mi dalo ustat, včeraj sem pa skor cel dan nekaj na vc še hodila, pa lačna skos, ni čudno, če nič v sebi ne obdržim, zdaj sem si spotoma še s covid testi nabavila še sladko za doma

- da ena kolegica je tudi imela pri prvem ne najbolj enostaven porod, čeprav po urah je deloval precej hiter/ kratek od začetka, pri tadrugi je pa vzela še epiduralno, je bil dojenček skoraj za 1 kilo lažji od 1., šivat je niso več rabili v drugo in je rekla, da tako kot je bilo v 2. bi lahko šla še 10x rodit, pa še privat sobo v Postojni je vzela.

- so bile vse deklice od mojih prijaeljic po teži lažje od mene ob porodu
- nič danes delam od doma, razen tega da sem bolj utrujena neki zelo bolano se ne počutim

- bi ga mogla videt že v petek, potem pa v petek nisva, meni se je popoldan kar vrtelo od utrujenosti, ko sem iz Mb prišla in šla najprej za par ur spat.. in včeraj nisva in ga zdaj že celo večnost od srede naprej nisem vidla ;(

- da on deluje zdaj še kar zaintersiran zame, ampak sem se ravno spomnila, kako je bilo na začetku, ko sva se pomatchala, meni je bil on od začetka všeč, ampak sem 1 -2 tedna na začetku mogla potrpežljivo čakat ali se mu dalo nekaj na kratko odpisat 1x na dan ali 1x na 2 dni (še takrat, ko sem mu začela odpisovat, mi je pa tinder zamrznil, ker sem prehitro tipkala , ko sm prišla nazaj gor, ga spet ni bilo več za vsaj en dan gor :nein: ). Pa takoj, ko sem mu povedala, da sem se šele prejšnji dan, prejšnji večer 1. prijavila na tinder, mu je bilo blazno smešno in mi je je poleg smeha taprvo napisal, da to bom pa še razočarana. :D
- mmmja mi pa še do današnjega dne ni vrglo vn na tindru
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Okt. 2022 20:07

- nič, imam še uradno potrjen kovid, 10 dni karantene super, toliko časa tudi zdajšnjega ne bom mogla videt

- še vedno me žrejo zadeve čustvene od lanskega leta
- sem se nekako sprijaznila, da K verjento le ni toliko tip zame, čeprav je bilo zabavno imeti razna potovanja, izlete z njim, je zelo moje nasprotje in sm čisto neke druge stvari spoznavala z njim in čisto kontra energijo moji prinese. Se mi pa malo smili tudi po eni strani, k ful zakoplje neka čustva vase, tako kot zdaj, ko sva prekinila dobivanje, stik.., mi je malo žal zanj
- za bivšega me pa še vedno žre, čeprav mi je tudi ta zdaj zelo všeč. Mi nekako ne gre iz glave, kako sem jaz bivšega prizadela..
- sem imela lansko leto preden sem začela hodit k terpavetki in tudi na začetku terpevtke odziv, da vsakič, ko sem samo pomislila na bivšega, sem se lahko kar v sekundi jokat začela, praktično vsak dan, kakšna je to travma vse skupaj.. še zdaj mi je hudo.. in ne vem čisto, a bi mogoče bilo vseeno pravilno, da ne bi bila z nikomer in čakala njega.. ali je prav da grem naprej..

- da ta tindr je bil res tak, da sem hotela samo malo pogleat, nisem bila še pripravljena ali načrtovla nekoga spoznat in kar nekja začet..
, da on, iz tinderja pa ovori, da ni res, da bi mogla še počakat, da je bil čisto pravi čas
- mi je tko malo nenavadno al scary, ker prvič, da z nekom v bistvu oba govoriva glede skupne vselitve
- bomo videli, kaj bo čas pokazal, sej mogoče se pa tako ali tako niti ne bova obdržala

- sem mogla dns tudi terapvtko zrd kovida odpovedat
- sem se že 2x tako po spanju zbudila v neki zmedi, anksioznoti, z mislimi, kaj sploh delam zdaj kar z nekim neznancem skupaj, kaj je to in še nek občutek zraven, da mi je od vseh najbližje bivši in potem za njim K

- drugače ta zdajšnji zgolj po karakterju deluje do zdaj zelo v redu, zelo fajn, vse samo pozitivno. Ampak ga vseeno poznam komaj dober mesec, še po tem ko niti nisem nameravala nekaj zares novega začet.. Me mala skrbi, panika, kam se vse dokaj hitro odvija in da mi ne bo kasneje žal.
- je ful veliko naključje, da njegov best kolega iz faxa je od mojega praktično najbližjega sodelavca brat. Sodelavcu nisem še nikoli do zdaj tega omenjala sicer. Lahko da mu ne bo to najljubše, ker sem mu bila zlo všeč na začetku službe. :D

- gledala nek yt video od ene slo yt danes, ki govori o tudi mentalnih problemih in je izjavila v smislu, koliko je hiter tempo življenja, koliko je treba skos se trudit, da si produktiven in potem se sproti še ukvarjat s svojim mentalnim zdravjem in študirati in spremljati, kaj se ti v notranjosti dogaja.. je težko, je a lot.. Čeprav jaz sem zadnji čas bolj taka, da dam prednost temu, da se sama s sabo ukvarjam + od ostalega, od službe tako malo bolj dvignem roke, ker pač...

- me je terpavetka zdaj še parkrat vprašala, če tudi zdaj vidim vizualno teme o katerih goovirm... in se mi je res zgodilo 1x ko sem se zbudila iz spanca, da sem videla prostorsko teme, o katerih govoirm in osebe, povezane v tikotnik oz 3 osebe na ogljiščih trkotnika ter moja dva glavna problema v obliki piramide potreb (po Maslowu, to točno poimenovanje se je zadnjič takoj spomnil moj tinder dejt, napiflan vseh izrazov možnih očitno :lach: ), no in moje čustvene, ljubezenske teme so nižje, tako da moramnajprej njih razrešit, da pridem še do moje druge teme na terapiji,ki je pozicjonirana višje, nad temi čustvenimi, dokler te niso razešene se očitno ne morem ukvarjat s tistimi višjimi
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Okt. 2022 20:22

- se počutim tako utesnjeno zadnje par dni, ker toooliko razmišljam, skoz mi neki melje v glavi glede teh odnosov, mojih razmerij, če bom lahko sploh s tem zdaj, ali pogrešam ali imam preveč čustev do bivšegga, ali neke stvari pogrešam pri K..
- potem sm še vidla da K me je tudi kar tako blokiral na fbju in me še to sekira malo, zakaj...
- terapevtko imam šele čez 2 tedna

- prav slike se mi prikazujejo različnih dogodkov zbivšim in to vse bolj v zadnjih letih, ne takrat, ko sva še bila v zvzezi in skos se mi zdi kak osem jaz grdo z njim naredila..

- sem zdaj govorila s frendico in vidim, da ona je pa čistoo v izi, čisto na neki drugi frekvenci in mogoče tudi pri meni ni tako zelo grozno, ampak se samo js toliko bolj sekiram od ostalh ljudi ali toliko bolj globoko čutim, ne vem..
- sme zadnjič, ko sem bila v avti sproti še z mamo po telefonu govorila in sem ji še nekaj omenjala bivšega, da bi sem mogoče dobila z njim ali poskusila govorit, pa mi je še ona rekla, naj ga pustim pri miru, da očitno ni želel več nič.

- me spravlja malo ob živce zadrževanje v sobi in da ne morme bit v kuhinji in dnevni, ko bi hotela(covid)

- je smešno, ker kolegica me sprašuje glede na moje izjave da bi se selila skupaj, če imava dovolj skupnega, in si jaz mislim ,samo jooj, če bi bil to edini problem, kako ona pojma nima kako imam js miljon večjih problemov kot to če imava dovolj skupnega..

- sem tema glede teh novih služb, zdaj je bilo neki primernega na primorskem, ma pol spet razmišljam, ali sploh tja poslat, če imam zdaj njega v lj, potem dela pa še dlje od primorske kot je Lj, potem neki študiram ali iskati kakšno službo ki je v istem kraju kot on dela..., samo zdaj trenutno ni nobenega razpisa tam.. Potem študiram da glede z mojim kritjem lizinga in vseh stroškov za avtomobil verjetno res nanese kar nekaj dodatnega k neto plači in morem spet pazit da grem na novo nekam sploh kjer se splča, ne kjer bi bila celotna plača/ bonusi še manjša... Ne vem kaj bom naredila oz kje sploh kaj dobila..
- me malo skrbi zanj, ker menda premalo spi, ima zdaj občasno 32 urne izmene in cca. 15 ur lufta do naslednjega 8 urnega delovnika, vmes še 1 urno vožnjo do doma. Bi mogoče res bilo lažje, če bi živela skupi in po možnosti v kraju kjer dela, dokler tam dela..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Okt. 2022 13:59

- Sem šla danes na sončno primorsko, ko ta moj dežura, več sonca je, bolj zeleno, bolj toplo, se ustavila taprvo še pri stricu teti, bratancih, punca od enga zraven, pila domai jeger že dopoldan :D

- moj bogi maček je zgleda poginil, ravno v času, ko me več tednov ni bilo doma, ker odkar se dobivam s tem iz tinderja, (ne vem, raje ne bom pisala začetnice črk še zanj, sicer ga ne bi tako klicala) me več tednov v kosu ni bilo doma ter 1 vikend 2 tedna nazaj sem se samo v nedeljo zvečer pripeljala na primorsko, da sem se s kolegicami dobila in potem še pri starših prespala. Je bil pa že nekaj časa bolj slab. No ni bil sicer na tak način moj, da bi jaz zanj skos skrbela, je bil pri starših, sem ga videla, ko sem bila na obisku pri njih. Jah nič, bolje je vseeno, kot da bi se kakšnemu človeku kaj zgodilo iz bližnje družine ali bivšemu. Imata sicer moja teta in stric poleg nas še enega mačka, (iz istega legla kot moj) ter 2 psa.

- mi je pa malo dobro delo, ker sem si malo odpočila tudi da nisem vsak vikend hitela vozit do staršev, (dobra ura v eno stran, če se zagužva cesta poleti, lahko tudi do 2h rata), celo leto sem ful hitela vsak vikend gor in dol, potem pa še do K ja hitet, k je še kake 20 min stran od hiše mojih staršev, ko si je on zamislil, naj do njega pridem in po kateri uri ne smem več hodit, če bom prepozna..

- ful več alkohola piiem odkar sm z njim, sem po moje spila več alkohola odkar se dobivava kot prej v celem letu, ma prej nisem skoraj nič pa zelo redko sem kam šla ven na pijačo, ne da zdej naenkat ogromno pijem. Mi je pa fajn da imam vsaj družbo za pivo spit, ker imam čene skoraj vse kolegice, ki sploh alkohola ne naročijo zunaj, K je tudi vedno kokakolo ali nekaj nealkoholnega vedno naročil, ko sem jaz pivo.

- me zelo, zelo psihično mori še vedno to z bivšim, s K kot da sem na oba še vedno navezana, še veliko bolj na bivšega in mi je nek mindfuck, kako kar naenkrat sem zdj z nekom novim in se samo z njim dobivam. V preteklosti sem tudi skoraj vedno ljudi poznala od prej in se pol čez čas na neki točki začela dobivat, ne takoj z nekom popolnoma novim, neznancem.

- imam pa tudi nek pozitven psihični izid glede na zadnje leto, zadnji dve leti. Sem imela kot nekakšno malo socialno anskioznost, cimram sem se izogibala, skos bila samo v svoji sobi, doma se s sosedi, teto, stricem, bratranci nisem nikoli govorila, se družila, skos sem se samo s K, ali občasno prijateljicami in zdaj se mi zdi, kot da bi se nekje od konca poletja, odkar sem se začela dobivat s temi iz tindra, z mojim in odkar sem se klicarila z mmm, malo bolj sprotila, za službo me manj skrbi, s cimrami več govorim, dosti sem v dnevni in v kuhinji, ne samo v svoji sobi, doma sem s stricem teto več govoirla, zdaj se neki menim, organiziram da se dobimo špe z eno prijateljico s katero se že par let nisva videle, tudi ta je v medicini kot ta oj med drugim... pa še kuhat sem začela dosti več kot prej.

- bi se še vedno želela vsaj pogovorit z bivšim, ma me spet ignorira vsa sporočila že nekje zadnje 3 tedne
- sem bila na bivšega toliko bolj navezana, ker sva bila prej kolega in je prišlo zelo spontano da sva pristala skupaj, to zdaj s tindrom se mi zdi vse zelo načrtovano in kot da se moraš že na začetku vse odločit kaj boš. Po drugii strani, me je bivši res nekaj dolgočasil proti koncu in imela sem kot nek občutek praznine in hkrati nore domačnosti, miru ko sem bila z njim, ne znam bolje opisat. Kot da živiš v neki bolj samotni vasi nekje in si ful želiš videt svet, čeprav veš, da je najglobje v srcu tista tvoja domača vas ali mogoče kasneje to ugotoviiš, ko si že videl svet.
- mogoče pa je le kakšen signal, da mi ta zdaj ustrezaali je pravi, ker tudi raje ali več motivacije imam si vzet med vikendom čas zanj, ostat v Lj ter tudi med tednom, mogoče sem si za K manj rada vzea svoj čas, kar mi je skos očital, mogoče nekaj je tudi da skoraj nikoi nisem ostala v Lj in bila z bivšim (razen nazačetku najbrž) ampak raje domov hodila ali v knjižnici za učnim gradivom preživljala vse vikende.. Ali je pa samo zdaj pravi čas in v preteklosti z ostalima dvema še ni bil pravi čas oz mi je bila zveza in družina toliko manjša prioriteta kot zdaj.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Okt. 2022 13:59

- Sem šla danes na sončno primorsko, ko ta moj dežura, več sonca je, bolj zeleno, bolj toplo, se ustavila taprvo še pri stricu teti, bratancih, punca od enga zraven, pila domai jeger že dopoldan :D

- moj bogi maček je zgleda poginil, ravno v času, ko me več tednov ni bilo doma, ker odkar se dobivam s tem iz tinderja, (ne vem, raje ne bom pisala začetnice črk še zanj, sicer ga ne bi tako klicala) me več tednov v kosu ni bilo doma ter 1 vikend 2 tedna nazaj sem se samo v nedeljo zvečer pripeljala na primorsko, da sem se s kolegicami dobila in potem še pri starših prespala. Je bil pa že nekaj časa bolj slab. No ni bil sicer na tak način moj, da bi jaz zanj skos skrbela, je bil pri starših, sem ga videla, ko sem bila na obisku pri njih. Jah nič, bolje je vseeno, kot da bi se kakšnemu človeku kaj zgodilo iz bližnje družine ali bivšemu. Imata sicer moja teta in stric poleg nas še enega mačka, (iz istega legla kot moj) ter 2 psa.

- mi je pa malo dobro delo, ker sem si malo odpočila tudi da nisem vsak vikend hitela vozit do staršev, (dobra ura v eno stran, če se zagužva cesta poleti, lahko tudi do 2h rata), celo leto sem ful hitela vsak vikend gor in dol, potem pa še do K ja hitet, k je še kake 20 min stran od hiše mojih staršev, ko si je on zamislil, naj do njega pridem in po kateri uri ne smem več hodit, če bom prepozna..

- ful več alkohola piiem odkar sm z njim, sem po moje spila več alkohola odkar se dobivava kot prej v celem letu, ma prej nisem skoraj nič pa zelo redko sem kam šla ven na pijačo, ne da zdej naenkat ogromno pijem. Mi je pa fajn da imam vsaj družbo za pivo spit, ker imam čene skoraj vse kolegice, ki sploh alkohola ne naročijo zunaj, K je tudi vedno kokakolo ali nekaj nealkoholnega vedno naročil, ko sem jaz pivo.

- me zelo, zelo psihično mori še vedno to z bivšim, s K kot da sem na oba še vedno navezana, še veliko bolj na bivšega in mi je nek mindfuck, kako kar naenkrat sem zdj z nekom novim in se samo z njim dobivam. V preteklosti sem tudi skoraj vedno ljudi poznala od prej in se pol čez čas na neki točki začela dobivat, ne takoj z nekom popolnoma novim, neznancem.

- imam pa tudi nek pozitven psihični izid glede na zadnje leto, zadnji dve leti. Sem imela kot nekakšno malo socialno anskioznost, cimram sem se izogibala, skos bila samo v svoji sobi, doma se s sosedi, teto, stricem, bratranci nisem nikoli govorila, se družila, skos sem se samo s K, ali občasno prijateljicami in zdaj se mi zdi, kot da bi se nekje od konca poletja, odkar sem se začela dobivat s temi iz tindra, z mojim in odkar sem se klicarila z mmm, malo bolj sprotila, za službo me manj skrbi, s cimrami več govorim, dosti sem v dnevni in v kuhinji, ne samo v svoji sobi, doma sem s stricem teto več govoirla, zdaj se neki menim, organiziram da se dobimo špe z eno prijateljico s katero se že par let nisva videle, tudi ta je v medicini kot ta oj med drugim... pa še kuhat sem začela dosti več kot prej.

- bi se še vedno želela vsaj pogovorit z bivšim, ma me spet ignorira vsa sporočila že nekje zadnje 3 tedne
- sem bila na bivšega toliko bolj navezana, ker sva bila prej kolega in je prišlo zelo spontano da sva pristala skupaj, to zdaj s tindrom se mi zdi vse zelo načrtovano in kot da se moraš že na začetku vse odločit kaj boš. Po drugii strani, me je bivši res nekaj dolgočasil proti koncu in imela sem kot nek občutek praznine in hkrati nore domačnosti, miru ko sem bila z njim, ne znam bolje opisat. Kot da živiš v neki bolj samotni vasi nekje in si ful želiš videt svet, čeprav veš, da je najglobje v srcu tista tvoja domača vas ali mogoče kasneje to ugotoviiš, ko si že videl svet.
- mogoče pa je le kakšen signal, da mi ta zdaj ustreza ali je pravi, ker tudi raje ali več motivacije imam si vzet med vikendom čas zanj, ostat v Lj ter tudi med tednom, mogoče sem si za K manj rada vzela svoj čas, kar mi je skos očital oz. toliko bolj me je skrbela služba, toliko težkje mi je bil kot zdaj, mogoče nekaj je tudi da skoraj nikoli nisem ostala v Lj in bila z bivšim (razen na začetku najbrž) ampak raje domov hodila ali v knjižnici za učnim gradivom preživljala vse vikende.. Ali je pa samo zdaj pravi čas in v preteklosti z ostalima dvema še ni bil pravi čas oz mi je bila zveza in družina toliko manjša prioriteta kot zdaj.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Nov. 2022 22:04

-pogrešam imet terapije, že 2. Teden sem brez
- kill meeee!!, ko spoznam tipa, ki deluje od vseh do zdaj najbolj zainteresiran za resno bit skupaj, za se selit skupaj, za imet družino, je pa ful problem pri seksu, glede na vse prejšnje izkušnje do zdaj. Ko si takšnih problemov/ da to obstaja sploh predstavljat ne bi znal prej. :morons: :morons: Pa se libido ima ful manj od mene :heul: :heul: :aerger: Kako je pa to bedno. To je neke vrste pekel. :ja:
- en mi je že dvakrat ful prijazno neko sporočila pošiljal, pa mu nikoli nisem odpisala, isto star, iz istega faxa, pa kar v redu deluje na videz. Sem mu dns obrazložila, da me bolj ni več gor in mu zaželela srečno naprej.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Nov. 2022 8:31

-malo še, pa dopust. Držim pesti za nas, da nobena ne zboli in da spet ne odpade.
-bom fotkala en dogodek in se že kar veselim, po dolgem času.
-sem imela včeraj prost dan, ki sem ga izkoristila za pomoč mami. Kar pomeni štiri ure graviranja, tresoča se roka, ampak zadovoljstvo ob rezultatu.
-sem včeraj rihtala omaro od najmlajše, spakirala ogromno premajhnih oblačil in jih dala za Humano. Saj imam v "bližini" mlajšega otročka, ampak ker sem dobila namesto hvala le "kam naj to dam" ne dam več oblek. Saj si mislim fak, koliko € je v teh vrečah, po drugi strani pa naj si sprobajo, koliko denarja gre za čevlje in obleke.
-sem prevzela rihtanje tastovega groba. Zasaditev, pesek, te zadeve. Adulting.
-zdaj bi lahko spala načeloma. Ampak ne gre več. Little Lotta aka moj pes me pa tudi milo gleda, če greva ven. Pa greva.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Nov. 2022 10:09

- Mi možgani nonstop meljejo kaj naredit glede tega bolj ljubezenskega, partnerskega področja.. Dejansko mislim, da nisem prav tipičen človek za monogamijo, po eni strani in mi je malo neprijetno ob misli biti samo z enim človekom do konca življenja, pri K ju niti nism imela tega občutka, sem pa imela občutek, da imam čustva do bivšega, slabo vest, krivdo in me je to motilo pri odnosu z njim.. Posebi zdaj ta s katerim se zdaj dobivam, je pa skrajno skrajno za monogamijo in tudi omenja, kako ne bi nikoli mogel, da bi kdo karkoli z njegovo ženo delal, niti da bi recimo imela njegova žena/ punca pa samo punco občasno za zraven.. (medtem ko on sam je v mlajših letih poskušal tudi seks v 4ih, jaz pa nič takega nikol nisem, zdaj mi je kar žal.. seks v 4ih se sliši še bolj zabavno kot 3ček, ko je en najverjetneje zapostavljen..)

- ma pogrešam imet kakšnega moškega kolega ali prijatelja in se zdaj počutim prav bedno, bivši me je blokiral (z njim bi tudi bila možnost bit kaj več, če bi želel), K me je blokiral in zdaj se je še nekaj chaski ujezil name oz mi zameril, pa tako nekonflikten, prijazen, uizi je drugače od vseh ljudi s katerimi imam kontakt...
- ma sem ga vprašala še takrat lani in še letos, v času, ko sem prekinila videvanje s K in preden sem začela kaj imeti s tem novim, če bi imel tudi kaj resnega in je vsakič rekel, da ne. (upam, da ne bere več foruma, ker če ne mu ne bo kul da o njemu pišem :D ). Potem itak , da mi je bolj zanimivo, če je nekdo ful zainteresiran zame (vsaj na začetku), kot pa če bi nekdo bolj tako samo prijateljsko ali brez obveznosti kaj..

- me je malo odneslo, ko sem se začela s tem novim dobivat in sem veliko prostega časa njemu namenila, ostalo imam neki časa samo zase, neki pa spim, počivam, ker ne morem non stop nekaj početi, nimam toliko energije, že tako imam skos premalo časa za vse. In dostikrat tudi ljudem pozabim kaj odpisat ali odložim za potem in potem ne.. Ampak nekateri sodopisovalci so isti kot jaz in n i panike, ali nekateri še hujpi, ena prijateljica..

- mi je všeč nekao več ljudi istočasno, ali imam čustva do več ljudi, ampak, če se z nekom dogovoriva, da bova samo en z drugim, semp otem lahko zavetno samo z njim...

- smo imeli lastnika, šefa iz Švice ta teden pri nas in šli vsi skupaj na neko bolj fensi pozno kosilo. Drugače ta tip mi je zelo lušen, simpatičen, ful zgovoren, ful se zna hecat tudi, tak nič vzvišen, čisto tak priljuden, samo je pa videt vseeno, da prihaja ven iz nekega denarja.. mi vsi pa na čist nekem drugem nivoju. Je lastnik, zato ker je nekako podedoval družinsko, ne ker bi začel iz nule in noč in dan delal. Je pa tudi malo mlajši od večine mojih sodelavcev, ma jaz ne znam dobro ocenjevat starosti, ali je okrog 35 ali okrog 40, ali celo pod 35 bi mu jaz dala vizualno, boo.

- me rahlo spominja lastnik iz Švice na Chaskija, ker ima neke take blontno oranžne lase in tako kratko brado, pa z nekim stilom občutkom, oblečen. Na splošno so mi všeč bolj temni, črni, ampak ti, ki jim vlečejo lasje, brada na oranžno in imajo po možnosti še kakšne pegice so pa ena posebi kategorija, ki so mi tudi ful všeč, če ne celo najbolj. :D

- drugače ravno zdaj v zadnjem času imam ful enih malih otork, slik od prijateljic na telefonu, kar so mi pošiljale slike, kr videt se nismo utegnile že dolgo.. in imam prav baby fever. Oz. jo imam tako že od splava naprej še malo bolj.

- so pri nas v službi na neki točki hierarhično malo netipične situacije, če pomisliš, zdaj v petek, naš šef kuha kavo (ena druga ženska zaposlena je že domov šla, drugače bi lahko tudi jaz kuhala, ma se je on že prej lotil) in potem šef/ lastnik iz Švice, ko je kava skuhana, prinese meni šalco do moje pisalne mize. :lach:

- sem šla ta petek prvič na teste za SPO, samo na krvne, po njegovem predlogu, po tem ko sem jaz njega začela malo napadat s kolkimi je brez kondoma, je potem on obrnil situacijo, da bi zame bil že čas da se grem 1. testirat za SPO, ker on se itak baje redno zaradi poklica
- kar sem zgori napisala, seks ni tolk grozen, je pa zadnji s katerim sem bila deloval bolj izkušen, bolj samozavesten..

- se mi zdi, da sem se ta teden prvič malo bolj sprostila s tem s katerim se dobivam na novo, prej sem bila malo več kot en mesec čist tko precej na trnih skos, kako bom izpadla, da karkoli glede mene ni dovolj v redu.., da on vse ocenjuje, da je ful kritičen do vsega..

- sicer zelo zelo mi je všeč backpacking stil potovanja, bolj kot vse drugo in pogrešam, da ne bom mogla več tega delati s K, ta zdajšnji je pa bolj tak snobovski, potuje samo ne backpacking stil.. 1x je celo izjavil da je backpackanje za klošarje, pa še ogromno takih snobovskih izjav je že prišlo iz njegovih ust. Potem ko mu nazaj vržem, kaj je kdaj izjavim, mi pa nazaj zabije, da jaz ne razumem metafor. :rolleyes: Samo to od backpakanja pa ni bila metafora.
- rada bi šla naslednjo destinacijo v Z Afriko, njemu je pa Afrika najmanj zanimiva celina, pa š ful ima nekih zdr. pomanjkljivosti zaradi bolezni in zdravljenja iz otroštva, da mu ne rata še kaj hujšega, če kaj v Afriki stakne. Pa še fit se mi trenutno ne zdi dovolj za kašne hribe ali tudi za backpackanje, kar bi jaz tudi rada počela, moreš bit kar v redu fizično pripravljen, čene ti je prenaporno. In še ne posluša me, ko mu poskušam razlagat, da more delati kaj za mišice, anaerobno, ne sprehodov, ker nimajo dovolj učinka.. :rolleyes: :rolleyes:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 05. Nov. 2022 10:52

* No zanimivo, ker jaz si v tem času skoz pišem s hayley, in je dobro slišat, da nisem moški (kolega) :twisted:

* Drgač še spim, in še malo bom. Danes dobim en obisk, ki ga že dolgo čakam. Še so kocke prahu po tleh in marsikaj marsikje. Ampak nisem še vstal in ne bom še. Upam, da pravočasno uredim stanovanje, ker ta ga še nista videla :roll: :)

* Ta spanec mi ful paše. Žal mi je pa tudi za vsak dan dopusta, ko se ne spočijem. Čez praznike je bilo naporno, sem pa kar nekaj sveč prižgal.

* Ja, zdaj sem prepričan in vesel, da mi ples nekak vseeno gre. Sem že tam, ko probavam plesati različne plese, iščem ta najbolj pravega zase.

* Pomembna je tudi energija. In jaz sem zelo pozitivno naravnan do plesa in vsega povezanega z njim.

* Vzporedno s tem plesom se mi odpira tudi poslovno. :D Lahko je energija, lahko je pa tudi zgolj naključje, energija pozitivna vseeno vsaj od mene prihaja. Ni pa nujno, da toliko vpliva na posel. Glavno bi rekel, da sem na pravi poti.

* Parkrat zadnji mesec vendarle sem oz. smo ga dobro zažurali.

* Glede ljubezni nič novega. Tinder miruje, tukaj mi pa tudi nobena ne piše. Če bi se na novo registrirala zame bi pa itak bil sumničav.

* Zdajle nimam časa, da bi se zavedal v kakem shitu sem še vedno glede tega. No saj ne vem, če sem. Ker če zdaj nekdo od prijateljev skuša iskat obup v meni zato, ker sem samski, mislim da ga bo težko našel. Samskim nič ne manjka.

* Samskim nič ne manjka, meni pa manjka žensk, ki bi si vzele čas in dale nekaj energije zame. Tega (še) nimam.

* Glede mojega zaključka bi (ne)kdo rekel spet nič novega pri mmm. Pa vendarle je. Stvari na katerih delam, dajejo rezultate, kar me navdaja z zadovoljstvom in srečo.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Nov. 2022 11:18

- S tabo se sicer ne družim v živo, ma tudi imaš neka pričakovanja do vseh žensk se mi zdi..

- z mojim plesom ne vem kaj bo, mi je pa preveč stroškov imeti ples in terapijo, bom skoraj sigurno imela terapijo do konca leta, pa mogoče ples, ko končam terapijo. Swing tečaj pa sem že zamudila začetek sem imela toliko obveznosti čez teden da mi ni zneslo iti na tista dva taprva tečaja, pol sem mislila mogoče grem na 3., potem pa spet kovid..

- pol smo začeli še neki o tem, da se pri salsi menjuje plesne partnerje, je naš šef verjetno ko je že malo vina spil izjavil, da bi si lahko pa malo žene menjali :mrgreen:

- mi je bilo smešno ker smo se v službi v restavraciji pogovarjali od plesa, 2 sodelavca sta že obiskovala salso, naš šef iz Švice je bil ful presenečen, da moj tabolj debel sodelvc pleše salso in je komentiral, da on sam pa za ples res ni..'you need to have some boundaries :lach: '
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 05. Nov. 2022 12:55

hayley napisal/-a:- S tabo se sicer ne družim v živo, ma tudi imaš neka pričakovanja do vseh žensk se mi zdi..

Pričakovanja imajo bivši, K in Chaski. Zato so te tudi odpikali sedaj, ko imaš resno zvezo.

Ne razumem pa kaj ti pričakuješ od njih. Ker oni - vsi trije - bi (tudi) seksali s tabo. Just this or also this :wink:

Z mano se ne dobivaš, ker ne bi sexala z mano in ti je škoda časa za dobivanje z nekom, ki ti ni sexy.
Ali te je pa strah mojih pričakovanj (malo verjetno te je, kar jemljem kompliment - čeprav trenutno mi neki niti ni do tebe, poleti mi je bilo, pa me je minilo), čeprav kolikor te poznam, primarno gre za to, da nimaš časa oz. ni vredno, da si ga vzameš

da on sam pa za ples res ni..'you need to have some boundaries :lach: '

Vsak je za ples, verjemi mi. Dokler si gibljiv, lahko premikaš vsaj tisto nad čem imaš kontrolo. Premikaš bolj po ritmu ali pa manj, saj je vseeno. Itak premikaš zato, ker se odzivaš na glasbo, ki vsebuje tudi ritem.

* Še mama je bila navdušena, ko sem ji pokazal kako plešem :oops: Drgač sem dober, ker nimam nekega hudega sramu, hitro lahko pokažem kaj znam.

* Pač OK, nisem nek presežek, verjetno sem pred enim letom že mislil, da bom letos nevemkako tango plesal, pa tja niti še šel nisem. Ampak glede na to kaj je mama videla v otroštvu, je očitno zadovoljna s tem kaj vidi zdaj. Jaz pa tudi, ker očitno sem tudi to potrditev rabil na tak ekspliciten način :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Nov. 2022 13:16

- res ne bi razpravljala nekih osebnih stvari tle gor, pa še med drugim ko imaš ti odprt pogovor z mano privat, kjer bi lahko kaj komentiral, ampak ne.. Mislim, da sama nisem nič razlagala, kaj imam s kom, kako, sem samo dala vn nek svoj odtenek čustev, ne razlagala v kakšni situaciji sem v realnosti s kom. Drugače, da imam resno zvezo do zdaj nisem nikoli napisala. Ugl. mmm ti si rad malo sam izmišljješ kaj se ptri nekemu človeku dogaja, sam pa nimaš informacij nobenih v kakšnem odnosu sem s kom... Ful mi niso simpatični ljudje, sploh moški, ki tako pozornost iščejo mddrugim... Človeka, s katerim se zdaj dobivam sem prvič v življenju v živo videla nekje sredi septembra in nikoli nisem nobenemu razlagala v kakšnem razmerju ali kako sva...
Mi je že samo po sebi turnoff človek, ki tako pozornost skos išče..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov