Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2022 18:49

- Uf je bil dober, meni, tisti norveški film včeraj, pa še norveščina mi je najboljši jezik za poslušat :hearts: , še danes mi je ostal. Glavna igralka je kar meni podobna, čeprav upam, da se meni ne bo zgodilo isto, da mi bivši umre za rakom. Sem se mogla vmes prav trudit da nisem jokala, kako sitno, en del filma sem se odločila, da bom bulila nekam vstran, ker je bilo tu mač, prežalostno. Mi je pa zelo všeč tako glasba v filmu kot fotografija, dobro posneto. On, pa vse bolj gleda iz nekega ciničnega vidika, tudi pri tem filmu je kaj takšnega pokomentiral.
- mislim, da en tip je rekel, ko se je pogovarjal in odhajal s kina, da mu je bil to najboljši pogledan film letos, lih sem ulovila na uho

- razmišljam, da je pa smešno, da nikoli nisem hodila do zdaj s tipom v kino, never, vsaj v Kinodvor še ne. In mi je bilo všeč zdaj 2x, ko sva midva šla.
- z bivšim sem v bistvu 1 x ali 2x šla z njegovimi frendi neke brezvezne sci-fi gledat v Koloseja, not my style, Tisti 1 al 2 x, ki sva ga šla gledat na kino pod zvezdami pa nista bila tako slaba.

- me je prizadelo, nekaj kar mi je včeraj rekel in ker sem jezna in užaljena, mislim da bom kar prekinila z njim, takih izjav ne toleriram, ego me najbrž tudi daje. Naj se nauči za drugič, kaj lahko izjavi in kaj ne.

- sem vsaj eno ugotovitev dobila zarad njega. On sploh mojih parfumov ne voha, ker si ga vedno dam premalo, tako, da samo sama voham, če od blizu povoham, očitno se moram naparfumirat močneje in dat še kakšen dodaten špric ali dva. Mu je pa menda od vseh, ki sem jih sama nosila bil najljubši tisti Clive Christian V for Women Fruity Floral.

- so bile seks teme lažje in bolj prijetne za govorit kot sem si predstavljala in terapevtka deluje kar razumevajoča nazaj. očitno so seks teme bolj njeno področje kot pa rak in bivši partnerji, pri tistih temah manj sočutja pokaže kot pri temah o spolnosti, no veliko lažje je bilo na koncu govorit o spolnosti, kot o raku, izgubah ali svojih spodletelih ciljih/ dosežkih. Čeprav nisem še čisto vsega povedala, ker je bil prej konec, ampak čutim da so druge teme bile težje od te.

- verjetno bi bilo dobro, da pustim vse moške na miru in se provam pogovoriti z bivšim, ker to je tako nezaključeno poglavje zame. Poleg tistega, da se bojim da bi umrl. Mi je tudi sam take stvari pisal letos, kako se mi bo vse maščevalo nazaj, da ko bom hotela kdaj nasldnjič govorit z njim ne bom ogla, ker ga ne bo več in mi bo žal.. ali pa to, da je njemu žal ker ga ne bo več in ne bo upal videti, kakšna še večja katastrofa bo iz mne ko bom starejša..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Okt. 2022 20:33

* Očitno sem rad v vlogi svetovalca, ne morem si pomagat :)

* Danes se počutim ful dobro, sem ravnokar svoji terapevtki povedal, da je to najboljše počutje zadnjih nekaj let. Če ne v življenju. In ne, nisem evforičen, samo končno sem miren v sebi. Saj morda se drugi normalni ljudje tako vedno počutijo, zame je pa taka mirna energija - blažena

* Torej ja, čutim zelo močna čustva med hayley in bivšim M. :) V obeh smereh čutim ta čustva

* Če je mogoče se pogovorita, če ni mogoče, pa ne vem - potem me pa skrbi, ker hayley ti bi očitno to rada dala ven oz. pustila za sabo in šla naprej... on pa ne vem, če se je zmožen pogovorit. Iskreno mu povej, da bi se rada pogovorila... mirno, odraslo. Če ne gre, pa predlagaj še terapevta :?: (čeprav je sicer bivši, ma ne vem :? it's complicated)

* Za tega "doktorja" pa... ne vem. Mal si zmedo delaš, da skačeš iz odnosa v odnos, in itak da se potem na vsakega navežeš, tuki je vprašanje še ali si zaljubljena v njega in če je zraven zaljubljenost - to ne bo tko izi kar prekint. :? :roll:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Okt. 2022 22:12

- ok že 2x mi je post zbrisalo, I give up.
Samo to glede mojega zadnjega tinder fanta. Nisem načrtovala nekoga novega iskati. Samo pofirbcat po tindru in mogoče razširiti malo socialni krog in koga novega dobiti za it zvečer na pijačo, ker mi je primanjkovalo družbe. Nenačrtovano je bilo to, da bi mi kdo res postal všeč.

- pri bivšem jaz se poskušam pogovorit ali dobiti v živo ampak mislim, D aje on spet prekinil komunikacijo z mano. On želi bit z mano skupaj po mojem občutku in je težko vse skupaj. Kako naredit, da bodo ostali zadovoljni in ne bo zamer.

- aja se ena moja razlaga, zakaj delam to, čemur ti praviš, da skačem iz zveze v vezo. Moje ugotovitve same o sebi bi bile, Oz kako js samo sebe vidim, kar mi je med drugim introspekcija tudi zelo zabavna, 1. Da imam tako visok libido, da ne morem bit brez seksa in zato vedno znova koga novega spoznam. In ta libido gre z leti samo gor in gor.
2. Imam tudi precej stresno službo, kjer nimam niti enga takega v izi ali v miru dneva, ko ne bi rabila dosti razmišljat ali se sekirat in zaradi tega se mi zdi da posledično se bolj rabim seks za sprostitev od stresa. :D bolj kot je adult lajf bolj rabim počet adult stvari očitno.
3. Sem pač toliko stara, da želim imet koga za imet naprej družino in se mi zdi, da nimam lih več toliko časa, da bi si vzela 1 ali 2 letno pavzo, po zadnjem odnosu ali zadnjem dobivanju. No, tako jaz vidim samo sebe.

Ne vem, a bi se morala zdaj počuti neki zelo krivo, če grem iz odnosa v odnos, konec koncev, so tudi ostale kolegice z družinami kolikor se je meni zdelo, počele isto, ko ko začele z zadnjim partnerjem.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Okt. 2022 5:08

Krivo? Ne, nikakor!

Res nima smisla da te neki obtozujemo/sodimo

* Samo ker gres iz odnosa v odnos se ti pol dela neka zmeda v glavi… da ne ves ali bi bivsega, K, tega novega. Lahko da se motim

* Sej tudi jaz upam da ko/ce spoznam pravo, da mi bo dovolj. Ker me mal skrbi da mam tudi jaz ze precej zmede in me bo obcasno kaka “potegnila” v sex, ker v tem tolk uzivam oz. sem se prevec sprostil… :rolleyes:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Okt. 2022 5:28

- meni je ta zadnji v zadnje rekel, da sem nimfomanka :lach: Ja, ali je pa on taka želva.

- kot pri vseh stvareh, očitno tudi pri seksu spoznaš, da so ti bile neke stvari samoumevne v enem odnosu. Kot to, da ti je bila od nekoga velikost super, si vse ful dobro čutil, do tega da ti je bil večurni seks super in samoumeven (verjetno kake pavze vmes, ne vem na pamet), pa do tega da ti je bilo ful oralnega seksa ženski, kadarkoli, pri vsakem seksu, samoumevnega(tega sicer ne tolk pogrešam, kot ostalo, sem se navadila na druge stvari v zadnjih par letih). Do tega da eni tipi se ful potrudijo in ti je samoumevno da teče pot iz njih, kot da so v telovadnici vmes... To vse vidiš šele potem. No sej na koncu, če vidiš da se z nekom ne ujameš seksulano pač greš narazen, vsaj jaz.

- jah ne vem, zdaj nedeljo sem imela občutek, da bolj sem navezana na bivšega in tega zdaj, vsaj karakterno imam mogoče z njima več povezave, ali sta mi pa bolj podobna? K je pa če ne drugega bil kar dober seks, kar pogrešam.

- sem še vedno pod vtisom tistega filma, fak
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Okt. 2022 16:23

- Se počutim tako, kot da sem na nekem razpotju mogoče in ne vem še kaj se odločit, kam it..

- priznam, da malo pogrešm K, on je najbolj tak sproščen, zgovoren, energičen od vseh treh v zadnjem postu omenjenih. In pogrešam kakšne skupne vožnje z avtom po Italiji, po sončnem vremenu... Bi si pa tudi želela nekoga, ki bi želel imeti družino, K je mogoče malo tak, da se mu ne tako mudi, oz nima tako izrazite želje se mi zdi, ta iz tinderja bi pa menda imel.

- se zdaj malo obremenjujem s kom bom skupaj v prihodnosti in s kom bom imela kaj resnega bolj naprej.. Imam pa malo manj pritiska kot lansko leto, jesen, ko sem res bila v nekem krču.

- se mi moja smer službe zdi vedno bolj zgrešena zame. Kar mi je pa komenitral tinder tip, me je še najbolj prepričalo, da bi morala zamenjat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Okt. 2022 17:00

-fajn se počutim v novi službi, pogodba je podaljšana. Ni ravno moja branža, niti v moji ravni izobrazbe ampak čas, ki mi ostane za otroke je nenadomestljiv.
-sem v zadnjih treh mesecih shujšala nekje 10kg. Bo, počasi.
-sem uradno zamenjala ime, priimek sem prevzela ob poroki in moram reči, da se počutim osvobojeno svojega starega imena. Ideja je potrebovala dolgo, da je dozorela in zdaj je to to.
-sem prvič pri dvaintridesetih naredila gobovo juho po maminem receptu. So jedi, ki jih ne kuham zato, ker jih vedno dela kdo drug kot je bila do zdaj ta juha, pa ena domača jed, sestra vedno dela ene vrste peciv, jaz sem zadolžena za torte.
-obožujem jesen, še po gobe hodim. Call me oma.
The world is as you are.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Okt. 2022 19:02

* Mislim, ne vem. Tip ni služba. Ne moreš samo zato ker si - 30, 35, 40 - misliti, da sedaj boš pa našel/-la pravo, ki bo tvoja žena, mati tvojih otrok.

* Ne moreš si zadati projekta. Sedaj hočem punco / ženo / mater mojih/najinih otrok. Mislim, da ne gre to tako.

* Mogoče zato ker tako pričakuje družba ali pa ker vsi okoli tebe imajo.

* Lahko imaš v sebi globlje psihološke razloge zakaj si (večno / dalj časa) samski, ali pa zakaj enostavno ne moreš priti iz nekega začetno romatično-partnerskega odnosa v nekaj bolj trajnega/stabilnega

* Najbolj hecno mi je, ker mislim, da na ta vprašanja ne ve odgovoriti noben. Niti noben terapevt ne. Ponudi ti roko, da ti berglo ali palico... dejansko pa ne ve ali bo to sploh kakorkoli pomagalo
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Okt. 2022 22:59

- pogrešam Plesne ful od lanske jeseni, sem fous Kju, ki je zdaj začel hodit na ene, pa se z eno mojo prijateljico med drugim. Tisto je bilo tako fajn obdobje, ko sva lani hodila, kot da bi življenje imela več smisla takrat. Sem se pa še vedno borila s skrbmi glede bivšega takrat, krivdo, nisem mogla v mitu živet, nisem mogla biti z drugim brez močnega občutka krivde.

- bi se v bistvu malo bolj rada z nekom ustalila. Mogoče je preteklo dovolj časa, 1 leto, malo čez, od bolezni bivšega in od prekinitve stika z bivšim, mogoče sem imela zdaj dovolj časa za predelati, da ne bom več imela krivde zaradi njega.
- Sva dogovorjena z bivšim, da se bova pogovorila, samo on še more najt čas

- da ja, pogrešam tudi Kja. Ko ni nesramen, kar je bil zadnji čas, je pa taka energijska bombica, dobrovoljcek.

- ne vem zakaj sem točno prekinila stik z njim poleti, poleg tega, da sem rekla, da morem najprej dokončno predelati bivšega, to je bil glavni razlog. Tinder je prišel nenačrtovano, ampak neka nova izkušnja I guess.

- se mi je zdel danes moj tinder date bolj odmaknjen ali ne toliko zainteresiran po telefonu, ups mogoče sem bila preveč sitna/ nesramna do njega. Ne vem, bom še poskusila še 1x ali dvakrat dobiti z njim, potem pa videla, kako se vidim, ali se bolj vidim z njim skupaj ali ne. Mešane občutke imam. Celo ni predlagal, da bi se 2. Videla v tem tednu, možno da se bova celo samo v nedeljo.

- imava navado ruknit neki kratkega, viski, tudi v 2. Sva ga, pred začetkom projekcije. No in začetek filma sem imela pa ful izrazit občutek, da bi si želela biti/ostati njim. Ma ne vem, ali sem bila pa tako dobre volje zaradi alkohola? Kar se je pa potem spremenilo, ob tistih delih filma z rakom in smrtjo, ko sem začela o bivšem razmišljat, če bi bila z njim raje in če bi mi bilo žal, če bi se enkrat zbolel, da nisem z njim..

-mi je tako kjut, ker se nikoli nisem hodila s fantom skupaj v kino tako sama, kot z njim, ko me cel film drži ali za nogo ali za roko, ali se ljubckava na določenih delih vmes. Pa js skos noro voham njegov parfum, (on mojga na žalost ne, ker se menda premalo našpricam), v zadnje je imel Moschino - Boy toy, fuuuul dobro diši, pri prejšnjem kuni pa enega po usnju od Parfums de Marly- Godolphin. Se spomnim, da tudi pri tistih delih filma o raku, sem jaz njega držala ta roko, sam da mi je roka Un čas bolj zamrznila, prej sva se pa skos kaj premikala.

- se počutim bedno/neumno, ker ne berem zadnji čas, on pa na veliko neke že malo bolj zapletene stvari na prvi pogled, o tem kaj vse bere zadnji čas.. Čeprav se mi zdi, da že malo pretirava s svojimi političnimi nazori. Da zna bit politika kot nekakšna vera, ko iščeš identiteto in se potem, v neko prepričanje, ideologijo, kot berglo naslonis?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Okt. 2022 5:44

mmm napisal/-a:* Ne moreš si zadati projekta. Sedaj hočem punco / ženo / mater mojih/najinih otrok. Mislim, da ne gre to tako.



- Ja po moje pa gre tako, da se moreš najprej v glavi odločit, kaj želiš.

- drugače, pač nekateri, ki ful nimate tolk hudih izkušenj si mislite, da je samo starost kriva.

- no pri meni ne vem, ali je bližanje 30 ali to, da nekatere prijateljice imajo že otroke.
Je pa tudi tako, da če imaš splav, se ti lahko zgodi, da imaš še večjo željo imet naraščaj, kot prej, ali imaš pa mogoče strah, da če boš čez več let poskusil, od tistega splava zanosit, ti pa ne bo ratalo. Potem moj bivši je pri 27 zbolel za rakom, kjer po nekih statistikah, preživertje za njegovo vrsto raka v 5ih letih ni med najvišjimi(mogoče pa stare statistike) in te tako pretrese še dodatno, da drugače dojemaš čas. Meni se recimo zdi, kot da sem 2 koraka od 40 že zdaj, ko še 30 nisem, malo tudi zarad hitrega tempa življenja, službe na sploh. In zdaj imam tudi sama strah, da zbolim za rakom in mogoče postanem neplodna od zdravljenja, še preden imam kakšne naraščaje. Tudi moja teta je zbolela in umrla pri 40 za rakom.

- sem zdaj pred kratkim še zvedela, da je sestra od sodelavca dobila raka na sredi svoje 4. nosečnosti in mogla splavit zaradi zdravljenja in zdaj ne more imet več sploh 4. otroka zaradi zdravil. Sicer ja jih ima pa že 3, kar je tudi dosti.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Okt. 2022 14:49

priznam,
- da mislim, da je odločanje glede družine na podlagi tega, ali jih imajo/nimajo drugi, preračunavanje let in analiziranje raznoraznih statistik ter paranoje, da jih mogoče enkrat ne boš mogel imet in boš nekaj zamudil, popolnoma sfaljeno.
če si želiš družino, se moraš videti v starševski vlogi in sprejeti, da boš starš do konca življenja, uživat v delu/igri z otroci, skrbi zanje, vzgajanju BOLJ kot v svobodi, ki jo življenje brez otrok prinaša. če ne, je bolje, da jih nimaš.
boljše kot delati neke statistične analize je najti možnosti je, da se družiš z otroci in skrbiš zanje, izkusiš ta občutek odgovornosti in začutiš, ali si to želiš ali ne. ko imaš enkrat ta občutke in pravo željo, so ostalo malenkosti, ovire pa izzivi ki jih že nekako premagaš.
- da sem že v mladosti začutil, da si želim otroke, me pa je bilo strah ali bom sposoben dobro skrbeti zanje. ob vsaki izkušnji ki jo imam z otroci sem bolj prepričan, da so te strahovi čisto odveč, sploh ko mi tisti, ki so že starši, rečejo, da se dobro ujamem z njimi. želja je posledično samo še večja, samozavest pa tudi.

- da so mi všeč teli sončni dnevi, ideali za sprehode
- da mi je ful čudno, kako hitro mi postane vroče. eni v tem soncu hodijo v jaknah, bundah, jaz pa v kratki majici švicam.
- da mi je smešno kako je poletje nek čist poseben čas, mi je skor nepredstavljivo da sem še dober mesec nazaj hodil okoli v natikačih in spal od na stežaj odprtem oknu.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Okt. 2022 16:07

- vsak ima svoj pogled na stvari, meni se iskreno zdi bolj pametno da kakšna preračunava bolj zgodaj, kot da se pa potem spomni pri cca. 39 in ugotovi, da jih ne more imet. Sej tako ti tudi ginekologi ali zdravniki najbrž rečejo. Ma nima pomena sploh debatirat .. kdor razume, razume..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Okt. 2022 16:49

moj point je, da človek, ki si dejansko želi imet otroka, ima v prvi vrsti dejansko željo po tem, da se z otrokom ukvarja in osredotoča na to, kakšen starš bo, ne pa samo za to ker jih imajo tudi frendi, pa samo preračunava, do kdaj ima možnost zavlačevanja z odločanjem. to pač ni čivava za na instagramu kazat.

kaj ti pomaga imet otroka ob idealni starosti, če sploh ne veš, ali si sploh želiš skrbet zanj, ga vzgajat?

to, da se ena pri 39ih kar naenkrat odloči da bi imel otroka, iz neke eksistenčne krize ali karkoli že, prej pa sploh ni razmišljala o tem, in išče nekoga kot bika za osemenitev, ni nobena želja, samo nezrelost.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 06. Okt. 2022 16:52, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 06. Okt. 2022 16:51

slovenc79 napisal/-a:boljše kot delati neke statistične analize je najti možnosti je, da se družiš z otroci in skrbiš zanje, izkusiš ta občutek odgovornosti in začutiš, ali si to želiš ali ne. ko imaš enkrat ta občutke in pravo željo, so ostalo malenkosti, ovire pa izzivi ki jih že nekako premagaš.


Ne, saj je to fajn nasvet, ampak ce bi jaz tako naredila, ne bi nikoli imela otroka, ker jaz se vedno trdim, da niti ne maram prevec otrok na splosno. Ne da mi gredo na zivce, ampak pac, ni mi do tega, da bi jih imela okoli sebe. Ne maram se druzit ali pazit ali gledat slik tujih crotch muppetov. Moj otrok je jasno izjema, ker je moj in si rad umiva roke ter posledicno nima ves cas lepljivih prstov. Ostale toleriram po sili razmer :juggle:

- da je prisla na obisk teta od malega. Me prej vprasa, ce mu lahko prinese kak cips ali cokolado. Povem, da ce ze, raje cokolado, ker je manj moznosti, da se prenaje (je pa le moj otrok, sladkega ima kar hitro dosti). Prinese celo vrecko cokolad IN cipsov :rolleyes: Nisem presenecena.
- imam malo dosti vsega
- edino, kar bi pogresala, ce bi se zdajle odselila nazaj, je toplo vreme (minus monsunski dez) prakticno celo leto, tropske rastline in blizino Bangkoka. Se resnicno ne spomnim nicesar drugega. Aja, veliko stanovanje? Ne vem.
- Da gremo decembra na en mini dopust. Al na morje tukaj al pa kam blizu, kjer moj ne rabi vize. Potem se je pa moj spomnil, da bi sel januarja igrat tenis na Tajsko, od vseh krajev :lach: Prav.
- Bi jedla, pa nisem lacna.
- Aja, poceni tropsko sadje bi pogresala, ampak je vecina itak precenjenega. Jebes papaje, okus imajo po bruhanju. Ljudje objavljajo slikice papaj s potovanj na instagramu, ker zveni eksoticno. Pitaje tudi se nisem jedla res dobre. Tricetrt tropskega sadja zgleda 3x bolje kot pa okusi. Fight me. Ananas, mango in lici so izjeme. Lici je tu v sezoni malo vec kot 5 minut, tako da jebes tudi lici.
- :cry:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Okt. 2022 16:55

- To je malo taka osebna tema, lahko svoji partneki, ki jo poznaš, očitaš, kaj so njeni pravi razlogi za imet otroka, za ostale ženske, pa dvomim, da veš, karkoli se v njih dogaja.. je samo neka tvoja percepcija lastne okolice.. se te bere zelo negativno no.. ampak to ni moja stvar...


- da tamali od pačuli je ful kjut :D :love:

- da moje prijateljice v bistvu, tiste, ki imajo otorke, niso nikoli kaj preveč z otroci se ukvarjale, ali bile nad njimi posebi navdušene,v smislu, da bi imele izkušnje z njimi, no ene je učila otroke plavat in smučat, ma kar se iz te njene izkušnje sama spomnim je bolj to, kako jim moreš prvo uro pokazat avtoriteto, da te ne okrog prenašajo.. :lach: . Ena druga je pa celo v srednji govorila, da ona bo taka tetka brez otrok in bo edina samska od nas.. in potem je imela svojega 1. fanta pri 23 in otroka pri 26 :lach:

- sem temu zdajšnjemu dejtu pa celo 1x izjavila, da se ne počutim, da sem posebi tip za otroke, ma da tudi ne bi bila brez njih. In mi on začne nazaj govorit, nekaj v smislu da nobena prej ne ve, kako je, da občutiš vse, ko dobiš otroka v naročje.. Očitno neki je bil tudi pri porodih zraven kot študent, ali od kje mu to.. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov