Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 27. Sep. 2022 17:54

Lahko ga zakleneš z workaroundom, če že drugače ne gre.

Za varnostno vprašanje postaviš krneki, oz. kot odgovor daš krneki, nek stavek, ki se ne nanaša na vprašanje, ki je postavljeno. Tako noben ne more pravilno odgovoriti na vprašanje, ki si ga zastavila.

Potem ko onemogočiš registracijo novim, pa lahko še forum narediš cel privaten... pa skor postanemo že sekta :wink: :oops: :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 27. Sep. 2022 19:07

Kolikor vem, nimam teh dovoljenj (sem samo mod, ne pa tudi admin)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Sep. 2022 21:13

- se počutim neumno in da sem vse do zdaj delala slabo
- ful imam nizko samozavest glede sluzbe in Glede iskanja novih sluzb

- bi si rada samo uredila osebno življenje Oz razčistila z bivšim, ali se pobotala ali ga pa nekako pozabila in šla naprej in našla nekoga novega, ker postajam stara. Ta služba vidim, da itak nič ne prinese dolgoročno. Te pa znajo prekleto napsihirat, če ne dosegas ciljev.
- glede bivšega mi je tudi malo tako.. hudo, ker vidim kot nek ideal, da ostaneš skupaj s človekom s katerim si bil od začetka 20 Oz svoje mladosti. On je bil res moj dolgoletni prijatelj. :<

- se mi zdi ta s katerim se dobivam nek zlo zahteven in da nisem na njegovem nivoju/ dovolj dobra zanj
- imam strah, da mu ne bom všeč, ko me bo malo bolj spoznal ali pa te izkušnje, da ravno ko meni kdo malo bolj postane všeč, mu potem jaz nisem več.
- ful bizarno, me je zadnjič vprašal, če sem si šla delat kdaj IQ test. Ne vem zakaj za boga bi si nek normalen človek sploh šel to delat, razen če lahko kot šolar profotiras s štipendijo glede na svoj IQ, kar je pa veljalo pri generacijah pred mano, pri nas pa samo, koliko si bil napiflan po ocenah ali 1. 3 mesta na državnih.

- živčna sem pri določenih stvareh pred njim, se glede spolnosti, se kar bojim kako bi izpadla, kar me pri drugih sploh v glavnem ni brigalo toliko. Mogoče je pa negativno, če se preveč pogovarjaš o seksu, preden dejansko seksaš. Ali je pa on malo napihnil svoje izkušnje ali pa si samo jaz tako domišljam.

- se jaz pritožujem, koliko sem zadnje leto v stresu in on meni nazaj, da očitno nisem toliko pod stresom, če sem lahko zanosila. Pa akj ja z vem, kaj je to za ene vrste stres, veliko sem pod adrenalinom, zaradi česar sem shujšala, se pa nekako menjuje, nek strah in velikokrat tudi pozitiven adrenalin. Mogoče velikokrat sem si tudi sama prostovoljno vzela čas zase, čeprav bi mogla delati nekaj drugega, nek stres in slaba vest je skos prisotna, čeprav mogoče ne v tako zelo hudi obliki. Odgovornosti v smislu, da bi lahko koga ubila, ali zagonila lastno podjetje, delala napake, ki se jih ne da popraviti, res ni, je edino kazanje rezultatov na minimalno tedenski ravni.

-je pa ful lepo, da imam lahko mamo za prijateljico in sem ji več stvari govorila, kar me mori v sedanjem času. Ampak imam spet slabo vest, ker jaz njo nič je vprašam, kaj njo mori.
Edino za moje terapije pa ne vedo. Nekaj sem zadnjič tarnal koliko sem zapravla, pa Da imam že tako neke fiskne stroške vsak mesec, misleč terapijo, pa ji potem nisem hotela naprej razlagati, kakšne stroške imam.

- mi je pa bedno, da bi morala kupovati nov avto, adijo prihranki :<, bi zgubila sedanji avto, ko bi službo menjala. To je pa vsaj nek plus pri sedanji službi.
- me skrbi moje kašljanje, a je še vedno od korone, ali od cigaret, ali imam raka, zdaj me to ful skrbi, odkar je bivši imel, ali je pa psihičnega izvora, od živčnosti..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 524
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 28. Sep. 2022 13:22

hayley napisal/-a:- se jaz pritožujem, koliko sem zadnje leto v stresu in on meni nazaj, da očitno nisem toliko pod stresom, če sem lahko zanosila.


:eek: :eek: Za primer: Zanosijo tudi narkomanke brez strehe nad glavo in katastrofalnimi prehranjevalnimi/spalnimi navadami. :nein:

- je ena oseba, ki mi je zelo blizu nenačrtovano noseča in ne vem, grozno mi je dajat nasvete/svoj pogled, kako se odločit. Sploh ker ona ni ziher (60% za splav, 40% za obdržat), njen partner pa ne bi obdržal in je užaljena zaradi tega.
- imam nek cmok v grlu, čeprav se ne gre zame, ker vem, da si lahko s tem tipom zaserje lajf, sploh glede na njegove izjave, ki jih nekako ne bi pripisal negovi starosti.
- sem žalostna tudi zarad enega drugega odnosa v družini. Brezpotrebno kuhanje mule.
- mi bo mogoče prihajajoči dopust dal nekaj odgovorov več.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Sep. 2022 14:09

Ja ženske, ki so pod velikim stresom lahko tudi izgubijo menstruacijo, biološkega izvora zadeva, da telo, ne zanosi, ko mora napeti moči, da samo prezivi.
On je dal neko primerjavo, koliko parov, ne more zanosit, ne vem, mislim da je malo mimo s tisto izjavo usekal in malo pretiraval z deležem ljudi.

Jaz sem tudi na začetku faksa za ene 4 mesece izgubila menstruacijo, od enega izpitnega naprej, takrat tudi nisem bila spolno aktivna v tistem obdobju, pa ne bi znala povedat ali sem bila potemtakem takrat se vseeno toliko bolj pod stresom kot sedaj, ko imam te menstruacije čisto normalne. Če ne drugega, sem bila takrat popolnoma brez odgovornosti, samo na faks sem rabila hodit. Težo sem imela kar nekaj kg večjo od sedaj, sem pa veliko trenirala, mogoče spravila telo v stres s treningi in hkrati s premalo spanja med izpitnim, stresom, ne bi vedla..


-uf, ja to je kar bedna zadeva, da partner noče obdržat. Mogoce če je kakšna ženska že v 30ih, ne tako zelo mlada in se počuti ful samozavestno vase, da bi lahko zmogla biti tudi sama z otrokom. Zame to res ni bilo, da bi bila sama.. Ker je tudi moj bil bolj za ne obdržati.

- meni sta dve prijateljici, ki sami že imata otroke, govorili, naj dobro razmislim, da mi potem ne bo žal, posebi ena od njiju je tudi sama naredila splav pri nekje 22 in menda imel psihične posledice. Po drugi strani je bila pa moja mama največji zagovornik od vseh za splav. Moja mama je sploh tak tip, da ona je vesela, če je otrok uspešen bolj v karier nem smislu, je ne brigajo vnuki. Medtem, ko se mi kakšne mame prijateljic zdijo tako nezahtevne do svojih otrok in so ful bolj družinske in bi imele vnuke. Ampak je že hotela dobro zame v vsakem primeru.
- tudi moj ta prejšnji je imel zelo bizarne izjave, 1x recimo, da on bi imel otroka z mano tudi če potem ne bi ostala skupaj. Kaj dafak.

- praktično ne moreš nič svetovat, se mora oseba sama odločit, pa sitno je, ker se je treba odločit čim prej. Bolj kot je una stvar velika, bolj je čudno delat splav. Ko ima že srčni utrip je sploh najbrž nenavadno, čeprav tudi ko ga še nima imaš občutek, da nekaj je tam.

- vseeno, se dobro, da nismo v kakšni zanikrni državi, kjer so splavi prepovedani.
- mislim, da pac ni izhoda, zaznamuje te če obdržiš in zaznamuje te, če ne obdržiš. Verjetno je potem še toliko težje najti primernega partnerja, ko si sama z otrokom...
- jaz tudi zamerim njemu še vedno za to, da ne bi obdržal in hkrati spodbujal je prej k nezaščiti oz k neumiku. Ali pa izjave, da saj, če mi ne bodo pustili naredit splava pred dopustom, ga lahko naredim pa 2 tedna bolj pozno, ko bova nazaj, saj je vseeno...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 313
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 28. Sep. 2022 18:29

- pa kakšni moški so to in kje se jih najde, da se izognem na 100km :mrgreen:
- men je blo zmeri prioriteta da sem zaščitena, sploh če sem bla z nekom k nisem vedla al bova stalno skupi, pa če je še tok moledoval da brez kondoma in nevem kaj, men se jeb* men je isto če ga ma gor al pa ne - ok na konc ni isto ampak vseen, nikol si nisem hotla delat skrbi zard tujega užitka, če si ne želim otrok je pač na men da za to poskrbim in dobr da sem bla zmeri trd karakter kar se tega tiče nobenmu nisem popustila... trenutni pa tud ve da si otrok zaenkrat ne želim in spoštuje to čeprav si jih on po malem želi
- ampak so to res perle :D užival bi odgovornosti pa nobene prevzel, pa to so zmeri neki stari deci k misljo da oni majo pa vse pod kontrolo, da bi men kdo kej tazga rekel nevem če bi se znala zadržat da ga za vedno v brezjajčnika ne spremenim


- me jezi, se ne zna odločit čas pa teče in kmal naju ne bodo več resen jemal
- me posebi zato jezi ker je moje ime gor, dejansko jaz sebe pod vprašaj postavljam zard tega ker se on ne zna odločt
- zastopm da je pol dela tud njegovega čeprav sem jaz podpisana pod vse sam vseen odloč se pol pa mir
-mi je dobr zalaufalo in sem srečna, prvič v življenju sem zaslužla res en ogromen znesek in ugotavljam da sem se tok dober naučila na minimum živet da mi bo več k tri četrtine vsega ostal, očitno bom lohka končno kej prišparala
-mi je res smešen še mesec nazaj sem cente štela da sem mela vsega za dost...upam da bo trajalo in da ni sam slučajen uspeh
-in zdej k bi mogla uživat in si kej prvoščit ni časa ful bi hotla in na kakšno pot al pa vsaj mal daljši izlet, polet si žal k par vikendov pobega nisem mogla privoščit ok sej so bli res kul izleti z izjemo zadnjega ampak premalo in sem res na nek tak čuden način izžeta da bi rabila kam možgane odklopit
-jezi me k morm kljub uspehu še zmeri delat dva šihta, čist iz varnosti ker pač nevem kaj bo iz mesca v mesec, z nečem pa rabm položnice plačat
- se mi zdi da sem se zmeri imela za gamblerja v življenju pa ugotavljam da sem dejansko ziheraš, ker če bi bla gambler bi pustila ta hudičev šiht in se sam svojmu posvetila pa mam kar nek strah, ne da ne bi zaupala da ne uspe...mogoče strah da bi mogla skos na minimum živet ker realno še nekaj časa posel ne bo tekel tok da bi lahko si kaj več privoščila
-dobro da me on podpira in da je zmeri tuki zame :hearts:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Sep. 2022 19:58

žveplenka napisal/-a:- pa kakšni moški so to in kje se jih najde, da se izognem na 100km :mrgreen:


priznam, da
- se tudi jaz isto sprašujem - tko kot samskemu se mi zdi da so samske ženske ful zbirčne, imajo visoke standarde, vzvišene, potem pa vidiš kaj vse v zvezah prenašajo, poniževanje, distanco, hladnost, osnovne komunikacije ni, včasih celo klofute, pa še kar vztrajajo v tem in fantazirajo da se bo spremenil.. in potem kličejo Blaža kaj jim povejo tarot karte :P đizs
- da poznam eno žensko ki je s tipom, oba čez 40. njen noče kondoma uporabljat, pa umikat tudi ravno ne, enkrat sta imela tvegan odnos in je ona vzela jutranjo tabletko, kar ni bilo fajn ker ima še zdravstvene probleme in že itak jemlje neka zdravila. potem pa ji tip prinese cel komplet teh tabletk, češ bo zdaj po vsakem odnosu eno vzela :roll:
- da mi nikakor ni jasno kako lahko toliko očitno nezrelih tipov pride do zveze, in to dolgotrajne in z ženskami, ki imajo kar precej izbire. ali se res da tako zlahka obrnit ženske z imidžem, par pravimi zmenki, lepimi besedami, da se čisto podredijo?
sicer se tudi meni zgodi, ko sem prave volje mi jezik teče kot mora in se kar močno čuti, kako je ženska zainteresirana zame. pa verjetno bi pri marsikateri lahko prišel kar daleč, ampak mi enostavno te instantne strasti ne pomenijo nič, rabim čas in želim da je nekaj več, nek odnos. do takrat se pa že masikatera ohladi in izgubi interes :P res trapasto.
- da imam občutek da je nepotrpežljivost glavni problem mlajših generacij, in vedno bolj. poleti sem imel nek gig z delom z otroci, pa je neverjetno kako neučakani so bili eni. vse takoj, vse zdaj, če je moral par sekund počakat se je kar tresel :P po drugi strani pa drugi presenetijo s svojo zrelostjo.
hej norci :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Sep. 2022 21:50

* Jaz bi pa svojo (naslednjo) dal na KT, ker nisem velikokrat zaključil noter brez, ampak je fajn občutek :oops:
* Me ful vleče, da bi v kakšni zaključil noter brez, ampak se bojim SPB
* Je čist druga, boljša energija, če ti pride noter in ne v kondom

* Sem poslušal vic (in se mu smejal :lach: ), da prijateljev prijatelj gre v javno hišo, plača eno uro, konča v dveh minutah, potem pa ne ve kaj bi s preostankom časa.
* LOL, nič ne bo, nagnala ga bo, če se ni prej drugače zmenil.
* Jaz se pač zmenim za 2 izliva, če že vzamem 1 uro (*FYI drgač sem tip, da bi žensko povabil k sebi najmanj za eno noč, če ne cel dan, sam pač profesionalke ne delajo tako), sam včasih se tega noče zmenit (potem raje vzamem pol ure ali nič), včasih se potem itak oba mučiva, ker vedno ne morem dvakrat. Včasih še prvič ni ta prave erekcije

* No saj zdaj sem priden, čeprav pokvarjene stvari pišem, že dolgo nisem seksal :oops: :) Oz. "dolgo".
* U bistvu nimam denarja oz. se začenjam ceniti, zakaj bi sploh za to plačeval

* Drgač je totalen turn off, če tip naredi otroka, potem ga pa noče imet.
* Že to, da ženska gre delat splav, tudi če se oba strinjata, je bolj slab pokazatelj, da bo s tega odnosa še kaj.
* Ne vem splav ni tako kakor eni moški kot kakšen K. (se opravičujem, da ga izpostavljam) mislijo, da je to tako kakor da ženska gre po burek. Ni ravno tako. Nikoli ni preprosto.

* Sej zato bi moral biti bolj resen kaj in kako bom šprical. Dokler nimam resne partnerke je očitno edina opcija v kondom. Ne samo zaradi SPB. Tudi zaradi preprečevanja nosečnosti.
* Sam eno je užitek, drugo pa posledice (SPB in morebitna zanositev). Je treba v življenju balansirat - tudi seks.
* No sedaj sem zelo tako - kruto realno, morda deloma neempatično do žensk opisal situacijo.

* Ne vem mi gre na živce, ko me nekam vabijo, pridem tja z avtom, in me potem silijo z alkoholom. In to taki, ki običajno ne pijejo. Naj potem pač napovejo, da se bo pilo.
* Se mi ne zdi sredi tedna najbolj primeren dan/večer za preveč pitja.
* Sej vejo - povabijo me naj čez vikend v klub (ali pa vsaj kak spodoben lokal) in bomo plesali in pili in ne bo nobenega problema z moje strani :) :D Še hvaležen bom, ker mi tega manjka.

* Sem preveč kritičen, vseen je bilo lepo :cool: Bi moral biti bolj hvaležen za to kar imam, četudi nimam tega kar bi si želel (to mi je tudi zadnja rekla zelo empatično... da morda ni takšna punca kakršno sem mislil, da jo bom imel, ampak da lahko pa da bo tudi v redu; ampak sem jo zavrnil potem vseeno :? :) )

* Sem se drugače ful spremenil, odkar sem zbolel. Sem jezen na tisto osebo, ki me je najverjetneje okužila (sem zanaliziral in verjetno imam krivca/tarčo, ali pa sem jaz bil njena tarča)... po drugi strani bi ji pa lahko bil hvaležen, ker...
* Od okužbe sem spremenil notranji odnos do ful stvari
* Ne rabim več tako nujno ženske, ne seksa, niti nobene ne bom prosil, da gre kam z mano, še manj pa da pleše z mano

* Sem kakršen sem, in tak si postajam všeč :cool:

* saarijarvi, jaz sem mislil, da si ti tuki admin. Kot moderator ali global moderator niti nisem vedel, da lahko koga bannaš. ;D No vsi (tudi jaz) kdaj zvemo kaj novega.
* Jaz če bi bil admin, bi ti dal admina, ne vidim razloga, da ga nimaš :wink: :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4998
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 29. Sep. 2022 0:23

^^Kako pa bi ti žensko dal na KT, če jih npr. ona ne želi uporabljat? :eek: Resno sprašujem! :?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Sep. 2022 6:33

Potem pac ne. Bolj sem napisal v stilu da bi izrazil zeljo.

Saj vem da starejsa je, manjsa je verjetnost da bo to hotla uporabljat

Brezskrben sex je se ena stvar ki mi je usla v mladosti :? :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Sep. 2022 8:03

-midva sva s tistim prejšnjim tudi planirala biti skupaj in imela oba željo po otrocih, sva s epa potem zelo slabo razumela ravno v zadnjem času, ko s eje tisto zgodilo, živela sva 1 uro narazen, skupaj bila Oz se videvala manj kot. 1leto, nič nisva bila pripravljena, na kakšen tak nov podvig. Je cela zgodba odzadaj, ampak ne bom tukaj razlagala.
- grozna izkušnja, da se ti tako zgodi, pa potem ne veš kaj naredit. Želim vse dobro prijateljici od Ash. :hearts:

-bi rekla, da dejansko je bolje narediti splav, če nista oba pripravljena na otroka, ker to je tudi taka ogromna odgovornost. Razen, če ženska res čuti, da želi obdržat. Je pa težko biti sam v tem, če nimaš stabilnega odnosa. Odnos gre ko se otrok rodi samo navzdol, ravno tako gre odnos navzdol najverjetneje po splavu, ostane neka taka zamera, če moški reče že samo da mu je vseeno, da naj po svoje naredi ženska... Nekako nimaš izhoda v taki situaciji, nekaj se moreš odločiti in to hitro. In potem pač sprejet, da si človek, ki ni popolen in dela napake in živet s tem naprej.
No tudi moja ta tretja prijateljica, ki uči v osnovni šoli, mi je rekla, D a otrok rabi stabilna starša in naj ne greva v to, če to nisva.
- kako velika odgovornost je začutiš se toliko bolj ko se ti to zgodi, ne samo ko v teoriji misliš, da bi pa mogoče imel, če se ti zgodi, to je čisto nekaj drugega.
-lahko pa pridejo malo neke travme odzadaj, kot da si vzel neko potencialno življenje. Čeprav, če narediš dovolj zgodaj, je res skupek celic brez utripa, brez nič... Moreš nosit odgovornost, tako za splav, kot za dojenčka, če ga donosis, Oz če se slučajno sam ne splavi/ne dobi utripa do 9. tedna v 1. Trimesečju, to tudi mislim, da je precej pogosto, mogoče celo do 20% oploditev se ne donosi ali nekaj malega manj od tega. Moreš sam sebi odpustiti za to, kar si naredil, prekinil potencialno novo življenje.

-jaz sem imela pa tako 'sreco', da seksala sem izredno malo celo zadnje leto, ker se nisva niti pogosto videla. Potem pa seksaš tistih 1x v celem mesecu/ciklu in to na 7. Dan cikla, ko imam včasih se ostanke menstruacije in ravno to se ti zgodi.


- ah nisem sigurna če bo šlo to z novim. Neke stvari so mi všeč pri njem, neke ne. Vizualno je čist drugačen od tipov, s katerimi sem prej bila, me bolj pritegne karakterno, samo vizualno me verjetno zdaj ne bi. Sicer je po slikah pred korono mi zgledal bolje, kar tudi zdaj ni lih nemogoče, da se malo spremeni da bo bolj podoben sebi od prej. Njegov opis na tinderju, hands down, najbolj meni zanimiv opis od vseh, ki sem jih prebrala do zdaj na tinderju.

-oh vem, da bom nekaj časa kar down, če koncava, ker sem bila zdaj par tednov nekako vzhičena nad njim. Ga bi mogla še malo bolj spoznat, se vedno nisem čisto sigurna kakšen je, nimam čisto izdelane slike o njem.
- kar se tiče želj po družini, resni zvezi bi se pa ujela, on kot je za zdaj govoril, želi vse to, ne vem pa, če je meni sicer po vsem všeč Oz ujemajoc z mano.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Sep. 2022 9:37

* Sama si rekla, da te je hotel nosečo peljati na dopust in pač ti je rekel, da splavi potem, ko se vrneš. Še bi lahko naštevali njegove ne-empatične zadeve, vključno s tem, da ni uporabljal zaščite (glede zaščite si sicer neresna tudi ti, je tvoje telo, in sama odločaš kaj/kako bo moški z njim).

* Ampak OK, so vam že taki moški všeč, mi normalni pa hodimo na kurbe ;D
(sori to je tudi v tem post-bolezenski-zaplet stilu jeze na vse, cel svet in tudi sebe :twisted: )

* Sicer sem jaz opazil (že zdavnaj), da si se po tem zapletu precej oddaljila od njega, vsaj čustveno, ker ga verjetno zavestno ali nezavedno kriviš za vse skupaj. Zato pravim, da tega predelati in s tako osebo iti naprej ne bo lahko.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Sep. 2022 9:44

- Ja saj ga nisme videla od sredine avgusta.
- lol ja dokler nisi noseč, si ne predstavljaš, da ne obstaja samo končni rok, do kdaj lahko delaš splav, ampak ga tudi na začetku ne smeš naredit, dokler nisi dovolj časa noseč, varjnata ,počakajte še 2 tedna, zdaj še ne morete narediti, norišnica.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Sep. 2022 9:51

* Težko bom jaz o nosečnosti, ker nisem ženska.
* Vidim, da si sicer bolj mirna odkar se dobivaš s tem "zdravnikom"

* Sicer tista njegova izjava o zanositvi in zdravju je krneki. Ene res ne morejo zanositi. Sam pa lahk psihološko pač rečem/obrnem, da kakšna bo pa ravno zaradi stresa prej zanosila... pač vsako telo reagira po svoje. :? Po mojem moja izjava tud ni čist mimo.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 524
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 29. Sep. 2022 10:48

- tnx hayley :)
- v tem primeru se gre za resno zvezo dve leti+, torej osebi, ki se dolgoročno vidita skupaj, zato je še toliko bolj boleče za njo, če ji partner potem reče, da si pa ne želi - razumem tudi, da ima moški pravico izrazit svoje mnenje in pomisleke; tako da čisto druga stvar, kot če bi se šlo za one night stand ali avanturo.
- ko je enkrat test pozitiven si v šoku in če si si prej želel, se lahko zgodi, da si potem več ne želiš in obratno.
- sem zadnje čase čisto brez ideje kaj kuhat; bo danes spet kremna juha iz hokaido buče in korenja.
- ma kdo kako idejo, kam iti na enodnevni izlet v SLO? Kaj malo bolj inovativnega od Bleda, da ne grejo lih vsi. :D
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov