- se mi zdi, da se počutim prav bolj pozitvno, odkar sem na tinderju in mogoče že od takrat, ko sem začela z mmm telefonirat, sem pretrgala tisti neko rutino, ko nisme imela stika z nobenim in sem bila samo v službi in doma in potem se čez vikend videla s K, starše in hitela skos ta krog delat in imela ful stresa v službi skos
- mi je še on rekel, da mu je nekako smešno, ker se zdi, kot da sem nek nov svet odkrila s tem tinderjem in prej nikjer nisme bila..
- da... am mi je všeč mislim da od zadnjega srečanja/ 2., skoraj kot da bi imela malo crusha, ampak verjetno imam malo neko svojo predstavo v glavi o njem.
- sva se v pon. videla, v tor in včeraj pa govorila po nekje 20min in pol ure. Danes je pa na nekem dogodku in prav pogrešam telefoniranje z njim. Najbrž me pokliče, k ose vrne domov malo bolj pozno. Upam, da ne bo pozabil.
- mi je všeč/ kjut, ko si zjutraj pošljeva sliko SOTD

(scent od the day). Danes sem jaz imela Good girl Carolina Herrera, še zdaj ko sem v pižami jo voham in on Intense oud od Guccija.
- da drugače zanimivo, ko sem mami kazala malo tinder in njiju oba, jordanca, je komentirala, da se ji najbolj v redu zdi ekonomist. Pa da je Jordanec na eni od slik pravi lepotec.
- mi je tudi Jordanec pisal če sem za kakšno pijačo v soboto zvečer, ampak takrat se vidiva z Njim in ne bi zamenjala tega časa za katerega drugega.
Mi je rekel včeraj, da če ne morem zdržat do sobote, lahko pridem k njemu na oddelek in se naredim, da sem 17, ker more vse sprejet.
- mi je bilo res lepo, ko sem včeraj na enem dogodku srečala mojega mentorja iz faksa in sva malo govorila, zelo je prijazen, fajn in dokaj mlad med drugim, ne toliko zelo starejši od mene.

Ter eno sošolko s faksa tudi srečala in tudi malo počvekala, med drugim o tem kako je šlo poletje letos hitro in kako gredo poletja hitro odkar delamo. Sem ob pogovoru z njo, obema ugotovila, da prav pogrešam, študentske dni, ko sem imela vse vrstnike vsak dan na dosegu roke, obkrožena z njimi, bivšega tudi skos zraven, zdaj sem pa precej osamljena v tej službi, delaš z različnimi ljudmi, a ti se skos menjujejo in konec dneva greš v prazno stanovanje in se počutiš samo. (ena cimra ima tudi čisto svoj urnik, se ne druživa) In potem zraven še stres in pritisk, kup dela. In še ta krivda nad bivšim in da mi on noče odgovorit in me ignorira.
- še vedno me mori bivši in bi rada, da mi odgovori na kak mail
- se mi zdi da gredo malo bolj gladko, bolj sproščeno pogovori pri terapevtki nekje zadnjih 2x ali 3x, odkar sem se tudi odločila, da jene menjam. Ta teden naj bi bila pozorna, če kaj sanjam in kaj to je - povezano je z mojimi doživljanji krivde pri bivšem - ta način pa je povezan s psihoanalizo. Samo kaj, ko že cel teden od ponedeljka imam budilko naštimano na max. 5 ur spanja in nisem še nič sanjala.
- me je pa že tisti ekonomist takrat tolažil, da po njegovem videnju samo nisem imela sreče zadnjih nekaj let in nisem kriva za dogodke z bivšim. On je bil tud res zelo, zelo prijazna in razumevajoča oseba.
- imam trenutno še od dveh dni nazaj listKe s parfumi na nočni omarici, ful dobro dišijo do sem, in sicer Armani - My way floral, Kilian - Good girl gone bad (tega bi si nabavila, mi je najbolj privačno/ ženstveno dišeč parfum od vseh) ter Parfums de Marly - Godolphin ( tega ima menda on, ga še ni nosil pred mano, z noto usnja, sem ga hotela stestirat, kakšen je)
- se bojim, da mu bom nehala bit všeč, ko me bo bolj spoznal

Mogoče pa le nisva za skupaj.
- o groza, če se bom dobivala z njim se nekaj več kot mesec in pol, bom morala najbrž bit spremljevalka na nekih dogodkih, se mi zdaj to sliši bolj neprijetno, raje sem pod kovtrom ali na kavču doma.