Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Sep. 2022 8:58

- priznam, da ne vem sploh po katerem ključu iskati ljudi na tindru, confused. Do sedaj sem mogoče gledala bolj samo karakterno, kdo mi je najbolj potegnil, ekonomist, zdravnik, PhD Jordanec so me vsi zelo pritegnili po pisanju, opisu ,karakterju, da sem šla z njimi na pijačo. Pa tudi tisti tadrugi, pedagog- informatik, glede na neke slike, quote iz knjig, njegov opis. Mi ni razen Jordanca noben zeloo dober na videz oz ta dva zdravnik in ekonomist mi imata nekako bolj žensko energijo? Čeprav ta ekonomist, ki tudi hodi na terapijo je blazno dober sogovornik, vse ful dobro razume glede čustev... verjetno bolj čustveno zrel kot moja psihoterapevtka, pardon predsodkom, ma deluje kot neka pridna punčka, ki se ji ni nikoli nič težjega zgodilo v življenju in ji je bilo vse bolj k riti prineseno. Se pa še vedno trudi in deluje kot, da je bila vedno zelo pridna študentka in zdaj terapevtka, ampak nekako hkrati malo neizkušena v svetu. No ampak psihološko in psihoterapevtko znanje še vedno ima, zato hodim k njej.

- sem se na začetku počutila, kot da sta oba, ki sta mi všeč iz tindra tako nekako boljša od mene, bolj uspešna bila v študiju, karieri od mene, ma zdaj ko sem malo več govorila z njima, jih že vidim v popolnoma drugačni luči, manj idealizirani. Ekonomist se mi je zdel nek fenomen uspešen, kako je lahko živel nevekoliko let v tujini, šel na PhD v tujino in potem s prve kupil stanovanje, ko je prišel v Slo, ma mi je potem vse sam pojasnil, da so mu tudi starši pomagali pri stanovanju, da mu tudi starši dajo pri nakupu avtomobiloa/ov.. In zdaj vse vidim čisto v drugačni luči.

- Da je v bistvu kakovost življenja veliko odvisna od tega, koliko si finančno na komot in od tega ali ti kdo kje finančno pomaga ali si izključno sam sebi prepuščen. Faking težko je, ko si sam in si finančno odvisen izključno od sebe za vse stvari. Sama sem bila kot otrok malo razvajena, zdaj zadnja leta in odkar delam, pa čutim zelo kako je, ko moreš živet izključno od svojega denarja in še skrbet za prihodnost, kje boš živel v prihodnost, kako boš do nepremičnine prišel... Koliko za vraga prišparat vsak mesec, da bo dovolj v parih letih se nabralo.. za nepremičnino ali za avto.. Kam vlagat... Ali zamenjati službo samo zaradi plače/ denarja, čeprav do neke mere, če ne bi gledal samo na denar bi se videl tudi v sedanji službi ter sodelavci v sedanji službi so ti blizu.. Stres. In potem to še uravnavati z nekim vprašanjem ,kako živet na način, da bo imelo življenje smisel, da tudi uživaš zraven, da imaš nekaj od življenja, ker če pogledaš pri 60, 70ih nazaj in si misliš da nisi nič živel, je to izključno tvoja krivda.

- mogoče bi pa mogla provat se dobit še s kom bolj mojih let, mama mi je zadnjič rekla, v smislu, da naj kar spoznavam kakšne nove in da lahko so tudi malo mlajši od mene, da ni pomembno. Mislim, da sem jaz precej nekritična do slik ljudi, potem pa mi v živo sploh človek ni vizualno prav posebej lep, mogoče bi mogla biti malo bolj izbirčna glede na fotografije. Ma je tudi to težko, koga izbrati, saj jih ogromno izgleda približno podobno dobrih, noben mi ni kaj posebi izstopal do zdaj., Razen, da italijani imajo v veliki večini zelo dober nek stil, stil oblačenja.. Potem bi pa mogla še nekako gledat, kdo mi deluje da ima dovolj moške energije, ker eni mi potem v živo tako nemoško delujejo, takih v real lifu sicer skoraj ne srečam ali ne opazim.. in potem mi je pa res ful čudno ko na take primere na tinderju naletim..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Sep. 2022 21:28

- sem bila zdaj na 4 tinder dejtih v 10 dneh.
- najbolj mimo od vseh je v bistvu ta zdranik, zgleda popolnoma drugačen kot na slikah, popolnoma. In tudi karakterno ni zanimiv, komaj da sam kaj pove, se mi zdoi da sem mogla samo jaz postavljat vprašanja. Na koncu mi je rekel, da upA, da se še kaj vidiva.. hm, I dont think so. Pa še govoril mi je, če sem lačna, da me pelje na večerjo, sem si mislila niti v sanjah, morem samo ta dejt raje končat pravočasno, da grem v Hofer in potem jest hrano v miru domov sama. Pa malo je tudi bizarno, da mi da, ko se srečava in ko se posloviva ljupčka na lice. :eek: Jooj, pa tako lep fant je na slikah, ampak v živo pa čisto drugi. Ima že ene vsaj 3 leta stare slike gor, saj je sam rekel.

- so mi 3je od 4ih tindr dejtov rekli, da zgledam bolj suha v živo kot na slikah

- kaj si misli ekonomist o meni od sobote, nimam pojma. Js sem ga videla bolj prijateljsko na tisti pijači, ampak, ker je zelo fajn, bi se dobila z njim še kdaj, mogoče bi tudi za kaj več bil kdaj, ne vem.
Je pa noro prijazen in vljuden napram vsem ostalim, s katerimi sem s kdaj pogovarjala prek tindra. Edino zdaj me že malo skrbi, kaj misli o meni, mogoče sem mu pa ful pokvarila neko mnenje o sebi v živo.
Sem ga direktno vprašala, če bi se še kdaj videl z mano, če me vidi bolj prijateljsko ali za kaj več, pa mora formulirat odgovor zdaj že ful časa.

- sem razmišljala, da jaz imam mogoče premalo lepe slike na tindru, sem dejansko vsakodnevno za v službo bolj urejena kot na slikah na tindru. 2/4 imam iz potovanja/ backpackanja, kjer sploh nimam makeupa.

- ne vem zdaj ali it še s kom novim na pijačo ali pa čisto pustit na miru vse skupaj in imet neko pavzo.

- Sem danes kar razočarana nad tindrom zaradi tega zdravnika, to res ni fer, da daš gor slike, kjer si nisi nič podoben v resnici
i
Zadnjič spremenil hayley, dne 21. Jan. 2023 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 13. Sep. 2022 21:27

* Jaz sem tudi kontaktiral zdravnico, sicer že poročeno, mojo bivšo sošolko in soplesalko :oops: ...sam takrat nisem bil za ples, mi je govorila, pleši, pleši, pa nisem razumel kaj mi govori, saj sem delal korake... kaj je pa ples če ne hoja po korakih?
* Ker sem jo pač lahko... in s tem ne težim tistim nedostopnim javnim zdravnikom ali svojim... mislim da vsem grem že na živce, lahk zdej njo kaj vprašam
* Aja en izvid sem narobe interpretiral, temu zapletu res nisem bil kos, in zdaj jo sprašujem zaradi tega :)
* Evo, mi je že odgovorila, bolje kot vsi doslej.
* Lepo je koga poznat. Mogoče bi se pa moral k njej naročit in jo prepričat, da delava preglede na remote
* Sej recepti in napotnice so zdej itak elektronski :)

* Kaj naj še rečem? Da sem bil oster do očeta, ki me je klical? Ampak drugače oster kakor doslej, spoštljivo, vsaj malo bolj, odločno in manj otročje oster

* Da enim v okolici grem na živce z zadnjimi virtualnimi "izpadi", eni me pomilujejo, eni so mi celo postavili mejo - se mi zdi, da se nočejo več pogovarjati/družiti
* Da me je en duhovnik odpikal, tisti pri kateremu sem bil nazadnje pri spovedi, noče še 1x poslušati mojih grehov. Nazadnje sem ga narobe prebral, zdaj razumem zakaj je nazadnje tako čudno bilo. :?

* Da pač sem ta vikend z eno res lepo plesal in se imel lepo. In sem sprva bil slabe volje, ker itak je ful mlajša in je ostalo pri dobrem plesu, vsaj v mojem konkretno pijanem stanju... zdaj pa se mi zdi, da imam še vedno energijo od tega/nje :)

* Da pač to, da bom kmalu živel normalno življenja, terja vso to pot čez te močne faze destrukcije. To so zdaj zadnje faze zveri/imperija, ki se ruši/seseda sama vase. Ko se bo zrušila bom zrastel kot nov človek.
* Da pač nekaj prtljage in grehov bom imel na sebi in bom moral s tem živeti.
* Kljub temu mi bo na voljo novo, lepo, precej manj obremenjujoče življenje :oops: :cool:
(* Mogoče bom pa kdaj lahko kake stvari tudi popravil, komu pomagal iz stiske)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Sep. 2022 18:04

- mi ni kaj dosti jasno glede ljubezenskega področja, kaj koga, zakaj.. mogoče mi jih je več po malo všeč zdaj. Ma sem malo premislila o teh zadnjih dveh zmenkih iz tinderja, nista mi tisto tako slaba, da bi rekla, da nočem jih nikoli več videt, ni mi pa spet nekaj posebi kliknilo v prvo.

- Mogoče bi šla tudi z obema še 1x kam. Je pa fora, da od vseh na tindru, sem se po pisanju, pogovoru ravno z njima najbolj ujela, zdaj mi noben ni več kaj posebi zanimiv, karkoli kdo napiše me ne tako povleče, kot me je pri njiju.


- tudi pri ekonomistu vem kdo je, ker mi je povedala prijateljica, ki dela v isti inštituciji v drugem mestu. :D

- mi je pisal moj izbrani terapevt, da se mu je sprostilo eno mesto, ampak samo dopoldan ima čas, sem se zaenkrat odločila, da ostanem pri moji

- me še vedno grozno skrbi za bivšega in da bi se mu rak povrnil, ne morem v miru biti z nobenim drugim, ker me tako skrbi zanj

- ga baje spominjam na finsko premierko, no dokler mi ni napisal, da ga spominjam nanjo, nisem vedela sploh, kdo je to ime
Zadnjič spremenil hayley, dne 21. Jan. 2023 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 16. Sep. 2022 6:03

* Da me je en duhovnik odpikal, tisti pri kateremu sem bil nazadnje pri spovedi, noče še 1x poslušati mojih grehov. Nazadnje sem ga narobe prebral, zdaj razumem zakaj je nazadnje tako čudno bilo. :?

Sem potem šel k "prijatelju" k spovedi :oops:

I need I should unplug myself for a little of time
Zadnjič spremenil mmm, dne 17. Sep. 2022 6:42, skupaj popravljeno 1 krat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 16. Sep. 2022 16:22

* Mogoče zdele neki časa ne bi rabil pisati priznanj :oops:
Zadnjič spremenil mmm, dne 17. Sep. 2022 6:43, skupaj popravljeno 1 krat.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 16. Sep. 2022 18:59

- všeč mi je, ko se vse nekako umiri ob deževnem vremenu
- še prehitro bo treba nazaj v službo
- pri nekaterih so vedno vsega krivi drugi, včasih se je treba pogledati v ogledalo in poiskati krivca
- ima psička vedno več težav z zobmi, nisem pričakovala tega tako hitro, res še ni tako stara
- mi je uspelo vložiti veliko zelenjave, pozimi bo prav prišlo
- sem vesela, da se je izšlo kot se je, lahko bi bilo huje
- včasih opazim kako stremimo k nečim, ne zavedamo se kaj imamo in kaj je res tisto, ki nekaj pomeni
- spet dodatki za podpiranje lenobe, brez besed
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Sep. 2022 22:25

- Js pa se bom kr veselo blamirala ob priznanjih :D

- moje ljubezensko življenje se verjetno res sliši zmedeno, ampak ne morem pomagat, verjeto sem tudi po nekih željah nekje vmes, niti da bi želela biti čimprej resno, niti da bi samozavestno, brezskrbno žurala in uživala samsko življenje
- sem v življenju res nekje vmes, po eni strani se mi je še všeč bolj zabavat po drugi i si želela družine

- tinder se nadaljuje tako, da zdej nisem že par dni nič pisala ali počela gor, ampak sem se v zameno premaknila z dohtorjem na whatsup. Nekaj ljudem že par dni nisem nič odpisala, pa to so taki kjer je bil nek pogoovr prisoten, ne samo hey.

- Sem tega zdravnka žemislila pustit pri miru po 1. srečanju, potem mi je sam začel nazaj pisat in mi postal nekako nazaj simpatičen. In danes sva govorila nekje 2 uri in pol, on ni v Slo trenutno, sicer bi se najbrž videla. Verjetno se bova videla tudi v drugo. Nekko moj še največji pomislek je zdaj, če mi je dovolj všeč na videz. Mi je pa iz slik, ki so stare 3+ let definitivno lušen, niti ne nekaj srednjega..

- imam pa tudi druge pomisleke, da ne zauoam prav tem ljudem s tinderja. Pri tem zdravniku mi ni toliko všeč, ker deluje, da je imel kar veliko št. spolnih partneric,ni imel nobene prav dolge zveze, tako da se nabere še več in že dosti na začetku začel govorit o seksu. Pa še menda je že kot n zaletku dvajsetih se udeležil maturanca kot zdravstveno osebje in že tam spal z maturantkami. (sem sama tudi bila s spremljevalcem profesorjem skupaj na maturancu, zato sva do te teme prišl). Pa spodnjo mejo na tinderju ima tudi kar nizko, 24 let, razen ene je večinoma imel odnose z 10 ali več kot 10 let mlajšimi. Nasprotno mi je pri ekonomistu, ki je sam 37 let, simpatično, da ima spodnjo mejo 28 let in po njegovo sva že midva nekje na meji kar se tiče starosti. Niso mi všeč tipi, ki gledajo veliko mlajše, torej ta doktor ima spodnjo mejo na 15 let mlajših. Tako da glede tega me kar malo skrbi, kakšen je v resnici.

- delam zdaj že nek rekord brez seksa v zadnjih par mesecih in mi manjka
- poleg tega je še cimra 2 dni v tem tednu pripeljala enga za seksat k sebi in jaz to vse slišim, ker se sliši skoz stene. Se mi zdi, da vedno kakšnega pripelje, ravno ko sem jaz več časa brez. In to ni prvič, da sem jo z nekom slišala.

- imam skrbi, pomisleke, kaj je pravilno narediti na ljubezenskem področju. Se bojim da se nisem mogoče zašila že, da s svojim bivšim nisem ostala skupaj, ampak takrat nisem imela občutka se ustalit in sem želela še kaj novega poskusit. Potem v drugo se bojim, da nisem zaj., ker nisem ostala s K, on je vsaj tak zelo resen, zvest, ne da se mu za kakšnimi novimi letati, je kar tak siguren tip, čeprav staromoden in zaradi tega težek včasih. Se malo bojim, da bom šla skos na slabše.
- drugače moja preferenca glede starosti tipov je do 35 let, sem si pa dala na tinderju nekako za vsak slučaj do 39, če bi me kdo posebej pritegnil starejši od 35, ne da bi normalno iskala najbolj tiste v koncu 30ih. In potem je tako naneslo, da sem se najbolj ujela z enim, ki je 37 in drugim, ki je 39.

- tudi ta doktor je tako na začetku rekel, da je njegov cilj iskati za resno in za imeti družino, zdaj na koncu pa da bi ga zanimala za resno ali pa tudi samo za spati skupaj, če bi ga sama v to kategorijo popredalčkala. Torej ne išče samo za resno zvzeo.. :roll:

- sem imela v petek neko poslovno/ službeno pijačo, druženje ob vinu s stranko in njegovim znancem še ob okrog 17:00. Ha, ta me je tudi vmes vprašal, če imam fanta.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Sep. 2022 22:11

- Ahjoj ta tinder. Sem po tem drugem srečanju prišla domov z zateklimi šobami, kot da bi si šla kakšne filerje delat ali, kot da bi prišla iz klasične žurke V srednješolskih letih. Joj, spomini. :D Neki sme prej ugotavljala celo v ogledalu, ali imam slučajno malo plavo spodnjo ustnico.

- sem v eni čudni starosti, ko namesto da bi po dejtu poklicala frendico, pokličem mamo in neke stvari splošne sem ji bolj govoirla, ona meni nazaj kako ne smem bit zbirčna in da mi noben ne bo totalno všeč, sem pa povedla bolj v nekem izi moodu, da se bova lahko še kaj vidla, o tem kaj sva/ če sva kaj sploh počela pa popolnoma nič.. Ok mogoče je čas, da to še frendicam malo naznanim po messengerjih, dejmo to nrdit..

- zdej mi je bil vizualno bolj všeč kot prejšnjič in popolnoma drugače ga vidim karakterno, veliko bolj sproščenega. Mi je pa tako malo nenavaden, drugačen, da mi je že privlačen. Ampak se mi zdi da bolj začasno, da je preveč malo tak drugačen od večine, s katerimi sem do sedaj bila, da bi ga prav videla za dolgoročno. ...Pa skos mi gre po glavi, kakšen je v postelji glede na vse tisto, kar mi je pisal in govoril po telefonu :D :P



- se mi skoraj zdi, kot da še meni malo majica diši po njegovem parfumu z irisom. Iris mi diši dobro na moških.

- drugače nimam pojma kaj delam v lajfu, posebi, kaj v ljubezenskem delu življenja ne

- Malo se počutim bedno, ker se mi zdi, da sem mu všeč samo zato, ker sem mu sma toliko pisala na začetku in vedno začenjala pogovore insi(je tudi sm reku, da zato in ker ni bil pogovor dolgočasen kot z drugimi/ večino drugih) je reku, bom tej odpisoval, ker deluje tolk vztajna al neki... Ne pa zato, ker bi mu bila zaradi kakšne specifične stvari všeč. On je meni začel sam pisat šele PO najinem prvem srečanju.
Zadnjič spremenil hayley, dne 21. Jan. 2023 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Sep. 2022 19:49

- se mi zdi, da se počutim prav bolj pozitvno, odkar sem na tinderju in mogoče že od takrat, ko sem začela z mmm telefonirat, sem pretrgala tisti neko rutino, ko nisme imela stika z nobenim in sem bila samo v službi in doma in potem se čez vikend videla s K, starše in hitela skos ta krog delat in imela ful stresa v službi skos

- mi je še on rekel, da mu je nekako smešno, ker se zdi, kot da sem nek nov svet odkrila s tem tinderjem in prej nikjer nisme bila..

- da... am mi je všeč mislim da od zadnjega srečanja/ 2., skoraj kot da bi imela malo crusha, ampak verjetno imam malo neko svojo predstavo v glavi o njem.
- sva se v pon. videla, v tor in včeraj pa govorila po nekje 20min in pol ure. Danes je pa na nekem dogodku in prav pogrešam telefoniranje z njim. Najbrž me pokliče, k ose vrne domov malo bolj pozno. Upam, da ne bo pozabil.

- mi je všeč/ kjut, ko si zjutraj pošljeva sliko SOTD :D :lach: (scent od the day). Danes sem jaz imela Good girl Carolina Herrera, še zdaj ko sem v pižami jo voham in on Intense oud od Guccija.

- da drugače zanimivo, ko sem mami kazala malo tinder in njiju oba, jordanca, je komentirala, da se ji najbolj v redu zdi ekonomist. Pa da je Jordanec na eni od slik pravi lepotec. :lach:

- mi je tudi Jordanec pisal če sem za kakšno pijačo v soboto zvečer, ampak takrat se vidiva z Njim in ne bi zamenjala tega časa za katerega drugega. Mi je rekel včeraj, da če ne morem zdržat do sobote, lahko pridem k njemu na oddelek in se naredim, da sem 17, ker more vse sprejet. :D :hearts:



- mi je bilo res lepo, ko sem včeraj na enem dogodku srečala mojega mentorja iz faksa in sva malo govorila, zelo je prijazen, fajn in dokaj mlad med drugim, ne toliko zelo starejši od mene. :hearts: Ter eno sošolko s faksa tudi srečala in tudi malo počvekala, med drugim o tem kako je šlo poletje letos hitro in kako gredo poletja hitro odkar delamo. Sem ob pogovoru z njo, obema ugotovila, da prav pogrešam, študentske dni, ko sem imela vse vrstnike vsak dan na dosegu roke, obkrožena z njimi, bivšega tudi skos zraven, zdaj sem pa precej osamljena v tej službi, delaš z različnimi ljudmi, a ti se skos menjujejo in konec dneva greš v prazno stanovanje in se počutiš samo. (ena cimra ima tudi čisto svoj urnik, se ne druživa) In potem zraven še stres in pritisk, kup dela. In še ta krivda nad bivšim in da mi on noče odgovorit in me ignorira.

- še vedno me mori bivši in bi rada, da mi odgovori na kak mail
- se mi zdi da gredo malo bolj gladko, bolj sproščeno pogovori pri terapevtki nekje zadnjih 2x ali 3x, odkar sem se tudi odločila, da jene menjam. Ta teden naj bi bila pozorna, če kaj sanjam in kaj to je - povezano je z mojimi doživljanji krivde pri bivšem - ta način pa je povezan s psihoanalizo. Samo kaj, ko že cel teden od ponedeljka imam budilko naštimano na max. 5 ur spanja in nisem še nič sanjala.

- me je pa že tisti ekonomist takrat tolažil, da po njegovem videnju samo nisem imela sreče zadnjih nekaj let in nisem kriva za dogodke z bivšim. On je bil tud res zelo, zelo prijazna in razumevajoča oseba.

- imam trenutno še od dveh dni nazaj listKe s parfumi na nočni omarici, ful dobro dišijo do sem, in sicer Armani - My way floral, Kilian - Good girl gone bad (tega bi si nabavila, mi je najbolj privačno/ ženstveno dišeč parfum od vseh) ter Parfums de Marly - Godolphin ( tega ima menda on, ga še ni nosil pred mano, z noto usnja, sem ga hotela stestirat, kakšen je)
- se bojim, da mu bom nehala bit všeč, ko me bo bolj spoznal :( :( :nein: :cry: Mogoče pa le nisva za skupaj.
- o groza, če se bom dobivala z njim se nekaj več kot mesec in pol, bom morala najbrž bit spremljevalka na nekih dogodkih, se mi zdaj to sliši bolj neprijetno, raje sem pod kovtrom ali na kavču doma.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Sep. 2022 12:05

- Imam prvič v tem vikendu malo časa bit pri miru in si vzet čas zase
- imam pa hkrati veliko anksioznost pred službo ker imam toliko dela še za nazaj, toliko stvari za uredit, da lahko tudi ne grem spat sploh do ponedeljka zjutraj, pa še novo službo spet začet iskat po tem predihu ko sem se bolj s tinderjem, komunikacijo z novimi ljudmi ukvarjala

- imam kar ful neke energije ta teden, ki je prej nisme imela, ful sem več kuhala (in pila gin zraven), ful sem več prala perila še za nevem koliko nazaj, ful sem več čistila, pospravljala, čeprav omara še vedno ni čisto cela poštimana. In na koncu fuul sem več zapravljala po šopingu, kot že dolgo časa ne. Dejansko spravila sem se v šoping center, js mislim, da nisem bila že par let ali odkar delam v šoping centru, Do zdaj sem ali kakšno cunjo, čevlje kupla v manjšem centru ki je imelo poleg trgovine z živili še 2 ali 3 trgovine zraven, v bližini službe ali blizu doma staršev, nikoli nisme pa kam ekstra se odpeljala nakupovat.

- ahjej zdej morem pa še vsa zavarovanja in servise uštmat za avto, kar bi lahko že 2 tedna nazaj ampak sem odlašala, no še ena nova naloga


- sem včeraj prvič v lajfu jedla ostrige in bila po dolgem času v kinu. :hearts: Sicer je bila bolj zadnji čas sprememba plana za kino ali gledališče, tako da nekaj izbire ful spet ni bilo.

- drugače vidim tudi več pomanjkljivosti pri tem s katerim se zdaj dobivam. Še moja mam je imela malo dvomov, zakaj je pa pri teh letih samski, ko sem ji pravila. Dejansko če ga primerjam s tistim drugim, i mi je bil tudi všeč - ekonomist, on je res super za se pogovarjat o čustvenih stvareh, vse super razume, sam od sebe ful sprašuje, deluje da ima visoko čustveno inteligenco, kar je vse ful plus, je imel pa skos samo prijateljski bolj pogoovr z mano, nič o seksu nikoli. Zdravnik pa ravno kontra, sploh nič osebnega ne sprašuje, morem jaz začet, deluje da ima malo manj nekega razumevanja čustvenih stvari od mene, potem ko se začnem pogovarjat in mu razlagat stvari, potem ja sodeluje, tudi deluje bolj da razume, če mu nekdo prvo razloži, Ampak sam od sebe se pa osebnih pogoorov sploh ne loti in potem neke bolj splošne stvari govori na zmenkih, če ga jaz sama ne začnem spraševat. Jaz pa časa niam da bi se z nekom dobivala da bi se neke xy splošne, neosebne teme pogovarjala, moreš izkoristit čas na začetku, ki ga imaš, da dovolj spoznaš osebo. So mepa očitno pri zdravniku potegnili, premamili, izjave/ pogovori o seksu, da je očitno to bila stvar, ki me je bolj potegnila k njemu v primerjavi s tistim drugim.

- sem spet slišala neki novega o svojih slikah na tinderju. Baje sem po slikah delovala zdravniku taka, ki se ne bi zanimala zanj in malo zafnana. Pa da ena moja slika ful deluje, da sem nekje v kakšnem tipičnem lokalu v Berlinu. Pa v resnici sama sploh še nikoli nisem bila v Berlinu. :D

- Sem si nabavila nov parfum - potovalni set Kilian s 4mi različnimi parfumi, končno imam mojo Good girl gone bad. Me je pa toliko potegnil Silky woods, da sem že skoraj silky woods kupila namesto Kilian seta. Še zdaj imam listek s parfumom na mizi poleg sebe, blazno dobro diši, celotna mešanica daje skupaj občutek, kot da vohaš čokolado in lešnike.
- nisem sigurna, če mi je ta zdravnik v redu. V bistvu me je na 2. srečanju malo bolj pritegnil.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 25. Sep. 2022 16:34

* Jah, vsakemu svoje (se nanaša na hayleyine Tinder zmenkarije).

* Moj Tinder miruje... že skoraj mesec dni nobenega lajka. Oz. eno 2 sta bila, ampak oba fejk profila verjetno. Ampak zadnjih 14 dni popolna tišina.

* Če bi jaz bil tip z zanimanjem na Tindru... verjetno bi z vsako sexal, ki bi pokazala interes. No, če bi bilo zgolj nekaj kemije.

* Pa verjetno bi se vsaka taka tudi navezala name, ker sem tip, ki zna ženske navezati nase. Pa tudi jaz se navežem, sem čustven :)

* Zdaj je pač kar je. Kot vidim imam vsak dan manj denarja, pa določene "grožnje" so še v zraku. Za vse skupaj krivim Goloba in trenutno nesposobno vlado tajkunov (u bistvu jih je bolj malo sploh še ostalo, ki hočejo biti v levi politiki).

* Očitno bodo naslednja leta mojega življenja v Sloveniji zaznamovana z odplačevanjem trenutnega kredita. Sem mislil, da bom kaj še ustvaril zraven, pa zgleda težko.

* Tole kar sem (bil) bolan se bo kmalu očitno uredilo (včasih je treba biti potrpežljiv, stvari ne izzvenijo čez noč :? :) ). V 2023 pa ne vem... mlad sem in samski. Če sem razočaran nad (politično) situacijo v Sloveniji... kdo mi brani iti delat v tujino? :cool: :D :mrgreen:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Sep. 2022 5:07

- Sama bolj nisem več aktivna na tinderju, baje da on tudi ni oz ga odpre samo, da moje slike gleda. :lach:

- sva si pa ravno par besed izmenjala ta teden z ekonomistom, mi ga je prav žal po eni strani, da ne morem neki odnosa z njim nadaljevat, ker je tako fajn, samo pač ne morem z večimi. :D Sem mu napisala, da se dobivam s tem zdravnikom, ampak nisem še prav sigurna kako in kaj in mi je odpisal, da najbolje da sledim svojim željam in bom prej ali slej nekoga našla, ki mi bo všeč. :hearts:

- komaj čakam terapevtko danes in komaj ne čakam službe oz sestanka/ov

- je bilo smešno prejšnjič ko hodiva nekje po lj, okolica centra, on meni neki govori, kaj mu je na splošno všeč na ženskah, kaj mu je všeč pri meni, potem nekaj izjavi, da saj verjetno imam tudi kakšno temnejšo skrito plat, ki je zdaj še ne pozna.. in se prišeta en model mimo naju, tak lušen, z majhnim psom, bolj tak sproščen stil vizualno in se priključi debati.. 'ja, sigurno, ima kakšno temno stran, vse jo imajo... :lach: :lach: potem naprej nekaj, da zato je pa boljše bit samski, pol ta moj se neki v izi začne nazaj z njim menit, un njemu, da ja, da on še ne ve, ker je še premlad, (na koncu tip, ki naju je ofgooril je zgledal mlajši od 'mojga', tam v začetku 30ih).. no potem gre v eno bajto, skos ena vrata tam v okolii Trubarjeve, mislim da je že počakal psa, zaprl vrata, pa pol čez par sekund nazaj odpre vrata in zakliče proti nama 'pa rada se imejta' :D :D

- je imel on do zdaj na dejtih parfume: YSL - La nuit de l'homme, Dior Lhomme le parfum in parfums de Marly Godolphin. Mislim, da meni je najbljši od teh kar Diorjev. Pac sm sucker za iris v moških parfumih, to je tako seksi. Medtem, ko v ženskih prevladujoča nota irisa mi je bila do zdaj malo pregroba, preresna.

- jaz sem imela na prvem dejtu pa Kilian - Rolling in love /takrat sem imela samo vzorček tega parfuma), na 2. Nishane Ani, na 3. en vzorček, ki sem ga dobila ob nakupu - V for Women Fruity Floral With Dark Plum Clive Christian.
Mislim, da on se mojega parfuma na 1. dejtu ne spomni ker sem imela ful, ful malo, (khm, pa tudi vohal ga ni tolk od blizu kot potem na 2. in 3. dejtu ) md 2. in 3. mu je pa Clive Christian V Friuity floral bil bolj všeč od Nishane Ani.

- je pa kar poseben bil pa Clive Christianov parfum, meni je všče, je pa tak , da lahko ne bi bil vsem, njemu očitno je,čeprav je rekel, da diši precej uradno. Ima na vrhu eno noto, ki je nisem videla v nobenem drugem parfumu do zdaj - Palmarosa, spada v skupino GREENS, HERBS AND FOUGERES in njen vonj je: Odor profile: unusual rosy green soft note with vegetal nuances. Ful so mi všeč razni parfumi, z zelenim pridihom, zelenim vonjem. Pa še jasmin ima ta parfum v srčnih notah.
- moram priznat, da mi je ta Clive Christian najverjetneje še bolj všeč od mojih ljubih Kilianov.

- Sem dobila na zadnje ob nakupu potovalnega seta Kilian, še 2 vzorca Clive Christiana in Parfums de Marly Cassili. Dobro mi je prodajalec zbral te Clive Christiane.

- kar sem pa testirala v trgovini, mi kot moška parfuma tudi blazno dobro dišita (sta sicer uniseks oba) Goldfield&Banks - Silky woods in Goldfield & Banks - Purple Suede (ta diši še malo bolj moško od Silky woods za moj okus, sta pa oba njam).
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 26. Sep. 2022 9:56

- kar naenkrat opazim ful sivih las. Bolj kot gledam več jih je. Katastrofa.

- sem se želela pri frizerki naročiti in mi odpiše, če želim termin konec novembra ali decembra. Itak sem jo klicala, če to resno in menda imajo tako gnečo :nein: mislim res, wtf

- šla bi na toplo za par tednov. Egipt se zdi primeren. Dejansko bi lahko izkoristila čas in šla, napoved je super.

- mu omenim to in tisto, ko vidiš, da mu ni ok, čeprav trdi kontra.

- vem, da sem težka za prenašat, kapo dol vsem, ki prenašajo vodnarje

- prav ven moram, da si olajšam dušo. Veš, da si star, ko ne veš kam it zvečer ven in kje je sploh odprto :)
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 27. Sep. 2022 17:06

je*eni boti :mad: :mad: :mad: vsak dan brisem in brisem. Skoda da ni gumba, da forum lahko zaklenem za nove uporabnike.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov