Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Sep. 2022 14:01

-imam danes spet en tinder date, pač dejt jaz bolj prijateljsko to vzamem na začetku. Ta je tisti, k isem ga prestavila iz petka na danes. Za tega se počutim malo živčno, ali je pa to moja klasična živčnost v nedeljo popoldan/ zvečer pred službo naslednji dan, ne vem.
-pri jordanijcu sem bila pa popolnoma sproscena, čisto nič živčna, itak sva se zmenila čisto zadnji hip, Da nisem niti časa imela bit, pa se on je tak totalno v izi..
- ja počutim se skos kot, da nekaj narobe delam s tem tinderjom, ampak kaj saj se nisva razumela s K, pač sem hotela preizkusit nekaj novega.
- ugotavljam, da mogoče mi je K vseeno bolj vsec kot vsi na tinderju
- samo še s tem danes in tistim zdravnikom, ki ima rad parfume bi se dobila, pol pa je to konec. Tisti zdravnik je bil nekaj presenečen, da sem se z nekom drugim dobila in da ni on no. 1. Potem sem mu še povedala, da mi je on bil najbolj všeč/zanimiv od vseh od začetka, če me pa ni nikamor povabil v živo. In potem je še reku, da mi bo že ob pravi priložnosti serviral, D aga imam za rezervo. :? Kaj dafak, sploh vedla nisem da sem mu kakorkoli všeč, če sem mu sploh, se zdaj sem zmedena. Dejansko edini je, ki sem mu sama prva pisala. Pa med pogovorom skos jaz vodim pogovor in jaz njemu vprašanja postavljam, tako se mi vsaj zdi. No sem mu na zadnje se oznanila, da sem si dodala malo opisa, kar je na začetku komentiral, da mu ženske brez opisa niso resne, potem ni čisto nič komentiral mojega opisa in samo opazil, da sem si dala še 4. sliko in 4 slika mu je všeč. Na tej 4. Mogoče imam vsaj malo makeupa na oceh, pa malo bolj normalno sem oblečena, manj popotnisko Al neki, drugače imam 2 sliki iz backpackanja.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Sep. 2022 14:53

* Sem imel to noč prijetno nočno "moro" o mami, ful me je imela rada. Sem se zbudil s solzami v očeh, me je že skrbelo ali se je prišla poslavljat od mene :?
* Sem jo potem zjutraj poklical in bojda, da je dobro in zdrava. Saj za babico sem se tudi že ustrašil na podoben način.

* Sem imel po dolgem času na Tinderju en mal daljši pogovor, sam me je že odpikala. Tko da spet nimam nič za pokazat.
* Zavidam moškim pri katerih ženske vodijo pogovor. Pri meni - nikoli. Na speeddate-u se mi je zgodilo, da je kaka ful govorila o sebi, sam pol sem porajtal da je to počela, ker je nisem zanimal. Če bi jo zanimal, bi dobil kako vprašanje, ali bi pa bila tiho, manj zgovorna.

* Sicer pa za forum... <izbrisano, ker omenjam hayley>
* <izbrisano, ker omenjam hayley>
* Nič, grem zdaj mal bolj počistit tla v svoji spalnici. Mislim, da tega parketa nisem še nikoli umival, pa tu živim že več kot 1 leto. No, saj zgleda čist.
* Potem si moram še kosilo skuhat in iti na sprehod.
* Pa Telekom TV-ja si ne znam usposobit čez wireless. No saj je že delal, sam pol je crknila tista naprava čez katero je bil speljan. Sej razmišljam, da bi kar čez PLC spustil vse skupaj, samo se mi zdijo dragi (vlečenje kabla je očitno zadnja stvar, ki jo bom delal :twisted: Če ga sam potegnem bo grdo oz. bo speljan na vidnem mestu, pa nočem.)
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Sep. 2022 15:19, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Sep. 2022 15:02

-ne iščem tipa, ampak je cutit kateri tipi so v redu in te imajo za prijateljico, nič ne pričakujejo in kateri nekaj pričakujejo in pri tebi imam občutek, da nekaj pričakuješ, logično iz vsega.. Plus da nekaj pričakuješ, vrednostis sebe na podlagi tega, kako se ženska odziva nate..


- faking negativno energijo imaš, reši svoje probleme sam, ne se neki zdaj nad mano spravljat. Kdo misliš D aima rad takega tecnega človeka, ki skos nezadovoljstvo nad samim sabo nad drugimi spravlja?? Ti si prav energetska pijavka.
-sem dosti samozavestna sama s sabo in tvoje izjave me ne bodo premaknile niti za mm. Če koga spoznam, ki mi bo kul, sem oseba ki si to najbolj zasluži na tem svetu. Nisem imela prave zveze že 3 leta. Ti pa raje delaj na sebi in ne teži drugim ljudem, ker greš s tem samo še bolj dol.
Ti k***c nosiš svoj shit, ti svoj shit obmetavas po drugih ljudeh.

-Chaski je pa fajn, on v bistvu daje vtis, da ga sploh nobena ženska ne zanima, ne samo jaz. :D Je bolj na svojo smer in kariero usmerjen. Pa emocionalno inteligenten, da mu je mar, kaj se drugi osebi dogaja.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Sep. 2022 15:22

* No, to je bila moja zadnja forumska komunikacija in omenjanje tebe tukaj, hayley. Believe mi, še vedno znam biti trmast in se držati stvari, ki si jih zastavim.

* Sej najraje bi si ukinil račun tukaj, ker... mislim, da mi (samo) škodi... pa tudi drugemu nič pametnega ne (do)prinese
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Sep. 2022 20:35

^^ če bi se malo zabremzal, zadihal, predelal negativnosti, namesto da jih impulzivno vržeš ven iz sebe, bi bilo dosti lepše tako tebi kot drugim :) vsi čutimo negativnost, več ali manj, razlika je samo ali vržeš to ven in obžaluješ, ali pa jo predelaš v sebi, ugotoviš, da je v večini nesmiselna, in napišeš/izgovoriš/narediš nekaj koristnega, produktivnega.

priznam,
- da mi je nerazumljivo kako se eni ne zmorete vzdržat opravljanja. mene bi bilo sram pred samim sabo da tretji osebi razglabljam o drugih ali jih ocenjujem.
- da mi ni žal da zelo striktno skrbim za svojo anonimnost na internetu, čeprav se mi včasih zdi preveč. ampak ko eni čisto mimogrede in za brezveze izblebetajo stvari o tebi (in se potem še izgovarjajo v stilu "sej to ni nič takega"), si sam sebi hvaležen.
- da čeprav imam dosti slabih lastnosti, sem ponosen na svojo integriteto, in mi je velik kompliment, da veliko ljudi to na meni prepozna in mi zaupa. verjetno tudi ker imam v podzavesti skrivanje lastnih skrivnosti, mi ni težko ohranjat tudi tujih.
- da se mi zdi tako močno zaupanje bistveno za to, da se razvije čustvena bližina. ohranit intimno med dvema in je ne razgaljat okoli, jo ohranja posebno.
hej norci :)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Sep. 2022 20:46

* Detajlov ne bom, ker me je sram oz. je občutljivo. Preveč sem že javnosti "anonimno" razkril svojo bedo.
* Me je ena tukaj opomnila, da imam problem, da ga je spet zaznala. Res je, ima prav.
* Me je pa začelo (res) skrbet kaj je/bo s tem mojih psihičnim stanjem. :? :roll: :(
* Službo zaenkrat še furam, ostalo pa me skrbi.

* Glavno opravičujem se za vso propagando seksu. Pojdite domov in imejte radi svoje žene/može/partnerje/otroke. Drugje ni rešitve. :(
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 04. Sep. 2022 22:00

- sem imela danes pa en čisto mimooo tinder dejt :D :D :D . Mi je bila tudi pijača z mmm bolj fajn. Mogla bi poslušat svoj filing in pustit pri miru pogovor z njim, ker so mi proti koncu tedna postali drugi bolj zanimivi, samo je potem neki težil ,zakaj mu ne odpisujem več, pa da sem rekla za petek, tako da sem si mislila, ajde, da probam. Tudi iz vseh slik iz vsega napisanega na tinderju ,sem si ga predstavljala drugače, tudi nekako bolj rwsnega, tukaj pa ne spoznam se na vse teme o katerih je govoril in s čim se ukvarja, sem pa imela skos občutek, da nekaj blefira. Sem sicer tistega včeraj dojela kot bolj inteligentnega, isto mmmja (sam on ima druge čustvene fore še zraven).
- je on na koncu misil, da sva se pa midva ujela in sem mu kar direktno nazaj povedala, da se meni pa ne zdi tako. :D Zdaj, ko sem toliko stara imam očitno že neko mero samozavesti za dokaj vse direktno povedat nazaj, ko sem bila še par let mlajša si najbrž ne bi upala tako povedat. No na koncu sem mu morala, kao povedat še, kaj me je zmotilo, da dobi feedback, kar zna bit kar malo čudno..

- mislim, da samo s tem zdravnikom se poskusim dobit, potem pa zaprem tinder. Tisti od včeraj je bil fajn sogovornik in kot kolega, sicer se mi pa skoraj zdi, da bom skoraj ugotovila, da je K ful dober napram tem na tindru :lach: .
- js bi tega od danes kar unmatchala, da izgine, ne vem a je to nesramno
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 05. Sep. 2022 17:09

-sem mislila da je bil vikend naporen, k bi vedla kaj bo danes, od 8 do zdele niti min frej ne vem niti več kje se me glava drži
-ampak finančno najbolj uspešen dan v moji dosedanji karieri :D sam da poštudiram da bo še vse malo bolj teklo pa bo super!
- še na rednemu šihtu sem dobila nepričakovano povišico in bo plača uhuhu, končno po dolgem času mesec ko se zdi da bo kaj ostalo na koncu
- me pa zna moj odlično sprostit :freude: :hearts: nevem kaj bi brez njega...
- se veselim večera se dobiva s kolegom da mal po brainstormamo pa spijemo sixpacka no jaz bom konjak dons pa res ne mislm šparat :mrgreen:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Sep. 2022 18:43

- se mi zdi, da se mi je prav nek nov svet odprl s tindrom

- se vedno pogrešam bivsega

- sej ne da uni tip od včeraj pa.. Ga unmatcham, sem mu povedla že v živo da se bolj ne vidim, da bi se ujela z njim.. Saj ne da tip vidi da sem ga unmatchala in mi gre pisat na zasebno številko, ki jo ima.. Neke stvari v smislu, kako sem ga brutalno odjebala... Dafak..

-se mi je danes zdelo, da je mela terapevtka prav rdeče oči, ko sem ji pravila ene stvari od sluzbe

-sem dobila enega novega tipa, s katerim sem se najbolj povezala, poleg zdravnika, ta ima pa 37 let. Ful tak prijazen deluje, lusen po sliki mislim da in ful ga zanimam, Non stop mi postavlja vprašanja, se nič ga nisem jaz vprašala, edino, ta je prvi, ki je družboslovec bolj in ne naravoslovec, od teh s katerimi si pišem. In rad ima umetnost. In tudi on ima rad parfume in pozna Amouage, Kiliana, Rojo.. Ter hodi k terapevtu. Mislim da ga je zanimala moja oznaka 'ozaveščenost o duševnem zdravju' Oz ga je to na začetku pritegnilo..

-aja sm Gor pa pišem, ker čakam da se tinder ohladi, Da bom lahko naprej pisala po tinderju.. Ta tinder meni nenormalno steka, skos zmrzuje. Zdravnik mi je reku, da se to zgodi, če imaš preveč pogovorov in preveč matchov..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 05. Sep. 2022 20:46

* Včeraj zvečer sem se ful ustrašil zase, bil je čustveno zelo naporen vikend, tudi poceni ni bil :rolleyes:
* Ampak... sem danes zjutraj vstal kot nov ;D Očitno homeopatske kroglice, ki jih sedaj (začasno - da popravijo škodo ostalih močnih zdravil, ki sem jih jemal - pač rabil sem tudi tiste in takrat prioritetno, tega ne zanikam) jemljem dnevno prijemajo nazaj, yes
* Zdej sem tam kjer sem bil spomladi (ali lani jeseni? - mogoče že dolgo nisem bil tako umirjen :oops: :) ), stanje je stabilno. Hvala Bogu :)
* Zaradi bolezni se mi je tempo umiril in sem tudi bolj miren, spočit. Ker na dopustu letos se nisem nič spočil (sem si ga tako zastavil, da niti nisem pričakoval, da se bom)

* No, kakorkoli. Srečen sem. Pravkar sem užival ob okusu belega in rdečega grozdja iz Lidla, zelo dobra sta bila. Na koncu še pomarančni sok z malo čudnim okusom, potem ugotovim, da je ta čuden okus, ker ni zgolj pomarančni, ampak vsebuje še mango... njami :)
* Zadnji status update na Tinderju ni palil. OK, ena me je kontaktirala, ki je v odprti zvezi, zdaj detajlov ne rabim, sam sem jo potem odbil, ker sem si jo preveč/prehitro želel.
* Zdele bom dal gor tisto pač kjer sem, kaj iščem. Sproščeno/prijetno družbo za hodit ven, jebiga, v takem stanju sem... mislim, jaz čutim, da to pač rabim najbolj od vsega, ne glede na leta :oops:
* Če mi hoče kdo letos dati darilo za RD, me naj pelje ven in naj zdrži z mano tam

* Samsko življenje je (kdaj) lepo... ampak je pa tudi fucking težko :!:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Sep. 2022 21:41

- imam očitno novega terapevta, pa niti mu jaz nič ne govorim sama od sebe, on mene Non stop sprašuje, je to možno?.. ki je obenem nek ful sramežljiv in ful previden, ki si zase misli Da ne izgleda dobro, na koncu je nek seksi z očalami smart oblečen ekonomist ali nek analitik, kaj ti jaz vem kaj je to, v srajci, vsaj po prvih slikah, ne vem a to je možno, ali se to kdo pretvsrja

- joj, zdravnik je v prvo ugotovil, da sem po horoskopu ribi, to je res najbolj neseksi znamenje

-imam ful slabo vest bit na tem tindru, ampak to je bilo spet nenačrtovano, spontano tu pristala
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Sep. 2022 17:45

- Sem zmedena zdaj z vsem skupaj, dva sta mi všeč istočasno na tindru, do včeraj mi je bil samo zdravnik, zdaj ne več samo on, hkrati se vedno sem navezana na K in bivšega. Se mi zdi da so mi vsi 4 všeč. Kdaj pomislim, kaj sploh delam tam gor, saj bi se lahko s K čisto v redu zastopala, se dobivala naprej. In onadva na tindru se obnašata kot, da sem jima jaz všeč nazaj, to me dela živčno. Potem mi pa se bivši res piše take stvari, kot D a jaz moram na vsake pol leta nekoga zamenjat...


-mogoče še pa samo poskusim z obema, k ista mi všeč po 1x dobit, da vidim kako je in bo to to in zdaj preveč kompliciran, panicarim
-mi tisti ki mi je všeč no. 2 ' obljublja' da mi bo toliko zlezel pod kožo v živo, da me bo manj skrbelo za bivšega v prihodnosti :eek:

- mislim, da z enim sva že zmenjena za ta vikend

- sem imela dobre debate z enim bolj v temi terapije, z zdravnikom sem pa odkrila se eno skupno temo - astrologijjo

- me trenutno toliko boli trebuh od feste, da lezim

- da drugače je pa moja mama kar navdušena da sem začela spoznavat ljudi preko interneta. Sem ji povedala za tinder.. Mi je najbrž že kakšna pol leta, eno leto govorila, da morem koga spoznat ali nekaj podobnega...

- se mi zdi, da vse delam narobe

- drugače no uni v nedeljo ni bil v celoti slab, me je pa več stvari zmotilo. Neke teme so bile pa tudi dobre, mogoče me je motil njegov attittude do določenih stvari, način kako je povedal, ne samo tema povedanega.
- Mi je pa objasnil med drugim, Da je tinder toliko pameten, da vrže prvo sliko, tisto, ki je najbolj lajkana in ne v vrstnem redu kot si si sam nastavil. Tako imam js 3 slike (kjer sem dovolj pokrita da sem primerna za v muslimansko državo it kot turist) - dolge hlače, majica dolgi/ majic a kratki rokavi in eno edino z oblekco in mi je vrglo uno z obleko na prvo mesto, čeprav sem jo jaz nastavila na 3. Na zadnjem me stilu imam sliko kjer sem samo od pasu gor, ker na ostalih 3 sem cela.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Sep. 2022 23:25

- ok sem danes telefonirala z obema s tinderja in je dokaj kar neki, oba delujeta prav drugačna kakor delujeta iz slik in pisanja. Zdaj vidim da Jordanec je bil še zelo kul, glede na to, kako sta ta dva drugačna. Ne morem mimo tega, da mi ima uni zdravnik precej visok glas, kar me odbija.. Pa se nekako preresen deluje..

- neki ne stima na tinderja to kar jaz iščem, jaz bi bila raje z nekom nekaj v izi na prijateljskem nivoju in bi potem počasi vidla, če mi kdo zares klikne. Tej tipi so pa vsi ful živčni in posledično malo čudni pred mano, ker sem jim toliko všeč, Oz bolj me vidijo že od samega začetka kot neko potencialno partnerico in je vse preveč togo in živčno.. Meni pa iz telefonskega pogovora res noben od njiju ni bil prav všeč. Zdaj ne vem ali se še dobiti z njima in poskusiti v živo, ali pustiti vse skupaj.

-ne vem, a tipis tindra res tako malo žensk dobijo in se potem ful nalepijo na eno, kjer dobijo možnost imet kontakt

-glede kovid cepljenja, res ne vem več kakšnega mnenja imeti, za starejše prebivalstvo se mi zdi vsekakor koristno. Na začetku, v 2020, se mi je zdelo koristno, v zameno za umiranje ljudi. Zdaj pa ne vem, kaj Naj si mislim. Med drugim je tudi moj šef doktor na področju mikrobiologije in tudi ni preveč za cepljenje, sicer s tistim 1im odmerkom J&Ja se je cepil. Zdravnik potem ni hotel več o tej temi govorit, ker kao politika in cepljenje ni tema o kateri bi rad govoril s potencialno punco ali nekaj podobnega.. :roll:

- jao zdaj vidim kjr ekstrovertiran ptic je on, dajmo lepo dat cca. 270 slik pa 20 videov iz dopusta/potovanja na fb.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Sep. 2022 6:10

- Imam letos pa res občutek, kot da poletja ni bilo sploh! Dopust je bil malo tak, z veliko kreganja (čisto iskreno iskreno povedano, dobim slab občutek, slabe spomine, ko pogledam slike od takrat, takoo hudo je bilo. Pa še bolj slabe stvari so se dogajale tik pred dopustom pomešane z neko delno izgorelostjo). Me zdaj ta moj 'iskreno 'povedano spominja na enega iz tinda, ki mi je večkrat ponovil, kako se mu zdijo moje slike take genuine iz tindra in so mu zato všeč.

- Sem zdaj malo prespala tista dva tipa in najbrž sta okej, samo drugačna kot sem si jih predstavljala in sem bila na začetku v šoku, po glasu glede na sliko in pisanje. Mogoče celo pri zdravniku ni bilo nič napačnega zares, razen, da me je njegov glas vrgel malo iz tira, ma ni pa prav uno zelo hudo. Za ta drugega mi je malo žal, ker sem mu kao precej všeč in je bil zelo živčen med pogovorom, kar je sam povedal. Pa tudi zdaj mislim, da mi je on manj všeč od njiju. No pa še rekel je, da sem mu toliko všeč, da misli, da nebi mogel bit samo prijatelj z mano.

- sem pogledala na telefon in pri zdravniku sva se pogovarjala 1 uro, pojma nimam kaj sva v prvem telefonskem pogovoru govorila 1 uro, oz boljše povedano, kaj sem jaz nakladala 1 uro. Občutek je bil kot, da je celoten pogovor trajal 10 min. Po mojem sem jaz izpadla malo neumna oz kar otročja napram njemu, (tudi je 10 let starejši od mene) je pa rekel na koncu, da se mu zdim simpatična (in da delujem malo nerdy), verjetno kakšnih ne toliko pozitivnih misli ali komentarjev, je vedel, da se more vzdržat.
- me je tudi prijateljica vzpodbudila naj poskušam se z obema dobit ne glede na mnenje o tel. pogovoru

- Pri K ju je bilo rečeno, samo, da rabim čas zase, da do konca razrešim ali prebolim bivšega. Hkrati sem jezna na K, ker mislim da mi je bilo zelo hudo v zadnjem letu inon mi ni stal ob strani ob hudih trenutkih, je nekako še večal moj pritisk, stisko, po drugi, bi se mogoče morala se poslovit, presekat to izjavo, da rabim čas zase, preden s kom drugim kaj začnem, to neko poslovilo in prekinitev odnosa me vseeno dela žalostno ne glede na vse.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Sep. 2022 22:06

- me je danes K klical in spraševal s kom se dobivam, ter s kom sem bila ravnokar 1 uro na telefonu ( me očitno ni mogel dobit) in sem mu povedala za tinder

- sem danes imela 3 in pol urno pijačo z ekonomistom in 1uro20 min pogovor po telefonu z dzavnikom.
- je bil danes moj 3 tinder date, še tega zdravnika dam čez in pol se mi ne da več s tindrom ukvarjat :razz:

- se mi zdi da je bolj enostavno v živo spoznat pravega človeka kot prek tindra
- mi je bil ta od danes zelo fajn kot oseba, zelo osebne teme sva se pogovarjala, oba hodiva k terapevtu, on celo 2x tedensko zadnji čas, sem ga pa drugače dojela bolj prijateljsko. Mi po videzu ni neki zelo, fora je tudi, da je nekje isto velik ali lih malo večji od mene in to me res ne privlači, pa še nima mi tolk močne samozavesti. Mi pa hkrati ni nič posebej odbijajočega na njem, bolj nevtralno ga vseeno vidim. Blazno fajn oseba, kar na jok mi gre zdaj ko se najini pogovorov spomnim.

- sem imela z vsemi tinder dejti do zdaj zelo dobre pogovore. Pri prvem sem bila 4 ure, z 2. dve uri (so po teh 2h urah lokal zaprli), s tem danes, 3. pa malo več kot 3:30 ure, bi bila še več, če on ne bi bil zmenjen za naprej... Vizualno mi je bil pa od vseh 3. do zdaj mogoče ta danes še najmanj, noben ni bil pa totalno mimo spet.

- mi je sicer chaski na videz bolj všeč in me bolj privlači od vseh teh tindr dejtov, s katerimi sem se do zdaj videla, ampak pri naju že takrat lani pač ni ratalo za kaj bolj resnega

- je bil pogovor z zdravnikom danes veeeeliko bolj sproščen od 1. klica. Se mi zdaj zdi daleč od vzvišenega, kot se mi je zdel pri prejšnjem klicu in na začetku, zdaj se mi zdi po eni strani še premalo samozavesten in mal manj tak tipični moški kot sem navajena, ne on, ne ta danes nimata toliko moške energije, ker K jo ima ful, ampak že toliko, da se mu je brezveze kaj bolj deep sploh z mano pogovarjat ali cartat, ali imet kadarkoli bolj nežen, počasen seks...

- mi je danes začel govorit zdravnik nekaj o seksu in sem kar malo horny od tega pogovora, pa še že ful časa nisem, samo sem mogla zelo hitro pol končat govorit, zdaj tudi on že spi ker jutri dela dežurstvo(in je še v porodnišnici?). Se do sedaj še nisva utegnila videt, je pa menda imel 4 24-urne izmene v zadnjih 8ih dneh, pa še vožnje ima kar nekaj do delovnega mesta.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov