- sem imela danes, v soboto, ob 8i uri zjutraj, svoj prvi tinder 'date', za katerega sva se dogovoirla danes, isti dan ob 5:30.

On je želel, da že kar ob isti uri pridem do njega, samo sem mogla še svoj pilates ter joga fusion video dat čez ter lase prat, ker prejšnji dan sem bila preutrujena za si oprat lase.
- v narekovajih zato, ker ne iščem ne onsja, ne resne zveze, ampak preprosto za spoznavati nove ljudi, zanimive ljudi, za pogovore in podobno... Če bi se z nekom zelo poštekala pa tudi ne izključujem možnosti za zvezo. In tudi zato, ker v Ljubljani sploh nimam nobene družbe, chaski je moj edini prijatelj iz Ljubljane. Zakaj rabim samo moške spoznavati bi bilo lahko tudi dobro vprašanje, se mi zdi da večinoma imam boljše pogovore z moškimi? Malo mogoče pa tudi ne bi bilo napačno na splošno nekoga spoznati in imeti resno zvezo in družino, ker pač nisem več preveč mlada. Pa prijateljic tudi imam že nekaj samo 1uro+ iz Ljubljane, ne vem kaj bi si sicer naredila tinder, kot da me zanimajo ženske in napisala pod opis, da iščem samo prijateljico?
- bivši pa še vedno vztraja, da mi ne bo nikoli odpustil..
- mi totalno ni žal za ta tindr zmenek, super je ta moj Jordanec, drugače je isto star kot jaz, isti letnik, vizualno zna biti, da izgleda v živo še celo malo boljše kot na slikah na tindru. Za moj okus zgleda bolje od večine moških na tindru. So mi pa prej všeč malo temnejši, kot bjondasti. Edino na slikah deluje zelo tak resen, v živo pa zelo v izi, do nedavnega je tudi veliko/ večkrat kadil travo, zdaj menda je nehal ali zmanjšal, rad hodi na metelkovo, sicer pa dela doktorat na področju farmacije/ biologije...
Baje da jaz izgledam približno enako dobro kot na slikah v živo, ne slabše, ne boljše, da pa izgledam bolj suha v živo..

.
- povabil me je na kavo k sebi, v študenta, sva debatirala, pila kavo, kadila, mi je ponujal njegove fuge, ma jih nisem navajena uporabljat, se bojim, da mi razžre dlesni, nekaj sva se učila plesati swing po ytu, jaz sem en trenutek delala špago, na tleh na njegovem tapisonu, ker menda da tudi pri njegovih borilnih veščinah delajo na gibčnosti, pa nekaj sva šla do trgovine vmes.. Sva se tudi zelo osebne stvari pogovarjala..pomešane (jaz sem iz svoje strani o mojem odnosu z obema moškima iz preteklosti/ sedanjosti, prehranjevalnih motnjah, raku, splavu) z bolj splošnimi kakšne so navade pr njih, recimo ženske sploh ne smejo hoditi zvečer ven v Jordanu, klubi so samo v glavnem mestu, za taklepše ženske je pri njih normalno da so poročene najkasneje do 24 leta, on je eden od 8ih otrok, njegovo ljubezen, ki je bila 6 let njegova 'skrivna punca', (ker uradno se ne sme imeti zveze, si meddrugim izključen iz faxa, če te varnostniki vidijo, da imaš s kom več kot prijateljski odnos), je njen oče poročil z drugim, zato sta morala prekiniti vse stike, pri njih se že pogovarjanje smatra kot varanje..
- aja pa malo po 3h urah druženja me je poskušal poljubit

Samo sem mu rekla da ne, je vse normalno razumel, sprejel.. Samo se mu je kao zdelo neki primerno na situacijo, da to naredi.
- Bila sem pa natanko 4 ure, do 12 pri njem

- K mi je tudi večkrat v zadnjem času rekel (koliko je resno mislil, ne vem), da se ne razumeva dovolj dobro in da lahko začnem tudi nove spoznavat.., Bivši mi tudi ni hotel oprostiti celo leto, 1x sva se videla v celem letu.. V bistvu imam zelo, zelo slab občutek in slabo vest, da kogarkoli novega spoznavam ali iščem.. ampak kaj naj naredim. Je boljše vztrajati s tistim enim in ne iskati nikogar novega? Hm, jaz zdaj tudi nisem več tako zelo mlada, da bi imela časa na pretek. Mogoče bi izpadlo bolj odgovorno, zrelo, če bi samo vztrajala in delala na odnosu s K, ali pa bila sama in popolnoma nobenega novega ne spoznavala? Saj nisem telesno imela z nobenim ničesar v romantičnem smislu in niti ne nameravam v bližnji prihodnosti..