Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Avg. 2022 19:19

- drugače mi je pa mmm ful fajn za se pogovarjat. Ampak od verzij pisanje, govorjenje po telefonu ali v živo, mi je bilo do zdaj najbolj všeč telefonirat, pa dober glas mi ma :mrgreen: , pa deluje tudi karakterno po telefonu malo drugačen, kot v živo, bolj samozavesten al neki. (ok lahko da sem tle zdaj preveč zasebnih stvari povedala, samo to je moje mnenje oz opažanje, ne deljenje zaupnih infoirmacij) Pa še sem ugotovila, da po telefonu mi govori (kar se meni dozdeva) malo bolj ljubljansko, v živo pa eno drugo narečje, pa eno določeno besede reče isto kot moja cimra iz Koroške. :D Samo prejšnji teden sva pa ful preveč telefonirala, me je tako vrglo iz nekega ravnovesja/ ali sem pa premalo spala, da sem bila tako zgubljena, da sem 2 dneva pozabila telefon( službeni) doma in sem ga potem mogla it 2x iskat.

- sem dobila danes nazaj svoj avto, pa če očistli so mi ga zunaj in znotraj, edino sem ugotovila da uno kolesce za premikat radio kanale pri volanu ne dela..

- da drugače se že zadnje leto skos počutim slabo. Niti ni, da samo ne bi mogla prenest, da se slabo počutim, ampak težje je delat, manj motivacije, manj sem osredotočena, skos me kaj drugega skrbi in potem, ko se ti zdi, da tam nisi dovolj dober, je še slabše vse skupaj.
Me paskrbi glede veliko posdročij, v bistvu je res le par stvari, kjer me nič ne skrbi, mogoče so to, da sem zdrava, da nimam več prehranjevalnih motenj in sem si fizično ok, s prijatelji sem zadovoljna, čeprav nimamo toliko stika, ampak ko se vidimo, kako se razumemo mi je vse ok, pa na splošno imam z ljudmi dobre odnose, v službi je vsak zaposlen s svojim delom, se ne veliko ukvarjamo drug z drugim, ampak med nami je neka pozitivna energija, čeprav lahko nismo vsi zadovoljni s to službo ali plačo, razumemo se dobro... Razne stvari, ki me skrbijo, za nekatere se kdaj niti ne zavedam, da me, so finance, pač ful je težko biti sam in karkoli finančno doseči in v najemu, potem zdravje staršev, tudi za strica, me je zaskrbelo zdaj na rojstnem, da bi mi starši umrli, potem ena večja stvar je tudi odnos z bivšim, zelo je težko, ko ti je bil nekdo veliko let, ne vem ali 6 ali 7 najbližje in potem kar naenkrat popolnoma, popolnoma, popolnoma prekine stik s tabo in ne odgovarja na nič več.
To se spomnem še iz neke psihologije, ne vem ali sem kje sama brala ali je bilo mogoče iz gimnazije, da je tudi za otroke najbolj psihično škodljiva stvar, če so ignorirani...(ok verjetno so še hujše kakšne spolne in druge zlorabe vseeno)...

- ja pri terapiji je pa res tako, da je 1 ura premalo na teden, meni vedno, čisto vsakič zmanjka časa, da bi povedla, vse kar mislim.
Ampak 50 ur, kar je nekdo omenjal, koliko bi rabil, je pa tudi v denarju že ene par tisoč najbrž (v času enega leta ali malo več kot enega leta, ne naenkrat vseeno). Ne vem, lahko kaj pomaga, ampak definitivno ne hitro.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 26. Avg. 2022 14:19

- ne vem, kako se iz tega dreka vn spravit, iz svoje situacje. Malo sem razmišljala, da bi šla mogoče v tujino tudi delat. Samo zdaj v nemškogoovreče me je sekiralo, da ne znam Nem., ampak mi ravno sodelavec razlaga, da en par, ko jih on pozna sta znala samo ang in sta šla v eno firmo v Avstrijo delat. Pa sodelavec oz vsaj dva sta mi že omenila, da jaz ker sem še mlada/ še nimam družine, grem komot kamorkoli v tujino.. Samo me malo skrbi zaradi staršev, da jih mogoče lih zadnja leta ne bom več videla, pa še tako moji edini bližnji sorodniki so.
- Aja pa sej prijatelje mam tudi tukaj, priznam, da sem šele čez nekaj časa se spomnila na njih, najprej sme imela starše v mislih. Potem imam pa tudi K še tukaj, z njim tudi ne vem kaj, mogoče bi tudi še bila z njim/ imela družino z njim..

- kako mi je smešno povedal sodelavec, neke info, ki ne vem če je nujnp, da sem jih slišala. Slučajno sem se spomnila pri eni debati, da sem bila svojo prvo leto službe na eni večerji z enim sodelavcem, ki je bil samski ter še z nekaj našimi nemškimi dobavitelji, o katerih je bila tema. In on se spomni, da mi pove, ja da zdaj je bil ta sodelavec pred pol leta pa s svojo punco, na eni prireditvi, pri podjetju, ki isto sodeluje s temi dobavitelji, ne vem če je to nekaj, kar jaz rabim vedet, koga je zdaj s sabo vzel. Sicer ima pa ta sodelavec malo čudno situacijo s to svojo punco, kolikor jaz vem.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 26. Avg. 2022 19:32

* na živce si grem, k tolk jamram zadnje cajte

* bom probal manj

* poudarek je na probal

* imam en majši zaplet, drugače pa lepo poletje.

* morda pa grejo stvari v pravo smer oz. jih začenjam razpletat :mrgreen:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Avg. 2022 11:28

- A spet si neki popravil objavo, no saj si lepo napisal tisto o meni. Samo ne vem, ali je bilo napisano z namenom, da dobiš moj odziv, ali kar tako...

- joj ti vikendi, to je tako prekratko vse, danes bi mogla met zjutraj prevoz ob določeni uri, jaz ugasnem vse budilke, neke pizd. sanjam uni čas, odkar sem budilke zaprla, potem pogledam na uro in je 13 min. do tiste ure, ko sem zmenjena. Saj sem samo vstala, kavo skuhala, dala v termos, (zobe si prala vmes, ko kavo kuham, multitaskanje na moj način, spodnje perilo isto časno nosila še v drugi roki, kaj si bom oblekla..), neki minimalni makeup in skočila še tankat in iskat folk..

- joj se spomnim, da uni dan, ko sem klicala mmmja, se mi je zasmilil z enimi svojimi stvarmi, ampak hkrati me je malo zabilo, ko sem lih uni dan zvedla, da ena nova prijateljica, je začela/ že dela na tem da bota imela otroka in tadruga se s fantom seli skupaj...

- joj, kako bi imela še določene parfume, Amouage Material, ali Delino, ali za moj okus najlepši, najbolj ženstven parfum Kilian - Good girl gone bad - tako mi je všeč tisto sadje noter - v bistvu je samo osmanthus, ampak tako dober učinek naredi tisti marelično bresvin vonj, potem pa še cvetlične noe zraven, jasmin, vrtnica.. Pa šla bi še na kakšne počitnice, potovat. Čeprav, če imaš čas, nisi pod stresom, družbo, je tudi Ljubljana ob večerih simpatična.

- Bi hodila še na dva različna plesa, en 'solo' n en v parih, ali vsaj enega od teh dveh - pa malo več socialnega lajfa bi tudi imela na ta račun, ma ne vem, kako bom to finančno skombinirala še s to terapevtko, ker bi bilo preveč odhodkov.. mogoče tudi ne bom na nobeno stvar hodila, dokler imam terapevtko, koliko časa jo bom imela, pa ne vem še, mogoče tudi do konca leta.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 27. Avg. 2022 12:28

* Meni si hayley kjut
* Zbrisal sem ostalo oz. dejansko vse, ker sem spet neki jamral, čez 1 uro sem se pa že ful boljše počutil.

* Pač hayley je res najboljše, kar se mi je zgodilo zadnjih 14 dni. Samo je še daleč od nebes, ker... ni moja punca :( Še huje - drugi so ji (bolj) všeč :)
* Sam je res kjut za se pogovarjat... tako punco oz. kar ženo bi imel, ki bi se tako dobr pogovarjala

* Jah hayley, če rabiš plesalca... sem tu... sam po mojem ne bi bil dost dober zate. Joj šit... še rabim trening.

* Bi rabil eno plesalko za kakšen začeten tečaj salse al tanga... sam se mi bolj zdi, da imam druge obveznosti in to jesen ne bo še časa za to.

* Svojih "disko" treningov seveda ne mislim spustit

* Moram nehat, ker me mama pravkar kliče... :twisted: sej moja mama drgač sploh ni tolk slaba kakor zadnje čase jo "opravljam"
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Avg. 2022 1:15

Zbudila me je ena taka čudna "mora", kjer me ni bilo strah, sem pa bil precej nemočen / neodločen

Ponoči se peljem nekam, ne vem točno kam, se pa vozim po LJ, zgrešim pot, tema je, gledam kje se bom obrnil, ker sem prišel nekam v slepo ulico. Ko bi se moral obrniti se avto v trenutku ustavi. Ne odpove zgolj, tudi elektrike mu zmanjka v celoti. Samo tema ostane od njega.

Najprej me skrbi, da sem sedaj sredi ceste in bom nekomu moteč. Potem ugotovim, da je avto pristal zelo lepo, skorajda parkiran je. Jah nič, torej ne rabim klicat ne 112 ne 113 ne AMZS, nič, edino kake stvari vzamem ven iz avta, ker ga sedaj ne morem zaklenit (dejansko svojega lahko zaklenem, če nimam elektrike, v sanja sem bil prepričan, da ga ne morem).

No potem pridejo mimoidoči, neki najstniki. Trije. Malo me začnejo gnjaviti, so sicer prijazni. Ampak hitro pomahajo s pištolo, imeli so celo dve, da bi oni imeli ključe mojega avta. Rečem jim, da si bodo težko z njimi pomagali (OK in real life, ko te kdo napade na ulici, ne mara takih cinično-odrezavih odgovorov, dobiš hitro kak udarec več (niso me velikokrat napadli, ampak nazadnje, česar ni bilo tako dolgo, se spomnim tako); ampak tile so bili prijazni). Ko ugotovijo da je avto useless mi ključe vrnejo. Še dobro, ker sem se bolj bal za ključe stanovanja, ki so bili na istem obesku.

Sicer opazim, da imajo plastične pištole. Z eno se kar z roko poigram, da ugotovim, da je plastika. Za drugo jih kar vprašam, če me bodo s plastiko ustrelili. :) Ko ugotovijo, da razumem njihov trik, se kar malo ustrašijo in se umaknejo. Vendar ne povsem.

Tisti najstniki me kar še nadlegujejo. Ampak en tip je zelo prijazen, jaz sem prijazen nazaj, niti se ga ne bojim, mi pa reče, da sovraži nas informatike, ker ničesar ne razumemo (oz. ne delamo zaresnega dela) oz. nam je prelahko v lajfu. Ne vem, neki v tem stilu. :? :) (to je ključ)

Okrog je sicer zelo temno in z lučko na mobitelu si komaj kaj posvetim. S težavo ugotavljam na kateri ulici v LJ sem. Ne vem se očitno odločim, da bi vseeno poklical na pomoč.

Medtem ko sem iskal kje se nahajam so vendarle odprli sovoznikova vrata na avtu in odnesli par stvari iz njega. No saj ničesar vrednega ne puščam v avtu, tudi v sanjah ne, ampak vsako tako odtujevanje boli.

( Komentar: Glede na to, da se ne upajo odkrito fizično spopasti z mano, je zanimivo, da tudi jaz ne pomislim na to, da morda bi se moral stepsti, ne pa zdaj klicati na pomoč. )


Ne vem. Morda gre zgolj za nezavedno, morda mi pa te sanje (simbolno) orisujejo ozadje zadnjega zapleta.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2022 10:59

- Js sem tudi danes nekaj sanjala, ampak bolj kar nekaj, da sem igrala igrico sims in sem imela neko družino z več otroci in dojenčki in potem, da sem pustila pri miru to igrico, da je tekla sama od sebe in ko sem prišla nazaj do računalnika, sem se bala da so te osebe v igrici umrle, ker sem jih pustila nenadzorovane.

- drugače ta psihoanaliza skuša prepoznati nezavedni del preko prostih asociacij in sanj

- ugotavljam, da sem letos kupila samo 3 parfume, že več mesecev nazaj in bi zdaj želela še kakšnega. 1 je Nishane Ani, kupljen v Trstu, res diši kvalitetno, je dober, čeprav sama nisem ljubitelj vanilje, ampak Ani je neka taka prefinjena malo grenkejša vanilja, z zeliščnim vonjem pomešana, ne sladkobnasta vanilja. Nekdo je enkrat komentral, da je to vonj, kakršnega si predstavlja za francoske parfume. Naredila ga je pa ista parfumerka kot Amouage Material, katerega bi tudi imela, tukaj se tudi vse vrti okrog vanilje, ampak je spet taka 'old money', grenkobasta, usnjena vanilja..
- so mi zanimiva tudi imena, Le nez/ ustvariteljica parfuma, Cecile Zarokian ima korenine iz Armenije in Ani je neko zgodovinsko mesto, ki ga je Turčija prevzela Armeniji, mislim, da je celo pod unescom, Nishane je pa sicer turško podjetje. Ime Material pa spet pomeni material/ 'Material girl', nekaj kar je drago, zato ker parfum je osredotočen na noto vanilje, prava vanilja je pa ena izmed najdražjih sestavin v parfumeriji.
- 2. parfum, ki sem ga kupila, je bil chaski z mano in njemu je bil tisti še najljubši od Jo malonov - Mimosa& Cardamom - ma mi ni preveč všeč več, pa še Jo malone imajo bolj katastrofalno longevity, obstojnost. 3., ki sem ga kupila, ga pa sploh nisem še nikoli nosila, je pa zelo unisks, malo bolj moški mogoče - Montale Oud tobacoo. Pri tem mi ni toliko všeč že firma Montale, ker njihovi parfumi resnično ne dišijo preveč prefinjeno, kvalitetno, kot katere druge firme. Že embalaže Montale so precej trashy izgleda, mene njihovi vonji asoccirajo, da so še najboj primerni za 'clubbing'.

- da me je prav zamikalo, da bi res vsaj za krajši čas preizkusila tinder. Mmm me je zadnjič proval odvrniti od tega z izjavo, da tam gor itak tipi samo seks iščejo..
- je pa kar awkward, če te folk tam prepozna. Jaz sem v bistvu prepoznala na mmmjevem tinderju eno punco, ki jo imam tudi na fbju in za katero sem imela v spominu, da je ne še dolgo nazaj objavljala slike s fantom ali celo zaročencem?? Pa sploh ni bilo njeno ime napisano pravo, tako da niti nisem bila sigurna, al ije res ona ali ji je slučajno kdo slike ukradel...
- po naključju jo ravno par dni po tistem, ko sem jo videla na tinderju vidim v živo v bližini svoje službe

- ni mi sploh jasno kako deluje tinder, a te slučajno ljudje vidijo, samo ko ti odpreš aplikacijo in ko imaš zaprto te ni, ali si kar skos viden?

- mi ena frendica govori, da naj pozabim na bivšega, da če mi tliko časa ni nič odpisal, naj grem raje kar naprej... samo to ni isto, kaj ti miselno želiš/ nameravaš in kaj čutiš, ne moreš spremeniti z neko odločitvijo, kaj čutiš...
- so mi frendice res raznorazna vpr. postavljale včeraj od tega, ali so mi všeč ženske/ ali bi bila z žensko, do tega če imam kakšne psihične posleice od splava... Glede prvega sem jima povedala, da mi je lepa/ privlačna moja terapevtka. :D Glede žensk, pa imamo 2 punci iz istega letnika v naši gimnaziji, ki sta par in živita skupaj, to mi je kar precej fascinantno..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Avg. 2022 11:42

* Ne vem kaj tipi iščejo na Tinderju, različen tip, različne stvari. Jaz sem se sam v resne zveze tam zapletal (no nobena se ni začela), ker očitno ne zgledam material za ONS iz fotk :twisted:
* Je pa - bi rekel - veliko sextinga tam gor, vsaj ena mi je 1x rekla, da to ni zame, ker jo je tip v enem tretjem sporočilu tam vprašal če ima oblečena tangice. Kot da jaz nisem nor na tangice :twisted:
* Ali bi pa moral namesto "Kako si, kaj delaš?" vprašat "Greva sexat" - sam na Tinderju te lahk tudi reporta(jo) da si sex maniak, očitno moraš znati oceniti iz fotk kateri ženski lahk tko že v štartu rečeš :twisted:

* Drugače na Tinderju te vidijo skoz dokler imaš račun aktiven, nima veze ali imaš aplikacijo odprto ali ne, je pa lokacija odvisna od nastavitev... ali Tinder nonstop javlja tvojo lokacijo ali samo takrat, ko ga imaš odprtega oz. verjetno v foregroundu

* Zdaj ne vem ali boš to o s..... zbrisala, mogoče ni prav da komentiram, a privat ti kaj preveč ne "morim" s tem oz. ne vem kaj naj ti rečem :? :(
* Pač težka izkušnja, žal mi je, da takrat nisem zaznal na forumu tvoje stiske in si bila hitrejša in se z nobenim tukaj nisi mogla pogovorit.
* Me pa skrbi zate, ker res ne vem, če si se iz vsega tega karkoli naučila. Pazi nase in na tvoje zdravje.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2022 11:47

- ok hvala za info glede tinderja, bi mi bilo ljubše, da bi lahko kar izginil, ko nimaš vklopljenega, ali da bi bila kakšna funkcija, da lahko štimaš, kdaj si viden in kdaj ne..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Avg. 2022 12:22

* Kako visoko se pojavljaš je odvisno od tvojega rating-a. Če boš dobila veliko lajkov, boš kar prikazana. Seveda je omejitev še lokacija, ki si jo vsak sam nastavi.
* Jaz sem se na začetku sekiral in občasno zbrisal Tinder, da me ne bi kje v službi kazalo. Sedaj... vseeno mi je, imam ga na vseh telefonih. Tudi enemu sodelavcu sem povedal, da imam tudi to. Edino mal me skrbi, da ne bi med šihtom lajkal kake sodelavke iz kadrovske :twisted: Joke. :lach:
* Praviloma pa ne uporabljam plačljive verzije, ker... kolikor sem videl je Tinder objektiven. Imaš več funkcionalnosti, ampak če imaš plačljivo verzijo nisi nič boljše rangiran samo zaradi nje. Nekoč je plačljiva verzija tudi ponujala več, še to so skrčili.
* No edino one najdražje verzije še nisem uporabljal (se mi zdi kar draga in na občutek ponuja premalo). Sej verjetno na ženske pali, da imaš plačljivo verzijo, ampak tiste ki so bolj orientirane na keš, pričakujejo, da če tip ima novega BMW-ja, tudi zgleda temu primerno. Ta svet gre v "zanimive" vode, niso mi najbolj všeč. Niti najmanj ne. So mi pa všeč lepe in/ali uštimane ženske, čeprav jaz njim praviloma ne :lol: :twisted:
* Pa mislim, da ene funkcionalnosti (npr. veliko super boost-ov, več super like-ov) vseeno moraš (do)kupiti, da se ne dobi vse v paketu.

* Sicer na svoj videz zadnje leto vseeno več dam. Se mi zdi, da imam včasih kar dober okus za kake obleke, ki si jih kupim, pa tudi parfume mam dobre (to me je hayley motivirala).
* Bi pa moral še na obrazu in/ali mišicah kaj naredit.
* Sicer sem samemu sebi vedno bil všeč :) :oops: :cool:

* Aja, še to. (Naslednji) Preboj na Tinderju bo, ko si bom upal ob svoji sliki napisati: fwb, sugar baby, let's start with sex and talk later (believe me, I am good talker, but in sex maybe not so confident :lach: )
* Mislim hayley, saj veš kaj sem ti rekel že v živo. Kraja identitete na Tinderju je malo verjetna. Verjetno je tista punca (v zvezi; mogoče pa imata odprto zvezo oz. iščeta tipa za mmw) kar tam, če je res ista, katero poznaš.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2022 12:40

- Aha :rolleyes: , no ja, js ne vem, če je sploh tip tipov, ki je meni všeč na tinderju, zelo možno, da ne.
Npr vem, da moj bivši, K, Chaski, so vsi taki, da ni šans, da bi jih na tinderju najdel. Po mojem. Ok za chaskja sem mogoče še najmanj sigurna od teh treh.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Avg. 2022 13:18

* Pa naloži danes, poglej si malo tipe, še tukaj mal pokomentiraj... in zbriši jutri do službe, če te je pol sram

* Joj, saj sem ljubosumen že na tri tvoje obstoječe tipe, sedaj pa še Tinder, ampak kaj naj... bivša je rekla, da se pač takih stvari ne da zatreti... če je nekaj nekomu všeč, je najboljše pustiti, da zadeva steče. Itak te firbec matra o Tindru, 1x ga boš morala sprobati

* Tako kakor je do mene šele v 30ih prišlo, da hočem biti všečen ženskam, tistim zvečer zunaj... pač bom moral nekaj narediti, da bom, prej tole ne bo za mano :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2022 13:21

- nimam časa za tinder delat, ker imam druge obveznosti

- ljudje, ki so zvečer zunaj, ocenjujejo drug drugega 99% - 100% samo po videzu in po imiđu/ kešu
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7535
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2022 21:57

- mmm ima slab vpliv name :nein: , sem si končno provala naredit tinder. Ma pol stvari ne štekam, pa dosti stvari si morem še dodat. V bistvu si sploh še nisem nastavila nič katere starosti me zanimajo in tinder mi avtomatično meče ven samo 25 - 29, pa en 35 Italjan je bil zraven. Pa noben ne zgleda nič kaj slab, vsi kar dobro. :D ..Mislim, da mi skupno predlaga več Italjanov in Avstrijcev kot Slovencev, Tinder misli, da sem Italjanka..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Avg. 2022 11:53

Na zacetku ti mece samo dobre tipe btw (oz taksne, ki so dosti swajpani na desno), da se ti app prikupi. Potem gre samo se navzdol. :D

Gre pa bolj za radius glede na lokacijo, ce si na primorskem ti bo avtomatsko dosti italjanov metalo. Meni je npr. dosti hrvatov (na tak nacin sem takrat tudi bivsega spoznala ;D )

Drugace pa mmm, se ne bom prevec vtikala v vajino prijateljstvo ker mi ni mesto. Ampak ce bi meni kolegi govorili, kako so ljubosumni na moje partnerje, bi jih hitro odpikala. Dobronameren nasvet.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov