Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Avg. 2022 21:21

slovenc79 napisal/-a:ne razumem, zakaj bi ti terapevtka govorila o sebi? to ni prijateljica ali simpatija ki jo spoznavaš za nek globji odnos, je profesionalka ki ponuja storitve za plačilo in to je, da te posluša. zato ji tudi ne rabiš bit všečna in se s skrivanjem enih stvari o sebi trudit, da bi ji bila.



Sej če guglaš, vse najdeš glede tega kar si omenjal v prvem stavku, ali terapevti kaj govoirjo o sebi ali ne in ostale stvari, se mi ne da več pojasnjevat.

Meni je moja terapevtka všeč, zato me skrbi ja oz zdaj ne več toliko, me je pa v preteklosti, še posebi prvih nekaj ur na začetku zeloo skrbelo, kakšna se njej zdim in če bom povedala nekaj, zaradi česar bom slabo izpadla, sem se počutila kot največja failure glede nekih stvari.

Še posebi me je skrbelo pred mojim dopustom, zdaj ko sem to malo bolj ozavedla zadnje tedne, mi je bilo lažje govoriti.

Sej zato, ker mi je všeč, sem pa iskala drugega terapevta, ampak tisti, ki mi je tako padel v oči je pa zaseden, zdaj k drugim me pa ne vleče in bom očitno ostala pri tej zdajšnji.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 22. Avg. 2022 22:32

jaz bi na tvojem mestu vse to povedal terapevtki. saj za poklic se je konec koncev odločila zato, da pomaga ljudem, ki so v stiski, jih muči nesamozavest in takšni in drugačni problemi, ki nam jih je komurkoli drugemu sram razkriti, ne zato da obsoja in se naslaja. smo pa vsi krvavi pod kožo in skrivamo svoje hibe.
mogoče bi za začetek samo povedala svoje občutke glede tega, da se težko odpreš nekomu, ki ga ne poznaš? sem prepričan da bo zelo pozitivno sprejela, če se ji odpreš.
mislim, sigurno bo boljši odziv kot na nekem forumu ;)

jaz zase lahko rečem, da mi je največja čast, če mi lahko nekdo zaupa svoje najbolj skrite stvari, strahove, karkoli že.. in mislim da je najlepša lepota človeka ravno ta njegova nepopolnost.

upam, da se ti bo dobro izšlo.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Avg. 2022 6:41

- Je težko povedat, ker mi je nerodno govorit. Sem se na začetku pogovarjala o tem, da mi manjka da bi ona več govorila in je oddajala nek tak vajb, kot da je malo užaljena oz kot da bi jo malo pretreslo, ker sem ji nekaj negativnega rekla. In m je zato zdaj neprijetno o tem toliko govorit.

Mislim, sem malo zapretiravala z unim, da mi je všeč, lahko malo mi je všeč, že vizualno mi je ravno tak tip žensk všeč kot ona, večinoma je pa bolj to, da jo vidim popolno in sebe kot failure, na določenih področjih, zato mi je bilo težko govorit. To zdaj velja še bolj za preteklost, trenutno m ije lažje goovrit, kot mi je bilo, saj sem že objasnjevala.

Drugače se pogovarjam z njo, seveda, glej ne mislim pisat esejev na forumu, da bi vse do potaknosti objasnila, ker me ne briga več kot toliko, kako drugi razumejo tukaj, niti nimam časa preveč na dolgo pisat Napišem par stvari, kar me težijo in to je zame dovolj.


Sej, če poglwdaš nazaj, nisem sama želela pisati o teavah o moji terapevtki niti nisme imela potrebe pisati o tem o njej. Sem se v realnosti o tem zaupala Chaskiju in nekaj sem tudi sami terapevtki. Zdaj sem bolj na neke provokacije odgovarjala od mmmja in tovje. Ne ker bi sama želela o tem pisati na forumu.

Ja kdaj/ oz vedno je bolje ignoroirati in en odgovoirti, tudi če nekdo o tebi napiše neko čisto napačno trditev.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 23. Avg. 2022 14:49

- čakam na en zeloooo pomemben mail in sem tok v pričakovanju da sploh ne morem delat druzga
- po eni strani mi gre ful na živce ta stres k se je kr naenkrat name zvalil ampak po drugi strani...nagrada za to sekirancijo je loh ogromna, tako da se splača še mal zdržat
-sem ful presnečena kako ljudje ki me poznajo reagirajo na moj nov podvig, se mi zdi da tako iz širšega kroga da ali so manj od mene pričakovali in da so nekako presenečeni, po drugi strani jih je pa veliko veselih zame
-se kaže da ne bo nič s tripom v jeseni :/ in mi je zelo žal ampak časa ne bo, pa če sem iskrena tud dnarja ne bo...pa drugo leto
-ena stvar se mi je zgodila pred dnevi in me preganja, še tolk bolj zato ker ne vem kaj se je pravzaprav zgodilo, mal sem si sama kriva, ker stres na čist napačen način krotim, ampak po drugi strani se pa počutim izkoriščeno pa to na zelo grd način od človeka ki od njega tega res ne bi pričakovala, ok ali pač mal bi loh pričakovala da bo kdaj želel izkoristit priliko ker sem mela zmeraj en tak čuden občutek okoli njega, najbrž še sreča da je potem moj vletel, no ampak če ne bi pa še danes ne bi vedela da se je sploh kej zgodilo pa ne bi imela še ene sekirancije več na glavi
- no pa še reakcija od mojga ni bla ravno ok, čeprav itak mu ne zamerim vletel je in itak ni vedel zakaj se sploh gre, sam ko mi je pa zjutraj razlagal kaj je blo sem pa direkt v wc letela
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 24. Avg. 2022 8:49

- drama. Škoda besed, da napišem kaj si mislim o ljudeh, ki na tak način izdajo zaupanje nekoga drugega. Čeprav je "samo" forum, to veliko pove o osebi.

- končno mu je vročina padla. Grozno, ko misliš, da bodo zdravila prijela pa ne ;( si ne predstavlajm kaj bo čez zimo in z vstopom v vrtec.

- v petek imamo "dekliščino", vse sem organizirala, vem, da bo fajn. Zdaj pa ne vem, če bo že čisto zdrav, da grem, nimam ga srca pustiti.

- drug teden en dan dobim nečaka, gremo skupaj v šoping, komaj čakam, dan z njima.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Avg. 2022 14:39

- mah ja, sem imela že cel cel teden(prejšnji teden) filing, da nekaj ni v redu, ko sem bila v stiku z mmmjem, ampak tako je, na začetku tedna so bili pogovori se ok, razen tega da sem se preveč zaklepetala in veliko preveč časa porabila, ko bi morala kašne druge bolj koristne stvari delat.. ( Mislim, da na splošno se posebej z naravoslovci zelo ujamem v debati, pridemo bolj na podobno frekvenco) Potem Pa začnem cutit, ko nekakšen pritisk, ker ne maram, da ima kdo kakšna pričakovanja ali pretirana čustva do mene... In že tako imam slabe izkušnje s podobnimi stvarmi.

- drugače je bilo pa fajn v petek v centru z mmmjem (v živo recimo, da je v redu, ma potem, ko daš vse informacije skupaj - iz pisanja, telefoniranja, v živo, da pričakuje/ razmišlja, da bom že v nedeljo zvečer pa kar k njemu domov prišla, da se bova po njegovo od zdaj naprej kar redno dobivala pri njemu doma ter pri meni doma - je pa kar ojej) , res fajn ambient, jaz sem izbrala lokacijo in je bila veliko boljša kot bar v katerem sva se pred dvemi leti dobila. Mi je zelo pašalo malo spremembe, it med ljudi, ker sem cene skos samo na relaciji sluzba-domov - sluzba, pa občasno se na Primorskem dobim s frendi Oz s Kjem sem se zadnje leto redno za vikende, kaj dosti nekega ostalega dogajanja ali zuranja pa ni..

- sem imela fajn, prijazne stranke danes
- mi je nov sodelavec tak dobrovoljen, sproščen, s pozitivno energijo, tako mladostno deluje pa pogovarja se! - o vsem, tudi o privat stvareh, ne samo o službenih, kot ostali.. je prav name se prenesel to pozitivno, ker ostali so vsi zelo resni pri nas...

- sem prvič v lajfu od blizu videla kako deluje tinder :D ! Deluje ful zabavno! - pri mmmju v petek, baje, da sem mu neki zjebala algoritme, ker sem dala skoraj vse ženske ne (levo? ), medtem ko da on vse ja.. :D
In pol, ko sem že neki alkoholnega spila, sem prišla še na idejo, da bi si še js naredila tinder. :D Pa še par zraven naše mize je deloval, kot da se je preko kakšnega tinderja dobil oz kot da je na zmenku in se spoznavata (je delovalo da imata zelooo deep debato o serijah in tem kako je grozno, ko gre po peti sezoni kvaliteta navzdol :D ). Edino malo mi je tako moteče, ker bi tam z nekimi svojimi slikami gor počutla, kot da sem kakšna kurba na stojnici in da te potem folk tam ocenjuje...

- mislim, da sem že enkrat pisala, da rabim rutino, ker mi je še preveč vse na free v tej službi, organiziraj si vse sam, od prve pike do zadnje.. in js pa rabim, da imam malo nekih okvirjev (vsaj dokelr še nimam več let izkušenj) in da je malo manj neke odgovornosti na meni..
- imam nekje zadnje 2-3 tedne 3 čisto nove mini rutine in se posledično počutim bolje, in sicer telovadba vsak dan pred službo (danes sem ene 10 min pilatesa pa 20 min joge) potem kava - espresso v kafiču in cigaret (ali par) blizu službe (pred službo) - zraven tega kafiča je neka firma iz katere/ v katero hodijo vsi neki ušmekani - pa večinoma sami bolj dobri avti - People watching is fun! :D , ta tretja stvar so pa te crime investigation serije zvečer. Ena od serij, tista s spolnimi prekrški ima tudi več neke psihološke zgodbe notri, kar je tudi zanimivo.

- beh, nek manjši rezervni avto sem dobila, nisem več navajena sploh uporabljat ročne zavore, pa da morem vsakič ključ po torbici iskat, ko pridem do avta...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Avg. 2022 17:00

* mayaeb, ti si pa tudi ena.
* Pišem o fantoviščini, ti imaš dekliščino, več podobnih primerov pa ne smem dajati, ker mi boš še zamerila. Ne biti tako sugestibilna, anyway: sedaj hayley izdaja info, kar je bilo med nama :!: :lach:
* sej meni je to zdej že ql, in všeč.

* Prvič hayley, ves čas sem ti govoril, da če te povabim k sebi, še ne pomeni, da karkoli pričakujem. Povabil sem te, si rekla ne, OK. Glede na vse okoliščine, ki jih sedaj ne bi izdajal, sem se nekak počutil, da te moram povabiti.

* Drugič, tvoj plac meni ni bil nič posebnega. Raje sem kje ob Ljubljanici. Mizo si pa izbrala precej na samem, tak da sva se lahko lepo pogovarjala. :) Pa dragi res niso oz. si nič takega nisva privoščila. Je pa v enih lokalih bilo ful podražitev.
* Najbolj sem ga falil še s parkingom, ker sem parkiral v parkirni hiši, ker sem itak zamujal in ker si se zadnji hip odločila, da se dobiva in ker si nenazadnje celo rekla, da itak bova bolj na hitro.
* Ponavadi ne grem z avtom v center LJ oz. se tako zorganiziram, da imam dovolj časa, da parkiram malo stran, ker se mi ne da parkingov iskati po LJ. No hayley je pa bila kar hitra in ji očitno kar gre to parkiranje :wink: ;D

* Moj plac je bil Cacao. Sva pa s hayley (prvič) šla tja konec februarja, pa še zunaj sva bila v temi. Ne vem sicer zakaj sva zunaj bila, ker ima Cacao zelo lepo notri odzgoraj. Ima dobre sladice, dobre shake-e in dober sladoled.
* Cacao sicer ni moj favorite plac, imam še 2 v LJ, v enem letos skoraj nisem bil, v enega pa kar redno hodim. Ampak takrat sem bil nezaupljiv in nisem hotel neznanke vozit tja kamor dejansko hodim :) Pa še z njo sem komuniciral izključno preko Viber-ja, hehe :lach: :lach: (sem očitno imel neko obdobje, hvala Bogu da nisem več tak oz. da sem vsaj malo boljši)
* S "psihologinjo", če se je še spomnite, sva se pa dobila tako, da sva oba gledala v Tinder. Ničesar drugega si nisva prej izmenjala :oops: :lach:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Avg. 2022 17:06

- dej ne rabiš več govoriti nobenih zgodb in informacij, ki so se dogajale izven foruma. Moj bog.

- vidiš že glede placov imaš drugi okus kot jaz. Jaz ne maram unih barov ob Ljubljanici.
- Sem se pa pogovarjala naslednji dan s cimro, kje sem bila in se strinja z mano, da je tudi njej všeč plac, kjer sva bila in da ona isto ne mara hoditi v gužvo k Ljubljanici
- Mi notranjost Cacaota ni všeč :D
Zunaj sva bila, ker jaz kadim zunaj in bilo je svetlo, ko sva tja prišla. Pa jaz ne maram sladkega, nobenih sladic ali šejkov, ne sladoleda, rada imam alkohol(najboljše nekaj grenkega) in čike.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Avg. 2022 18:08

hayley napisal/-a:- dej ne rabiš več govoriti nobenih zgodb in informacij, ki so se dogajale izven foruma. Moj bog.

Ti pa si kjut, ko kaj "izdaš" :oops: :wink:

Saj tokrat pa res nisem nič takega povedal. Še pri razlogu zakaj sva bila zuni, sem se cenzuriral:
Zunaj sva bila, ker jaz kadim zunaj in bilo je svetlo, ko sva tja prišla.
Pa jaz ne maram sladkega, nobenih sladic ali šejkov, ne sladoleda, rada imam alkohol(najboljše nekaj grenkega) in čike.

Ja vem, da sva zuni bila zaradi tvojih čikov. Sej bi napisu kaj si pila, mislim da se še spomnim, pa mi boš pol spet kaj očitala. :twisted:

Bivša pa je rada z mano hodila okrog Ljubljanice. Ampak samo, če sva kje kaj pojedla in/ali popila.

Največji minus še ima, ker z mano ni upala/hotela iti v diskače/klube :oops: :? :)

No saj si zbrala lep plac, ja. Spet bi še neki napisu, pa ne smem. No, ne bom. Enjoy.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 24. Avg. 2022 19:06

mayaeb, ti si pa tudi ena.
* Pišem o fantoviščini, ti imaš dekliščino, več podobnih primerov pa ne smem dajati, ker mi boš še zamerila. Ne biti tako sugestibilna, anyway: sedaj hayley izdaja info, kar je bilo med nama :!: :lach:


Joj, oprosti, nisem vedla, da se teh zadev ne sme omenjati, če si jih tudi ti kdaj imel.

Komaj čakam, ko mali otrok :) če ti je prav ali ne boš sigurno še bral o tem, žal :)
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Avg. 2022 19:26

Mislim, da govorim v imenu celotnega foruma, ko recem, da dajta ze mir, no.
Tole vajno javno preciscevanje je kot ena taka nesreca, ko ne mores stran pogledat.
Ceprav bi lagala, ce bi rekla, da me ne daje firbec, kje sta se dobila :lach:

- da sem utrujena. Grem (koncno) pojest moje sadje in na netflix.
- so bili dobri cevapcici. Pa smokije sem si kupila.
- bi fuuuul sla na morje, pa po moje spet ne bo nic. Nazadnje sem bila na morju daljnega leta 2019 bc (before corona).
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Avg. 2022 19:32

- jaz sem bila jezna prejšnji dan na mmmja, zdaj bolj sprosceno chatam, mi je šlo že vse mimo, sem zadovoljna s svojim dnevom danes in mi je dokaj vseeno zanj in njegove komentarje.

- Samo jebemti, ni nikoli očitno razbarat pravega vibe iz napisanega, pa vedno izgleda neki fuuuul drama ali fuuul depresivno ali nevem kakšen bav bav... Če je komu bolj zabavno, da si predstvalja kako se 2 na hart prečiščujeta in vse jemljeta smrtno resno na forumu, pa naj si, vsakemu svoje.
- dobro, da bi nevemkakšne osebne stvari pisal mmm na forum ne bi odobravla, sicer mi je chatanje z njim bolj sprostitev, ne nesreča, ne jemljem nič od tega resno. Imam pa druge bolj resne stvari on the back Of my head, ki so popolnoma nepovezane z mmm...

- edino resno mislim, da ne maram/ me dela živčno, da imajo moški nevem kakšna pričakovanja od mene, če jih jaz nimam

- kar se tiče mayaeb in mmmja pa se strinjam, da je mmm kar neki brezveze siten oz ima neke v tri dni komentarje. Mmm ima čisto drugi karakter v živo kot na forumu bdw.

- škoda zdaj, zgleda zaradi okoliščin, da ne bo nič več s trojckom :D :D

- Aja lokal ni nič posebnega, samo malo bolj intimna, sproscena atmosfera na vrtu, pa stran iz guzve iz čistega centra. Sej. Sem zdaj že kar nekaj povedala.
Zadnjič spremenil hayley, dne 24. Avg. 2022 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 24. Avg. 2022 20:00

_patchouli_ napisal/-a:Mislim, da govorim v imenu celotnega foruma, ko recem, da dajta ze mir, no.
Tole vajno javno preciscevanje je kot ena taka nesreca, ko ne mores stran pogledat.
Ceprav bi lagala, ce bi rekla, da me ne daje firbec, kje sta se dobila :lach:

Odebeljeno mora hayley razkriti, jaz niti ne vem kako se tistemu lokalu pravi. Sem pa že bil tam.

Ostalo, I am confused now. Res ne vem kaj lahko in česa več tuki ne smem :oops: :)

Je pa sedaj drugače. S hayley se malo bolje poznava, v živo sva oba dost bolj prijetna, sproščena, kakor dajeva vtis tuki.

Vztrajnost se včasih splača. 2,5 leta je trajalo od prve pijače do druge :)

Sam glede na napisano pa... s tretjo sedaj bolj slabo kaže. Pa šele sem se s hayley mal bolj seznanil ;D

No to bo sedaj moj zadnji prispevek o hayley tuki. (Vsaj za nekaj časa.)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Avg. 2022 7:54

Lili Novy.

Saj če koga zanima/vpraša, ni nobena skrivnost, smao da mmm sam od sebe, brez da bi kdo kaj vprašal začne delat recenzijo pijače s hayley in izda, pove vse detajle kje kdaj kako je kdo kje bil, mi gre pa na živce... :wink: (Ne se jezit nazaj mmm)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 25. Avg. 2022 15:56

Pa dejte mal povedat kateri so vredu lokali za pijače / dejte. +Kaj rada spiješ.

Jaz ko sm OK kapučino (brezkofeinski - če nisem še dveh v tednu). Če bi s prve ugotovil da je to ženska mojih sanj bi z veseljem naročil kofeinskega. Samo upam, da bi se nahajal v lokalu, kjer dobro spenijo mleko in kjer je kava dobra :)

No potem pa z veseljem kak koktejl oz. najraje bi še gin tonic. Če bi se mi ženska zdela kolikor toliko OK, bi kar gin tonic, čeprav zadnje čase se jih mal odvajam oz. probam s čim lažjim (pirom) zamenjat (ampak za dejt z žensko bi verjetno kar g+t, razen če bi zdej teh dejtov naenkrat bilo ful velik).

Od kav mi je dobra Tarabay, se mi zdi taka sladka z neko dobro aromo. Magari nadaljuj(te) v Klepetalnici. :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov