Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 26. Jun. 2022 7:11

Še imam priznanja:

* To noč (sanje, da ne bo kaj preveč narobe :!: ) sem drugače bil fant od saarijarvi (tako zelo zelo bežno, je bilo bolj bežno omenjeno, niti ne vem kako zgleda oz. ni bila v sanjah nikjer prikazana)

* No pol se očitno še z eno Playboyevo zajčico družim, ki je trenutno na pavzi, ker se je Hugh Heffner (očitno še živi) hoče znebiti, ampak je ne more takoj odsloviti ker je preveč slavna, zato jo je dal na pavzo, da jo svet pozabi

* Pol je bil ta dokumentarec o njemu (očitno hkrati živi in je že pokojni - super logika v mojih sanjah :) ) in sem jaz dosegel, da gre ta ženska z mano v kino. Naju tam tudi fotografirajo, da bo babica lahko po eni strani slišala, da nobeni ženski nisem všeč (tega ne razume), po drugi strani mi govorila, da sem izbirčen, ker nisem ostal skupaj z zadnjo, po tretji strani me pa gledala v kinu s tole ful lepo žensko :cool: Pa tko - rada sva se imela in prijetno se nama je bilo družiti

* No tko, živim čist v oblakih, kot da sem kak princ/kralj :)

* Zdele mi je sicer ful seksi, če ima ženska nabildan hrbet :) Pri eni s katero sem nazadnje treniral sem to opazil. Končno je tudi ona mene opazila in me končno dodala na Facebook (ona mene). Včasih počakam, da me dodajo :)

* Pa s tipi tudi čedalje raje plešem. En je bil res nabildan, drugi je pa dobro plesal :mrgreen:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Jun. 2022 21:59

- da sem prvič v lajfu izvedla svojo krvno skupino, sem cel lajf mislila, Da imam 0, ker ima mama 0 in ker so me bolj pikali komarji kot ostale kot otroka. Ma očitno imam A+. Vem pa za Kja, Da ima 0.
Si grem brat kakšne značilnosti krvne skupine, ker mi je zanimivo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 28. Jun. 2022 4:39

O, se en A+ :hallo: Jaz sem pa imela v spominu od krvodajalske pri 18. letih, da sem B, sele ko so mi testirali kri v zacetku nosecnosti, sem zvedla, da sem v resnici A+

- glavobol :tot:
- prehlad :<
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Jun. 2022 5:13

Ja, sem brala, da je to v bistvu najpogostejša skupina, A+. :D
Pri prehrani pa značilnost - 'vegeterjanci' , sem pa prej mislila, da sem 0, ki so 'mesojedi'.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 28. Jun. 2022 8:32

-sem imela en mini dopust, samo par dni, ampak je bilo točno to, kar sem rabila
-potem imam še kasneje v avgustu planirano malo po evropskih mestih in za konec par dni Rovinja. mislim, da bo luštno :)
-mi je služba res stresna trenutno in se mi je strašno težko odklopit
-mam dejansko prvič v lajfu nekaj tudi že našparano in je fajn občutek.
-mi še vedno manjka stabilnost bivanjske situacije. si samo čimprej želim selitve in da potem vem, kje sem in kje bom. Ljubljana je postala predraga.
-mi je hudo, ker drugače zelo rada tu živim in mi je prekrasno mesto
-ful si želim imeti balkon, imam že vse v glavi, kako bi opremila in naredila en tak res poseben kotiček iz tega
-moj kuža je najbolj prikupna mala zverinica in si ne predstavljam biti brez njega. moja senca.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3438
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 28. Jun. 2022 8:58

- je bila očitno komplet cela Slovenija na dopustu ta vikend :D . Kogarkoli vprašam so nekje bli :) .
- Ima moj spet dilemo ali naj menja službo ali ne. V 2 mesecih dobil 2 ponudbi za delo, k sreči je prvo zavrnil (yay, ni mi bila všeč ideja da bi delal tam), zdaj za to drugo pa ne ve kako bi se odločil. Mu nočem nič sugerirat, čeprav mi je fajn ideja da bi delal tako blizu doma :hearts:
- je vroče in upam da bo dete še spalo, ker mam občutek da ji mora bit še 2x bolj vroče kot meni ker nonstop nekaj mrgoli in telovadi. Včeraj sem ji sicer natočila mini bazenček kar na balkonu, in popoldne smo se šli kopat h kolegu na velik bazen. Vseeno je blo vrooooče. Meni sicer ni panike, ma ko jo dvignem iz avtosedeža in jo vidim da je komplet prešvicana... :nein:
- čakam konec porodniške, da lahko spet zaženem možgane. Štekam zakaj so "Karen" ženske take kot so, ker bit doma dan na dan enostavno ni dovolj mentalne stimulacije in se potem v vsako stvar vržeš. Priznam da sem odkar sem doma napisala že 3 pritožbe, za katere sem prepričana da se mi jih ne bi ljubilo če bi bila v službi/iz hiše.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Jun. 2022 11:15

- Sem bila danes spet na pregledu pri svoji zdravnici in ugotovila da enega zdr problema sploh nimam, mi je ena mlajša zdravnica v bolnici narobe povedala Oz je tisto normalen pojav pri moji situaciji. Sem imela v zadnjem tednu 3 zdravnike in od teh je samo 1 tamlajsa nekaj narobe povedala, Pa se eno praktikantko ali specislizantko je imela ob sebi in je še njej očitno narobe rekla/pokazala.
Oz očitno je pozabila neko dokaj osnovno dejstvo. Sicer ne vem, če je tako zelo mlada, ker tudi en drug zdravnik je le 9 let od mene starejši se mi zdi, mogoče je ona celo isto kot on.

- ima on za celih 5/ 4,5 kg težji ruzak od mojega, pa nič mojega ne nosi, edino lekadol, pa zdravila proti driski ima za oba.jaz si bom edino še sendviče dodala, če jih ne damo v kak drug ruzak, v tem primeru bi imela še kak kilo vec.
- kes kar leti, ravno kupila se nov ruzak, ker je bil prejšnji premajhen, cene pa letalske, pcr, viza, parkirni na letališču, nov popotniški ruzak zdaj... Tankat bo treba zdej se, pa ne na službeno. Vsaj z regresom so bili letos zelo radodarni, ma bo tudi to hitro šlo očitno.

-lol, ko proti koncu gledaš, kako čim manj vzeti in zamenjaš kopalke s podloženim modrcom za kopalke brez položenih modrcov. Navadne modrce tudi vzela vse nepodložene, ta podložen preveč placa zasede, pa se neudoben je.
-ne vem ali kremo za obraz v navadni velikosti, ne potovalni, sploh rabim ali bi jo vrgla vem. Ostalega za nego obraza nimam. En kup vzorckov navadnih krem cerave imam v lj in ne da bi kakšno vzela namesto navadne tube, jao.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 28. Jun. 2022 20:11

* Na drugem srečanju mi ni več ničkaj bila všeč, proti koncu čedalje manj, se vidi da je psihologinja po osnovni izobrazbi - vedno sem imel fetiš na te psihologinje, samo najlažje z njimi se "skregam"

* Saj OK, ozavestil sem, kar itak že vsak ki me malo bolj spremlja ve. Da u bistvu v življenju nimam nobene opore. Edina opora bi mi lahko bila Bog, vsi ostali so pa odsotni. Verjetno mi najbolj manjka prisotnost staršev. Zato se je tudi tako preprosto zgodilo, da me je lahko sestra izrinila, ker če tile starši ne bi bili odsotni, (ji) nikoli česa takega ne bi pustili

* Ugotovil sem, da mi je pomembno, da se me prijatelj izogiba za rojstni dan, ker ima neko slabo izkušnjo (iz mojega rojstnega dne - vsaj jaz mislim, da je tako). Eni na forumu sem jamral o tem, pa je rekla, da pretiravam, pa mi je čist narobe rekla. Mi je terapevtka razložila zakaj me to boli, da pač je to moteč faktor v najinem odnosu, in da glede na to kaj si jaz želim od tega odnosa, me to boli, zelo boli

* Mah zafrustriral sem jo s svojim psihičnim stanjem. Upsi and downsi - po mojem mora zdaj tole predelati oz. jo skrbi.

* Sam mi pa gre na k***c, da me zdaj daje v nulo zaradi tega - tako pač čutim. Kot da sem pokvarjen. Pač psihologinja, ki ne mara neuspehov.

* Me bo morala peljati po robu. Ne, ne bom se zaradi potencialne nevarnosti izogibal klubom. 1 leto sem čist lagodno funkcioniral. Ne, ne bo mi razlagala, da tam ni pravega veselja in ostalih krščanskih for. Sej ga ni, vem da ga ni, ampak kdaj mi ful paše, kdaj me pa precej na tla spravi :roll:

* Ne vem, pač privlačijo me bad girls. Ne zgolj seksualno. Privlači me nevarnost, hoja po robu. Tudi sam postajam bad boy. :roll: :)

* Tudi bivša me je dajala v nulo, da nisem sposoben za to. Imela je prav, vsi so rekli, da nisem sposoben. Cenim to, da je pravilno ocenila, da nisem sposoben. Očitno ima nek uvid. Lahko bi mi bila prijateljica še naprej, ker je to ocenila. Bila je pa kaznovana. Zapustil sem jo kot partnerico, šel sem stran. Edini, ki me je pri tej odločitvi podprl notranje psihično, je oče. Imam veliko nepredelanih čustev v zvezi z njim tudi - bilo ga je strah zame, ampak me je podpiral. Ne moti ga, da zvečer ponočujem. Na nek način me občuduje :) Vsaj tako se mi je nazadnje zdelo, ko me je ob petih zjutraj klical (kao po pomoti - a jih tolk skrbi, da me že kontrolirajo? :roll: ), jaz pa še nisem šel spat (niti doma še nisem bil) :mrgreen: In sm se normalno pogovarjal z njim :)

* Tako da ne vem. Od terapevtke ne pričakujem, da spreminja moj življenjski slog. Pričakujem pa, da mi pomaga uravnavati negativna čustva, preden pridejo predaleč. Seveda sem ji dal težko nalogo, saj sem rekel, da ne vem kaj se mi dogaja. Da ne vem kje je meja in kdaj grem čez njo. Da me skrbi, ker sem blizu dogajanja pri 18. letu, ko sem se zrušil. Verjamem, da sem jo z vsem tem prestrašil - ampak to je njen problem, ki ga ne sme dajati name.

* Drugače je pa res, da sem zdajle med tednom kar stabilen, da mi je služba občasno težka, občasno pa me lepo drži gor. Da dobivam tam potrditve in da tudi zaradi morebitnega napredovanja nekoč v službi ne bom pustil, da me bodo potem petki zvečer spravili na kolena. :) :cool:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Jun. 2022 4:59

- boš menjal psihoterapevtko? Se sliši zelo drugačna od moje. Direktnih nasvetov se Oz mnenj se res šteje, da ti Terapevt ne sme dajat. Razen, če samo ti tako razumeš kot njeno direktno mnenje, ni pa tega tako povedala.

- se vidim nekako zrcalno ob njem, kakšna sem. Mogoče niti nisem toliko takšna, ampak, je samo on čisto druga skrajnost od mene in je povprečje nekje med nama. Mislim, da sem ob primerjavi z njim zelo velik deep thinker in deep feeler. Da imam čustveno oversensitivity sem že 1x ugotavljala. Veliko razmišljam o raznih stvareh, kako peljati stvari v prihodnosti. Mogoče je to to, kar mi je že tista, ki bere ljudi, pred obiskom terapevtke rekla - da želim imeti vse pod nadzorom, da mrcvarim samo sebe. Da imam neupravičeno občutke krivičnosti - krivde. Da tudi moj bivši ni samo dober, da neke stvari, ki sem pripisovala njegovi mladosti, malo neodraslosti, so stvar njegove osebnosti, ne samo njegove starosti..

- jah je mogoče pričakovati, da mi bodo malo bolj udarila čustva ven in razmišljanja o privat stvareh, ko se locim od sluzbe.
- je bila ena prvih misli danes, ko sem
se zbudila, zakaj dafak ne delam in odgovarjam strankam se ta dan, dokler sem se v Evropi, net imam super, komot hotelsko sobo, potem sem se spomnila, ajaaa, z ruzakom sem prišla, nimam prenosnika s sabo... ga pa rabim, preko telefona bolj težko, ker ne vem vsega na pamet..

- sem tokrat namesto parfuma na letališču vzela en Mac lipglos. Sem že tako prišla skoraj brez makeupa, samo puder, barvico za obrvi in en bronzer imam s sabo. :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Jun. 2022 5:37

hayley napisal/-a:- boš menjal psihoterapevtko? Se sliši zelo drugačna od moje. Direktnih nasvetov se Oz mnenj se res šteje, da ti Terapevt ne sme dajat. Razen, če samo ti tako razumeš kot njeno direktno mnenje, ni pa tega tako povedala.

Se vidi, da nimaš veliko izkušenj s psihoterapijo. No, nekaj jih že imaš :)

Na skupini bi povedal kaj čutim ob takem feedbacku, no vsaj zdaj bi. Sigurno ji bom povedal vse kar sem tukaj napisal. Vem tudi, da je narobe, da tukaj sploh karkoli pišem, ampak saj me bo minilo :)

Verjetno so različne smeri psihoterapije in nič narobe, da kaj razloži, poda svoje mnenje. Ne hodim pa na svetovanje, tak da pričakujem, da se bo zgodilo še kaj razen njenih mnenj.

In bi rekel, da se veliko dogaja. Sem imel zanimive sanje. Sem jih popisal :)

V splošnem se mi zdi, da se nek transfer dogaja, pa tudi sam se počutim dost dobrega - ne vem sicer če se to sme - da mislim, da sem sposoben začutiti oz. kar prebrati terapevta na drugi strani. Tako, da bo dobila še supervizijo iz moje strani (ali kak se temu reče). Bomo videli kako jo bo sprejela/-mala :mrgreen:

(Terapije so verjetno tudi moj fetiš, I am back in the game :twisted: )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Jun. 2022 13:24

Ne govorim samo glede na mojo terapevtko sem gledala osebne spletne strani se vsaj 1 Al 2h mlajših terapevtk, mislim, da ena je bila sošolka na faksu moje terapevtke in imajo prav q&a razlage, kaj lahko klient pričakuje in česa Terapevt ne nudi, 2 stvari, ki so mi ostale v mislih je, da ne nudi svetovanja, sprejemanja odločitev namesto tebe in da Terapevt ni prijatelj..

... Ker nekateri ljudje, ki se niso imeli izkušenj s terapijo, si res predstavljajo, da je to neko svetovanje..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 29. Jun. 2022 14:48

Dobro zdaj ce dam mal svoj ego - njegovo uzaljenost in omnipotentnost - na stran.

hayley, terapevtka mi je po drugi strani u nulo razlozila kaj se mi dogaja.

To ni zivljenjski stil za mojo psiho. Eno je kar zelis, drugo kar zmores. Imam pac svoje omejitve

Ne morem reci da karkoli kar mi je rekla ne bi drzalo

Ena s foruma ve, da sem bil v stiski. Zvedla je tudi moja mama - nekako, od nekoga, noce mi povedat kako, niti da je karkoli zvedela. Mama me je opomnila - neuspesno. (Takrat sm mislil da sm super)

Ona s foruma je bla bolj uspesna. Sposodil sem si knjigo, ki mi jo je svetovala in ko sm bil res ze slabo, sem si poiskal pomoc.

Zdajle vem da ne zmorem vsaj obojega hkrati ne. Alkohola je bilo prevec (vsaj za mojo mero) in nanj sem cudno reagiral naslednji dan/dni. Ni ok :)

Bi pa rad nasel neko ravnovesje, ne pa cist sprememil svoj “novi stil”. Bomo videli kaj bo mogoce.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 30. Jun. 2022 10:46

Presneti spam boti :mad: in da moram brisat po miljon postov.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Jul. 2022 11:34

- samo, da si zadovoljen s terapavtko mmm. Sem si tudi jaz na začetku pri moji želela, da bo čudežno videla vame in mi povedala, kaj je moj problem, ki ga ne vidim sama in da se bo dalo z njenim razkritjem mojega problema na hitro nekaj rešiti, pa ni bilo tako.
Zdaj psihoaktivne substance so res lahko specifična stvar in terapevti prej naredijo neko tezo iz tega. Sama ne vem koliko piješ in ali je to preveč..

- so nama v zadnjih 2h dneh že 3je domacini ponujali droge.
( zeleno belo, rjavo.. Rjavo se sama ne vem, kaj bi bilo, ker nisem tak poznavalec..) On je pa itak tako zategnjen, da se alkohola ne pije. :D Pa meni govori, zakaj morem skos alkohol pit, ko eno pivo spijem.
- sva se veliko bolje razumela, ko sva bila še napol neznanca lani. Ampak zdaj je kar je, dokler ne provas z nekom nekam it, ne veš.
- sem mislila, da bosta prva dva dneva bolj turistična, potem pa bolj divje, ma je že tle precej neturistično. Turistične so edino cene. Je high season.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 313
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 06. Jul. 2022 13:38

-sva mela zdajle dva taka sanjska mini dopusta, še on me je kar naprej presenečal, posebej eno je bilo neverjetno :oops: sem še zdaj vsa mehka ko pomislim na to
-res ga občudujem da ma toliko živcev zame
-zdej pa spet na polno delat...ne da se mi
- na nek razpis so me povabili in ga ne štekam...bi bil pa dober zaslužek tako da bom mogla malo časa vložit da poštudiram - a se je kdo že na kak razpis prijavljal ? Kakega tip-a se ne bi branila :mrgreen:
-sem mislila da bom mela zdej poleti kej časa za kakšno knjigo, pa ga ni

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]