Priznam da...20#

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 10. Jun. 2022 14:12

* Ste pisali, kar nekaj vas je bilo, da obstajajo osebe, ki jih ne morete videti. Jaz takih oseb v življenju nimam, pa tudi sam nisem oseba, ki je kdo ne bi mogel videt.
* "Poslovno" (no saj nisem poslovnež) sem imel nekaj "kiksov", ampak mogoče sem jaz bolj tisti, ki ga drugi ne morejo videti. Morda imam zaradi tega problem (ali pa sem naiven), ker se z nekom lahko skregam na mrtvo, ampak vseeno sem zmožen iti čez to.
* No sedaj moram osebno paziti, da se ne bom z vsemi skregal. Sem šel v neko akcijo, ko poudarjam ljudem, ki me vabijo v kino, da ne grem, ker oni z mano pa ne grejo zvečer nikamor in nikoli ven. Mislim, saj jaz (n)jim ne bom zameril bolj kakor jim ta hip že, lahko pa da bo kdo meni kaj zameril :) :tot:
* No saj en kolega je zelo spretno obrnil moje nezadovoljstvo, s tistim se lahko pretvarjava do onemoglosti še naprej. Eni pa imajo čustva in mi razlagajo zakaj nisem dovolj dober za njih, da bi šli z mano ven oz. lepše rečeno zakaj že nekaj časa ne hodijo ven.
* Sej lahko bi bil žleht, otroci bodo zrasli, Bog ne daj da bo kdo še postal samski, in bodo hitro imeli "problem", ki ga sedaj ne vidijo. Ker nisem neki zamerljiv lahko, da jim bom (takoj) na voljo, lahko pa da bom jaz takrat v življenju povsem nekje drugje :) Upajmo, da na višji ravni :cool:
* Mi paše končno mal dela od doma, sem bil že izčrpan (od nočnih in ponočevanj :twisted: pa tudi bolj aktiven sem ob popoldnevih/večerih), se mi ful pozna, da ne rabim zjutraj do službe. Je od doma vseeno bolj sproščeno. Pa u bistvu se danes počutim kar produktivnega v službi. :D Že to da razmišljaš iz druge perspektive, je dobro.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Jun. 2022 13:01

- Kriza, ko se že veselim dopusta, v službi gre približno ok, sicer od razgovora nisem nič dobila odgovora.. se spet neka nova kriza pojavi...Si želim, da bi bile slabe sanje, ne realnost.
- sem se mi zdi še malo dodatno shujšala od prejšnjih tednov, mi zdaj še mama govori, da sem presuha.
- ko grem kdaj kam jest, me skoraj vsi sprašujejo če imam na bon( študentski). Ta teden, eno prašam, kaj je v določenem meniju, una mi prav nazaj skoraj odrezavo, da to pa ni na bone. :lach:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 314
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 13. Jun. 2022 14:46

-mam tak dan da sem sita vsega :tot: najrajš bi spakirala se odpeljala na brnik in šla na prvo letalo nima veze kam gre
-ampak ne moreš pobegnit pred problemi, sicer so moji majhni, bi lahko rekli sladke skrbi ampak vseeno mal izgorevam
- pa finance me en mal skrbijo, res tista ko delaš cele dneve, na koncu si pa ne moreš niti normalnega dopusta prvoščit, ker men načeloma dol visi kaj jem, kaj oblečem... samo da je vsaj malo za uživancijo, da greš nekam in si kaj privoščiš
-sej se zavedam da loh tud za majhen budget uživaš sam res ne bi rada da morm na vsak cent gledat ko bova, če bova kam šla
- po eni strani mi je všeč da nimam denarja v fizični obliki da je "naložen" in da se ubistvu sam od sebe ta znesek veča, sam kaj ko je nemogoče zdele reč zdej bi pa jaz mal tega denarja ven vzela pa ga zapravla :<
-sem mislila se bom lažji sprijaznila s tem da zdaj pač ni in da nekoč bo, preveč mam tisto miselnost carpe diem da bi se kar sprijaznila
-jamram in grem sama seb na živce
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 806
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 14. Jun. 2022 21:28

- me skrbi za psičko, počasi ji je začelo pešati zdravje. Res se mi še ne zdi tako stara, da bi imela težave :/

- razmišlajm o tem kdaj in če nezgodno zavarovati mini me

- se mi kmalu izteče pogodba. Ko slišim kaj vse se dogaja, mi postane slabo in se sprašujem, če bi sploh še šla v to

- po drugi strani pa potrebujem izzive, da ne zastanem

- sem hvaležna ne vem komu, da smo končno opravili s pregledi in je vse ok. Menda je bilo vedno skoraj ok ampak smo zaradi tistega skoraj še morali hodit tja. Prav lažje diham.

- poroka na kateri bom priča bo imela dress code in sicer rockabilly stil. Bi znalo biti fino :)

- me je poklical ati, tisti waw občutek in se celo par minut pogovarjal, sem že mislila, da se vidimo, itak, padlo v vodo kot vedno. Letos se še nismo videli.

- to dogajanje z družino bolj vpliva name kot si priznam
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 15. Jun. 2022 14:00

- Sem malo razočarana, ker ne bo nič s Sicilijo za cel mesec. ;( no, en teden konec avgusta je bolje kot nič.
- Sem danes oddala toliko paketov kot že dolgo ne. Skoraj vse, kar sem naročila, sem morala vrnit.
- naročanje čevljev res ni moja stvar - sem med dvema številkama in če ne moram izbrat polovične številke, imam 50% možnost, da zadenem številko.
- Se mi zdi, da mi grejo nove prehranjevalne navade kar dobro od rok, sladkega se mi sploh ne lušta. Kuhanje mi je tudi v veselje.
- So mi tej dnevi the best. Kolo lahko vozim do 10ih zvečer, praktično po službi imam še 6 ur časa. V primerjavi z zimo, ko se stemni že ob 4ih :rolleyes:
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Jun. 2022 17:20

- sem danes malo bolj pomirjena, šef je ta teden v Istanbulu, tako da je malo bol na izi, a motivacije imam pa malo manj kot sicer, gre malo slabše, tudi ko zdržim ene 4 tedne res bolj intenzivne kot običajno, pol po kakih 3-5 bol intenzivnih tednih pa rabim nazaj malo bolj počasi, ne gre več
- zdaj že drugi teden jem skos merci čokoladice, mi je sodelavc v zameno za češnje, čeprav sem mu rekla, da ni treba, prinesel ene 3 pakete, pa še ene Lindt čokolatine imam od njega, ki sem rekla, da jih nesem mami
- mi je nazadnje mami vzela neke čeveljčke poletne, zaprte spredaj, št. 38 in so mi preveliki, ma nisem imela pol sploh časa hodit v trgovino jih menjat in energije, I guess si bom prilepla uni vložek pa še kakšen vložek, nalepko pri peti in bodo že.., zdaj je itak že toliko toplo bolj za odprte sandale vsakodnevno..
- mi je bilo res fajn malo tipkanja s frendico danes dopoldan po daljšem času, sem ji povedala najprej, kdaj grem na dopust/ morje, potem me pa še vpraša, če imam ta teden tudi dopust, ja, samo v sanjah, da bi imela tako veliko dopusta
- so vsaj prijatelji(ce) večni, če že partnerji niso
- je bolečina po enem (slabem) letu še vedno ista
- grem malo bluzit po yt in potem nazaj za službo, pa vizo delat
- nevem zakaj imam zdaj naenkrat skor cel yt teh videov Heart/Depp, niti ne razumem zakaj ima Depp tako podporo, se nisem poglabljala, ma kar sem ujela mi bolj deluje, da ima prav Heard ali pa je krivda na obeh
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 17. Jun. 2022 9:05

Hvala patchouli, nimam kaj dodat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Jun. 2022 3:50

* Tinder sem ponovno zbrisal. Tokrat sem ga vezal na svoj Facebook, to sem že nekaj časa hotel, ampak so vedno kakšni like-i prišli in sem zavlačeval. Glede na to, da je moj Facebook kar realen profil, kjer nekaj počnem, mislim da bi to lahko pozitivno vplivalo na aplikacijo. Če se pa že nič če share-a, pa morda samo energija :) Se mi je nekak zdelo, da bom imel boljše izhodišče, če bom povezan, ker bom bolj verodostojen za aplikacijo, da nisem nek fake profil.
* Od prvega večera imam 4 like-e, kar niti ni slabo. Bomo videli, če bom kakega sploh uspel odkriti z zastonjskim profilom. Zdej mi sam neke hude profile kaže, pa še zelo omejeno število všečkov imam.

* Glede na to kar spoznavam, mislim da bom moral svojo žensko spoznati online. Drugih idej več nimam :? OK, lahko grem še v hribe, je velik aktivnosti za samske tam, sam nisem navdušenec hribov, no :?: :!: :?: :mrgreen:
Zadnjič spremenil mmm, dne 19. Jun. 2022 2:46, skupaj popravljeno 1 krat.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Jun. 2022 15:14

* Hahaha, kolk se mi šele zdejle pleše, no sej plešem doma :D
* Kolk je fajn občutek, ker se mi zdi, da imam končno dobre, lahkotne gibe. Zadnje čase so gibi bili precej "težki", sem se kar matral z njimi
* Kot da bi sexal ponoči, u bistvu se počutim bolje kot da bi sexal (mogoč pa sm keri bil všeč in me je ful gledala in sedaj imam njeno energijo; da ne dajem/zgubljam sam jaz energije okol :twisted: :razz: )
* No lahk pa da so h. "vitamini" prijeli

* Glavno, spremenilo se ni nič. Neki sm s kolegi zmenjen za zvečer, vprašanje če bo dobro, poklical me pa ta vikend še noben ni, jaz pa tudi nobenga ne. Samo počutje je dobro, "evforično", morda ni dobro, da je tako, ampak sem introvert pa morda ne rabim neki ful več dogajanja

* Na Tindru sem odkril 3 od 4ih, z dvema si pišem, nič posebnega, 1 lajk je danes celo še zraven prišel, za svoj ego bi rabil kakih 5 na dan. Pol bi tud neke možnosti imel, da nekam pridem in da lahk izbiram :)

* Ne vem, ja, moram mal bolj uravnovesiti svoje počutje, ne morem tako. Ampak u bistvu padec prejšnjega tedna/vikenda, mi je prinesel toliko lepše počutje danes :cool:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 20. Jun. 2022 6:01

- da sem porocena z osebo, ki rece ekspreso :nein: Ko ze mislis, da nekoga poznas... ;(
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Jun. 2022 6:40

Ne razumem tako žalostnih smajlijev k prispevku. Si ok?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Jun. 2022 6:49

^^ haha :D
(pač zafrkancija, ker ni prav rekel, očitno ni tak ljubitelj kave :D)

- imam že ene 3 dni vročine okrog 37,4- 37,5, prehlajena in skos ciham, sem se odločila, Da le vzamem bolniško dns (se nočem sforsirat tik pred počitnicami, ker bom imela bolj aktivne počitnice in moram bit zdrava) , hkrati imam pa še en drugi pregled na drugem koncu Slo, kot imam službo danes, študiram kakšen mail napisat sefu
- naredila čez vikend 2 kovid testa ampak neg., je bil pa že en sodelavec zelo prehlajen prejšnji teden, očitno sem se nekaj nalezla
- pa se terapevtko in avto licarja morem odjavit
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 20. Jun. 2022 10:01

EKspreso, mmm, EKSPRESO! :D
Moj pet peeve se iz casov kelnarjenja.
Bi ocitno morala vedeti, ko je enkrat narocil cappuccino in dol pobral peno. Sem ga vprasala zakaj, je rekel, da ne mara mleka :lol:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 20. Jun. 2022 10:35

Espresso je sicer, brez k :wink: :cool:

Tezko te razumem. Si bolj "misticna" kot jaz ko "blodim" :wink:

Z ex- sva se "tepla" kdo bo peno na kapucinu, kave itak ni pila, meni je pa pena na kapucinu top. Oz. ga narocam tam kjer je velik pene ali pa vsaj lepa
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 20. Jun. 2022 11:17

mmm napisal/-a:Espresso je sicer, brez k :wink: :cool:



V temu je stos. Njen moz rece s k-jem. Kdo ti sedi na kablih? :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov