Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Nov. 2015 16:42

- da mi je malo čudn, zanimiv,posebn,pritegne zelo
-je vse to z njim nekaj nepoznanega, novega, bi rada ugotovila kaj to je
-sem mela v planu, da bo tale vikend za spremembo malo bolj delaven, ampak niti približno ne uspeva
- bi lahko kar cel vikend preživela v postelji z njim :oops: :hearts:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 07. Nov. 2015 22:29

^ jaz bi tudi malo tega :)

- Aaaaa se malo, se malo. Se malo. Se slabe tri tedne :hearts:
- Da je bil ta teden res uspesen. Dobivam ogromno podpore in feedbacka za svoje delo, vreme je blo kul, dobila sem drugo 'lepso' placo v svojem zivljenju, ohja.
- Da sem bila danes v Grazu v shoppingu. Po enem celem letu abstinence :D notr sm bla prakticno 4 ali 5 ur, skrbno prebirala kose, nasla res cudovite stvari.. Nakar mi na kasi recejo, da posterminali zal ne delajo in da sprejemajo samo gotovino. Amm, ok. Asevihecate. Na bankomatu tud ne morem dvignit vec kot toliko, zaradi limita. Recem ok, grem dvignit kolikor pac lahko, ceprav to pomeni, da si bom od vsega nabranega izbrala lahko samo nekaj malenkosti ( :cry: ).. Pridem do masine: ''can't read your chip, unknown''.. Aha.Cel dan sel v nic. Notranje malo umrem.. Vseeno prehodim cel shopping center, koooncno najdem en bankomat, ki je malo manj ksenofobicen do kartic, dvignem tisti drobiz, grem nazaj na kaso, strtega srca izberem samo nekaj kosov ( :/ ). Prodajalko prosim, naj mi vseeno pospravi ostalo na stran, da bom prisla v tisti zadnji uri preverit, ce bojo terminali slucajno zaceli delat.. Se mi grenko nasmehne in rece 'ok, ampak vedite, da ze celo popodlne ne delajo'.. Grem zabijat cas do prevoza.. se odlocim, da 10min pred odhodom vseeno poskusim sreco. In HOP!.. so zaceli delat :D :D Never give up, hehe.
- Zdej torej po sobi paradiram v novih cunjah in cevljih, kako zelo sem pogresala to :)
- Da sem vesela, ker se rezultati telovadbe koncno kazejo.
- In ko je ze cas sprememb, sem ga klisejsko opremila se z novo farbo las :cool:
- Da bom jutri cel dan prezivela pod mojo deko. Svet, nasvidenje v ponedeljek.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 08. Nov. 2015 11:02

*da sem odvisna od telefona! od oktobra dalje je grozno. konstantno gledam na telefon, če lučka utripa (če sem dobla sms ali snap) in včasih si že tako močno to želim, da jo dejansko vidim (!!) in odklenem fon pa ni nič :mad:
mislim, kje so stari časi?! včasih sem ga mela cel vikend v torbici ali žepu, zdaj pa ga nesem zraven, če grem lulat :rolleyes:
na srečo ga pustim na miru, če sem v družbi.
*sem dobila mesto kot model za ultrazvok, ne morem verjet, da mi je uspelo not prit !:D
*sem se htela prijavit na enomesečno izmenjavo (v čile, indonezijo ali tajvan), ampak bom raje počakala do 5. ali 6. letnika, upam samo, da mi takrat uspe in nisem zdaj zamudila priložnosti :evil:
*vesela sem, da sem si uredila prehrano, da ne pijem več kave vsak dan, da sem občutno zmanjšala vnos mesa, da ne pijem več vsak torek, kvečemu enkrat mesečno, začela sem redno tečt in kolesarit, teža počasi pada (sem že pozabila KAKO počasi gre to..)
*samo še sladkarije je treba izločit haha
*imam super družbo, s katero hodimo v času faksa ob torkih ven in ker smo nazadnje bli skupaj junija, me od oktobra naprej vabijo ven, en me je zadnjič prepričeval skoraj dve uri, da se jim pridružim. ne morm verjet, kako srečo mam, da poznam te ljudi, ko se dejansko počutiš zaželjeno. obožujem jih, resno. ker pri stari sem mogla vedno sama rečt, da pridem, vprašal ni noben nikoli, kaj šele da bi me prepričevali.. ah
*mi gre na živce, da mam že sto let isto dolžino las, ker se mi konice sproti polomijo oz. odlomijo
*obup kar se tiče oblačil v naših trgovinah. edine hlače kaj so pod 20 eur pa so številka 32. super. res. bom si pa dvojne kupla pa dala vsake na eno nogo.
*zdaj vmes, ko sem to pisala sem enih 20x pogledala na telefon!!!!!! :mad: :mad: :mad:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 08. Nov. 2015 11:23

-da sem po več kot letu in pol spet prišel malo pogledat na forum
-da opažam da so se uporabni-ce/-ki skoraj kompletno menjali in ne poznam skoraj nobenega več :?
-da se mi zdi forum nekam mrtev
-da sem vesel kot radio, ker sem uspešno zaključil s faksom, dobil šiht v svoji stroki... fuck yeah... :D
-da, čeprav je bil študij včasih zelo stresen in sem se spraševal kaj mi je tega treba, bi se še enkrat odločil za isto pot :)
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 08. Nov. 2015 13:03

Mishela napisal/-a:*sem se htela prijavit na enomesečno izmenjavo (v čile, indonezijo ali tajvan), ampak bom raje počakala do 5. ali 6. letnika, upam samo, da mi takrat uspe in nisem zdaj zamudila priložnosti :evil:

Aaa, js pa sem se prijavila, mogoče mi pa že spet rata :D :D :D

Priznam tudi, da že cel dan hodim gledat na forum, če bo kdo kaj novega objavil (vmes ko pišem seminarsko, pa se mi ne da). Škoda, ker je tako mrtvo...
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Nov. 2015 21:31

McLarnovc napisal/-a:-da opažam da so se uporabni-ce/-ki skoraj kompletno menjali in ne poznam skoraj nobenega več :?
-da se mi zdi forum nekam mrtev

Ne da se ti zdi, je mrtev. Ene tri redno pišejo, to pa je kolikor vidim tudi to. Če bi bil forum kot je bil nekoč (sirovka, Claire, Evelyn, Dioniz,sonchika,...), bi se splačalo, zdaj pa je to bolj....meh :D

Priznam, da drugega ne bom priznavala, ker se mi zdi vsaka informacija preveč za priznavanje tukaj. Tako da bom, kot Adele, rekla samo: "Hello !" :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 08. Nov. 2015 22:22

-delusional si pozabila
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Nov. 2015 8:21

-moram pogruntat hitro neko magično formulo kako uskladit vse obveznosti, ker sem toliko v zaostanku s študijskimi stvarmi, da ni za govorit
- bi kr skoz se družila z njim in se pogovarjala po telefonu, ko se ne
- mi je vse to z njim en čisto novi svet, je čisto drugačen od vseh mojih prejšnjih resnih in neresnih,pa že oni si niso bli podobni..
- ne glede na vse, živim za trenutek,nimam planov za naprej,vsaj ne še zdaj
- da kar nimam več potrebe hodit domov za vikende
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 09. Nov. 2015 17:59

- je hayley že vse napisala haha, da nisma mi2 vikenda z istim preživeli :D :razz:
- upam, da ne bo snega letos sploh
- ne vem ali sem že pozabila kako je blo pri drugih ali pač nisem še dejansko nikoli z nikomer tako uživala, ne vem ne ...
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 1. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a capo di banda » 09. Nov. 2015 21:48

-da dalj časa ko sem na tem forumu bolj ugotavljam da je ubistvu res tisto kar sem že prej mislil in to je da ste ženske resnično boge. Res 90% vas samo naklada kako je bilo z njim, kako me ne pokliče, kako je prasec, kako je lep... Pa kaj nimate ženske hobijov, družbe in svojega lajfa, potem pa ni čudno da so lezbike tako zmedene poznam dve in je adijo pamet, očitno vas more res celo življenje nekdo vodit najprej starši, potem pa moški.
-priznam da sem srečen da sem moški, ker da pa nimaš lajfa je pa kriza. In kaj vi dejansko razmišljate med tednom kako je bilo in kako bo še bilo z njim, kako bom kupila lepšo obleko da mu bom še bolj všeč ali se postrigla... Kriza res moškega komaj vidiš o ženski razmišljat ker ima polno takšnih in onakih hobijev in zaposlitev katere rad počne, večina žensk pa samo tava v neki ljubezni kot da je to sedaj nek bav bav, katastrofa kako more biti to beden lajfa da cel život pamtim za drugim, namesto da živiš svoje življenje in ga uživaš na polno :D :wall:
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 09. Nov. 2015 22:03

- glede na to, kar sem prebrala zgoraj, bi si zelo želela, da bi lahko razmišljala o tem, kaj si bom kupila in kako se bom zrihtala zanj, namesto da neprestano cele dneve in iz dneva v dan razmišljam samo o službi in tem, kako naj uspešno opravim vse "delo"

- pogrešam poletne počitnice, ko sem imela čas za vse; tako je lepa jesen, prav fajn bi blo skočit nekam v hribe, pa ni časa

- trenutno nimam drugega lafa kot službo; prvo leto je kot vse kaže res leto preživetja

- saj bo boljš; če ne z leti, pa s tableti :D
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 09. Nov. 2015 22:31

^^ Ce si privoscis dva dni valjanja v postelji s tipom se ne pomeni, da nimas drugega lajfa. In a ni biti zaljubljen tudi ena od moznosti, kako 'uzivati zivljenje'? :) I smell frustration.

Sploh pa - ne obremenjuj se prevec s tem kar drugi delajo, ker je - kot sam pravis - lajf cisto prekratek za to. ''Vsako tele..'', pa to ;)

- Da mi je eksplodiral kodralnik za lase in nisem srecna.
- Da je bilo prej na otvoritvi bienala ziemlih ql. Vesela za kolega, ki je kar zarel, ko je lahko razstavljal. :)
- Da mi postaja kul, da so na fitnesu loceni zenski in moski prostori..Zadnje case namrec raje obiscem moskega, ker mi postaja ze smesno, kaksne scene majo ene bejbe med vadbo. A je reees treba vsake 2min kot zirafa stegnit vrat do moje steze in si potem glede na mojo tezavnost stimat svojo? A res ne gre vsaj malo bolj diskretno? Ali pa ko si nastimam najbolj strm klanec in svicam kot mokra psica - pa me sploh ne gane, kaksna sem videti v fitnesu, ampak bemtis no, po 10ih minutah dobesednega buljenja ti pa random faca pol metra od svoje zacne posteno najedat, ko bi se rad skoncentriral na svoje delo. Presnete muhe babje, da se enkrat ne moremo pustit na miru :evil: Pri fantih vsaj dobis sus dodatne motivacije, ko se kdo obrne za tabo :wink:
- Da brez nic ni nic - al mal sodelujte na forumu al pa nehajte jokat, kako noben ne sodeluje. Ker nima smisla.
- Da se nikoli nisem bila tako busy kot zadnja dva meseca. Kam je sel oktober? In a nismo bili sele vceraj 1.1.? :nixweiss:
- Da mi je po eni strani kar vsec, da mineva hitro.. ker so dolocene spremembe na vidiku, in to zdej smatram kot neko zatisje pred neurjem, heheh. heh. ;)
- Da nas sef v sredo vabi na martinovanje in gos. No, to mi je pa novo :D in vsec mi je.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Nov. 2015 14:05

- mah, saj pridem pokukat na vsake kvatre, ampak je res bedno. niti mi ni za odgovarjat. :)

- da wtf so otroški vožički dragi. ne, res, to pa je sodobno nategovanje. preplačaš da te kap. tapoceni drek je pa res za en drek. za po asfaltu gor pa dol 3 mesce. eh. :tot:

- res mi ni. za it delat. ni mi niti za it na wc. pa saj me noben ne bo vprašal...

- iz sobote na nedeljo nisem spala. sploh. žur pa take. to se ni zgodilo že celo ero. in majkemi ni hec dobit cele noči not.

- ne vem kaj je fora da ene ženske tak jamrajo čez kuhanje kot da so najmanj cel šiht s kuhlo v roki. za komplet kosilo rabi normalen človek cca. 1 urco. res ne vem no.

- ker je že vse nacirano se res strašno veselim božiča. vse moram nabavit. in moj ded mi da rajši dnar, kot da to gleda z mano. meni je pa tudi boljše, da grem sama. čeprav dvomim, da bom domov prinesla samo okraske in drevo.
Zadnjič spremenil claire, dne 10. Nov. 2015 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 10. Nov. 2015 16:06

- capo di banda ne bi ljubusumen, če smo malo zaljubljene. sej se bo tebi tudi zgodilo enkrat ne skrbi :oops:
- sem pač tak tip človeka, ki so mi odnosi pomembnejši kot kariera... čeprav zadnje čase je tako malo časa za ljudi okoli mene, prav skoz delo delo delo. ni mi ravno všeč to, ampak, če je toliko fajn priložnosti zadnje čase :)
- me zanima kako naj bi to zgledalo, da človek nima lajfa...mislim ne vem, a ni nekak nemogoče to. če že bi rekla, da je meni ne kdo, ki cele dneve samo dela in to še nekaj kar ga ne veseli tak. ampak si velikokrat niso sami ljudje krivi, jim pač ne znese drugače, žal..
- vem, da tudi on razmišlja med tednom kako je bilo z mano in kako še bo :razz:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Nov. 2015 18:09

...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov