Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 12. Jul. 2015 20:29

patchouli, zal ni pomagalo.. old but gold fora, btw :D

- jbg, sem morala po nov telefon.
- da sem posledicno spet brez kesa atm
- da se LZju lepo zahvaljujem za sladoledno presenecenje na delovnem mestu :)
- da mam jutri koooncno fraj dan. bazen s kolegico, soncenje in debate za dolgo nazaj :hearts:
- da sem superhvalezna za eno lekcijo
- laufat!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Jul. 2015 22:32

^^če se mi smiliš da se moraš pohat na soncu v imenu turizma

-* sedim ob Ljubljanici, in eni modeli v gatah skačejo v reko....si mislim, kaki idioti. Potem pa jih srečam, in so moji prijatelji iz vojske.
-* sem se cel petek učil fotografirati panorame, danes sem jih pa lepo limal skupaj. Je lepo uspela slika mozaika na Metelkovi.
-* je kolega slikal mesto, meni pa posojal za portrete.
-* sem totalno prodan za kratke leče, focus je zakon, je pa res da moraš priti bliže osebku, in v mojemu primeru dobiš fakiča v fris :D
-* sta bila Estonca res super, sem jih nagnal stran od Zagreba, in poslal v jame in Piran, potem pa v Beograd in Ohrid.
-* dobimo pojutrišnem Avstralca, zdaj jih je bilo že toliko da mi manjkajo samo še iz severnega teritorija. Gotta catch them all :D.
-* sem ta teden prebral tri knjige,in se zdaj učim o telesni govorici...in ko sem v mestu, poskušam malo opazovati. In kar sem opazil, je to da Slovenci malo gledamo v oči, in da ne znamo sedeti na stolih.
-* pride moj kolega iz Bosne za poletje v Slovenijo, in to pomeni da ga bom spet obiskal v Štepanjskem naselju in se počutil kot kakšen lik iz Čefurji raus! z imenom Janez Novak :D.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 13. Jul. 2015 22:04

*sem končala 3.letnik, AMPAK zdaj moram končat še 2. :/
*na srečo imam izpit komaj čez en mesec
*na žalost pa mi bo za ta (komisijski) izpit šlo 62 eur
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 14. Jul. 2015 10:48

* da sem zelo hitro padla nazaj v rutino poležavanja do 10h :roll:
* da mi grejo sosedje blazno na živce, ko že navsezgodaj žlobudrajo pod blokom ... agrrrrr!!!
* da bi, glede na to, da se pasem na sončni upravi, morala malo pazit na stroške, jaz pa še vedno veselo tuhtam, kaj vse moram "nujno" kupit na razprodajah
* da še vedno vsak večer mislim na njega :/
* da me bo po dopustih mentor najverjetneje obesil na prvo vejo... trenutno živim v prepričanju, da se bo magistrska napisala sama, če jo dovolj dolgo pustim pri miru (ampak po dveh letih še vedno ni nič od nje) :oops:
* da me po dveh dneh ("uau, pohvalno") telovadbe vse boli za popizdit... upam, da bom vsaj tu dovolj trmasta, da se bo začelo kaj poznat
* da sploh nisem več vedela, da imam skype na telefonu
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 14. Jul. 2015 21:33

- da obožujem tek, sicer nimam kondicije, ampak je vsakič lažje in boljše :)
- da odkar sva prekinila čisto vse stike, se počutim velikooo boljše, no, čas vmes tudi mineva ;D
- da sm se tak najedla po teku da komaj diham
- da jutri delam marmelado
- da sm na razprodajah zapravljala in si kupila tekaška oblačila...
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 15. Jul. 2015 20:49

* Da se ne morem in ne morem zbrat ob pisanju magisterija.
* ^^ Že cel dan brskam po forumu, ampak se nikjer ne pojavi nič novega ...
* Da je moja koncentracija (očitno) na psu.
* Da še tega zapisa nisem sposobna smiselno začet/končat/spisat sploh ... đizs.
* Da zelo upam, da bo čuftika kmalu prebolela tega fanta, ki ga omenja v vsaki temi ...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 16. Jul. 2015 17:35

- da o đizs, je ura že pol sedem? :eek:

- da sem polna vtisov potovanja in tudi noge mi bodo padle vstran. ;D

- sem danes res u izi, čeprav sem vstala ob šestih. :cool:

- sem pri ginekologu srečala staro bivšo prijateljico. res je reva, ker nikamor ne more. ima otroka. :rolleyes:

- in zdaj, nizki štart, jutri pakiranje in via Italia. :jump:

- da danes uživam. sama. knjiga. sladoled. film. limonada.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 16. Jul. 2015 18:26

* Še 3000 znakov spišem, pa sem dosegla današnjo normo pisanja magisterija. Jej!
* claire je narobe pogledala na uro ali pa cosmo-forum ura ne deluje. (Ko je pisala, da je pol sedmih, je bilo 17:35.) Ne vem zakaj sem to napisala.
* Včasih sovražim enega od svojih treh mačk. Počutim se kot strahotna oseba. Ampak tudi on je strahotna oseba in ja - mačke so osebnosti. Šit.
* Večerjala bi.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Jul. 2015 19:18

-* mojo družino napada negativizem, brat pridno dela pa ga nategujejo, mat mora na prisilni dopust dokler se nova stavba ne zgradi, fotr je itak skoz negativen...mene se načenja, samo glede na to da je za mano vojska, bolj negativno ne more biti :D, se pa sestra lahko vpiše na katerokoli fakulteto ker ima skoraj vse možne pike. Well done Sis.

-* se pa spet nimamo kaj pritoževati, ker imamo dovolj...je mnogo mnogo ljudi ki jim je vsak dan bitka, tako da...ne bom več jokcal.

-* grem s soboto na Grossmanov festival, sem bil povabljen na eno debato glede fantazije, itak je moje stališče preprosto: Dragons and bewbs.
Hec, samo bewbs... :P

-* mi gre pri slovenskemu narodu na k***c to, da se samo joka...joka se čez ilegalce, joka se kako imajo Hrvati boljšo glasbo, koliko denarja imajo Švedi, čisto vedno je problem. Odpremo nekaj novega: Ja Nemci imajo tako že 10 let, imamo 5 km nove plaže: Vau, Hrvati imajo boljšo.
P***a no, kako je lahko boljše v Sloveniji, če se primerjamo z deželami ki so drugačne. Razumem kritiko, ne razumem pa jokcanja in pritoževanja.

-* ne grem v Rim, z osebo s katero sem mislil iti, sva ugotovila da ni prave energije, in to je ok...karte bom dal komu ki si želi, jaz bom odšel pa na Poljsko na trip k kolegom.

-* čisto vsak dan pri stari mami popravljam tv, ker pritisne nekaj, tako da grem danes oblimati vse gumbe ki jih ne rabi, in to so vsi razen on/off, volume pa plus in minus program.

-* RIP ljudje ki živijo v mansardah ali zgornjih štukih blokov.
Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 16. Jul. 2015 19:34

*da se počutim na ženskem forumu kot ženska s tem, ko sem edini, ki nudi čustveno podporo sočloveku(Henrik).

*bi rad šel na plesni tečaj.

*bi rad šel na kakršnokoli potovanje(rad potujem).

*bi rad igral tenis.

*bi rad našel osebo, s katero bi se dobro zaštekal.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Jul. 2015 22:23

* LZ, kje dela tvoja mama? v trzinu? :)
* da smo v trzinu zaključili en projekt, ki gre zdaj v gradnjo. in gredo vsi zaposleni na dopust :)
* sem neki na 1/4 pospravila flet. najbolj po polžje ever sva belila stanovanje. natanko en mesec je trajalo s tem, da kopalnica še ni pobeljena. pa še vse zdrgnit, pa še vse oprat. še dobro, da sva si kupla pomivalca in da se cote ekspresno sušijo.
* kako prepričaš mačko, da v poletni vročini dovolj pije? simple. kozarce z vodo iz katerih načeloma ne sme piti postaviš na vse konce stanovanja, kjer mačka načeloma ne sme piti. et voila! odlično hidrirana mačka!
* sem prespala pol popoldneva, zvečer spila kavo in kanim bit še produktivna. če že cel dan nisem nič naredila, no vsaj za šiht bore malo.
* grem na en superduper open air parti, ki se ga že pol leta veselim, ampak me vročina malo skrbi. dva dni kurjenja na 38 stopinjah. meh.
* da so prispele komponente za komp in morem zdej čakat do ponedeljka, da bo vse parajt. pa dve leti čakam že na ta trenutek, bom pač počakala do ponedeljka.
* da sem dobila paket iz asosa. vse kjut oblekice bodo dobra motivacija za skinit par kil.
* da so v paketu še najbolj awesome kul teniske ever. hepi potrošnica is hepi!
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 16. Jul. 2015 23:26

* da sem dobila paket iz asosa. vse kjut oblekice bodo dobra motivacija za skinit par kil.

haha. tudi jaz sem si ravno prejšnji teden zanalašč kupila manjšo št. hlač (no. sem ravno med dvema ciframa, sam js bi valda rada končno mela nižjo konf št) iz asosa - z razlogom, da se motiviram, da še skinem zadnje kile :D

* "na šihtu" mi je vedno boljše, vedno bolje se zastopim s sodelavkami, pa bom morala kmalu it. ahh.
* komaj čakam iti v srbijo, še malo. predvsem, da končno vidim sorodnike!
* od te vročine sem tak napihnjena :( ko da bi telo zadrževalo vodo :s ahh
* neki mobitel štrajka. bo treba nest na popravilo.
* mi res ni jasno kk mi ni bad tk hitro porabit tok velik dnara. wtf. res wtf.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 17. Jul. 2015 0:27

- Da sem krepana
- Da sem spet gostila superduper osebke iz Avstrije, simpatkoti :) Cel cas so mi kuhali, na koncu dobila se malo boljse vino in merci. Nomz.
- Da sem se pred parimi dnevi prvic soocila z nekim psihopatom, ki me je stisnil k steni in mi grozil zaradi neke popolnoma banalne stvari. Ne morem verjet, kaksen folk hodi po svetu.. Sus v celo, idiot. :tot:
- Nalozba v pepperspray res ne bi bila odvec, izgleda.
- Da me nervira neresnost ljudi
- Da zbiram pogum za prijavo na Lj maraton, hm hm.. 3 mesece casa, da dosezem 10ko.. hmmmm?
- Da nas jutri caka tradicionalni gozdni party nekje v pm, can't wait :hearts:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 17. Jul. 2015 8:51

Ti toplo priporočam, da prej prebereš knjigo O čem govorim, ko govorim o teku od Murakamija, če se odločaš o udeležbi na maraton :)
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Jul. 2015 20:36

Saarijarvi, če lahko pretečeš 5 km brez da bi se ustavila, lahko pretečeš tudi 10. Delaj na tempu, delaj šprinte, da bo hitrost na 5km večja, in tako boš lahko pretekla 10km v easy in počasneje. V vojski smo mel modele ki niso pretekli 500 m na začetku, v 4 mesecih so tekli po 16km dnevno.
In če si boš postavila nek datum, boš toliko bolj motivirana.

Slika

-* sem pomoje tekel nazadnje novembra, potem pa so se spet pojavili problemi..
-* sem zdaj OK, in počasi spet začenjam ogromno hoditi, počasi sem vpeljal TRX v vadbo, s tekom bom pa začel v jeseni
-* nimam nobenega cilja, razen to da hočem biti spet discipliniran, in da hočem biti zadovoljen z vadbo, ker sem se vedno ali teral, ali delal 0...tako da če najdem ravnovesje bom OK.
-* sem včeraj prvič v življenju jedel mango, and it was amazing :D
-* sem danes prvič v življenju jedel tople kumare, and it was amazing :D
-* grem jutri prvič v Ljutomer, and it will be amazing :D
-* sem danes gledal svojega psa, ki se je v vročem soncu kopal v lokalnemu potoku, pa sem si rekel fuck it, in se vrgel v vodo....mater je sedlo, zakaj tega nisem nikoli prej naredil ker je voda toliko globoka...?
-* sem s kolegom začel hoditi bos po travnikih, in delih gozda...sicer nisem hippie..samo mater sede, tudi najbolj dolgočasen del sprehoda rata bolj fizično doživetje...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov